دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۴۰۰۹۷

شرایط و مدارک موردنیاز برای تحصیل در اسلواکی چیست؟

تحصیل در اسلواکی,شرایط تحصیل در اسلواکی,تحصیل در کشور اسلواکیمدرک تحصیلی کشور اسلواکی در دنیا اعتبار دارد
در میان تمام کشور های اروپایی، دانشگاه های کشور اسلولکی پذیرفته شده هستند و موقعیت برخی از آنها که توسط وزارت علوم و بهداشت ایران، تائید شده در میان بهترین دانشگاه های اروپاست. شما به راحتی میتوانید با تحصیل در اسلواکی به اتحادیه اروپا بروید و به تمام کشور های اروپایی سفر کنید.

تحصیل در اسلواکی

کشور اسلواکی در اتحادیه اروپا و شنگن، عضو می باشد. شهر براتیسلاوا به عنوان پایتخت آن محسوب میشود و به دلیل جاذبه های توریستی این کشور، از سرتاسردنیا گردشگران بسیاری به آن سفر می کنند و افراد زیادی برای تحصیل و زندگی، باتوجه به شرایط مناسب و هزینه های پائین به این کشور، مهاجرت می کنند. کمنیوس به عنوان معروف ترین دانشگاه کشور اسلواکی برای ادامه تحصیل دانشگاه محسوب میشود ، موقعیت مکانی این دانشگاه در براتیسلاوا میباشد و در دانشگاه های گروه آراسموس قرار دارد.

مراکز عمومی، دولتی و بخش خصوصی برای تحصیلات عالی در اسلواکی وجود دارند. در ابتدا داشتن مدرک زبان، برای پذیرش در دانشگاه های کشور بلاروس، ضروری نیست و همچنین الزامی نیست که در آزمون ورودی یا کنکور، قبول شوید. دانشگاه های اسلواکی به زبان انگلیسی یا اسلواکیایی، تدریس می کنند.

الزامات زبان برای اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی

به طور کلی زبان اسلواکی به عنوان زبان رایج در این کشور شناخته میشود. البته افراد در این کشور به زبان های دیگری ازجمله چک، مجاری، صرب، انگلیسی و حتی لهستانی صحبت می کنند. در برخی از دانشگاه های این کشور، زبان تدریس تعداد کمی از رشته های دانشگاهی، انگلیسی میباشد که گرانتر است. داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر، لازمه ی شرکت در چنین رشته هایی میباشد در غیر این صورت، دانشجو باید به زبان اسلواکی مسلط باشد.

سیستم آموزشی اسلواکی

* تحصیل در مدارس اسلواکی:

تحصیل در کشور اسلواکی به صورت رسمی از سن ۶ سالگی در مدارس ابتدایی شروع می شود. تمامی دانش آموزان در این کشور تا سن ۱۵ سالگی با اتمام تحصیلات ابتدایی و دبیرستان، به مدارس متوسطه و یا دبیرستان ها وارد می شوند. مدارس این کشور، متشکل از سه دسته مدارس خصوصی، دولتی و مدارس متعلق به کلیسا می باشند که البته اکثرا این مدارس، دولتی هستند.

معمولا دانش آموزان محصل در مدارس دولتی تا پایان دوره راهنمایی می توانند از تمامی امکانات به صورت رایگان بهره مند شوند و یا شهریه ی کمی بپردازند ولی مدارس خصوصی در ازای ارائه امکانات بیشتر، شهریه ی بیشتری می گیرند. با این که شیوه اداره مدارس، متنوع است اما همگی آن ها برای تدریس واحدهای درسی به دانش آموزان، از یک نظام اموزشی استاندارد پیروی می کنند و دانش آموزان باید تا پایان دوره دبیرستان، به تحصیل بپردازند.

شرایط تحصیل در اسلواکی,تحصیل در اسلواکی رشته پزشکی,تحصیل در کشور اسلواکیتحصیلات به صورت رسمی در کشور اسلواکی با مدارس ابتدایی و از ۶ سالگی آغاز می گردد

اکثر دروس دوره دبیرستان به صورت تخصصی بوده و دانش آموزان می توانند به دانشگاه بروند. از اصلی ترین پیش نیازهای ورود به دانشگاه و رشته های مختلف در آموزش عالی می توان به داشتن مدرک دیپلم اشاره کرد.

* تحصیل در اسلواکی در مقطع لیسانس:

اعتبار مدرک تحصیلی اسلواکی در دنیا، از اهمیت به سزایی برخوردار است. شما با تحصیل در اسلواکی، مجوز کار کردن در اروپا و آمریکا را دارید. پس از یک دوره تحصیلی، امکان ترانسفر به ایران برای شما وجود دارد. اول سپتامبر، شروع سال تحصیلی در این کشور میباشد و هر سال تحصیلی در این کشور، معادل دو نیم ترم است. نیمسال زمستانی از سپتامبر تا ژانویه میباشد درحالیکه نیمسال تابستانی نیز از فوریه تا ژوئن می باشد. سازمان دهی برای یک سال تحصیلی در این کشور بر اساس اساسنامه های دانشکده محسوب می شود. در صورت تحصیل در اسلواکی در مقطع لیسانس و درخواست انتقال به دانشگاه های دیگر، چنین شرایطی در اختیارتان قرار می گیرد.

داشتن مدرک زبان انگلیسی و قبولی در یک ازمون ورودی برای تحصیل در دانشگاه های کشور اسلواکی الزامیست. البته بهتر است بدانید که این دو شرط در بعضی از دانشگاه ها وجود ندارد و آسان‌تر می توان در چنین دانشگاه هایی تحصیل کرد. در مراکز دولتی و خصوصی کشور اسلواکی می توان تحصیل کرد. بطور کلی وضعیت نهادهای عمومی اموزش عالی به صورت قانونی است. تحصیل در اسلواکی در مقطع کارشناسی بین ۳ الی ۴ سال، زمان میبرد. همچنین داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله برای ورود به این مقطع الزامیست.

شما می توانید در دو ازمون کتبی و شفاهی و سنجش استعداد که از ازمون های ورودی محسوب میشوند؛ شرکت کنید. درواقع مدرک دیپلم صرفا قابلیت معادل سازی برای رشته های ریاضی و تجربی دارد. شما باید مدرک دیپلم با حداقل معدل ۱۶ داشته باشید. در صورت انتخاب زبان اسلواکی برای تحصیل، دیگر نباید هزینه تحصیلی بپردازید.

* پذیرش مقطع کارشناسی ارشد در اسلواکی:

دانشجویانی که با موفقیت در مقطع کارشناسی، فارغ التحصیل شوند؛ دو مسیر در پیش روی خود برای ساختن آینده دارند. بعضی از فارغ التحصیلان قصد دارند که در بازار کار با همین مدرک، کار کنند و تجربه کسب کنند درحالیکه فارغ التحصیلان دیگر در تلاشند تا در مقطع کارشناسی ارشد به تحصیل بپردازند.

درصورت تمایل به تحصیل در اسلواکی در مقطع کارشناسی ارشد، دقت کنید که دانشگاه های این کشور، شرط سنی دارند و صرفا افراد زیر سی سال میتوانند در این مقطع، تحصیل کنند. دوره کارشناسی ارشد با رشته کارشناسی، یک تفاوت اصلی نظیر وجود سمینارها، سخنرانی ها و پروژه های عملی متعدد دارد و دانشجویان را به تحقیق و جست و جو در رشته خود مشغول میکند. در این دوره، واحدهای نظری دانشجویان مانند دوره کارشناسی، بسیار کم تر است.

داشتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه معتبر که توسط دانشگاه های اسلواکی تائید شود؛ نخستین قدم برای ورود به مقطع کارشناسی است. معمولاً دانشگاه، پس از بررسی و تائید رزومه فرد متقاضی، یک مصاحبه حضوری و یا اینترنتی با او برگزار می نماید. گاهی اوقات دانشجو در برخی از دانشگاه ها وظیفه دارد که در یک امتحان ورودی و یا چند واحد پیش نیاز براساس رزومه اش، قبول شود.

* تحصیل در اسلواکی در مقطع دکترا:

ارائه ی مدرک کارشناسی ارشد معتبر برای تحصیل در اسلواکی در مقطع دکترا، ضروری است. درصورت بالاتر بودن معدل مدرک تحصیلی شما برای پذیرفته شدن ، شانس بیشتری دارید. دانشجو در طول ۳ الی ۴ سال می تواند تحصیلات خود را در این مقطع تمام کند.

دانشجویان در حال تحصیل در این مقطع می توانند به مدت حداقل ۳۰ ساعت در طول هفته تحصیل کنند و به آن ها حقوق و دستمزد می پردازند. بدین دلیل که تحصیل در مقطع دکترا در اسلواکی، نوعی اشتغال محسوب میشود. دانشجویان در این کشور می توانند به زبان انگلیسی تحصیل کنند، به شرط این که مدرک آیلتس با حداقل نمره ۷ را داشته باشند. دانشجوی متقاضی برای پذیرش در این مقطع باید به صورت تخصصی در آزمون ورودی شرکت کنند و نمره قبولی را به دست آورند. اگر بتوانید صلاحیت خود را در سال اول تحصیلی به اثبات برسانید، بورسیه های تحصیلی این مقطع از سال دوم برای شما فراهم میشود.

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اسلواکی

داشتن تسلط کافی به زبان انگلیسی، یکی از شروط لازم و اصلی پذیرش در رشته پزشکی به شمار می رود. دانشجو برای دریافت مدرک پزشکی خود باید در طول ۶ سال، اقدام کند. تحصیل در اسلواکی در رشته پزشکی و دندانپزشکی به زبان انگلیسی میباشد و دانشجویان خارجی هیچ نگرانی از این بابت ندارند. از رشته های مربوط به پزشکی می توان به سلامت عمومی، دندانپزشکی، داروسازی، پزشکی، پرستاری و بهداشت حرفه ای و سلامتی اشاره کرد. طول دوره ی تحصیل در اسلواکی در رشته ی دندانپزشکی بمدت ۵ سال میباشد و دانشجو باید حتماً مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ۷ را داشته باشد. از شروط اصلی و ضروری تحصیل در اسلواکی در رشته دندانپزشکی می توان به شرکت در ازمون ورودی جهت سنجش علوم پایه، قوی بودن در دروس شیمی و زیست شناسی و قوی بودن رزومه تحصیلی اشاره کرد.

مزایای تحصیل در اسلواکی,معایب تحصیل در اسلواکی,تحصیل در اسلواکی در مقطع دکترابرای تحصیل در دانشگاه های کشور اسلواکی نیاز به مدرک زبان انگلیسی دارید

بورسیه تحصیلی در اسلواکی

برای این که در کشور اسلواکی برای هر مقطع، بورسیه تحصیلی بگیرید؛ باید در دانشگاه های دولتی اسلواکی به زبان اسلواک، تحصیل کنید. دارندگان بورسیه تحصیلی، مجوز خروج از کشور اسلواکی را ندارند. همچنین دانشجویانی دارای بورس تحصیلی می توانند از بیمه درمانی برخوردار شوند. متقاضیان باید پس از تکمیل فرم الکترونیکی بهمراه ضمایمش، آن را به دانشگاه دولتی موردنظر خود ارسال کنند.

کار در حین تحصیل در اسلواکی

دانشجویان کشور اسلواکی، مجوز کار به صورت پاره وقت را دارند. دانشجویان مقطع کارشناسی می توانند در هر هفته بمدت ۱۰ ساعت کار کنند درحالیکه این مدت زمان برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، ۲۰ ساعت و برای دانشجویان مقطع دکترا ۳۰ ساعت می باشد.

همچنین آن ها میتوانند در کشور اسلواکی، پس از اتمام تحصیلات خود به صورت تمام وقت کار کنند ولی تسلط به زبان اسلواک، از شرایط مهم برای یافتن کار به شمار می رود.

اقامت پس از تحصیل در اسلواکی

گرفتن اقامت دائم در اسلواکی، از طریق تحصیل در این کشور یا کشورهای اروپایی امکانپذیر نمی شود. برای این که در اسلواکی و اینگونه کشورها کار کنید؛ ملزم به پرداخت مالیات برای اخذ اقامت دائم هستید. شما می توانید پس از تحصیل در اسلواکی، ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید. متقاضیان میتوانند با اخذ ویزای کاری اسلواکی به کار در سایر کشورهای عضو شنگن، مشغول شوند.

قانون پیدا کردن کار در کل کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آگهی آن کار بمدت ۳ ماه در کشور اسلواکی و ۳ ماه در کل اتحادیه اروپا است؛ به شرطی که برای آن شغل در کل اتحادیه اروپا، شخص تبعه اسلواکی یا مناسبی پیدا نشود تا قادر به استخدام اشخاص خارجی باشند.

مزایای تحصیل در اسلواکی

> از مهم ترین مزایا و معایب تحصیل در اسلواکی میتوان به دانشگاه محل تحصیل اشاره کرد که به نوعی آینده کاری و شغلی آن ها را تضمین میکند. دانشجویان میخواهند در دانشگاهی تحصیل کنند که از امکانات خوب و رتبه مناسب برخوردارست تا اطمینان کاملی از صرف وقت و هزینه خود داشته باشند.

> از بهترین دانشگاه های اروپا می توان به دانشگاه های کشور اسلواکی اشاره کرد که برای تحصیل در رشته های مختلف، رتبه های مناسبی دارند، شما با تحصیل در کشور اسلواکی از اعتبار مدارکتان مطمئن میشوید. بهتر است بدانید که مدرک دانشگاه اسلواکی در تمام کشورهای دنیا پذیرفته شده و اعتبار خوبی دارد.

> هم چنین سفر به کشور های اروپا با ویزای تحصیلی، به عنوان یکی از مزایای مهاجرت به اکثر کشورهای اروپا به شمار می رود. باتوجه به عضویت کشور اسلواکی در حوزه شینگن، شما میتوانید به تمام کشور های این حوزه با داشتن ویزای تحصیلی اسلواکی سفر کنید.

معایب تحصیل در اسلواکی

کشور اسلواکی با وجود مزایایش دارای معایبی نیز میباشد ، به عنوان مثال امکان تحصیل در تمامی دانشگاه ها به زبان انگلیسی وجود ندارد و شما باید به زبان اسلواکی تحصیل کنید؛ برخی از افراد به سختی می توانند زبان اسلواکی را یاد بگیرند درحالیکه برخی دیگر، از تحصیل در این کشور منصرف می شوند.

از دیگر موارد مهم پذیرش دانشگاه های اسلواکی می توان به شرط سنی اشاره کرد که برخی از متقاضیان با مشکلاتی در زمان ثبت نام مواجه میشوند. علاوه‌براین باتوجه به پائین بودن هزینه های تحصیل در اسلواکی، برخی از متقاضیان به دنبال کشوری هستند که شهریه و مخارج کمتری را بپردازند.

تحصیل در اسلواکی در مقطع لیسانس,تحصیل در اسلواکی دندانپزشکی,تحصیل در اسلواکیدانشجویان در کشور اسلواکی می توانند به صورت پاره وقت مشغول به کار شوند

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش