چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۲۰۰۸۲

شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در قطر

تحصیل در قطر,مدارک لازم برای تحصیل در قطر,تحصیل در مدارس قطرتحصیل در قطر جزو مهمترین مقاصد مهاجرت تحصیلی است
خاورمیانه به عنوان مرکز کشور قطر می باشد. شهرت کشور قطر به دلیل چشم اندازها و معماری های باشکوه و همچنین ساختارهای مدرن می باشد. قطر، میزبان تعدادی از دانشگاههای برتر میباشد که دانشجویان بین المللی، حق تحصیل در این کشور را دارند.

تحصیل در قطر

یکی از کشورهای عربی که پیشرفت های چشمگیری از نظر اقتصادی، فرهنگی و علمی دارد؛ به نام قطر میباشد و این کشور در قاره آسیا و شبه جزیره عربستان قرار دارد. قطر، محدودیتی برای پذیرش دانشجو ندارد و دانشجویان می توانند با بالاترین کیفیت از تمامی امکانات آموزشی برخوردار شوند. از این رو همه ساله از سرتاسر دنیا دانشجویان بسیاری به قطر سفر می کنند تا در آن جا ادامه تحصیل دهند.

قطر به خاطر داشتن موقعیت های شغلی بسیار زیاد، نیروی متخصص و تحصیل کرده ی بیکار ندارد و این نیرو میتواند درامد بسیار زیادی را از طریق کار در یکی از این موقعیت های شغلی، کسب کند. از این رو ، چنانچه دانشجو برای تحصیل در قطر اقدام کند برای پیدا کردن کار، با مشکلی رو به رو نمیشود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی قطر

- پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار

- ۶قطعه عکس پاسپورتی

- آخرین مدرک تحصیلی بهمراه ریز نمرات

- در صورت تأهل ارائه قباله ازدواج الزامی است

- گواهی سلامت پزشکی

- مدرک زبان

- تائید مدارک توسط سفارت

- تائیدیه محل تحصیل و اموزش

- پرداخت کامل هزینه ویزا

- مدارک پزشکی نشان دهنده سلامت جسمی و روانی

تحصیل در مقاطع قطر

>> تحصیل در مدارس قطر:

شهروندان بومی و محلی برای تحصیل در مدارس دولتی قطر نباید هزینه ای بپردازند اما اتباع خارجی موظفند که شهریه ای برای تحصیل در مدارس این کشور بپردازند. با این که افراد خارجی، مکلف به پرداخت هزینه هایی برای تحصیل در قطر  هستند اما قابلیت برخورداری از کیفیت و استانداردهای بسیار مناسب اموزش را دارند. همچنین در کشور قطر، روش تحصیل در هر مدرسه ای با مدرسه ی دیگر، فرق دارد. مدارسی از کشورهای فیلیپین، پاکستان و هند در قطر نیز وجود دارد که هزینه ی تحصیل در این مدارس، ارزانتر از مدارس آمریکایی و انگلیسی است. دانشجویان، مجوز کار دانشجویی در قطر را ندارند.

>> تحصیل در قطر در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد:

زبان تحصیل در قطر در مقطع لیسانس، انگلیسی است و دانشجویان باید بمدت سه تا پنج سال، دوره تحصیلی لیسانس را بگذرانند. قطر، بعنوان درجه اصلی تحصیلات تکمیلی از مدرک لیسانس استفاده می کند. دانش آموزان میتوانند در زمینه های مختلف هنر و علوم، مدرک کارشناسی بگیرند.

فقط کسانی، مجوز تحصیل در دانشگاه قطر را دارند که اقامت معتبر یا شهروندی در یک کشور خلیج را داشته باشند. دانش آموزانی که اشنا به زبان عربی نیستند و یا قصد بهبود مهارت های عربی خود را دارند؛ در این کشور، برنامه های زیادی را پیدا خواهند کرد. دانش آموزان نااشنا به عربی می توانند از زبان انگلیسی بعنوان زبان دوم در قطر استفاده کنند. زبان تدریس بسیاری از برنامه های کارشناسی ارشد، بخصوص علوم طبیعی، مهندسی و کسب و کار، انگلیسی می باشد.

شرایط اخذ پذیرش پزشکی در قطر,تحصیل در قطر در مقطع دکتری,تحصیل رشته دندانپزشکی در قطرتحصیل در قطر فرصتی عالی برای ورود به بازارکار فوق العاده کشور قطر است

>> تحصیل در قطر در مقطع دکتری:

در دانشگاههای قطر، برنامه ها و رشته های PhD، دستورات سختی دارند. دانش آموزان متقاضی تحصیل در قطر در مقطع دکترا باید از خصوصیاتی همچون تعهد و تجربه و مهارتهای تفکر انتقادی در زمینه اموزشی برخوردار باشند. دانش آموزان با انجام تحقیقات مهم، یک پایان نامه یا پایان نامه دکترا را ارایه می دهند.

تحصیل رشته پزشکی در قطر / شرایط اخذ پذیرش پزشکی در قطر

 قطر توانسته برای بخش پزشکی و دندانپزشکی، فضای تحصیلی خوبی را ایجاد کند. مدت زمان تحصیل پزشکی در قطر، ۶سال زمان میبرد و شامل دروس پیش پزشکی و دروس کارشناسی در علوم و علوم انسانی می باشد. در این مقطع، اموزش مهارت های لازم، حائز اهمیت است. در کشور قطر، امکانات بهداشتی دانشگاهی و بیمارستانی در سطح بسیار خوبی ارائه میشود و اساتید این بخش، از سواد و درجه‎ی علمی بسیار بالایی برخوردارند.

ارائه مدرک دیپلم ۱۲ساله، یکی از شروط ورود به رشته پزشکی میباشد ، بنابراین علاوه بر داشتن معدل بالا باید در یک ازمون دو مرحله ای شرکت کنید، سوالات این ازمون به صورت عملی و تئوری است. دولت قطر برای پزشکان، سیستم تحصیلی خوبی را فراهم نموده است. معمولاً در قطر طول دوره تحصیل پزشکی، ۴ الی ۶ ساله به پایان میرسد و شخص باید بتواند از امکانات آزمایشگاهی بهره ببرد.

تحصیل رشته دندانپزشکی در قطر/شرایط اخذ پذیرش دندانپزشکی در قطر

در کشور قطر، طول دوره ی تحصیل در دندانپزشکی بمدت ۵ سال می باشد و ارائه مدرک زبان آیلتس با نمره بالای ۶ از شروط ورود به این رشته محسوب میشود. رزومه تحصیلی خوب، اهمیت بسیاری دارد؛ کسانی که در رشته های مرتبط زیست شناسی، موفق به دریافت مدرک لیسانس شده اند؛ شانس پذیرش در رشته دندانپزشکی را دارند. 

کار دانشجویی و اجازه کار دانشجویی در قطر

دانشجویان مقطع لیسانس در قطر، مجوز کار بمدت ۱۰ ساعت در هفته را دارند و بیش از این، غیر مجاز است. دانشجو در صورت انتخاب رشته مهندسی برای مقطع فوق لیسانس، مجوز ۲۰ ساعت کار را دارد درحالیکه این مدت زمان برای رشته های غیرمهندسی بر اساس نوع رشته، ۲۵ ساعت می باشد. دانشجوی دکترا در قطر، مجوز کار بمدت ۲۵ ساعت در هفته را دارد. اغلب دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در قطر، فعالیت خود را در بخش های پژوهشی دانشگاه شروع می کنند. بطور کلی وضعیت کار دانشجویی در قطر در شرایطیست که افراد بتوانند درامد خوبی را با استفاده از آن بدست آورند.

مدارک لازم برای تحصیل در قطر,معایب تحصیل در قطر,تحصیل در مدارس قطرتحصیل در قطر در بعضی رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شود

تحصیل در قطر و امکان کار بعد از تحصیل

در کشور قطر، امکان کار پس از تحصیل وجود دارد و نیروی کار خارجی که در قطر، فعالیت میکند بیشتر از نیروی کار قطری است. زبان مردم این کشور بطور رسمی، عربی است ولی این مردم به زبان انگلیسی، زیاد صحبت می کنند. اکثر فارغ التحصیلان درصورت رونق صنعت توریسم در قطر، می توانند فعالیت خود را در صنعت های گاز و نفت شروع کنند. شما نیازمند مجوز کار توسط کار فرما برای فعالیت در قطر می باشید که کارفرما در اخذ این مجوز به شما کمک میکند.

بورسیه دانشگاه قطر

دانشگاه قطر در هر سال تحصیلی به منظور جذب دانشجویان واجد شرایط ، از طیف گسترده ای از دریافت کنندگان بورسیه تحصیلی پشتیبانی می کند. باتوجه به شایستگی علمی و پیشرفت علمی دانشجویان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، بورسیه های تحصیلی این دانشگاه را اعطا می کنند.

دانشجویان بین المللی جدید خارج از قطر باید برای درخواست بورسیه های دانشگاه قطر، وقتی که درخواست پذیرش آنلاین در دوره اعلام شده را با پیوند ارسال شده از طریق ایمیل برای دانشجویان، تکمیل کردند؛ برای این بورسیه اقدام کنند. پس از این که دانشجویان توانستند بورسیه ی دانشگاه قطررا بگیرند؛ توسط دانشگاه قطر، مورد حمایت قرار می گیرند و از این بورسیه ها می توان به تأمین هزینه ی خوابگاه دانشگاه و بلیط سالانه، معافیت از شهریه، بلیط رفت و برگشت و معافیت هزینه رزرو اشاره کرد.

آزمون های ورودی مقاطع مختلف تحصیلی در قطر

بیشتر ازمون های ورودی در قطر، مرتبط با رشته های مهندسی بوده و برای دانشگاه های دولتی این کشور برگزار می شود. براساس ارزیابی ها، بخش بندی های هر یک از ازمونها مشخص می باشد. اگر دانشجو بتواند از آزمون های برگزار شده در قطر، نمره متوسطی را کسب کند؛ برای تحصیل در قطر به عنوان رویکردی بسیار عالی محسوب میشود. ازمونها را بمدت کم تر از دو ساعت برگزار می کنند و دولت، موظف به تعيين شرایط ارزیابی ازمونها است. شما باید نسبت به ثبت نام برای شرکت در این ازمونها اقدام کنید و هزینه ای را بپردازید؛ این نکته را در نظر داشته باشید که در سال های اخیر، شرایط ورودی در این ازمونها با تغییرات زیادی رو به رو شده است. شهریه رشته های معماری و عمران در دانشگاه های کشور قطر، گران است.

هزینه تحصیل در قطر,مزایای تحصیل در قطرهزینه تحصیل در قطر با توجه به رشته و دانشگاه محل تحصیل دانشجو متفاوت است

مزایای تحصیل در قطر

>> از قطر به عنوان کشوری بسیار امن و دوستانه یاد میشود که جنایت کمی در آن اتفاق می افتد.

>> یکی از مزایای تحصیل در قطر اینست که می توانید یکی از رایج ترین زبان های جهان یعنی زبان عربی را اموزش ببینید.

>> از دیگر مزایای کشور قطر می توان به فرهنگ حمایتی و استقبال کننده از خارجی ها اشاره کرد.

>> اموزش و تحصیل برنامه ها به زبان انگلیسی در قطر، از دیگر فواید تحصیل در این کشور به شمار می رود.

معایب تحصیل در قطر

* باتوجه به گرم و مرطوب بودن آب و هوای قطر، در فصل تابستان ، این دما به ۵۰ درجه سانتیگراد ، همراه با ۹۰ درصد رطوبت میرسد.

* هزینه های زندگی در قطر، بدون در نظر گرفتن مزیت بنزین ارزان، مقرون به صرفه نیست.

* یکی از معایب تحصیل در قطر اینست که رشد سریع اقتصادی موجب شده که هزینه های اسکان شده افزایش یابد.

* کم بودن تعداد دانشگاه ها در قطر از معایب تحصیل در این کشور به شمار می رود.

* گاهی اوقات زنان مجرد با مشکلاتی به دلیل ترس از ایمنی، در یافتن کار بدون حامی یا اخذ مجوز اقامت برای مدت طولانی مواجه می شوند.

کار دانشجویی در قطر,تحصیل در قطر,بورسیه دانشگاه قطرامکان کار بعد از تحصیل در قطر وجود دارد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش