یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۹:۱۴ - ۲۲ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۶۲۲۸
آموزش و پرورش

در مراسم تودیع و معارفه؛

نظری: نباید به جایگاه فعلی کانون پرورش فکری بسنده کنیم/ حاجیان‌زاده: کانون را در اوج تحویل دادیم

در مراسم تودیع و معارفه,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
مراسم تودیع و معارفه علیرضا حاجیان‌زاده و فاضل نظری به‌عنوان مدیرعامل سابق و جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بعدازظهر امروز برگزار شد.

به  گزارش  ایلنا، علیرضا حاجیان‌زاده در این مراسم گفت: ۴ سال پیش در مراسم معارفه گفتم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امانتی است که به دست من سپرده شده و امیدوارم امانت‌دار خوبی باشم. امروز پس از ۴ سال این امانت را به دست امانت‌دار دیگری تحویل می‌دهم. در پاسخ به این سوال که آیا امانت‌دار خوبی بودم یا نه ارزیابی‌ها و آمارها نشان می‌دهد توانستم کانون را با ارزش افزوده تحویل بدهم.

 

وی ادامه داد: در ۴ سال فعالیت کانون این مجموعه هر سال رشد داشته و پیشرفت کرده و در هر دوره مدیریتی اتفاقات خوبی در کانون ثبت شده است. آنچه در دوره من پایه‌ریزی شد و با اتکا به آن‌که از ارزش افزوده صحبت می‌کنم آمارها و ارقام‌هایی است که رشد را نشان می‌دهد. ما در انتشارات کانون سه دوره ناشر برگزیده شده‌ایم این درحالی است که این انتشارات تنها سیزده دوره این عنوان را کسب کرده یعنی سه دوره از این سیزده دوره در این ۴ سال بوده است.

 

مدیرعامل سابق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان متذکر شد: ما فیلم سینمایی "پایان رویا" و چندین فیلم کوتاه و تلویزیونی ساختیم. اکران فیلم کودک را در ۸۰ سالن نهایی کردیم یعنی تقریبا تعداد سالن‌ها را به اندازه ۳۰ سالن افزایش دادیم. تئاتر و نمایش تولید کردیم و با اتکا به محتواهای کانون و کتب درسی دو هزار نمایش روی صحنه بردیم که بیشتر آنها در مناطق محروم و حتی در جزایر خلیج فارس بوده است .

 

حاجیان‌زاده افزود: از نویسندگان داخلی حمایت کردیم. جشنواره برگزار کردیم. سامان‌بخشی اصحاب هنری را آغاز کردیم و حتی ۴۰ طرح در حوزه‌های مختلف ارایه کردیم. مراکز فرهنگی و کتابخانه‌های کانون از ۸۵۰ عدد را به ۱۰۱۲ رساندیم. کتابخانه‌های سیار را دو برابر کردیم. ۵۰ پروژه نیمه‌تمام را به اتمام رساندیم و نوسازی‌ها را آغاز کردیم.

 

مدیرعامل سابق کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان ادامه داد: شبکه‌های فروش و عرضه محصولات کانون را توسعه دادیم و فروش را ۴ برابر کردیم. ارتباطات با آموزش و پرورش را پررنگ‌تر کرده و سطح کانون مدرسه را آغاز کردیم. همچنین گزارش‌ها و برنامه‌های مختلفی در صداوسیما داشتیم. حوزه زبان‌های خارجی را ساماندهی کردیم آن‌هم با اتکاء به سبک زندگی ایرانی- اسلامی و تنوع زبان‌ها را به ۷ مورد رساندیم. مراکز آموزش زبان را از ۲۰۰ مرکز به ۲۷۰ مرکز توسعه دادیم. کنار آن بازسازی ساختاری کانون زبان را پایه گذاشته و آغاز کردیم. دبیرخانه شورای هماهنگی برنامه های کودک و نوجوان را بین ۲۰ دستگاه راه اندازی کردیم امروز دیگر نیروهای انسانی کانون که همواره با عشق و جان کار می کنند افزایش حقوق ۲۰۰ درصدی دارند بودجه کانون از ۵۰ میلیارد به ۱۵۰ میلیارد رسید و امور رفاهی و سلامت کارکنان با دقت بیشتری دنبال می شود و رضایت عمومی بیشتر است.

 

او تاکید کرد: مربیان پاره‌وقت کانون را ساماندهی کردیم و شخصا ۵۴ سفر استانی داشتند. برنامه پنج ساله برای کانون مصوب شده و در کل امروز کانون را در اوج تحویل می‌دهیم.

 

همچنین مدیرعامل جدید کانون نیز در این مراسم گفت: ارزش فعالیت‌های فرهنگی به ثمربخشی آنهاست و وقتی که نتایج آنها را در جامعه ببنیم فرهنگ به معناهای مختلفی به کار می‌رود. گاهی حوزه خلق اثر، گاهی اهالی رسانه و مطبوعات و حتی گاهی شاغلان محترم آموزش و پرورش، فرهنگی خوانده می‌شوند. از دید من فرهنگ مجموعه‌ای از نمادها، هنجارها و رسوم است که رفتارهای ما را شکل می‌دهد و ما را آنچه که هستیم کرده است.

 

فاضل نظری ادامه داد: اگر جامعه ما برای هموطن زلزله‌زده‌اش ایثار می‌کند این فرهنگ ایرانی است که ممکن است جاه‌های دیگر کمتر ببینیم. اگر فرهنگ را یک معماری تصور کنیم ستون و خشت اول آن بسیار مهم است که اگر مستحکم گذاشته شود می‌توانیم تغییر و تحول اساسی در جامعه بوجود بیاوریم. ایجاد تغییر در اعتقاد و باورهای جامعه دشوار است اما امکان‌پذیر هرچند زمان زیادی نیاز دارد.

 

نظری تاکید کرد: شخصیت آدمی در کودکی شکل می‌گیرد و ارزش‌ها و فرهنگ از همان دوره به آن معرفی می‌شود بنابراین کانون یکی از اثرگذارترین بخش‌های جامعه است و نباید به جایگاه فعلی بسنده کرد. این سال‌ها قدم‌هایی بزرگی در کانون برداشته شده و این مجموعه محکم ایستاده و کار کرده و خوشبختانه نه تنها در کانون که اساسا در حوزه‌های فرهنگی و هنری نیازمند به چاشنی عشق برای ادامه فعالیت هستیم. خدا را شاکریم در این برهه از عمرم کانونی شدم و ان‌شاالله همیشه کانونی خواهم بود و دیگر کمتر به دوستان کانون غبطه می‌خورم .

 

فاضل نظری یادآور شد: باید رویکرد محتوا محور و توجه به توسعه کیفی را هم در کانون مد نظر داشته باشیم چراکه در افزایش اعتماد به کانون بسیار اثرگذار است. همه ما خاطرات خوبی از کانون داریم و اینجا برای ما نوستالژیک است. فکر می‌کنم توجه به ابزارهای نوین در تعامل و فعالیت‌های فکری و تقویت نقش تصدی‌گری به جوان‌ترها و سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های ویژه کمک کننده خواهد بود.

 

او در پایان گفت: کانون یک کل یکپارچه است، هم کانون پرورشی و هم کانون زبان، هم مربیان و حوزه‌های مختلف کاری آن مسلما هر تغییری با سوال و نگرانی همراه خواهد بود مخصوصا این‌که این اتفاق ماهیت حوزه فرهنگی و مدیریت فرهنگی است ولی ان‌شاء‌الله با همراهی و همکاری هم تمام آرزوهای خوب محقق می‌شود.

 

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش