سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۹۰۰۸۷

در مورد تحصیل در لهستان بیشتر بدانید!

تحصیل در لهستان,تحصیل در لهستان بدون مدرک زبان,هزینه تحصیل در لهستانتحصیل در لهستان نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی کم هزینه است
نظام اموزشی کشور لهستان از کیفیت و خدمات عالی برخوردارست و از معدود کشورهای اروپایی به شمار میرود که متقاضیان بسیاری را از سرتاسر جهان برای تحصیل به خود جذب کرده است. هزینه تحصیل در لهستان از مهمترین دلایلیست که متقاضیان بسیاری را به خود جذب کرده است.

تحصیل در لهستان

لهستان یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است که برای ورود به آن تعداد زیادی از دانشجویان در هر سال تقاضا می دهند. هزینه ی تحصیل در لهستان، کم تر از کشورهای اروپایی دیگر است. این کشور با افزایش پیشرفت و سطح علمی دانشگاه های خود، تلاش می کند که بیش از پیش، از دانشجویان بین المللی استقبال کند. زبان تدریس رشته های مختلف در دانشگاه های لهستان، انگلیسی است.

پایتخت کشور لهستان، ورشو نام دارد که با جمعیت حدود ۴۰ میلیون نفر از پر جمعیت ترین کشورهای اروپا به شمار می رود. تمام مقاطع تحصیلی در دانشگاه های این کشور ارائه می شود که از آن ها می توان به لیسانس تا دکترا و دوره های پزشکی در لهستان و رشته های مرتبط با آن اشاره کرد. همچنین دانشجویان میتوانند دوره زبان خود را در دانشگاه های این کشور بگذرانند. یکی از شیرین ترین دوران زندگی شما، تحصیل در لهستان است، به این خاطر که کشور لهستان دارای فرهنگی غنی و مردمانی خونگرم میباشد که زندگی در کنار آنان میتواند به شما حس خوبی بدهد.

شرایط تحصیل در لهستان,تحصیل در لهستان با مدرک دیپلم,تحصیل در لهستانکار برای دانشجویان مشغول به تحصیل در لهستان محدودیتی ندارد

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای دانشجویی لهستان

> فرم درخواست ویزا

> عکس

> گذرنامه معتبر

> نامه رسمی پذیرش از دانشگاهی در لهستان

> مدارک شناسایی( شناسنامه و کارت ملی)

> مدرک پایان دوره متوسطه

> نامه تمکن مالی برای تائید توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی

> بیمه درمانی

> پرداخت هزینه ویزا

تحصیل در لهستان بدون مدرک زبان

یکی از مزایای تحصیل در لهستان، عدم الزام به داشتن مدرک زبان این کشور و عدم مهارت در زبان لهستانی است و برای تحصیل در این کشور، صرفا باید به زبان انگلیسی، فرانسوی یا آلمانی مسلط باشید. معمولا برای تحصیل در دانشگاه های این کشور، آشنایی با B2 زبان اکتفا می کند. با این حال داشتن مدرک زبان بین المللی برای تحصیل در تعدادی از دانشگاه ها الزامی نیست. زیرا برای سنجش زبان دانشجویان جدید، پیش از شروع سال تحصیلی، یک ازمون ورودی برگزار می شود.

مقاطع تحصیلی لهستان

- تحصیل در مدارس لهستان:

برای تحصیل در کشور لهستان میتوانید به مدارس بومی و ایرانی بروید. البته در همه جای کشور لهستان، چنین مدارسی وجود ندارند. همه ی کودکان لهستانی از سن ۶ سالگی به تحصیل می پردازند. این تحصیلات در مقاطع ابتدایی و متوسطه تا ۱۲ سال بعد، ادامه پیدا میکند. مدارس و دانشگاه های لهستان به صورت خصوصی یا دولتی مانند بسیاری از کشورهای دیگر اداره می شوند. دانش آموزان مقیم لهستان می توانند به صورت رایگان در مدارس دولتی تحصیل کنند. دانش آموزان پس از پایان دوره متوسطه میتوانند به دانشگاه برای ادامه تحصیل، وارد شوند که شرط آن، کسب نمره قبولی در ازمون های برگزار شده است. حق انتخاب دیگر دانشجویان اینست که به بازار کار بروند و در شغل و مهارت مورد علاقه خود فعالیت کنند.

- تحصیل در لهستان با مدرک دیپلم:

لهستان که سالانه دانشجویان بین المللی زیادی را بعنوان یک کشور مهاجرپذیر به خود جذب می کند؛ برای یکسان سازی مدارک تحصیلی خارجی، برنامه های متعددی را پیش بینی کرده است. از آنجا که مدارک دیپلم متقاضیان بین المللی نسبت به سایر کشورهای مختلف دنیا فرق دارد باید پیش از این که به دانشگاه های لهستان بروند؛ معیارهای مورد نظر وازرت علوم این کشور را داشته باشند و با موفقیت، پیش نیازهای لازم را پشت سر بگذارند. دانشجویان ایرانی به راحتی می توانند با مدرک دیپلم در لهستان تحصیل کنند ولی شما ابتدا باید با ارسال مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیتان به دانشگاه مورد نظر و همچنین دریافت پذیرش، منتظر باشید تا دوره پیش نیاز شما مشخص شود.

مدارک موردنیاز برای ویزای دانشجویی لهستان,تحصیل در لهستان بدون مدرک زبان,کار دانشجویی در لهستانبرای تحصیل در لهستان نیازی به داشتن مدرک زبان این کشور و دانستن زبان لهستانی نیست

- تحصیل در لهستان در مقطع کارشناسی :

طول دوره ی تحصیل در لهستان در مقطع لیسانس بمدت سه یا چهار سال می باشد. شما ملزم به شرکت در ازمون ورودی برای ورود به بعضی از رشته ها با متقاضای زیاد هستید و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی خود را باید برای بقیه رشته ها و دانشگاه ها ارائه دهید. دیپلم شما برای تحصیل در لهستان در مقطع لیسانس باید حتماً دوازده ساله باشد؛ درغیر این صورت بهتر است پس از اخذ مدرک فوق دیپلم خود در ایران، برای تحصیل در لهستان اقدام کنید.

از دیگر شرایط تحصیل در لهستان در مقطع کارشناسی می توان به مدرک زبان اشاره کرد. ولی درصورت تصمیم برای اخذ این مدرک و دریافت پذیرش از دانشگاه های لهستان، میتوانید قبل از دانشگاه در دوره های زبان ارائه شده شرکت کنید تا مدرک آیلتستان را بگیرید. شما در زمانی که در دوره زبان، تحصیل میکنید؛ به عنوان دانشجوی رسمی لهستان شناخته نمیشوید و باید حتماً شهریه این دوره ها را بپردازید. درصورتی که فاقد مدرک دیپلم ۱۲ ساله هستید، میتوانید دوره پیش دانشگاهی خود را در کالج های لهستان یا سایر کشورهای اروپایی بگذرانید. البته باتوجه به ساده نبودن طی کردن این پروسه، توصیه میشود که در ایران از روش دریافت فوق دیپلم استفاده کنید.

- تحصیل در لهستان در مقطع کارشناسی ارشد:

دانشجویان بین المللی به تحصیل در لهستان در مقطع فوق لیسانس علاقه بسیاری دارند که برای پذیرش در دوره دکترا به عنوان مقدمه خوبی محسوب میشود. طول دوره تحصیل در لهستان در مقطع کارشناسی ارشد بمدت یک تا دو سال است و امکان تحصیل به زبان انگلیسی برخلاف دوره کارشناسی در تمامی رشته ها و دانشگاه ها امکان پذیر است. همچنین این نکته را در نظر بگیرید که یکی از ملزومات پذیرش در مقطع ارشد لهستان، مدرک کارشناسی معتبر میباشد و باتوجه به رشته ی موردنظر ، هزینه ی تحصیل را تعيين میکنند. در مقطع کارشناسی ارشد، اکثر واحدهای درسی به صورت تئوری تدریس میشود و برنامه های غیر دانشگاهی برای دانشجویان بعنوان مکمل وجود دارند تا از آن ها برای بالابردن مهارت خود استفاده کنند.

- تحصیل در لهستان در مقطع دکترا:

مطالعات دوره سوم – برنامه های دکترا – یک برنامه تحقیقاتی مرتبط با تحصیلات عالی است که به دنبال یک مدرک تحصیلی عالی است و منجر به مدرک دکتری می شود. این برنامه ها دردسترس فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد می باشد. مدرک دکترا به کسانی اعطا می شود که رساله دکترایشان را از قبل به کمیته پایان نامه، ارسال کرده باشند و دفاع از دکترای خود را با موفقیت به پایان رسانده باشند و ازمون دکترا را گذرانده باشند.

بورسیه تحصیلی لهستان

بورسیه تحصیلی به دانشجویان مقطع دکترا در لهستان اعطا می شود. در صورتی که دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اثبات کنند که از برتری علمی بسیار قوی برخوردارند؛ احیانا به آن ها برخی از بورسیه ها را اعطا میکنند. باتوجه به کم بودن مبلغ برخی از بورسیه ها فقط پوشش دهنده ی قسمتی از هزینه تحصیل دانشجو میباشد ولی برخی از بورسیه های مبلغ بالا، قابلیت پوشش دهی هزینه زندگی دانشجویی علاوه بر هزینه تحصیل را دارد. دو نوع بورسیه در کشور لهستان وجود دارد. برخی از این بورسیه ها تنها به دانشجویانی که شهروند یک کشور خاص هستند و کشورشان با لهستان، رابطه علمی دارد؛ تعلق داده می شود. این بورسیه ها دولتی هستند ولی بعضی دیگر از بورسیه ها در هر ۳ مقطع دانشگاهی به دانشجویان برتر اعطا می شوند.

کار دانشجویی در لهستان

از کم هزینه ترین تحصیلات در اروپا می توان به تحصیل در لهستان اشاره کرد و همین موضوع دانشجویان زیادی را جذب کرده است. از طرفی شما میتوانید بعنوان دانشجو تمام یا بخش اعظمی از هزینه های تحصیلیتان را به صورت پاره وقت انجام دهید. در مقاطع مختلف، مجوز کار برای دانشجویان، متفاوت است. به این طریق که دانشجویان مقطع لیسانس می توانند در طول هفته بمدت ۱۰ ساعت کار کنند و دانشجویان مقاطع بالاتر تا ۲۰ ساعت در هفته، مجوز کار دارند. البته شما میتوانید به صورت تمام وقت در زمان تحصیل و تعطیلات خود کار کنید. محدودیتی برای کار کردن دانشجویان مشغول به تحصیل در لهستان وجود ندارد و همه مجوز کار را دارند. داشتن ویزای اقامتی به مدت بیش از ۶ ماه، تنها مجوزیست که برای کار کردن به آن نیاز دارید. البته ابتدا دانشجویان اتحادیه اروپا از مجوز کار برخوردار میشوند و اولویت دوم به دانشجویان سایر کشورها اختصاص داده میشود.

شرایط اقامت بعد از تحصیل در لهستان

برای دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا باید کلیه افراد متخصص، پس از اتمام تحصیل در لهستان و یافتن کارفرما درخواست دهند. مدت اعتبار کارت آبی اتحادیه اروپا یا Blue Card بمدت دو سال می باشد و پس از آن سه سال دیگر، تمدید میشود. هر فرد، تنها درصورتی می تواند در کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپای شریک در طرح کارت آبی شرکت کند که مجوز کار و کارت آبی را داشته باشد و چنانچه قصد دریافت اقامت دائم را دارد، باید بعد از ۵ سال درخواست دهد.

هزینه تحصیل در لهستان,بورسیه تحصیلی لهستان,مقاطع تحصیلی لهستانتحصیل در لهستان با مدرک دیپلم برای دانشجویان ایرانی به راحتی امکان پذیر است

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش