دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۲۷ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۱۷۶۰
آموزش و پرورش

زمان کلاس‌های غیرحضوری ۳۰ تا ۴۵ دقیقه/ کتابهای درسی تا هفته اول شهریور در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد

شروع سال تحصیلی مدارس,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
وزیر آموزش‌وپرورش بر برنامه‌ریزی متنوع و منعطف آموزش‌وپرورش برای استمرار آموزش در شرایط کنونی خبرداد و بر ارائه آموزش از طریق چهار شبکه تلویزیونی از ۱۵ شهریورماه و بارگذاری محتوای آموزشی تمام پایه‌ها در شبکه شاد و در دسترس معلمان و دانش آموزان تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری مجلس در خصوص راهکارهای استمرار آموزش در شرایط کرونا اظهارکرد: در شرایط بی‌ثبات امروز و با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ هیچ راه‌حل قاطعی که به‌تنهایی بتواند جوابگوی تمام نیازها در وضعیت‌های مختلف باشد، وجود ندارد و هیچ تصویر روشنی که بتواند از اتفاقات آینده اطلاع یابیم هم نداریم بنابراین برای شرایط عدم قطعیت کنونی ناگزیر به برنامه‌ریزی متنوع و منعطف می‌باشیم ولی با قاطعیت می‌گویم تمام تلاش آموزش‌وپرورش بر این اساس است که مشکلات احتمالی دانش آموزان حل شود.

وزیر آموزش‌وپرورش افزود: نمی‌توانیم آموزش را تعطیل کرده و استمرار ندهیم تبعات عدم استمرار آموزش برای کشور بسیار زیاد و زیان‌آور است بنابراین باید به استمرار آن بر اساس شرایط و ضوابط خاص فکر کنیم.

حاجی میرزایی سلامت دانش‌آموز و جامعه را بسیار با اهمیت دانست و گفت: به وزارت بهداشت گفته‌ایم که در تمام مدارس کشور پروتکل‌های بهداشتی را طبق آنچه برای آن منطقه در نظر گرفته‌شده است به‌طور حداکثری اعمال خواهیم کرد.

وی در خصوص نحوه دسترسی یا عدم دسترسی دانش آموزان به اینترنت گفت: دانش آموزان در مناطق مختلف کشور وضعیت‌های متفاوتی دارند و ممکن است دسترسی یا عدم دسترسی به اینترنت داشته باشند. صرفنظر از وضعیت دانش‌آموز؛ آموزش‌وپرورش موظف است دسترسی به آموزش را برای همه دانش آموزان مهیا کند.

الزامی برای دسترسی تمام افراد لازم التعلیم به بسترمجازی و شبکه شاد وجود ندارد

حاجی میرزایی با تأکید بر اینکه هیچ الزامی برای دسترسی تمام افراد لازم التعلیم به بسترمجازی و شبکه شاد وجود ندارد، تصریح کرد: آموزش‌وپرورش برای انجام رسالت خود و ارائه کامل آموزش به تمام دانش آموزان، گزینه‌های متفاوتی را ارائه داده است که از طریق آن‌ها آموزش را در سراسر کشور استمرار خواهیم داد.

برگزاری کلاسهای حضوری با اجازه ستاد کرونا/تشکیل کلاسها با ۱۰ دانش آموز مجاز است

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه تا جایی که می‌توانیم و باکیفیتی که می‌توانیم کلاس‌ها را به‌صورت حضوری برگزار خواهیم کرد، گفت: هیچ آموزشی جایگزین آموزش حضوری نخواهد شد بنابراین هر جا که ستاد ملی کرونا اجازه دهد با رعایت پروتکل بهداشتی کلاس‌ها را به‌صورت حضوری برقرار خواهیم کرد.

وی افزود: ولی اگر اجازه برقراری حضوری کلاس‌های درس داده نشود، طبق پروتکل‌های اعلام‌شده از وزارت بهداشت که حضور دانش آموزان را تا ۱۰ نفر در کلاس درس مجاز دانسته است و با در نظر گرفتن شرایط و مساحت کلاس اجازه حضوری بودن را می‌دهد، دانش آموزان را در طول هفته توزیع کرده و هرروز هفته تعدادی از دانش آموزان را به‌صورت حضوری آموزش خواهیم داد.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: ۳۵ درصد از مدارس ما در مناطقی است که تعداد کل دانش آموزان کمتر از ۵۰ نفر هستند که در آنجا کلاس‌ها را کاملاً حضوری برگزار می‌کنیم. سال گذشته هم در این شرایط کلاس‌ها برگزار کردیم.

زمان کلاس‌های غیرحضوری ۳۰ تا ۴۵ دقیقه خواهد بود

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه تفکیک کل محتوای درسی در تمام پایه‌ها توسط سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی انجام‌شده و شرایط تدریس حضوری و غیرحضوری آن به استان اعلام‌شده است، گفت: نمی‌خواهیم هیچ معلمی بیش از ساعات موظف خودکار کند، لذا زمان کلاس‌های غیرحضوری بسیار کمتر از حضوری و در حدود حداکثر ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه است.

از ۱۵ شهریور هرروز ۴ کانال تلویزیون در اختیار آموزش‌وپرورش قرار می گیرد

وی ضبط و بارگذاری محتوای آموزشی در هر مدرسه به‌طور جداگانه را بسیار وقت‌گیر و مشکل دانست و گفت: آموزش‌وپرورش برای حل این مشکل محتوی درسی را از پایه اول تا دوازدهم و از درس اول تا درس آخر طبق آنچه در بودجه‌بندی درسی سازمان پژوهش برآن تأکید شده است، تولید و در شبکه شاد قرار داده است تا معلمان از آن استفاده کنند؛ اما تقریباً یک‌سوم دانش آموزان دسترسی به شبکه شاد ندارند بنابراین از ۱۵ شهریور هرروز ۴ کانال تلویزیون در اختیار آموزش‌وپرورش برای ارائه آموزش‌ها قرار داده‌شده است.

حاجی میرزایی ادامه داد: طبق اعلام صداوسیما پوشش شبکه‌های آموزشی تلویزیونی ۹۷.۳ درصد است. بنابراین از این شبکه‌ها می توان برای ارائه آموزش‌ها استفاده کرد اما اشکال برنامه آموزشی از طریق تلویزیون یک‌طرفه بودن آن است که برای حل این مشکل قرار شد در این مناطق در هفته یک روز معلمان در مدرسه به‌صورت حضوری حاضر شوند به رفع اشکال دانش آموزان بپردازند. همچنین به شورای مدرسه اختیار داده‌ایم که در چارچوب و اصولی که مطابق بخشنامه برای مدارس فرستاده‌ایم، با توجه به شرایط مدرسه بتوانند برای برنامه حضور دانش آموزان و معلم در مدرسه تصمیم بگیرند.

وزیر آموزش و پروش با تأکید بر اینکه موظفیم به همه دانش آموزان آموزش دهیم، تصریح کرد: باید هوشیارانه عمل و به‌طور دائم مسائل را رصد کنیم. در شبکه شاد امکانی مهیا کرده‌ایم که روسای۷۵۰ منطقه آموزش‌وپرورش کشور به‌طور دائم دسترسی داریم و ارتباط ما با تمام سطوح و در تمام مناطق و ۹۹ درصد مدیران به‌طور زنده و از طریق شبکه شاد برقرار شده است.

اتصال ۹۶ درصد مدارس به سامانه medu.ir تا آغاز سال تحصیلی

حاجی میرزایی گفت: طبق توافق انجام‌شده با وزارت ارتباطات از ابتدای سال تحصیلی جدید ۹۶ درصد مدارس کشور به سامانه medu.ir متصل می‌شوند و تنها ۴ درصد مدارس امکان برقراری این اتصال را ندارند که آن را هم تا پایان سال انجام می‌دهیم.

وی گفت: به خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم که مراقب سلامتی فرزندانشان هستیم ولی با این‌همه آموزش تلویزیونی و شبکه شاد را با تمام محتوای آموزشی در نظر گرفتیم و درجایی که دسترسی به شبکه شاد و یا کانال‌های تلویزیونی نباشد، از بسته‌های آموزشی و راهبران آموزشی استفاده خواهیم کرد.

حاجی میرزایی در پایان تصریح کرد: برای سال تحصیلی آینده همه باید باهم همکاری کنیم تا سال تحصیلی برگزار و تداوم یابد؛ بنابراین باید با توجه به اعلام ستاد ملی کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با توجه به دستورالعمل‌هایی که به استان‌ها رفته است سال تحصیلی جدید را با هوشیاری شروع کرده و پیش ببریم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، شایان‌ذکر است در این جلسه علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم از واکنش سریع و به‌موقع آموزش‌وپرورش در هنگام شیوع کرونا و شروع آموزش‌های تلویزیونی و تأسیس شبکه شاد در راستای استمرار فعالیت‌های آموزشی دانش آموزان تشکر کرد.

کتابهای درسی تا هفته اول شهریور در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس از۱۵ شهریور با رعایت دستورالعملهای بهداشتی بازگشایی می شود.

شروع سال تحصیلی مدارس,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

مظفر در نشست مشترک مسئولان آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد و رؤسای آموزش وپرورش ۱۳ شهرستان و منطقه استان افزود: کتابهای درسی تا هفته اول شهریور در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد و مدیران مدارس امکانات وتجهیزات برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی وضدعفونی کردن مدارس را انجام ومحتوای آموزشی تهیه وپس از بازگشایی در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

وی گفت: تهیه اطلاعات شناسایی موقعیت دانش آموزان و تعیین زمینه آموزش و چگونگی استمرار انجام و باید به خانواده ها اطمینان داده شود که فعالیت مدرسه با رعایت موارد بهداشتی و در کمال آرامش انجام می شود.

مدیرکل ارزیابی عملکرد وپاسخگویی به شکایات وزارت آموزش وپرورش افزود: تدریس مجازی از طریق شاد و آموزشهای تلویزیونی انجام و ساعتهای آموزش هر درس در ابتدایی ۲۵ دقیقه و متوسطه ۳۵ دقیقه ارائه می شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد که حضور وغیاب دانش آموزان روزانه انجام و کلاسهای مجازی نظر به برنامه درسی دانش آموزان در ساعات مشخص برگزار می شود.

مظفر همچنین با اشاره به اینکه معلمان با تلاش های وافر در جهاد علمی شرکت و در دوران تعطیلات کرونایی زیباترین جلوه های خدمت را خلق کردند گفت: بخش دوم ضرورت تحقق هدف در آموزشهای مجازی خانواده ها هستند که انتظار داریم مانند سال گذشته همکاری ومساعدت لازم را انجام دهند.

مظفر ادامه داد: مدیران مدارس نقش اساسی واصلی در راهبری ومدیریت وبرنامه ریزی برای استمرار آموزش به کمک خانواده ها را برعهده دارند.

وی اظهار کرد: مشارکت ادارات- نهادها و دستگاههای اجرایی و ظرفیت دهیاران - بخشداران و شوراهای اسلامی نقش مهمی در مساعدت و مشارکت برای بازگشایی مدارس دارند.

 نماینده وزیر آموزش و پرورش در بازگشایی مدارس کهگیلویه و بویراحمد خطاب به رؤسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق گفت: استمرار نشست‌های پروژه مهر- برگزاری نشستهای شورای آموزش و پرورش و کیفی بخشی مصوبات برای بازگشای مدارس-نظارت مستمر وآماده سازی  مدارس از مهمترین اولویتهای بازگشایی است.

 وی در پایان تاکید کرد: ضرورت دارد اطلاع رسانی لازم در مورد نحوه ارتباط مردم با اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات انجام شود.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش