تحصیل در کویت
یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس، کشور کویت نام دارد که در منطقه غرب آسیا قرار دارد و بعنوان ششمین ذخایر نفتی جهان محسوب میشود که سیاست نیمه دموکرات دارد. پایتخت این کشور، کویت است و از بزرگترین تأمین کنندگان نفت و گاز طبیعی در جهان شناخته میشود.
مدارک موردنیاز اخذ ویزا برای تحصیل در مدارس کویت
دانش آموزان بین المللی برای تحصیل در مدارس کویت، نیازمند ویزای دانش آموزی یا ویزای تحصیلی هستند. شما با داشتن مدارک و شرایط لازم به آسانی می توانید ویزای دانشجویی دریافت کنید. مهمترین سند، داشتن گواهی نامه یا اثبات پذیرش یا دعوتنامه از سمت مدرسه مورد نظر است. سایر اسناد موردنیاز ، پس از داشتن گواهی نامه صحت و قانونی بودنتان را اثبات می کنند که از این اسناد می توان به اثبات تسلط به زبان، اثبات ملیت یا گذرنامه و سایر پرونده های پشتیبانی مانند گواهی سوء پیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال و گواهی پزشکی اشاره کرد. شما برای گرفتن ویزای تحصیلی کویت به مدارک زیر نیاز دارید:
- اثبات تسلط به زبان انگلیسی
- گواهی پزشکی سلامت
- نامه پذیرش از مدرسه
- اثبات تمکن مالی
- گذرنامه معتبر و مابقی مدارک هویتی
- بیمه نامه
- فرم تکمیل شده درخواست ویزا
مقاطع تحصیلی کویت
>> تحصیل در مدارس کویت:
در بین کشورهای حوزه خلیج فارس، مدارس کویت دارای سطح اموزشی مناسبی میباشد و این کشور به عنوان باسواد ترین کشورهای حوزه خلیج فارس تلقی میشود و معمولاً شهروندان آن به تحصیل در مدارس این کشور می پردازند. سالانه دولت کویت، بودجه مناسبی را برای بخش اموزش و پرورش در نظر می گیرند. مدارس زیادی در کویت وجود دارد که تعداد آن به بیش از هزار مدرسه می رسد.
مدارس کشور کویت، متشکل از دو نوع دولتی و خصوص هستند که بیشتر شهروندان آن تحصیل در مدارس دولتی را انتخاب می کنند. زبان آموزش در مدارس کویت، عربی میباشد و در این مدارس، سیستم های آموزشی مدرنی وجود دارد. سالانه میزان دانش آموزان در این کشور براساس کیفیت بالای تحصیل در مدارس این کشور و برنامه ریزی و صرف بودجه های مناسب، افزایش یافته و میزان رونق فرصت های شغلی آموزگاران در این کشور، مناسب است. سیستم های آموزشی مدارس کویت، برگرفته از سیستم های مدارسی نظیر آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی میباشد و بر کیفیت آموزشی و ارتقاء سطح علمی و تجربی دانش آموزان متمرکز است.
>> تحصیل در کویت در مقطع لیسانس:
تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی در دانشگاه ها، موسسات اموزشی و کالج های فنی امکانپذیر است و بمدت ۳ سال، زمان میبرد و در نهایت وقتی که دانشجویان، تعداد مشخصی از واحدهای درسی و برنامه های خاص را تمام کردند؛ می توانند مدرک کارشناسی خود را بگیرند.
>> تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی ارشد:
تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان، امکانپذیر است که به مدت ۲ سال، طول می کشد و پس از پایان دوره ۲ ساله مانند اکثر نظام های تحصیلی، پایان نامه ای ارائه میشود. انواع دروس پژوهشی در طول دوره ی تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی تدریس میشود و در نهایت دو استاد به بررسی پایان نامه می پردازند. بنابراین دروس و فعالیت های پژوهشی در این مقطع از اهمیت بسزایی برخوردار است.
یکی از شروط تحصیل در کویت در مقطع فوق لیسانس، شرکت در آزمون ورودی است که این آزمون از دروس دوره لیسانس گرفته میشود. معمولاً طول دوره فوق لیسانس باتوجه به ماهیت پژوهشی دروس و اجبار به ارائه گزارش دروس به اساتید اخذ تاییدیه های لازم، بیشتر از ۲ سال به طول می انجامد. همچنین شما باید مدرک زبان انگلیسی موردنظر دانشگاه را برای برخی از رشته ها ارائه دهید؛ صرفا به این خاطر که برخی از رشته ها به مهارت زبان هایی از جمله انگلیسی به غیر از مهارت زبان عربی، نیاز دارند.
>> پذیرش و تحصیل در کویت دکتری:
شرط پذیرش در کویت در مقطع دکتری اینست که از دانشگاه ها و یا موسسات آموزشی معتبر، مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد داشته باشید. درصورت تحصیل در کشوری غیر از دانشگاه کویت باید بسته به رشته تحصیلیتان در یک یا چند ازمون دانشگاهی و اکادمیک شرکت کنید و نمره قبولی را به دست آورید. دانشجوی متقاضی براساس نتایج کسب کرده در این ازمون ها می تواند برای تحصیل آکادمیک در مقطع دکتری اقدام کند.
دانشجوی متقاضی باید مسلط به زبان رشته مد نظرش باشد. دانشجو برای تحصیل در یک رشته در دانشگاه کویت باید علاوه بر تسلط به زبان عربی، به یک زبان دیگر که توسط دانشگاه معین شده؛ مسلط باشد. دانشگاه های کویت، حداقل نمره ی قبولی در ازمونها و مدارک زبان را تعيين میکند. درصورتی که فرد متقاضی، شاغل باشد باید علاوه بر داشتن رضایت نامه ای از محل کارش نشان دهد که اعتراضی مبنی بر تحصیل و یا مهاجرت شما وجود ندارد.
دانشجو باید در یک آزمون جامع نهایی بعد از اتمام دروس دانشگاه شرکت کند و توانایی کسب نمره خاصی را داشته باشد. برگزاری این آزمون به صورت کتبی و شفاهی می باشد. هر دانشجو مجوز شرکت در این آزمون برای دو مرتبه را دارد و اگر نتوانست در این آزمون، قبول شود؛ از دوره دکتری حذف میشود.
کار پس از تحصیل و اخذ اقامت و تابعیت پس از تحصیل در کویت
امکان کار در حین تحصیل برای متقاضیان ادامه تحصیل در کویت، فراهم شده است. دانشجویان مقطع کارشناسی، مجوز کار در حین تحصیل بمدت ۱۰ ساعت در هفته را دارند درحالیکه این مدت زمان برای مقاطع بالاتر، حدود ۲۰ ساعت می باشد.
شرایط تحصیل در رشته دندانپزشکی کویت
طول دوره ی تحصیل در کویت در رشته دندانپزشکی به مدت ۵ سال میباشد که دانشجویان در این دوره، مهارت های عملی و دوره جراحی را می آموزند. دانشجویان باید بتوانند در این دوره ها و در کلاس های عملی و کنفرانس های علمی با موفقیت شرکت کنند. دانشجویان دندانپزشکی باید در کلاس های عملی تشریح بافت های دهانی حضور داشته باشند. اصول کلاس های عملی بر طبق تجربه های بالینی است.
بورسیه های تحصیلی کشور کویت
ارائه ی بورسیه تحصیلی کویت به دانشجویان به دو صورت زیر میباشد :
- حالت اول بورسیه کویت، دربرگیرنده ی تمامی هزینه های دانشگاهی، خوابگاه و هزینه های خوراک دانشجو می باشد.
- حالت دوم بورسیه کویت، پوشش دهنده بخشی از هزینه های دانشجو می باشد.
مهاجرت به کویت و اخذ تابعیت
با توجه به ثروتمند بودن این کشور عربی، مقصد مهاجرتی بسیاری از مهاجران، همین کشور می باشد. همچنین میزان درآمد در کویت به حدیست که مهاجران در تلاشند تا تابعیت این کشور را بگیرند.
مهاجرین پس از فارغ التحصیلی نمیتوانند اقامت دائم این کشور را بگیرند؛ تنها شرط اخذ اقامت دائم کویت اینست که ویزای تحصیلی خود را به انواع دیگر ویزای کویت تغییر دهند. فارغ التحصیلان این کشور باید پیشنهاد کاری از یکی از کارفرمایان کویت را دریافت کنند و ویزای تحصیلی خود را در این کشور به اقامت کاری موقت تبدیل کنند.
مزایای تحصیل در کویت
مزایای تحصیل در کویت، به شرح زیر میباشد :
> دانشگاه های کویت از نظر اموزشی کیفیت بالایی دارند.
> سطح امنیت جامعه در کویت، زیاد است.
> از دیگر مزایای تحصیل در کویت می توان به پائین بودن نرخ جرم و جنایت اشاره کرد.
> سهولت در حمل و نقل با وجود خدمات حمل و نقل شرکتهای بین المللی، از دیگر مزایای تحصیل در کویت به شمار می رود.
> متقاضیان تحصیل در کویت می توانند از بیمه درمانی استفاده کنند.
> هزینه های زندگی در کویت، کم تر از سایر کشورهای اروپاییست.
معایب تحصیل در کویت
تحصیل در کویت، معایبی بهمراه دارد که این معایب، نظیر عدم صدور ویزای همراه برای دانشجویان و همچنین عدم صدور اقامت دائم برای مهاجرین می باشد.
گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش
- 18
- 6