جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۱۸ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۴۶۶۶
اقتصاد جهانی

مقاصد سرمایه گذاری در سال ۲۰۱۸

مقاصد سرمایه گذاری,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد جهان

به گزارش دنیای اقتصاد، مرکز انگلیسی «پی‌دبلیوسی» جدیدترین گزارش خود برپایه نظرسنجی از مدیران عامل را منتشر کرد. در این گزارش نظر مدیران درخصوص موضوعات مختلف نظیر مقاصد سرمایه‌گذاری، رشد ‌اقتصادی، تهدیدات جامعه جهانی و... پرسیده شده است. کشورهایی که امسال به‌عنوان برترین مقاصد کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری رتبه‌بندی شده‌اند به ترتیب عبارتند از: آمریکا (با کسب ۴۶ درصد آرا)، چین (۳۳ درصد) و آلمان (۲۰ درصد). به‌علاوه، تعداد مدیران عاملی که بهبود را برای اقتصاد جهانی پیش‌بینی کرده‌اند، نسبت به گزارش سال گذشته دو برابر شده است.

 

مرکز انگلیسی «پی‌دبلیوسی pwc))» جدیدترین گزارش خود برپایه نظرسنجی از مدیران عامل  منتشر کرد. در این گزارش نظر مدیران عامل درخصوص موضوعات مختلفی نظیر رشد‌اقتصادی، مقاصد سرمایه‌گذاری، تهدیدات جامعه جهانی و... پرسیده شده است. در بخش مربوط به سرمایه‌گذاری، مدیران عامل، همچنان آمریکای شمالی – به‌خصوص آمریکا – را به‌عنوان اصلی‌ترین بازار رشد برای ۲۰۱۸ برگزیدند.

 

در این رابطه ۴۶ درصد از مدیران عامل مشارکت‌کننده در این نظرسنجی آمریکا را به‌عنوان بهترین مکان رشد کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری انتخاب کرده‌اند. این درحالی است که در گزارش سال گذشته نیز آمریکا با کسب ۴۳ درصد آرا در جایگاه نخست قرار داشت. مشابه سال گذشته، پس از آمریکا به ترتیب چین، آلمان و انگلیس در رده‌های دوم تا چهارم بهترین کشورها برای پیشرفت و سرمایه‌گذاری انتخاب شده‌اند.

 

در رده پنجم اما هند جایگاه سال گذشته ژاپن را گرفته است. بهترین و بدترین تغییر نیز به ترتیب مربوط به دو کشور کانادا و مکزیک است. در گزارش سال گذشته کانادا با کسب ۴ درصد آرا در رده انتهایی برترین مقاصد سرمایه‌گذاری قرار گرفته بود. در گزارش امسال اما این کشور با صعودی ۶ پله‌ای در جایگاه نهم این رتبه‌بندی قرار گرفته است. بر اساس نتایج این نظرسنجی جایگاه مکزیک اما از رده هشتم به سیزدهم نزول کرده است.

 

در این رابطه ۱۵ کشوری که در گزارش امسال به‌عنوان برترین مقاصد پیشرفت کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری رتبه‌بندی شده‌اند به ترتیب عبارتند از: آمریکا (با کسب ۴۶ درصد آرا)، چین (۳۳ درصد)، آلمان (۲۰ درصد)، بریتانیا (۱۵ درصد)، هندوستان (۹ درصد)، ژاپن (۸ درصد)، فرانسه (۷ درصد)، برزیل (۷ درصد)، کانادا (۶ درصد)، روسیه (۵ درصد)، استرالیا (۵ درصد)، هنگ‌کنگ (۵ درصد)، مکزیک (۴ درصد)، کره‌جنوبی (۴ درصد)، و امارات (۴ درصد).

 

بر اساس گزارش نظرسنجی از مدیران عامل «پی‌دبلیوسی»، به‌رغم افزایش خوش‌بینی کوتاه‌مدت به اقتصاد جهان، اما نگرانی مدیران عامل در سراسر دنیا درخصوص اقتصاد و تهدیدهای اجتماعی که کسب‌وکارهای آنها را تهدید می‌کند، تشدید شده است. برای اولین بار از سال ۲۰۱۲ بخش عمده مدیران عامل عقیده دارند اقتصاد جهانی بهبود خواهد یافت. در واقع تعداد مدیران عاملی که بهبود را برای اقتصادی جهانی پیش‌بینی کرده‌اند نسبت به گزارش سال گذشته دو برابر شده است.

 

در این رابطه ۵۷ درصد از مدیران عامل مشارکت‌کننده در این نظرسنجی بهبود اقتصادی را برای سال آینده و تنها ۵ درصد روند کاهشی را پیش‌بینی کرده‌اند. این درحالی است که ۳۶ درصد از مشارکت‌کنندگان معتقدند وضعیت اقتصاد جهانی بدون تغییر خواهد ماند. گرچه خوش‌بینی بی‌سابقه مدیران عامل در مناطق مختلف از آمریکا شمالی گرفته تا خاورمیانه مشاهده شده اما مناطق آمریکای لاتین، آمریکای شمالی و آسیا-پاسیفیک به ترتیب با آرای مثبت ۶۵، ۶۳ و ۶۰ درصدی خوش‌بین‌ترین تلقی می‌شوند.

 

نگرانی مدیران عامل درخصوص عواملی که کسب‌وکارهای آنها را تهدید می‌کند، از دیگر پرسش‌های نظرسنجی «پی‌دبلیوسی» است. در گزارش سال ۲۰۱۷ «مقررات بیش از حد»، «نااطمینانی از رشد اقتصادی»، «نوسانات نرخ ارز»، «دسترسی به مهارت‌های کلیدی» و «نااطمینانی ژئوپلیتیک» به ترتیب ۵ نگرانی اصلی مدیران عامل جهان بود.در گزارش امسال اما نگرانی‌ها درخصوص «نااطمینانی از رشد اقتصادی» و «نوسانات نرخ ارز» کاهش یافته و این دو تهدید به رتبه‌های سیزدهم و پانزدهم نزول کرده‌اند.

 

در عوض دو تهدید «تروریسم» و «تهدیدات سایبری» جایگاه آنها در میان ۵ تهدید اصلی گزارش امسال گرفته‌اند. در این رابطه ۵ تهدید اصلی سال ۲۰۱۸ از نگاه مدیران عامل به ترتیب عبارتند از: «مقررات بیش از حد»، «تروریسم»، «نااطمینانی ژئوپلیتیک»، «تهدیدات سایبری» و «دسترسی به مهارت‌های کلیدی». در این گزارش همچنین تهدیدات اصلی به تفکیک هر منطقه رتبه‌بندی شده‌‌اند که بر اساس آن در منطقه آمریکای شمالی «تهدیدات سایبری»، در غرب اروپا «پوپولیسم»، در آسیا-پاسیفیک «دسترسی به مهارت‌های کلیدی»، آمریکای لاتین «پوپولیسم»، در مرکز و شرق اروپا «دسترسی به مهارت‌های کلیدی»، در خاورمیانه «نااطمینانی ژئوپلیتیک» و در آفریقا بی‌ثباتی اجتماعی به‌عنوان مهم‌ترین تهدیدات شناسایی شده‌اند.

 

به گزارش «گروه اقتصاد بین‌الملل دنیای اقتصاد»، شرکت خدمات مشاوره‌ای «پی‌دبلیوسی» در تهیه این گزارش از ۱۲۹۳ مدیرعامل در ۸۵ کشور جهان نظرسنجی کرده است. در این رابطه به‌منظور در نظر گرفتن اثرگذاری اقتصادهای بزرگ، از تولید ناخالص داخلی کشورها برای اندازه‌گیری میانگین وزنی نتایج استفاده شده است. این نظرسنجی همچنین شرکت‌های حاضر در بخش‌ها و صنایع گوناگون اقتصادها را پوشش داده است.

 

بر این اساس، ۱۱ درصد از مشارکت‌کنندگان از طریق تلفن، ۷۷ درصد به‌صورت آنلاین و ۱۲ درصد به‌واسطه پست یا مصاحبه رو‌دررو مورد پرسش قرار گرفته‌اند. به‌علاوه در اقتصادهای بزرگ شرکت‌های انتخابی حداقل ۵۰۰ نیروی کار و بیش از ۵۰ میلیون دلار درآمد و در ۲۰ اقتصاد بعدی شرکت‌ها حداقل ۱۰۰ نیروی کار و درآمد بیش از ۱۰ میلیون دلار دارند.

 

برترین شرکت‌های سرمایه‌گذار جهان در ۲۰۱۷

بزرگ‌ترین مرکز «سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی» تحت عنوان «اف‌دی‌آی اینتلیجنس)» که یکی از بخش‌های خدماتی روزنامه «فایننشال تایمز» است، برترین شرکت‌های سرمایه‌گذار ۲۰۱۷ را بر مبنای تعداد پروژه‌های سرمایه‌گذاری معرفی کرده است. به گزارش این نهاد که از داده‌های بازه زمانی سپتامبر ۲۰۱۶ تا آگوست ۲۰۱۷ استفاده کرده است، شرکت لجستیک و فروش آنلاین «آمازون» برای دومین سال متوالی به‌عنوان بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار جهان انتخاب شد. در این بازه ۱۲ ماهه، شرکت «آمازون» در نقاط مختلف دنیا در ۸۷ پروژه سرمایه‌گذاری کرده است.

 

۴۸ درصد از این پروژه‌ها در لجستیک، توزیع و حمل‌ونقل، ۲۰ درصد از آنها نیز در زمینه فروش، بازاریابی و فعالیت‌های پشتیبانی بوده است. در این رابطه یک‌سوم از سرمایه‌گذاری‌های سال ۲۰۱۷ این شرکت در کشورهای اسپانیا و فرانسه صورت گرفته است که در مجموع موجب ایجاد بیش از ۱۱۰۰ شغل شد. در سال ۲۰۱۷ بیشترین پروژه‌های سرمایه‌گذاری دو منطقه اروپای غربی و خاورمیانه نیز به نام شرکت «آمازون» است.

 

پس از «آمازون»، شرکت لوکزامبورگی «ریجس» که زمینه تامین فضاهای تجاری و اداری فعالیت دارد، با سرمایه‌گذاری در ۷۴ پروژه در جایگاه دوم برترین شرکت‌های سرمایه‌گذار سال ۲۰۱۷ جای گرفت. به گزارش «اف‌دی‌آی اینتلیجنس»، اصلی‌ترین مقصد پروژه‌های سرمایه‌گذاری این شرکت منطقه غرب اروپایی با ۴۱ پروژه بوده است. منطقه آمریکای شمالی و آسیا-پاسیفیک نیز به ترتیب با ۱۴ و ۱۰ پروژه دیگر مقاصد اصلی شرکت «ریجس» برای سرمایه‌گذاری بوده‌اند.

 

شرکت آلمانی «دویچه پست‌»‌ نیز در رتبه‌بندی برترین شرکت‌های سرمایه‌گذار ۲۰۱۷ با سرمایه‌گذاری در ۶۵ پروژه در جایگاه سوم قرار گرفت. بر اساس این گزارش، ۱۴ درصد از سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی این شرکت خدمات پستی در فرانسه – در شرکت‌هایی نظیر «ای‌اچ‌ال – بوده است. این شرکت همچنین به‌عنوان برترین سرمایه‌گذار سال ۲۰۱۷ منطقه آسیا-پاسیفیک معرفی شد.

 

 رتبه‌بندی برترین شرکت‌های سرمایه‌گذار در سال ۲۰۱۷ که «اف‌دی‌آی اینتلیجنس» منتشر کرده، به ترتیب زیر است: آمازون (با ۸۷ پروژه)، ریجس (۷۴ پروژه)، دویچه پست (۶۵ پروژه)، هوآوی (۴۵ پروژه)، جنرال الکتریک (۴۲ پروژه)، زیمنس (۳۷ پروژه)، وی‌ورک (۳۶ پروژه)، اوراکل (۳۳ پروژه)، رابرت بوش (۳۱ پروژه)، تاتا گروپ (۲۹ پروژه). همچنین به تفکیک مناطق جهان «ریجس» برترین شرکت سرمایه‌گذار در منطقه آمریکای شمالی، «اینل» در آمریکای لاتین، «اسکانسکا» در اروپای نوظهور، «آمازون» در غرب اروپا و خاورمیانه، «دویچه پست» در آسیا-پاسیفیک و «جنرال الکتریک» در آفریقا لقب گرفتند.

 

مقاصد سرمایه گذاری,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد جهان

 

نیما صبوری

 

 

  • 13
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش