جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۱۳ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۰۶۹۵
آموزش و پرورش

آموزش و پرورش: همه دانش آموزان باید از روز شنبه در محل تحصیل حاضر شوند!/ تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا آخر شهریور

وزیر اموزش و پرورش,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش گفت: کلاس‌های درس با آغاز سال تحصیلی یعنی از روز شنبه در همه مناطق با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دایر می‌شود و همه دانش آموزان باید از روز شنبه در محل تحصیل حاضر شوند.

به گزارش ایرنا، محسن حاجی میرزایی امروز - چهارشنبه - در حاشیه جلسه هیات دولت درباره بازگشایی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید اظهار داشت: وضعیت مناطق مختلف به گونه ای است که تغییر حالت از وضعیت‌های متفاوت مانند قرمز به زرد یا برعکس بسیار به هم نزدیک است، از این رو به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان کلاس‌های درس با رعایت سخت‌گیرانه ترین پروتکل‌های بهداشتی دایر می‌شود.

 وی افزود:کلاس‌های درس با آغاز سال تحصیلی یعنی از روز شنبه (۱۵ شهریور) در همه مناطق با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دایر می‌شود.

دانش آموزان در گروه های زوج و فرد در مدارس حاضر می شوند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموزان در مدارس پُرجمعیت ناگزیر گروه بندی می‌شوند، گروهی از آنها روزهای زوج و گروهی دیگر روزهای فرد آموزش خود را در مدارس ادامه می‌دهند.

حاجی میرزایی با بیان این که قاعده اصلی برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری است، گفت: پروتکل‌های بهداشتی سختگیرانه‌ای با هماهنگی وزارت بهداشت برای حفظ سلامت دانش‌آموزان اعمال می‌شود و همه در مدارس موظف به رعایت این پروتکل‌ها هستند.

وی ادامه یادآور شد: آموزش از راه دور برای روزهایی است که دانش‌آموزان در مدارس حضور ندارند، مدرسه تلویزیونی و آموزش در شبکه شاد برای روزهای آموزش غیر حضوری دانش‌آموزان هماهنگ شده است که برنامه‌هایی را برای همه پایه‌های تحصیلی تهیه کرده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: با توجه به دستور رییس جمهوری، استفاده دانش‌آموزان در سامانه شاد  به صورت رایگان است.

حاجی میرزایی عنوان کرد: دانش‌آموزانی که به تلویزیون و سامانه شاد دسترسی ندارند، آموزش آنها از طریق تولید و توزیع بسته‌های خود آموز دنبال می‌شود، بنابراین هیچ دانش‌آموزی از تحصیل محروم نخواهد شد.

مدارس در صورتی تعطیل می‌شوند که ستاد مبارزه با کرونا حضور دانش‌آموزان را ممنوع کند

وی تاکید کرد که آموزش مجازی آغاز سال تحصیلی با این نوع آموزش در سال تحصیلی گذشته متفاوت است، آموزش مجازی در سال تحصیلی گذشته زمانی آغاز شد که دانش آموزان با معلمان خود آشنایی داشتند و دو سوم محتوای کتاب‌ها را نیز آموزش دیده بودند، اما با شروع آغاز سال تحصیلی آموزش باید به صورت حضوری دنبال شود.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: اگر برخی مناطق کشور با شیوع گسترده ویروس کرونا روبه رو شود، مدارس در صورتی تعطیل می‌شوند که ستاد ملی مبارزه با کرونا حضور دانش‌آموزان را ممنوع اعلام کند.

حاجی میرزایی با بیان این که ستاد ملی مبارزه با کرونا حضور دانش آموزان در هیچ منطقه‌ای را ممنوع اعلام نکرده است،   گفت: بازگشایی حضوری مدارس براساس تصمیم این ستاد اجرایی می‌شود و هرگونه تغییر در وضعیت حضور دانش‌آموزان باز هم به نظر آن بازمی‌گردد.

وی توضیح داد که در حال حاضر مردم در مناطق قرمز به فعالیت‌های خود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه می‌دهند، همانطور که عزاداری حسینی با رعایت مقررات بهداشتی انجام شد، آموزش نیز دنبال می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با یادآوری این که تعطیلی مدارس آثار مخربی را برای دانش آموزان به دنبال دارد، گفت: مدرسه کارکردهای متنوعی دارد، از این رو با تعطیلی مدارس جامعه متضرر می شود.

حاجی میرزایی افزود: خانواده، معلمان و دانش‌آموزان باید برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مواظبت‌های لازم را انجام دهند، دانش آموزان باید با پروتکل‌های بهداشتی و مراقبت از خود آشنا شوند، جامعه نمی تواند تعطیل شود چراکه  دورنمای روشنی از پایان شیوع ویروس کرونا وجود ندارد.

تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا آخر شهریور/نقل و انتقال فرهنگیان در پله پایانی 

 معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نقل و انتقالات اصلی فرهنگیان نهایی شده و در مرحله صدور ابلاغ و کلاس بندی هستیم گفت: نقل و انتقالات اضطراری نیز در حال انجام است. نقل و انتفال اضطراری از مخل ترین موارد در مدیریت منابع انسانی است. لازم است شما در استان ها، مدیریت درستی داشته باشید.

وزیر اموزش و پرورش,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

به گزارش ایسنا، علی الهیار ترکمن در دومین روز از سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور که به صورت مجازی برگزار می شود، با اشاره به اقداماتی که در راستای برنامه ریزی ها انجام شده است افزود: تدوین و طراحی نظام برنامه‌ ریزی با سه زیرنظام انجام شده است. این زیرنظام دارای سه سطح اجرایی ملی، استانی و منطقه ای است که بعد از تصویب در شورای معاونان وزارتخانه ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: سندتحول، برنامه ششم توسعه، برنامه وزیر به مجلس و برنامه سالانه در حال حاضر پیگیری می شوند که حجم آن بالاست و برای بازگرداندن انسجام اجرایی یک برنامه عملیاتی طراحی کرده ایم که اجرا، تحقق و نظارت بر ارزیابی آنها به درستی صورت گیرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش به پیگیری تدوین برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: برنامه هفتم آخرین سند در راستای افق چشم انداز ۱۴۰۴ است. برای این امر نیازمند مشارکت و نیازسنجی استان ها و مناطق هستیم تا برنامه هفتم بر اساس نیازهای بومی تدوین شود.

الهیار ادامه داد: روسای مناطق باید درگیر مسائل برنامه ای شوند و از روابط عمودی فراتر بروند.

افزایش حقوق متعهدین خدمت /بهبود معیشت فرهنگیان

وی درباره بودجه نیز گفت: اقدامات خوبی در راستای بهبود معیشت صورت گرفت. رتبه بندی مهر۹۸، ۲۲۰۰ میلیارد تومان بار مالی داشت که با احتساب ضرایب به ۸۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۹ می رسد. اجرای ضرایب فصل دهم قانون برنامه نیز ۴۵۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ بار مالی داشت. یک فوق العاده شغل هم خرداد اعمال شد و با اقدامات صورت گرفته کارکنان از لحاظ امتیازات تفاوتی با کارکنان سایر دستگاه‌ها ندارند و تفاوت ها برداشته شده است.

 به گفته الهیار، افزایش حقوق متعهدین خدمت و برقراری عیدی برای آنها و پرداخت حق مهدکودک نیز انجام شده است. 

تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا آخر شهریور 

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش جزئیات پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان را اعلام کرد و گفت: به استناد تبصره ماده ۲۱ ضوابط اجرایی قانون برنامه بودجه مقرر بود پاداش ها از محل فروش اموال منقول و غیرمنقول انجام شود که ما مخالف بودیم و با پیگیری ها در حال تامین از محل های دیگر است. ۳۷۰۰ میلیارد تومان نقدی به ما داده شده و برای ۳۷۰۰ میلیارد دیگر در حال رایزنی هستیم تا پاداش ها را یکجا تا آخر شهریور تسویه کنیم.

وی افزود: نهایی کردن بودجه ۹۹ را باید انجام دهیم و کسری ها را تامین کنیم. 

الهیار با بیان اینکه تدوین بودجه سال ۱۴۰۰ هم جزو برنامه های آتی ماست اظهار کرد: بودجه ریزی در شرایط کرونایی و انقباضی خواهد بود. سیگنال هایی را دریافت کردیم که احتمالا بودجه ریزی استانی خواهد بود و ما باید آن را پیش بینی کنیم که خضور فعال مدیران استانی را می‌طلبد.

الهیار به مدیریت منابع انسانی اشاره کرد و گفت: اداره کل امور اداری به مرکز منابع انسانی تبدیل شد که صفر تا صد امور انسانی را انجام می دهد.اگر مدیریت منابع انسانی را تحلیل کنیم آسیب هایی داشته که باید شناسایی و رفع کنیم. ابلاغ صوری از مهمترین مولفه هاست که تاثیر منفی می گذارد. اگر نهاد نظارتی ورود کند از اصلی ترین پاسخگویان خود مدیران کل استانی هستند و باید مراقب کنید چنین اتفاقاتی رخ ندهد، ما فقط تجمیع کننده اطلاعات هستیم و مسئولیت و پاسخگویی شما نقض نخواهد شد.

وی ادامه داد: از سال ۹۸ آفت های ابلاغ های صوری را شناسایی کرده و در حال رفع آن هستیم.

نقل و انتقال فرهنگیان در پله پایانی 

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نقل و انتقالات اصلی نهایی شده و در مرحله صدور ابلاغ و کلاس بندی هستیم گفت: نقل و انتقالات اضطراری نیز در حال انجام است. نقل و انتقال اضطراری از مخل ترین موارد در مدیریت منابع انسانی است.لازم است شما در استان ها، مدیریت درستی داشته باشید.

وی افزود: در حوزه آموزش های ضمن خدمت نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و به سمت آی تی بیس کردن آموزش ها در حال حرکت هستیم.

مدخل ورود نیرو به آموزش و پرورش باید از دانشگاه فرهنگیان و رجایی باشد

وی به تنظیم سیاست های کلی جذب نیرو در وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: این موضوع دیروز از سوی وزیر در محضر رهبری مطرح شد و طبق تاکید مقام معظم رهبری مدخل ورود نیرو به آموزش و پرورش باید از دانشگاه فرهنگیان و رجایی باشد. متاسفانه مداخلات بیرونی در ۱۰ سال گذشته تعادل نیروی انسانی را به هم زده است. اکنون این سیاست های کلی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دست بررسی است و گزارشی نیز تقدیم رهبری شده است.

به گفته وی در پی تفاهم نامه ساخت ۱۷۰ هزار مسکن فرهنگیان، تا کنون ۴۳ هزار واحد در سال ۹۹ به مرحله عملیاتی رسیده است. وام های اولیه از طریق بانک مسکن و وام های ثانویه از طریق بانک ملی درنظر گرفته شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش به مولد سازی سرمایه ها که از مصوبات کمیته اقتصادی است اشاره کرد و گفت: سرمایه ها امانت اند و باید با رعایت قوانین کامل در راستای مولدسازی ظرفیت ها حرکت کنیم.

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش