سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۰۷ - ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۱۲۲۷۹
آموزش و پرورش

تعطیلی نوبت صبح مدارس ابتدایی در ۱۰ شهر خوزستان/ اعلام آخرین تصمیمات درباره فعالیت مدارس تهران

مدارس کدام شهرها فردا (۲۴ فروردین ۱۴۰۱) تعطیل است؟

تعطیلی مدارس خوزستان,تطعیلی مدارس در 24 فروردین 1401
کلیه مهدکودک ها و مقاطع تحصیلی پیش دبستانی و دبستان در نوبت صبح فردا ۲۴ فروردین ماه در ۱۰ شهر استان خوزستان تعطیل شدند.

به گزارش ایسنا و با اعلام استانداری خوزستان، با توجه به هشدارهای سطح نارنجی هواشناسی خوزستان و کشور درخصوص تشکیل توده گردوخاک برروی کشورعراق و تأثیر آن در برخی مناطق استان از اواخروقت سه شنبه تا اواسط وقت چهارشنبه (۲۳ و ۲۴ فروردین ۱۴۰۱) و تأیید شرایط اضطرار آلودگی هوا توسط معاونت بهداشت استان و بررسی آخرین پیش بینی وضعیت جوی ومناطق تحت تاثیر پدیده گردوخاک توسط کارگروه اضطرارآلودگی هوای استان(آیین نامه اجرایی تبصره ۳ماده۳ قانون هوای پاک) وتبادل نظر اعضای کارگروه درتاریخ ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ ، تصمیمات ذیل اتخاذ وابلاغ گردید.

۱- کلیه مهدکودک ها و مقاطع تحصیلی پیش دبستانی و دبستان شهرستانهای اهواز، حمیدیه ، باوی ، کارون ، دشت آزادگان ، هویزه ، آبادان ، خرمشهر ، بندر ماهشهر و شادگان درنوبت صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ تعطیل می باشد.         

۲- فعالیت دستگاههای اجرایی درشهرستانهای مذکوردرروز چهارشنبه مورخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ مطابق روال عادی می باشد و کارکنان دارای بیماری های زمینه ای ،تنفسی ، قلبی وعروقی درصورت موافقت مدیران مربوطه می توانند بصورت غیرحضوری و ازطریق دورکاری درتاریخ مذکور فعالیت نمایند.

***

مدارس کرمانشاه روز چهارشنبه بدون تاخیر و تعطیلی دایر خواهد بود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: با توجه به وضعیت هوا و کاهش غلظت آلودگی، فعالیت تمامی مدارس استان در روز چهارشنبه ٢۴ فروردین به روال عادی بازگشته و همه کلاس های درس بدون تعطیلی و تاخیر دایر خواهد بود.

به گزارش ایرنا، "منوچهر فخری" شامگاه سه شنبه در جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان اظهار داشت: متاسفانه در چند روز گذشته شاهد یک مهمان ناخوانده‌ای برای استان بودیم که شرایط استان را تحت تاثیر قرار داد و بهار امسال را به کام مردم تلخ کرد.

وی با بیان اینکه هوای کرمانشاه در سال جاری، ۹روز غیراستاندارد بوده است، ادامه داد: از معدود استان هایی بودیم که نسبت به تشکیل کارگروه به صورت مستمر برای کمتر شدن مشکلات ناشی از توده گرد و غبار برای مردم اقدام کردیم و حتی در یک روز دو بار این جلسه را تشکیل دادیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه، تصریح کرد: منشاء اصلی ایجاد این گرد و غبار خارج از استان است و در این راستا پیگیری های لازم را با وزارت کشور انجام داده ایم و حل آن به پیگیری‌های بین‌المللی نیاز دارد اما مدیران استان هم وظیفه دارند که اقدامات لازم را برای به حداقل رساندن مشکلات و کاهش تبعات آن اقدام کنند.

فخری با اشاره به گزارش اداره هواشناسی استان مبنی بر ورود یک توده جدید گردو غبار به استان گفت: از اداره هواشناسی خواسته شده که داده ها و تجزیه و تحلیل های خود برای بررسی شرایط هواشناسی را به صورت دقیق گزارش کند تا بر اساس آن بتوانیم در اسرع وقت نسبت به تصمیم گیری های لازم اقدام کنیم.

وی ادامه داد: درست است که تجزیه و تحلیل داده ها به صورت ۱۰۰ درصدی با واقعیت منطبق نباشد و انحراف چند درصد هواشناسی طبیعی است اما این تحلیل ها نباید به گونه ای باشد که باعث عدم اتخاذ تصمیم گیری در تمامی ارکان و موضوعات مرتبط شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به شرح وظایف کاری اداره هواشناسی و با بیان اینکه مبنای تصمیم گیری راجع به دیده گردوغبار، نظرات این اداره است، افزود: شایسته است اداره کل هواشناسی کرمانشاه نسبت به تولید داده های علمی و دقیق برای بررسی شرایط آب و هوایی اقدام کند تا بر اساس آن تصمیم گیری های لازم از جمله تسریع در اعلام تعطیلی مدارس اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه سلامتی و تندرستی مردم برای ما از همه چیز مهم تر و با ارزش تر است، گفت: اگر بر اساس گزارشات محیط زیست به این نتیجه برسیم که توده گرد و غبار برای سلامتی دانش آموزان زیان آور است نسبت به تعطیلی مدارس اقدام خواهیم کرد زیرا سلامتی جامعه و مردم برای ما یک اولویت بسیار مهم و انکار ناپذیر است.

فخری همچنین از مدیریت بحران استانداری خواست که تصمیم گیری های اتخاذ شده و اطلاعات دقیق در خصوص تعطیلی مدارس را در اسرع وقت به رسانه ها و صداوسیما کرمانشاه اعلام تا به اطلاع مردم برسد.

این مقام مسئول ادامه داد: هر چند که منشاء اصلی تشکیل گرد و غبار خارج از کشور است اما مدیریت استان تمام برنامه ها و اقدامات لازم را برای کاهش اثرات آن انجام می دهد و با جدیت پیگیر اجرای برنامه های لازم و پاسخگو کردن دستگاه های ذیربط برای انجام کار بهتر و دقیق تر است.

***

آخرین تصمیمات درباره فعالیت مدارس تهران در کارگروه آلودگی هوا

سومین جلسه کارگروه مواقع اضطرار آلودگی هوا دیروز(سه‌شنبه، ۲۳ فروردین) برگزار و ممنوعیت فعالیت ورزشی دانش‌آموزان در فضای باز و آماده‌باش کامل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مصوب شد.

به گزارش ایسنا، سومین جلسه کارگروه مواقع اضطرار آلودگی هوا با حضور عابد ملکی - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، سعید محمودی - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران - و نمایندگان سایر دستگاه‌ها دیروز(۲۳ فروردین) در استانداری تهران برگزار شد. از مصوبات این جلسه به اصلاح دستورالعمل اعمال ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های موقت زمانی، مکانی و نوعی در شرایط اضطرار آلودگی هوا می‌توان اشاره کرد و مقرر شد این موضوع در دستور کار مراجع مربوطه قرار گیرد.

همچنین مصوب شد، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای ارائه خدمات به مردم در حال آماده‌باش کامل باشند، حضور و فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان و مهدکودک‌ها در محیط‌های باز نیز ممنوع است.

بر اساس مصوبات کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا، مقرر شد سازمان صدا و سیما، رسانه‌ها و روابط عمومی کلیه دستگاه‌های اجرایی نسبت به اطلاع‌رسانی لازم، ارایه توصیه‌ها و جلب همکاری و مشارکت عمومی در خصوص رعایت نکات بهداشتی ویژه شرایط اضطرار آلودگی هوا و نظایر آن اقدام کنند.

علاوه‌بر آن، استفاده از ماسک‌های مورد تأیید وزارت بهداشت توسط آحاد مردم و به‌ویژه شاغلان، پلیس راهور و شهرداری‌ها و ... که بیشترین مواجهه با آلودگی هوا و حضور در فضای باز را دارند، ضرورت دارد.

در پایان توصیه شد که با توجه به گزارش اداره کل هواشناسی مبنی‌بر وزش باد شدید، از کوهنوردی، کار روی سازه‌های مرتفع و عدم تردد در کنار سازه‌های نیمه‌تمام، خودداری و نسبت به محکم کردن سازه‌های موقت و پوشش گلخانه‌ها اقدام شود.

همچنین عابد ملکی به پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران گفت: توصیه می‌شود بیماران قلبی، ریوی، سالخوردگان و کودکان تا حد امکان از قرارگیری در فضای باز و مواجهه با هوای ناسالم پرهیز کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به وزش باد شدید از شهروندان تقاضا دارم که حداکثر مراقبت لازم را انجام دهند.

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
آخه با وجود وضعبت نارنجی هوادچجوری انتظار دارید مردم مراقب باشن؟تعطیل که نکردین بعد میگید از خونه بیرون نیایید؟پارادوکس به این میگن.مگه داریم؟مگه میشه؟
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش