دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۱۰۰۰۰۱۳

شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به هلند

تحصیلات در هلند,دانشگاه های هلند,هزینه زندگی در هلند

کشور هلند از کشورهای عضو شینگن و از جمله کشورهای پیشرفته در زمینه های کشاورزی ، صنعت و توریسم می باشد که پایتخت آن شهر آمستردام و واحد پول آن یورو می باشد. علاقه مندان مهاجرت به هلند و ادامه تحصیل در هلند این امکان را دارند که از زمان اتمام تحصیلاتشان به مدت یک سال شغل مناسبی پیدا کنند. سپس می توانند به مدت طولانی تر یا حتی به طور دائم در کشور هلند اقامت داشته باشند.

در کشور هلند بیشتراز ۱۶۰ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی مستقر شده که این تعداد دانشگاه در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی بسیار قابل توجه است البته قابل ذکر است که تنها حدود نیمی از این مراکز قابل تایید وزارت علوم ایران هستند. وکلای مجرب ما در موسسه توسعه گران مهر شیراز قادر به اخذ ویزای تحصیلی در دانشگاه های تایید شده برای متقاضیان ادامه تحصیل در کشور هلند می باشند همچنین متقاضیان جهت کسب مشاوره در زمینه شرایط اعزام دانشجو به هلند می توانند به مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایند.

بسیاری افراد تحصیل در هلند را در جهت مهاجرت به هلند از طریق تحصیل اقدام می کنند، این افراد می توانند پس از اخذ اقامت هلند از نوع تحصیلی ، نسبت به اخذ تابعیت هلند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به هلند در کنار راه های دیگر مثل ویزای کار در هلند و سرمایه گذاری در هلند می باشد. شایان ذکر است تابعیت هلند از طریق تولد نیز این کشور از تابعیت خون تبعیت می کند و در معنایی تابعیت هلند خون می باشد ولی توجه داشته باشید که تابعیت خاک می تواند به مهاجرت از طریق تولد فرزند در هلند کمک کند که این کشور از این قاعده مستثنی است.

تحصیلات در هلند,دانشگاه های هلند,هزینه زندگی در هلند

شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به هلند

افرادی که خواهان اخذ ویزای تحصیلی هلند می باشند می بایست یک سری از هزینه های اولیه را به حساب دانشگاه مربوطه واریز کنند که این هزینه ها عبارتند از : هزینه شهریه یکسال یا یک نیم سال تحصیلی ، مبلغ ۵۰۰ یورو جهت بیمه یکسال ، مبلغ ۵۰۰ یورو برای صدور اقامت یکسال ، هزینه اجاره اتاق برای حداقل ۳ ماه. قابل ذکر است کسانی که این هزینه ها را به حساب دانشگاه مورد نظر واریز می کنند دیگر نیازی به حساب بانکی و یا اثبات پشتوانه مالی ندارند و ویزای آنها از طرف سفارت هلند در مدت زمان کمتری نسبت به دیگر افراد صادر می شود و همچنین افرادی که به صورت تحصیلی به این کشور مهاجرت می کنند، از مزایای اقامت تحصیلی هلند برخوردار می شوند، این روش یکی از کارهایی است که افرادی که قصد مهاجرت به هلند از طریق تحصیل را دارند باید طی کنند.

دانشگاه های هلند از سطح علمی بسیار بالایی برخوردارند به همین علت تحقیقات علمی دانشگاه ها اعتباری بین المللی دارند. با توجه به همین مسئله مهاجرت به هلند در راستای اخذ اقامت هلند و دریافت تابعیت این کشور مورد تقاضای بسیاری است. زبان تحصیل در هلند به دو زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.

شروع سال تحصیل در هلند معمولاً از اوایل سپتامبر می باشد البته دانشجویان جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های هلند می بایست از چند ماه قبل اقدام به تحویل مدارک و ثبت نام در دانشگاه مورد نظر کنند. متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه های هلند می بایست حتما مدرک دیپلم را داشته باشند در غیر این صورت افراد با حداقل ۲۱ سال سن می توانند در امتحان ورودی دانشگاه ها شرکت کرده و با کسب نمره قبولی به تحصیل در دانشگاه های هلند به تحصیلات خود ادامه دهند.

تحصیل در مقطع لیسانس یا کارشناسی هلند

یکی از شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ، داشتن مدرک دیپلم با معدل بالای ۱۲ می باشد. همچنین دانشجویان می بایست مدرک ایلتس ۶ را داشته باشند البته کسانی که مدرک زبان ندارند می توانند در کلاس های آموزشی زبان در کشور هلند شرکت کنند اما پیشنهاد وکلای ما این است که برای راحت تر گرفتن ویزای تحصیلی کشور هلند داوطلبان مدرک زبان خود را در ایران بگیرند.

تحصیل در هلند در مقطع لیسانس ۴ سال به طول می انجامد و زبان تدریس در این دوره زبان آلمانی است به همین دلیل متقاضیان باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها در هلند مدرک B1 یا B2 زبان آلمانی را داشته باشند. قابل ذکر است کسانی که مدرک زبان آلمانی خود را در ایران گرفته اند نسبت به کسانی که متقاضی شرکت در دوره های کالج زبان آلمانی در هلند هستند ، راحت تر میتوانند ویزای تحصیلی کشور هلند را بگیرند.

شهریه دانشگاه ها در مقطع لیسانس سالیانه حدود ۷۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ یورو می باشد. دانشجویان در مقطع لیسانس میتوانند ۱۰ ساعت در هفته را مشغول کار شوند. حقوق این افراد در هفته چیزی حدود ۸۰ تا ۱۰۰ یورو میباشد. لازم به ذکر است تحصیل در هلند بدون مدرک زبان زبان انگلیسی مقدور نیست و از الزامات پذیرش در دانشگاه های هلند و اخذ ویزای تحصیلی این کشور مدرک زبان انگلیسی است.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد و دکترا هلند

دانشجویان می توانند دوره فوق لیسانس خود را در کمتر از ۲ سال به پایان برسانند. شهریه دانشگاه ها در مقطع فوق لیسانس سالانه مبلغی حدود ۱۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ می باشد. در این مقطع دانشجویان اجازه کار ۲۰ ساعت در هفته را دارند که حقوق آنها در هفته حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ یورو می باشد. ادامه تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های هلند ۴ سال به طول می انجامد که دانشجویان در این مقطع تحصیلی یا می توانند با بورسیه تحصیلی این مقطع تحصیلی را سپری کنند یا خودشان شهریه دانشگاه را پرداخت کنند.

دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در هلند می شوند ، در ماه مبلغی حدود ۲۰۰۰ دلار حقوق دریافت میکنند به همین دلیل رقابت برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های در هلند همراه با بورسیه تحصیلی بسیار زیاد است.

کسانی که داوطلب اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا هستند باید مدرک لیسانس و فوق لیسانس خود را از دانشگاه های معتبر داشته باشند. علاوه بر آن باید مدرک زبان آیلتس ۶.۵ و مقالات بین المللی را داشته باشند . همچنین داوطلبین اخذ بورسیه تحصیلی می بایست یک استاد مشاور برای پشتیبانی تز دکترای خود داشته باشند.دانشجویانی که همه و یا اغلب این شرایط را داشته باشند شانس بیشتری برای اخذ بورسیه تحصیلی مقطع دکترا در دانشگاه های هلند را دارند.

در مقطع دکترا اغلب رشته ها به زبان انگلیسی آموزش داده میشوند. علاقه مندان ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور هلند که مدرک زبان ندارند میتوانند با مراجعه به موسسه حقوقی توسعه گران مهر واقع در شهر شیراز و سپری کردن دوره های یادگیری زبان در کمترین زمان بهترین نتیجه را بگیرند.

دانشجویان در مقطع دکترا میتوانند ۳۰ ساعت در هفته را به کار مشغول شوند و مبلغی حدود ۲۴۰ تا ۳۰۰ یورو در هفته حقوق دریافت کنند.

در اینجا به چند دانشگاه مورد تایید وزارت علوم ایران اشاره میکنیم:

Leiden university

University of Groningen

Instituut brouwer

University of twente

University of twente

Utrecht university

تحصیلات در هلند,دانشگاه های هلند,هزینه زندگی در هلند

هزینه زندگی در هلند

هزینه های زندگی در کشور هلند با توجه به شهر محل سکونت متغیر است اما حدودا میتوان گفت هزینه زندگی دانشجویی در ماه مبلغی حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو می باشد قسمت اعظم این مبلغ مربوط به هزینه مسکن می باشد که ماهانه حدود ۲۵۰ تا ۶۰۰ یورو می باشد البته این مبلغ با توجه به امکاناتی که به شما تعلق میگیرد مانند اینترنت، تلوزیون و… متفاوت می باشد. همان طور که مطالعه فرمودید، تحصیل در هلند مستلزم پرداخت شهریه می باشد، چنانچه به هر دلیل موفق به پرداخت شهریه نیستید می توانید از شرایط تحصیل رایگان در اتریش ، تحصیل رایگان در آلمان و… بهره مند شوید.

تحصیل دوره های زبان در هلند

امکان طی دوره های زبان انگلیسی نیز در هلند وجود دارد، چنانچه فردی علاقه و یا حوصله ی ادامه ی تحصیل را نداشته باشد می تواند با دوره های زبان انگلیسی را در این کشور بگذراند. مدت زمان این دوره بسته به شرایط دانشجو متفاوت است و ارائه مدرک زبان ولی در سطح پایین نیز الزامی است. موسسه توسعه گران مهر با همکاری وکیل مهاجرت به هلند و موسسات آموزشی در این کشور راه ورود شما را به هلند تسهیل نموده است. از مزایای دوره های زبان عدم محدودیت سنی جهت پذیرش و کوتاه بودن این دوره ها می باشد.

تحصیل در دانشگاه دلفت هلند 

دانشگاه دلفت در کشور هلند یکی از بهترین و مشهورترین دانشگاه های کشور هلند است که در سال ۱۸۴۲ تاسیس شده و یکی از ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان می باشد. این دانشگاه دارای ۸ دانشکده می باشد که عبارتند از:

دانشکده هوا و فضا

دانشکده معماری

دانشکده مهندسی مکانیک

دانشکده برق- ریاضی و کامپیوتر

دانشکده طراحی صنعتی

دانشکده سیاست و مدیریت

دانشکده علوم پایه

دانشکده عمران و زمین شناسی

از جمله سوالاتی که پیرامون این مطلب پرسیده می شود، تحصیل در هلند بدون مدرک زبان انگلیسی و شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا و همچنین تحصیل در دانشگاه دلفت می باشد. ما سعی نمودیم در این مطلب به بررسی این موضوعات بپردازیم.

تحصیلات در هلند,دانشگاه های هلند,هزینه زندگی در هلند

estahbanaty.com
  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش