یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۱۷ - ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۱۹۹۳
آموزش و پرورش

آغاز تحصیل در سال ۹۸ از فردا/ برخی مدارس میزبان سیل‌زده‌ها هستند

مدارس مناطق سیل زده,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
روزهای تحصیلی در سال ۹۸ از فردا آغاز می‌شود البته مدارس برخی مناطق به دلیل وقوع سیل دایر نیستند و برخی مدارس نیز همچنان میزبان مردم سیل‌زده هستند.

به گزارش فارس، روزهای تحصیلی در سال ۹۸ از فردا آغاز می‌شود.

 

اکثر مدارس کشور فردا دایر هستند اما وضعیت مدارس سیل‌زده متفاوت است؛ برخی مدارس در این مناطق حادثه دیدند و برخی هم که سالم ماندند، میزبان مردم سیل‌زده هستند.

 

رضا زینی‌وند مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، تعطیلی مدارس در مناطق سیل‌زده را بنا به تصمیم ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان اعلام کرد.

 

پلدختر و معمولان به مدت یک هفته تعطیل و برای بازگشایی در آینده نیز با توجه به شرایط خاص این مناطق سیل زده، مجدد در ستاد مدیریت بحران تصمیم‌گیری می‌شود.

 

مدارس رودبار از بخش کوهنانی به مدت یک هفته تعطیل و فعالیت آموزشی در آن مدارس از روز شنبه ۲۴ فروردین آغاز می شود.

 

تمام مدارس شهری و روستایی دورود و سیلاخور نیز به مدت ۲ روز تعطیل و فعالیت آموزشی این مدارس از دوشنبه ۱۹ فروردین آغاز می‌شود

 

در نورآباد نیز آن دسته از مدارس روستایی که راه‌های ارتباطی آن قطع است بنابه تشخیص ستاد مدیریت بحران شهرستان به مدت ۲ روز تعطیل است که اطلاع رسانی آن پس از احصا از طریق آموزش و پرورش نورآباد انجام می‌گیرد.

 

در شهرستان سلسله مدارس روستایی به مدت ۲ روز تعطیل و فعالیت آموزشی از ۱۹ فروردین آغاز می‌شود؛ در کوهدشت تمام مدارس روستایی بخش مرکزی روز شنبه ۱۷ فروردین تعطیل است؛ در بخش پاپی نیز مدارس ابتدایی و راهنمایی روستای کشور و تنگ هفت و مدارس دوره اول و دوم روستای بیشه به مدت ۲ روز تعطیل است.

 

در شهرستان چگنی مدارس حضرت معصومه (س)و فاطمه زهرا (س) و آموزشگاه معین در شهر سراب دوره و همچنین مدارس روستاههای چم داود،چم چره، چم خوشه، چم پلک، چم دانه، در مرره، سیاه چم، ورپل، انارستان و ژریژبان بخش شاهیوند شهرستان چگنی به دلیل قطع راه‌های ارتباطی به مدت یک هفته تعطیل است.

 

در رومشگان مدارس روستای خاصی آباد و روستای اسدآباد بخش سوری به مدت ۲ روز تعطیل است.

 

مدارس شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان تا ۲۴ فروردین تعطیل است

احسان گوهری راد مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: با عنایت به مصوبه شماره ۱۰ شورای هماهنگی مدیریت بحران و شورای تأمین استان گلستان و بنابر درخواست فرمانداران شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان و تأکید مجدد در جلسه مورخه ۱۴ فروردین این شورا، به منظور جلوگیری از مشکلات و حوادث احتمالی کلیه مدارس شهرستان های آق قلا و گمیشان تا ۲۴ فروردین ماه ۹۸ تعطیل اعلام می‌شود.

 

اداره کل آموزش و پرورش گلستان بنا به تاکید وزیر آموزش و پرورش تمهید مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس در ۱۷ فروردین ۹۸ را تدارک دیده بود ولیکن بنابر درخواست فرمانداران شهرستان‌های مذکور و ضرورت اسکان سیل‌زدگان و نیز دستگاه‌های امدادرسان در اماکن آموزشی، با تعطیلی مدارس تا ۲۴ فروردین ماه موافقت می‌کند.

 

اسکان سیل‌زدگان در مدارس

محمد تقی‌زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: همکاران ما که در ستادهای اسکان اضطراری سیل‌زدگان فعالیت می‌کنند در هنگام تعطیلات نوروزی در کنار خانواده‌های خود حاضر نبودند و جا دارد از این زحمات بی دریغ تشکر و قدردانی کنیم.

 

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۳ هزار فرهنگی در ستادهای اسکان اضطراری سیل زدگان خوزستانی، تصریح کرد: اعضای تیم ستادهای اسکان آموزش و پرورش از همان روزهای آغازین نوروز با آموزش و پرورش خوزستان در ستادهای اسکان میهمانان نوروزی و پس از آن با مشکلات ایجاد شده در اثر سیلاب در ستادهای اضطراری سیل زدگان فعالیت کردند.

 

تقی‌زاده در عین حال با اشاره به اینکه بخش دانش‌آموزی ستادهای اسکان اضطراری اسکان سیل زدگان نیز در شادگان فعال بوده است، گفت: حدود ۸۰ دانش‌آموز علی‌رغم کمترین امکانات در شهرستان شادگان با ستادهای اسکان سیل‌زدگان همکاری کردند.

 

وی با بیان اینکه در شهرستان کارون نیز اقدامات بسیار مثبتی در راستای رفاه حال سیل‌زدگان برداشته شده است، گفت: آموزش و پرورش کارون روزانه ۲۰۰ پرس غذای گرم را بین سیل‌زدگان توزیع می‌کند و ۳۰ خانواده سیل‌زده در مدارس شهرستان کارون استقرار پیدا کرده‌‌اند.

 

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان اظهار کرد: در پی وقوع سیل اخیر و آسیب دیدن منازل مسکونی بسیاری از مردم، آموزش و پرورش این استان حدود ۶۰ هزار نفر از هم‌استانی‌های سیل‌زده را  در مدارس و سالن‌های ورزشی تجهیز شده خود، اسکان داده است  که امیدواریم توانسته باشیم قدمی در جهت رفاه حال و حل مشکل این عزیزان برداریم.

 

وضعیت مدارس سیل‌زده در مازندران

عسگری نیکزاد مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت: سیل به سه مدرسه در شهرستان سوادکوه خسارات جدی وارد ساخته است.

 

وی با بیان این که مدرسه «الزهرا» شهر زیراب، خسارت بالایی دیده ، افزود: محوطه، سرویس های بهداشتی و ساختمان سرایداری به طور کامل از بین رفته و هیچ محوطه‌ای برای مدرسه باقی نمانده است. همچنین آب به زیر ساختمان مدرسه نفوذ کرده و هر لحظه ، احتمال فروریختن آن را افزایش می‌دهد؛ بیش از ۱۸۰ دانش‌آموز دوره دوم متوسطه در این دبیرستان مشغول تحصیل هستند که دستور فوری برای انتخاب مدارس جایگزین و تهیه امکانات مورد نیاز صادر شده است. دو مدرسه جایگزین را بررسی کردیم.

 

نیکزاد بیان داشت: یکی از ساختمان‌های وابسته به هنرستان شهید بهشتی زیراب نیز تا حدود زیادی خسارت دیده و امکان فروریختن این ساختمان نیز وجود دارد؛ در شرایط فعلی و در حالی که جریان آب همچنان شدید است، برای ترمیم و یا جلوگیری از ریزش ساختمان نمی‌توان کاری صورت داد. در شهر پل سفید، نمازخانه مدرسه روستای « ازانده رودبار» کاملا تخریب شده است. بقیه قسمت های این مدرسه نیز در معرض خطر قرار دارند.

 

عسکری نیکزاد در ادامه اظهار داشت: حدود ۱۰۸ مدرسه در ده شهرستان و منطقه استان در اثر سیل خسارت دیدند که با احتساب این سه مدرسه، تعداد مدارس آسیب دیده به ۱۱۱ رسیده است .

 

این مسئول استانی با اشاره به خسارت ۵۰ میلیارد ریالی ناشی از سیل به مدارس استان خاطر نشان کرد: بیشترین مدرسه خسارت دیده مربوط به شهرستان سیمرغ است. اما تنها مدرسه ای که در اثر سیل از رده آموزشی خارج و بلااستفاده شده، مدرسه الزهرا زیراب است که به تنهایی خسارت سنگینی را به آموزش و پرورش تحمیل کرده است.

 

 

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش