جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۲۰ - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۷۲۳۵
آموزش و پرورش

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش:

آزمون ورودی پایه هفتم مدارس سمپاد چهارگزینه‌ای نیست

مهدی نویدادهم,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه از نظر ما بساط برگزاری آزمون‌ها در دوره ابتدایی جمع شده است گفت: امسال آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی در پایه هفتم، به صورت تستی چهارجوابی که موجب اضطراب می‌شد، برگزار نمی‌شود؛ اگر هم آزمونی برای جذب باشد برای سنجش استعدادهاست.

به گزارش ایسنا، مهدی نویدادهم با بیان اینکه معتقدیم عملیاتی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری و سند تحول بنیادین در گروی گفتمان سازی و فراهم شدن زمینه‌های اجتماعی لازم است اظهار کرد: ورود رهبری به موضوع تحول در آموزش و پرورش طی دو دهه گذشته بسیار هوشمندانه و کارشناسانه بوده است.

 

وی افزود: هشت کمیسیون در شورای عالی داریم که ۱۵ تا ۲۰ متخصص عضو آن هستند. شورای عالی آموزش و پرورش مسئولیت سیاست گذاری را برعهده دارد و به لحاظ جایگاه سازمانی بالاست زیرا رئیس جمهور ریاست آن را برعهده دارد.

 

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه «آموزش و پرورش لزوما مقدمه دانشگاه نیست» گفت: آماده کردن دانش آموزان برای ورود به عرصه کار و دانشگاه از جمله اهداف نظام آموزش و پرورش است. در این میان ورود به آموزش عالی و سایه کنکور فعالیت‌های آموزشی را تحت تاثیر قرار داده و مافیای کنکور معادلات را به هم ریخته است. این در حالی است که دانش آموزان باید مهارت‌های زندگی را کسب کرده و برای ورود به زندگی نیز آماده شوند. 

 

نوید ادهم با بیان اینکه برای رسیدن به هدف غایی حیات طیبه که در سند تحول مورد تاکید قرار گرفته است اقدامات خوبی از سال گذشته کلید خورد و مقدمات حذف آزمون‌های آسیب زا در دوره ابتدایی فراهم شد اظهار کرد: امید است موضوع حذف کنکور با همکاری وزارت علوم و مجلس حل شود. انتظار می‌رود در مجلس الزامات قانونی فراهم کنند به گونه‌ای که نتوان این قانون را تفسیر کرد. قانون حذف کنکور دو مرتبه تصویب شده اما هر بار با ادله‌ای به اجرا در نیامده است.  

 

وی ادامه داد: از نظر ما بساط برگزاری آزمون‌ها در دوره ابتدایی جمع شده و دیگر آزمون‌هایی به شکل قبل نداریم.البته در دوره های متوسطه اول و دوم نیز پیگیر حذف آزمون‌ها هستیم. همانطور که پیش از این هم اعلام شده امسال آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه در پایه هفتم، به صورت تستی چهارجوابی که موجب اضطراب می‌شد برگزار نمی‌شود. اگر هم آزمونی برای جذب باشد برای سنجش استعدادهاست و اکنون کارشناسان ما در حال کار بر روی آن هستند که امید می‌رود سریعتر به سرانجام برسد.

 

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید طبق قانون کنکور تا سال ۹۹ حذف شود گفت: ایراداتی به آزمون‌های آموزش و پرورش و استاندارد نبودن آن وارد می‌کنند اما از نظر ما آزمون‌های آموزش و پرورش  معتبرند.مشکل دیگر این است که قرار بود سازمان سنجش یک سازمان مستقل باشد و منافع هر دو طرف را تامین کند، در صورتی که سازمان سنجش زیر نظر وزارت علوم و بیشتر نگران پذیرش دانشگاه‌هاست.

 

نوید ادهم تاکید کرد: همه تلاش ما اجرای سند تحول است که در برنامه ششم توسعه و برنامه‌های وزیر هم آمده است. اخیرا یک ساختار مدیریتی برای اجرای سند تحول پیش بینی و ابلاغ شده است.

 

وی با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر حفظ و ارتقای شأنیت و جایگاه واقعی معلم و زمان رفع دغدغه‌های معیشتی معلمان عنوان کرد: باید دستگاه‌های تصمیم گیرنده و تخصیص دهنده منابع در این باره پاسخگو باشند. البته شأنیت معلم فقط معیشت نیست و معلمان زیاده خواه نیستند ولی باید حداقل‌های زندگی‌شان تامین شود.

 

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: البته بودجه آموزش و پرورش در سال‌های اخیر رشد خوبی پیدا کرده ولی فاصله پرداختی به همکاران ما با سایر دستگاه ها هنوز زیاد و معنی‌دار است. معلمان معتقدند همانطور که در این دولت طرح تحول سلامت مورد توجه قرار گرفت، اگر همین توجه به اموزش و پرورش و معلمان شود قطعا اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.

 

نوید ادهم با بیان اینکه از جمله ماموریت‌های دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی سامان دهی نیروهای ورودی آموزش و پرورش است گفت: دانشجومعلمان با ادبیات سند تحول آشنا می‌شوند. ماموریت دیگر دانشگاه فرهنگیان بروزرسانی اطلاعات نیروهای موجود متناسب با احکام سند تحول در دوره‌های ضمن خدمت آموزشی است. هرچند هنوز همه معلمان با مفاهیم تحول آفرین سند آشنا نیستند.

 

وی در برنامه تلویزیونی پرسشگر با بیان اینکه قبلا ۳۰۲ هدف برای اجرای سند تحول دیده شده بود گفت: در بازنگری سند این اهداف در ۶۷ مورد فشرده و گنجانده شد و به تصویب رسید که به محض ابلاغ از سوی رئیس جمهور ، باید اجرا شود.

 

 

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش