
به گزارش صبا، دكتر علي عسكري در نشست مشترك معاونان و مديران ارشد سازمان صداوسيما و وزارت آموزش و پرورش گفت:قرارگاه معلم و مدرسه با حضور معاونت هاي صدا، سيما و فضاي مجازي در رسانه ملي تشكيل شده است و در اين زمينه نيز وزارت آموزش و پرورش بايد نقش آفريني كند.
ریيس سازمان صداوسيما با اهميت افزايش سرمايه اجتماعي تصريح كرد: قطعاً در اين زمينه همكاري مشترك سازمان صداوسيما و وزارت آموزش و پرورش بسيار موثر خواهد بود و در اين مسير شبكه هاي راديويي و تلويزيوني در همه استان هاي كشور بلندگوي آموزش و پرورش خواهند بود تا با همكاري يكديگر كار درخوري انجام دهيم.
وی با تأكيد بر اهميت همافزايي بين رسانه ملي و وزارت آموزشوپرورش براي تعالي فرهنگ كشور خاطرنشان كرد: در اين باره لازم است تا آموزشوپرورش با تمامي ظرفيتهاي موجود وارد عمل شود چرا كه توفيقات اين همافزايي، عايد ملت و كشور ميشود.
دكتر علي عسكري در اين ديدار به تلاش رسانه ملي براي افزايش بهرهوري نظام آموزش و پرورش كشور اشاره كرد و گفت: رسانه ملي با موضوعات مختلفي در جامعه سروكار دارد اما پرداختن به موضوع آموزشوپرورش كه مسووليت تربيت و پرورش بخش بسيار مهمي از جامعه را بر عهده دارد از اولويتهاي رسانه ملي است.
ریيس رسانه ملي با اشاره به اجراي طرح تكريم علم و احترام به دانش آموزان در رسانه ملي گفت: شبكه دو سيما مسووليت مستقيم اجراي اين طرح را برعهده دارد، اما در ساير شبكهها نيز به اين موضوع پرداخته خواهد شد .بر همين اساس كميته دائمي ميان رسانه ملي و وزارت آموزشوپرورش براي برنامهسازي و ساخت سريالهاي آموزشي و متنوع مي تواند بسيار راهگشا باشد.
دكتر علي عسكري با هجمه رسانههاي غربي عليه بنيانهاي فكري و فرهنگي كشور تصريح كرد: با وجود تلاشهاي دشمن براي انفعال رسانه ملي در برابر ماهوارهها و فضاي مجازي، صداوسيما همچنان باقدرت به كار خود ادامه ميدهد و روز به روز برتوفيقات آن افزوده مي شود.
ریيس رسانه ملي، معلمان را اسوه و الگوي جامعه توصيف و تاكيد كرد: از شخص وزير آموزش و پرورش ميخواهم تا فهرستي از معلمان نمونه و برجسته كشور در استانهاي مختلف را به ما معرفي كند تا با دعوت آنها در برنامه هاي مختلف و تاثير گذار، هم قدردان آن ها باشيم و هم سبك زندگي شان را به مخاطب معرفي كنيم.
اهميت حضور معلمان و دانش آموزان در فضاي مجازي، بخش ديگري از سخنان دكتر علي عسكري بود كه وي در اين باره تأكيد كرد: رسانه ملي آمادگي دارد تا با مهياكردن زيرساختهاي شبكه اجتماعي مناسب، فضاي امن و مطمئني براي حضور معلمان و دانش آموزان و ارائه آموزشهاي مجازي به آنها فراهم كند.
ریيس رسانه ملي با اشاره به تشكيل هيات هاي انديشه ورز در شبكه هاي مختلف سيما گفت: ما از حضور نماينده ويژه آموزش و پرورش در هر يك از اين هيئت هاي انديشه ورز استقبال مي كنيم و آن را يك فرصت براي فرهنگ كشور ميدانيم.
سيد محمد بطحايي، وزير آموزشوپرورش نيز در اين ديدار با تشكر از همراهي موثر رسانه ملي در خصوص پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي تصريح كرد: در زمينه كاهش آسيبهاي اجتماعي در كشور همچنان نيازمند حمايت جدي رسانه ملي هستيم و خوشبختانه با همكاري شبكه دو سيما و فضاسازيهاي رواني و فرهنگي در كشور، فاصله آموزشوپرورش با جامعه كمتر شده و مقبوليت آن نيز افزايش پيدا كرده است.
بطحايي اجراي سند تحول بنيادين را يكي از وظايف اصلي و مهم اين وزارتخانه عنوان كرد و گفت: وظيفه اصلي آموزشوپرورش، انتقال فرهنگ انقلاب اسلامي به نسل نوجوان و جوان كشور است و ما با توجه به شرايط سخت و پيچيده فرهنگي، كار دشواري پيش رو داريم و به شدت به كمك رسانه ملي نيازمنديم.
بطحايي با اشاره به وجود ۱۲۰ هزار مدرسه در كشور، ۵۲۰ هزار كلاس درس و قريب به يكميليون نيروي انساني شاغل در وزارت آموزشوپرورش افزود: ما و همه همكاران مان در وزارت آموزشوپرورش در تلاش هستيم تا مشكلات مان كمتر شود و بر همين اساس از رسانه ملي درخواست ميكنيم تا ما را در اين مسير ياري كند.
وزير آموزشوپرورش در ادامه به تأكيدات رهبر معظم انقلاب مبني بر توقف اجراي سند ۲۰۳۰ اشاره و تأكيد كرد: برخي عنوان كردند كه بعضي از ابعاد سند ۲۰۳۰ در برخي از مدارس كشور در حال اجراست و بلافاصله اين موضوع را با جديت دنبال كرديم كه چنين اتفاقي در سيستم آموزشوپرورش كشور نيفتد.
در اين نشست تني چند از معاونان و مديران ارشد وزارت آموزش و پروش و سازمان صدا و سيما نظرات و ديدگاههاي خود را براي افزايش همكاري ها و تعامل بيشتر ارائه كردند.
- 17
- 6