جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۵۴ - ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۳۵۹۸
آموزش و پرورش

مناقشات حذف مدارس سمپاد ادامه دارد؛

تاکید دوباره بر جذب دانش‌آموز در پایه هفتم سمپاد

دانش آموز,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
حذف آزمون مدارس سمپاد در متوسطه اول، واکنش‌های ضد و نقیضی از سوی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال داشته و سخنگوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مورد سکوت کرده است.

به گزارش مهر، همچنان پس از دو گذشت سه روز از جلسه وزیر آموزش و پرورش با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و ارائه گزارش درباره حذف آزمون ها و تکلیف مدارس سمپاد در متوسطه اول، حرف های ضد و نقیضی از سوی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی مخابره می شود و سخنگوی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز سکوت کرده است.

 

عزت الله ضرغامی اما پس از اولین مطلب خود در کانال شخصی اش مبنی بر اینکه قرار شده است امسال نیز آزمون پایه هفتم تیزهوشان برگزار می شود و تکذیب آن توسط وزیر آموزش و پرورش، باز هم صرغامی در کانال خود نوشته است: عواقب و مسئولیت هرگونه تأخیر در اجرای رهنمودهای جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد جذب دانش آموزان تیزهوش دوره اول متوسطه در سال ۹۷، بر عهده وزارت آموزش و پرورش است.

 

وی ادامه داده است: ارائه گزارش اصلاحات در سمپاد به ویژه در نحوه ی جذب، برای اعمال از سال ۹۸ به بعد به اعضای شورا، شناسایی و برخورد با مافیای مدارس غیرانتفاعی و مبارزه جدی با جریان هایی که به دنبال تکمیل حلقه ثروت و قدرت در فرآیند تعلیم و تعلم هستند، از اولویت های وزیر محترم آموزش و پرورش است.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفته است: نگرانی و سرگردانی دانش آموزان تیزهوش و خانواده های محترم آنان را هرچه سریعتر برطرف کنید و اجازه ندهید که نخبگان و اولیای محترم و پرتلاش آنان، به ویژه در مناطق محروم، اسیر منازعات صاحبان منافع شوند. زمان بارگذاری بیشتر بر مردم نیست. باربرداری کنید!

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۷
جدیدترین
قدیمی ترین
آقای وزیر بچه های ما از بهمن تا حالا استرشون صد برابر شده هر روز یه حرفی دوساله درس خوندن خدا رو خوش نمیاد ششمی های امسال از بهمن تو فشارن شورا میگه هست شما میگی نیست تو رو به خدا بسکه اشک بچه هامون رو دیدیم دیونه شدیم تمام زحمتهاتون بر باد رفته مصاحبه احتمال حق د نا حق شدن داره بچه دچار استرس میشه بذارین ششمی های بیچاره که دچار مرگ تدریجی شدند وبلا تکلیفند امتحان بدهند حتی آشپزی هم امتحان داره تورو خدا مردیم از انتظار و استرس و سرگردانی ایا فقط تیز هوشان دولتی زیادی هست و تیز خوانهای غیر انتفاعی تبعیض نیست بین فقیر و غنی حالا هر کار هم میخواین بکنین از سال دیگه امتحان عادلانه ترین روش بین فقیر و غنی هست
با عرض سلام و احترام جناب آقای بطحایی امیدوارم با استناد به استدلالهای منطقی که برای حذف آزمون تیزهوشان دوره اول آوردید ،همچنان در مقابل فشارهای علیه حذف آزمون پایه هفتم ابتدایی بیاستید. بگذارید در این سنین بچه ها بچگیشان را بکنند و نشاط و سرزندگی را به این کودکان هدیه دهید .هرگز ،هرگز اجازه ندهید افراد سودجو که منافعشان به خطر افتاده با سلامتی روح وروان بچه ها بازی کنند و با بازگشت آزمون استرس و فشار روحی آنان را با توجه به زمان از دست داده در این مدت دو برابر کنند . هرگز اجازه ندهید یک شبه برای شما تصمیم گیری کنند. با تشکر و امیدوار به ابلاغ نشدن نتیجه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی
اقای وزیر بهنظر شما به خاطر به کرسی نشاندن یک ایده ایا ظلم در حق ما ها که پول مدرسه غیر اتفاعی نداریم ولی فرزندان تلاش میکند با هوش بالایی که دارد بهمدارس سمپاد باهزینه دولت رفته وادامه تحصیل دهد وما ها هم بهخاطر یکتصمیم یک شبه پول ان رانداریم که بگوییم عیبی ندارد برو فلان مدرسه غیر دولتی شرمنده فرزندمان میشویم والله بعضی مواقع کوتاه امدن خودش خیلی کاره
اقای وزیر بهنظر شما ...
به خدا بچه من سه ماهه داره غصه میخوره این ها تو سنی نیستن که اینقدر سرگردانی بکشن دوسال زحمت شبانه روزی کشیدن ناگهان شوکه شدند موقع ثبت نام قانون وضع شده هر روز هم یه حرفی وسط میاد خدا رو خوش نمیاد
آقای وزیر محترم آموزش و پرورش ، مصوبه یک شبه که بدون کارشناسی و مطالعه صادر نمودید مبنی برحذف آزمون دانش آموزان مقطع ششم قابلیت اجرایی و وجه قانونی ندارد. مطابق قانون نیازمند تایید شورای انقلاب فرهنگی و امضا ریس جمهور محترم را دارد. مطابق فصل هشتم چهار چوب نهادی و نظام اجرای تحول بنیادین آموزش و پرورش: برای تحقق اهداف و برنامه های سند ملی آموزش و پرورش در افق چشم انداز،سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت بر برفرآیند تحول بنیادین در دو سطح به شرح زیر صورت می پذیرد: بخش اول:سیاست گذاری و تصمیم گیری کلان و نیز ارزیابی و نظارت راهبردی فرآیند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر پایه این سند بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد.
آقای وزیر محترم آموز...
واقعا با گذشت آدم بزرگتر میشه
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش