چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۶۰۰۳۷

شرایط تحصیل در هلند در مقاطع گوناگون (+ مزایا و معایب)

تحصیل در هلند,ادامه تحصیل در هلند,تحصیل در هلند کارشناسی ارشدبا داشتن بورسیه تحصیلی، امکان تحصیل در هلند وجود دارد
بسیاری از دانشجویان، آرزوی تحصیل در هلند در سراسر جهان را دارند. افراد زیادی بر این تصورند که رسیدن به چنین رویایی بسیار سخت است در صورتی که اگر از شرایط و مقررات تحصیلی آگاه باشند، برای ورود به مراکز علمی این کشور به راحتی میتوانند اقدام کنند.

تحصیل در هلند

افراد برای تحصیل در هلند باید درخصوص شرایط عمومی این کشور از اطلاعاتی برخوردار باشند. این کشور اروپایی در همسایگی کشورهایی قرار دارد که از آن ها می توان به بلژیک، انگلستان، کشورهای حوزه اسکاندیناوی و آلمان اشاره کرد. پایتخت این کشور که در شمال غربی اروپا واقع شده، آمستردام نام دارد. کشور هلند از امکانات فوق العاده ای برخوردار است و با بسیاری از کشورهای اروپایی از نظر وسعت و امکانات، متفاوت است. آزادی های مدنی هلند، بسیار بالاست و همچنین به عنوان یکی از بهترین مقاصد مهاجرت به شمار میرود بدین دلیل که نرخ بیکاری در این کشور، بسیار کم است.

زبان بسیاری از مردم هلند، انگلیسی می باشد. روش تحصیلی از بهترین روش های مهاجرت به هلند محسوب میشود. از شهرهای مهم هلند به جز آمستردام میتوان به روتردام، لاهه، آیندهوون و... اشاره کرد. زبان هلندی به عنوان زبان رسمی کشور هلند شناخته میشود؛ ولی در این کشور، بیش از ۹۰ درصد مردم به زبان انگلیسی تسلط کامل دارند. یکی از امکانات کشور هلند این است که برای تحصیل و کار میتوانند به زبان انگلیسی مشغول شوند. یورو به عنوان واحد پول کشور هلند میباشد و اقتصاد آن بر پایه کشاورزی، دامداری و بانکداری استوار است. هلند در پرورش و صادرات گل در رتبه اول دنیا قرار دارد.

ادامه تحصیل در هلند,تحصیل در هلند در مقطع دکترا,تحصیل در هلند در مقطع متوسطهافراد برای تحصیل در هلند باید درخصوص شرایط عمومی این کشور از اطلاعاتی برخوردار باشند

دریافت ویزای تحصیلی هلند

افراد خارج از اتحادیه اروپا که میخواهند در هلند تحصیل کنند، باید ویزای تحصیلی یا اقامت به منظور دریافت اقامت بیش از ۳ ماه را بگیرند. یعنی برای این که مجوز اقامت در هلند را دریافت کنند باید علاوه بر مدارک لازم، درخواست اقامت موقت هلند را به سفارت هلند ارائه دهند. برای اخذ ویزای تحصیلی نیازمند مدارکی در سفارت هلند هستید که عبارتند از:

>> مدارک هویتی

>> گذرنامه معتبر

>> نامه پذیرش از دانشگاه موردنظر در هلند

>> مدارک اثبات تمکن مالی

>> گواهی عدم سو پیشینه

>> رسید پرداخت شهریه دانشگاه

>> بیمه نامه

سیستم آموزشی هلند

اداره و مدیریت کلیه مقاطع تحصیلی در هلند که شامل پیش دبستانی تا بالاترین مقاطع دانشگاهی میباشد زیر نظر یک سیستم اموزشی یکپارچه و قانونمند می باشد. سیستم اموزشی هلند متشکل از ۳ دسته اصلی تحصیلات اجباری نظیر مقطع ابتدایی، مقطع متوسطه و مقاطع دانشگاهی میباشد که هر کدام از آن ها دارای زیر مجموعه های متنوعی می باشد.

- تحصیل در هلند در مقطع ابتدایی و متوسطه:

در مدارس هلند، امکان تدریس برای مقاطع ابتدایی و دبیرستان وجود دارد. در مدارس هلند، کودکان از سن ۶ سالگی در مدارس پیش ابتدایی و ابتدایی ثبت نام می کنند و طول دوران تحصیل آن ها به مدت ۶ سال می باشد. دانش آموزان پس از این مقطع به مقطع دبیرستان می روند. دانش آموزان، مجوز ورود به مدارس فنی حرفه ای را دارند که مدت تحصیل در این مقطع، ۴ سال می باشد. سایر دانش آموزان برای دریافت مدرک دیپلم خود در دبیرستان باید بمدت ۵ سال تحصیل کنند. دانش آموزان بعداز این که دیپلم خود را دریافت کردند باید بمدت یک سال، دوره آموزش مقدماتی دانشگاه را بگذرانند تا واجد شرایط ورود به دانشگاه شوند. با این که مردم هلند، به زبان انگلیسی به خوبی مسلط هستند، اما دانش آموزان برای مدارس این کشور باید بر زبان هلندی، تسلط کامل را داشته باشند.

- تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی:

تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی دارای شرایط و قوانین خاصی می باشد. طول دوره ی تحصیل در هلند در مقطع لیسانس، چهار سال می باشد. ۱۷ دانشگاه و مؤسسه آموزشی در کشور هلند وجود دارد که قابلیت ارائه ی خدمات به دانشجویان در مقطع لیسانس را دارد. شرط ثبت نام دانشجویان در مقطع لیسانس در کشور هلند، داشتن مدارک و شرایط لازم می باشد. مدارک تحصیلی دیپلم ۱۲ ساله و ریز نمرات دانشجو، یکی از شرایط ثبت نام دانشجویان در مقطع لیسانس می باشد. زبان انگلیسی به عنوان زبان تحصیل در دانشگاه های هلند به شمار میرود و باید سطحی از زبان افراد به منظور پذیرش، ارائه شود.

افراد به جهت تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی باید توانایی ارائه مدرک زبان آیلتس با نمره ۶ را داشته باشند. دانشجویانی با کم تر از ۲۲ سال سن، میتوانند مدرک زبان آیلتس با نمره ۵.۵ ارائه دهند. معدل دانشجویان از دیگر شروط تحصیل در لیسانس میباشد که این معدل باید بالای ۱۳ باشد. توجه داشته باشید که دانشجویان اجازه کار در حین تحصیل را ندارند.

تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی,تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی,شرایط اقامت بعد از تحصیل در هلندتحصیل در هلند در مقطع دکترا به عنوان نوعی شغل به شمار میرود

- تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ارشد:

افرادی مجوز تحصیل در هلند در مقطع کارشناسی ارشد را دارند که مدرک کارشناسی معتبری دریافت کرده باشند. یکی از شروط متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، ارائه ی مدرک آیلتس ۶.۵ است. باتوجه به نوع رشته و دانشگاه و... می توان هزینه های تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را تعيين کرد. عموماً رشته های مربوط به MBA، امنیت شبکه، فن آوری اطلاعات و... در مقایسه با سایر رشته ها هزینه های بیشتری دارند. این نکته را در نظر بگیرید که افرادی که به تحصیل در مقطع کارشناسی در هلند مشغولند مجوز تحصیل به صورت پیوسته در مقطع کارشناسی ارشد را دارند و همچنین میتوانند مدرک کارشناسی ارشد خود را به صورت مستقیم دریافت کنند. دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد می توانند به صورت پاره وقت به مدت ۱۶ ساعت در هفته کار کنند.

- تحصیل در هلند در مقطع دکترا:

درواقع تحصیل در هلند در مقطع دکترا به عنوان نوعی شغل به شمار میرود ، یعنی دانشجویان مقطع دکترا در هلند، هر ماه از دانشگاه، حقوقی را دریافت می کنند و در عوض در امور تحقیقاتی دانشگاه، فعالیت مستمری دارند و حتی در مقطع کارشناسی ارشد تدریس میکنند. تحصیل در هلند در مقطع دکترا بمدت ۴ سال زمان میبرد و یکی از شروط تحصیل در هلند، ارائه ی مدرک ایلتس ۷ می باشد. دانشجویانی که در مقطع دکترا در هلند تحصیل می کنند زیر نظر یکی از اساتید دانشگاه بطور مستقیم فعالیت می کنند، این اساتید، راهنمایی های مفیدی را در رابطه با تهیه پایان نامه دکترا به دانشجویان ارائه می دهند. یکی از مزایای تحصیل در هلند اینست که بطور رایگان در اکثر رشته های مقطع دکتری تحصیل میکنند.

تحصیل در هلند به همراه بورسیه تحصیلی

با داشتن بورسیه تحصیلی، امکان تحصیل در هلند وجود دارد. با ارائه ی بورسیه تحصیلی به دانشجویانی خارجی توسط کالج ها، دانشگاه ها و یا دولت هلند، دیگر از تمکن مالی مناسب برای پرداخت هزینه های تحصیلیشان برخوردار نیستند و همچنین استعداد و دانش بالایی دارند. معمولاً ارائه ی بورسیه های تحصیلی از سه طریق امکان پذیر است، یکی از این بورسیه های تحصیلی، شامل هزینه های تحصیلی فرد میباشد ، نوع دوم بورسیه های تحصیلی شامل هزینه های زندگی و هزینه های تحصیلی فرد میباشد و نوع سوم بورسیه های تحصیلی به عنوان یک کمک هزینه برای تحصیل و زندگی فرد محسوب میشود.

کار دانشجویی در هلند

از مزایای تحصیل در هلند اینست که فرد دانشجو می تواند در این کشور به صورت پاره وقت کار کند تا بتواند خود و خانواده اش را از نظر مالی، حمایت کند. افرادی که برای تحصیل به هلند میروند ، میتوانند به مدت زمان ۱۶ ساعت در حین تحصیل خود در طول هفته کار کنند و بیشتر هزینه های زندگیشان را تأمین کنند. بهتر است بدانید که مدت زمان کار دانشجویی در مقطع دکترا در مقایسه با سایر مقاطع متفاوت است؛ بدین دلیل که دانشجویان مقطع دکترا می توانند برای کارشان، مدت زمان بیشتری را اختصاص دهند. عموماً افرادی که در مقطع دکترا در هلند، کار می کنند می توانند بمدت ۴۰ ساعت در طول هفته فعالیت کنند. این کار پاره وقت میتواند با رشته تحصیلی دانشجویان مرتبط باشد و هم میتواند اشتغال به شغل های دیگر باشد.

شرایط اقامت بعد از تحصیل در هلند

پس از این که تحصیل شما در هلند تمام شد ، درصورت تمایل می توانید در این کشور به اقامتتان ادامه دهید، میتوانید به عنوان یکی از راههای ممکن، ادامه تحصیل در این کشور را مد نظر داشته باشید. به طورمثال اگر دانشجویان دوره کارشناسی در هلند، شرایط لازم را داشته باشند؛ می توانند وارد فرآیند مربوطه برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد شوند. در این حالت، مجوز اقامت برای فرد تائید میشود. درصورت دریافت مدرک کارشناسی ارشد و قصد ادامه تحصیل در هلند در مقطع دکترا، این نکته را در نظر بگیرید که تحصیل در این کشور در مقطع دکترا به عنوان کار طبقه بندی می شود. در اکثر موارد باتوجه به این ویژگی، دانشگاهی که قصد تحصیل و تحقیقات خود را در آن دارید، درخواست مجوز اقامت را برایتان صادر می کند.

امکان اخذ اقامت دائم هلند

از مهم ترین مزایای تحصیل در هلند می توان به اخذ اقامت دائم هلند و بهره مندی از مزایای شهروندی این کشور اشاره کرد. افراد فارغ التحصیل شده در دانشگاه های هلند، طبق قوانین مهاجرتی این کشور بمدت ۶ ماه می توانند کار کنند و اقامت دائم خود را بعد از گذشت ۳ الی ۵ سال دریافت کنند. به دست اوردن موقعیت شغلی مناسب با درامد خوب باتوجه به شرایط اقتصادی مطلوب و نیاز روز افزون بازار کار به نیروی انسانی تحصیل کرده در هلند، سخت نیست.

شرایط اقامت بعد از تحصیل در هلند,تحصیل دکترا در هلند,تحصیل در هلند کارشناسیطول دوره ی تحصیل در هلند در مقطع لیسانس، چهار سال می باشد

مزایای تحصیل در هلند

از مزایای تحصیل در هلند می توان به موارد زیر اشاره کرد :

* امکان تحصیل به زبان انگلیسی در رشته های مختلف

* پائین بودن هزینه تحصیل در هلند به نسبت کشورهای انگلیسی زبان

* تحصیل در دانشگاه های برتر هلند با امکانات جدید آموزشی

* دسترسی به اساتید حرفه ای و پژوهشگران مطرح بین المللی با تحصیل در هلند

* امکان تحصیل در کشوری پیشرفته و مهاجرپذیر در اروپا

* امکان دریافت ویزای همراه( برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) در زمان تحصیل در هلند

* امکان کار در حین تحصیل در هلند

* ایجاد فرصت های کاری بیشتر برای فارغ التحصیلان دانشگاه های هلند

* امکان دریافت کارت اقامت دائم پس از ۵ سال کار با تحصیل در هلند

* امکان کاریابی در هلند و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری پس از فارغ التحصیلی

معایب زندگی در هلند

تحصیل در هلند، علاوه بر مزایایی که برای مهاجرین بهمراه دارد دارای معایبی نیز میباشد که عبارتند از:

> گران بودن انرژی و سوخت

> تراکم بالای جمعیت شهری

> سخت بودن زبان هلندی

> هزینه بالای زندگی

> آب و هوای ابری و غیر قابل پیش بینی

> حس تنهایی برای مهاجرین

> قیمت بالای اجاره خانه

> گران بودن خدمات درمانی

> نرخ بالای مالیات

مزیت های تحصیل در هلند,مزایای تحصیل در هلند,معایب زندگی در هلنداز مزایای تحصیل در هلند اینست که فرد دانشجو می تواند در این کشور به صورت پاره وقت کار کند

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش