دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۵۰۱۸۱

شرایط تحصیل در ترکمنستان چیست؟

تحصیل در ترکمنستان,شرایط تحصیل در ترکمنستان,تحصیل پزشکی در کشور ترکمنستانتحصیل در ترکمنستان جزء اقامت بلند مدت محسوب می شود
یکی از راه های مهاجرت به ترکمنستان، تحصیل در ترکمنستان است. هر ساله افراد زیادی به این کشور مهاجرت می کنند تا در آنجا تحصیل کنند. در این مطلب از سرپوش با شرایط تحصیل در ترکمستان آشنا خواهید شد.

تحصیل در ترکمنستان

کشور ترکمنستان در آسیای مرکزی واقع شده است و در همسایگی ایران قرار دارد. از همسایگان دیگر این کشور می توان به افغانستان، قزاقستان و ازبکستان اشاره کرد. پایتخت این کشور، عشق آباد می باشد. منات ترکمنستان به عنوان واحد پول این کشور محسوب میشود و مردمان این کشور بطور رسمی به زبان ترکمنی صحبت میکنند. البته در بین اقوام این کشور، صحبت کردن به زبان روسی و ازبکستانی نیز رایج است.

مقاطع تحصیلی ترکمنستان

>> تحصیل در ترکمنستان در مقطع ابتدایی تا متوسطه:

تحصیل در ترکمنستان در مقاطعی نظیر پیش دبستانی، دبستان، راهنمایی و دبیرستان، امکانپذیر است و می توان به دو صورت دبیرستان های نظری و فنی در مقطع دبیرستان تحصیل کرد. دانش آموزان باید از سن ۷ سالگی بمدت ۳ سال به مدرسه بروند. سپس باید در مقطع چهارم تا نهم بمدت ۶ سال تحصیل کنند. امتحان پایان دوره ای پس از اتمام پایه ی نهم برگزار می شود و به دانش آموزان این پایه، مدرکی مبنی بر اتمام دوره اعطا می شود. دانش آموزان نیز می توانند از سن ۱۶ سالگی در دبیرستان های نظری تحصیل کنند که طول این دوره ۲ سال است. همچنین طول دوره تحصیل در دبیرستان های فنی و حرفه ایی، یک سال است.

دانش آموزان باید در پایان دوره دبیرستان در ازمون پایان دوره شرکت کنند. شهروندان این کشور برای تحصیل در مدارس نباید هزینه ای بپردازند. دانش آموزان در مدارس به زبان ترکمنی و روسی اموزش می بینند. از سال ۱۹۹۴ مدرسه بین المللی عشق آباد برای دوره دبیرستان ۳_ ۴ ساله دانش آموزان، تأسیس شده است. دانش آموزان می توانند در زمینه های مختلفی ازجمله هنر، ریاضیات، زیست و… به تحصیل بپردازند. متقاضیان نیز از مجوز اموزش از راه دور برخوردارند.

تحصیل در ترکمنستان,تحصیل در ترکمنستان در مقطع کارشناسی,تحصیل دندانپزشکی در ترکمنستانکار دانشجویی ضمن تحصیل در ترکمنستان از ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته میباشد

>> تحصیل در ترکمنستان در مقطع کارشناسی:

اموزش عالی در ترکمنستان، از طریق دانشگاه دولتی و چندین مؤسسه اموزشی دیگر تامین می شود. قابلیت تحصیل در دانشگاه های خصوصی در ترکمنستان برای دانشجویان فراهم شده است. اموزش عالی به صورت رایگان برای دانشگاه های دولتی، امکانپذیر است. اموزش عالی بمدت ۴ سال زمان میبرد. از رشته های مقطع کارشناسی در ترکمنستان می توان به پزشکی، هنر، مطالعات اشاره کرد که هر کدام بین ۵ تا ۶ سال زمان میبرد. دانشجویان در دانشگاه های دولتی این کشور به زبان های ترکمنی و روسی آموزش می بینند.

>> تحصیل در ترکمنستان در مقطع کارشناسی ارشد:

نظام آموزشی ترکمنستان در مقطع کارشناسی ارشد، قصد ارتقای خود در سطح نظام اموزش بین الملل را دارد. با توجه به اینکه زبان ترکمنی به عنوان زبان رسمی مراکز علمی این کشور محسوب میشود؛ بسیاری از هموطنان ترکمن، قصد تحصیل در این کشور را دارند. دانشجو برای تحصیل در دانشگاه های معتبر در مقاطع کارشناسی ارشد باید بسته به رشته مورد نظرش، مدرک زبان آیلتس ۵.۵ تا ۶.۵ را ارائه دهد درحالیکه کشور ترکمنستان از چنین الزامی برخوردار نیست.

>> تحصیل در ترکمنستان در مقطع دکتری:

ارائه مدرک زبان آیلتس ۷ به بالا برای تحصیل در عموم کشورها در مقطع دکتری الزامیست. از دیگر الزامات تحصیل می توان به داشتن استاد راهنما در دانشگاه مقصد اشاره کرد.

تحصیل دندانپزشکی در ترکمنستان

در کشور ترکمنستان، ظرفیت اخذ تخصص پزشکی بسیار محدود است و براساس رتبه های علمی فرد متقاضی سنجیده می شود.

تحصیل پزشکی در کشور ترکمنستان,تحصیل در ترکمنستان در مقطع دکتری,تحصیل در ترکمنستان در مقطع کارشناسی ارشدتحصیل در ترکمنستان در دوره دندانپزشکی ۶ ساله می باشد

طول دوره تحصیل در ترکمنستان در رشته دندانپزشکی بمدت ۶ سال میباشد که دو آزمون ورودی دارد. فرد متقاضی برای اخذ تخصص در زمینه دندانپزشکی باید در بیمارستان بمدت یک سال و نیم کار کند؛ سپس نسبت به گرفتن مجوز کار بر روی بیمار واقعی اقدام کند. دانشجو درصورت موفقیت در ازمون بیماران اورژانسی، مجوز ارتقای ظرفیت پذیرش دندانپزشکی خود را دارد.

اصول دندانپزشکی در ترکمنستان، رده های معتبری دارد. باتوجه به تدریس دروس کاربردی در این رشته، میزان یادگیری این دروس، کمی سخت است.

یک ازمون ورودی به منظور ورود به تخصص دندانپزشکی برگزار می شود که شامل دروس دوره های عمومی دندانپزشکی و مطالب مهم در مورد بافت دهان و دندان است. در سال ۱۹۳۱ دانشگاه پزشکی در کشور ترکمنستان تأسیس شد و این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه پزشکی این کشور محسوب میشد.

تحصیل پزشکی در کشور ترکمنستان

طول دوره ی تحصیل در کشور ترکمنستان در رشته ی پزشکی، ۵ سال می باشد. شهروند خارجی برای اخذ ویزای تحصیلی رشته پزشکی باید ۳ کپی از فرم درخواست ویزای الحاق خانواده را ارائه دهد. البته فرم های درخواست در این زمینه به صورت حرفه ای دنبال می شود.

تحصیل در ترکمنستان و کار دانشجویی

دانشجو در حین تحصیل در تمامی کشورهای تراز اول دنیا می تواند به صورت پاره وقت، کار کند تا قادر به تامین برخی از هزینه هایش باشد و با داشتن رزومه کاری خوب، وارد بازار کار کشور مورد نظرش شود. باتوجه به طول دوره تحصیلی، مدت زمان کار دانشجویی، معمولاً از ۲۰ ساعت تا ۳۰ ساعت در هفته است. دانشجو پس از تحصیل در ترکمنستان برای انجام کار دانشجویی باید از شرایط اقتصادی و نرخ بیکاری این کشور مطلع باشد.

تحصیل در ترکمنستان و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

تحصیل در ترکمنستان از اقامتهای بلند مدت به شمار می رود. فرد برای دائمی کردن این اقامت بلند مدت خود باید بتواند تحصیلاتش را تمام کند و سپس برای یافتن کار مرتبط با رشته تحصیلی خود اقدام نماید. او درصورت کشف کارفرما میتواند از این کشور، اجازه کار بگیرد و درصورت موافقت، فعالیت کند. مدت زمان مجوز کار صادر شده، ۱ ساله است و می توان آن را تمدید کرد. زمانی که فرد بتواند در این کشور مانند بسیاری از کشور های دیگر از طریق کار به درآمد برسد، مجوز دریافت اقامت بلند مدت این کشور را دارد.

فرد، پس از ۵ سال کار کردن در ترکمنستان می تواند اقامت دائم این کشور را بگیرد و درخواست پاسپورت این کشور را پس از ۷ سال بدهد. پاسپورت کشور ترکمنستان در مقایسه با پاسپورت کشورهایی نظیر کانادا، آلمان، اتریش، دانمارک و …. براساس شاخص های گوناگونی نظیر نرخ بیکاری، اقتصادی و … از ارزش کمی برخوردارست. این کشور برای داشتن یک آینده بهتر از نظر شرایط رفاهی و اجتماعی و اقتصادی، مناسب نیست.

تحصیل در ترکمنستان در مقطع کارشناسی ارشد,تحصیل رایگان در ترکمنستان,شرایط تحصیل در ترکمنستاندر ترکمنستان بعد از ۵ سال کار کردن فرد به اقامت دائم این کشور می رسد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش