به گزارش فارس، سازمان سنجش آموزش کشور نتایج نهایی پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ هم رشته های تحصیلی با آزمون و هم پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی را اعلام کرده است.
ولی پذیرفته شدگان چه زمانی برای ثبت نام اقدام کنند؟ به کجا بروند و چه مدارکی را به همراه داشته باشند.
پذیرفته شدگان برای اطلاع از نحوه و تاریخ ثبت نام و مدارک لازم، ضرورت دارد ابتدا در تاریخ چهارم مهر ۱۴۰۰ به درگاه اطلاع رسانی دانشگاه و یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند.
بدیهی است در صورتی که دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی برنامه زمانی مشخصی را برای ثبت نام در درگاه اطلاع رسانی خود درج نکرده باشد، پذیرفته شدگان لازم است مطابق روزهای تعیین شده بر اساس جدول زیر برای ثبت نام در محل قبولی اقدام کنند و دقت کنند که عدم اقدام به موقع پذیرفته شدگان برای ثبت نام به منزله انصراف قطعی از تحصیل آنها تلقی خواهد شد.
نتایج مربوط به سایر رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به جز رشته های تحصیلی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی از طریق درگاه اطلاع رسانی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org اعلام شده است
متقاضیانی که هم در ردیف پذیرفته شدگان یکی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد اسلامی قرار می گیرند، توجه داشته باشند که منحصراً میتوانند در یکی از کدرشته محل های قبولی ثبت نام کنند و به عبارتی مجاز به ثبت نام در هر دو محل قبولی نیستند، در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد.
* کارنامه کنکور ۸ مهر منتشر می شود
برای پذیرفته شدگان و همچنین آن دسته از متقاضیانی که فرم انتخاب رشته اینترنتی خود را تکمیل کرده اند ولی پذیرفته نشده اند، کارنامه علمی حاوی رتبه متقاضی در هر یک از کدرشته های انتخابی در بین متقاضیان کدرشته مزبور در سهمیه مربوط، با توجه به نمره کل وی در همان کدرشته و همچنین رتبه آخرین نفر پذیرفته شده در هر یک از کدرشته های انتخابی و اطلاعات مفید دیگر تا روز پنجشنبه مورخ هشتم مهر ۱۴۰۰ در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قرار می گیرد.
* معرفی شدگان مرحله دوم برای رشته های دارای شرایط خاص
کدهای ۱۱ و ۱۷( دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی)، ۱۲( دانشگاه شاهد)، ۱۴( دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستری)، ۱۵( مدیریت بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبایی)، ۱۸( دانشکده غیرانتفاعی رفاه)، ۱۹( دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه تهران)، ۲۰( رشته های بورسیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)، ۲۱( دانشگاه شهید مطهری)، ۲۲( رشته های بورسیه وزارت دفاع)، ۲۳( دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران)، ۲۴( معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا« ع» مشهد)، ۲۵( رشته های بورسیه ارتش)، ۲۶( رشته های بورسیه نیروی انتظامی)، ۲۹( رشته کاردانی و کارشناسی فوریتهای پزشکی و پیش بیمارستانی دانشگاه های علوم پزشکی)، ۳۰( دانشکده آموزش عالی تربیت مربی عقیدتی سیاسی سپاه- قم)، ۳۱( دانشگاه جامع امام حسین( ع)) و ۳۲( رشتههای پذیرش صرفا طبق سوابق تحصیلی کاردانی بهداشت عمومی دانشگاه های علوم پزشکی) ؛ آن دسته از پذیرفته شدگانی که برای آنان به جای کدرشته قبولی، یکی از کدهای فوق اعلام شده به منزله آن است که منحصراً در کدرشته مذکور نمره علمی لازم را دارا بوده و در ردیف معرفی شدگان یکی از کدرشته های موسسات مذکور قرار گرفته اند.
آن دسته از پذیرفته شدگانی که علاوه بر کدرشته قبولی اعلام شده( ۵ رقمی)، یکی از کدهای ۲ رقمی فوق نیز در اعلام نتایج برای آنها مشخص شده، توجه داشته باشند که به علت داشتن نمره علمی لازم در اولویت پیش از رشته قبولی اعلامی، در ردیف معرفی شدگان یکی از کدرشته های مؤسسه مذکور نیز قرار گرفته اند.
متقاضیانی که برای آنان یکی از کدهای ۲ رقمی فوق اعلام شده، لازم است براساس برنامه هنگامی که در اطلاعیه روز یکشنبه مورخ ۱۱ مهر ۱۴۰۰ از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر خواهد شد. عدم مراجعه برای شرکت در مصاحبه و سایر مراحل گزینش رشته های مذکور به منزله انصراف از رشته ذیربط تلقی می شود و آن دسته از متقاضیانی که دارای کد قبولی دیگری هستند، میتوانند در کدرشته قبولی اعلام شده ثبت نام کرده و به ادامه تحصیل بپردازند.
آن دسته از متقاضیانی که در کد رشته قبولی دیگری نام آنان اعلام شده، در صورتی که در مراحل مصاحبه و گزینش شرکت کرده و بعد از تأیید در ردیف پذیرفته شدگان نهایی رشته جدید قرار بگیرند، قبولی آنها در کدرشته اعلام شده قبلی( رشته ای که هم اکنون اعلام شده با کد ۵ رقمی) باطل خواهد شد.
* مدارک مورد نیاز برای ثبت نام از پذیرفته شدگان
هر یک از پذیرفته شدگان کدرشته های امتحانی( پذیرش با آزمون و یا صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی) باید حسب مورد مطابق جدول ذیل، مدارک لازم را برای ثبت نام در مؤسسه آموزش عالی محل قبولی تهیه و تحویل دهند.
با توجه به اعلام مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش، پذیرفته شدگان باید با مراجعه به سامانه« تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش» به آدرس https://emt.medu.ir با انتخاب گزینه« سوابق فارغ التحصیلی» اقدام به درخواست ارسال کارنامه فارغ التحصیلی و گواهی محل های تحصیل دوره دوم متوسطه( سه سال آخر) به دانشگاه محل قبولی کنند و پس از ثبت اطلاعات و پرداخت هزینه، کدپیگیری و تأییدیه پرداخت دریافت کنند.
پذیرفته شدگان باید در مرحله ثبت نام الکترونیکی در دانشگاه محل قبولی، کدپیگیری دریافت شده از سامانه« تأییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش» را در محل مشخص شده در سامانه ثبت نام درج کرده و یا در مراجعه حضوری به واحد ثبت نام دانشگاه محل قبولی ارائه نمایند. کارشناس دانشگاه/مؤسسه میتواند بعد از مراجعه به آدرسhttps://kemt.medu.ir وارد شده، تأییدیه های دانشگاه/مؤسسه خود را دریافت کند.
برای فارغ التحصیلان شهریور سال ۱۳۹۵ و بعد از آن، نیازی به مراجعه حضوری به مدارس و مناطق آموزش و پرورش محل تحصیل خود نیست و فارغ التحصیلان خرداد ۱۳۹۵ و قبل از آن( نظام های آموزشی سالی واحدی، ترمی واحدی ۴ و ۶ ساله متوسطه)، با کد پیگیری صادر شده از سامانه فوق، به همراه مدارک تحصیلی مورد نیاز برای ثبت نام که در این اطلاعیه درج شده به ادارات آموزش و پرورش محل فارغ التحصیل خود مراجعه، تا مسئول سنجش آموزش و پرورش منطقه بعد از بررسی و تائید، مدرک تحصیلی را اسکن و در سامانه بارگذاری کنند.
پذیرفته شدگان علاوه براقدامات فوق، به سامانه تائید تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه و درخواست تائیدیه تحصیلی کرده و اصل دیپلم را به دانشگاه محل قبولی ارائه کنند.
* نحوه ارسال درخواست و یا ارتباط غیرحضوری با سازمان سنجش آموزش کشور
با توجه به عدم پذیرش حضوری متقاضیان به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت تسریع در بررسی و ثبت درخواستها به صورت الکترونیکی، متقاضیان در صورت داشتن هر گونه سوال و یا اعتراض به مندرجات کارنامه نتایج نهایی می توانند حداکثر تا تاریخ ۱۴ مهر۱۴۰۰ به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس http://darkhast.sanjesh.org مراجعه و درخواست خود را به همراه مستندات لازم ثبت کنند.
پس از ثبت درخواست، برای متقاضی شماره نامه و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه ارسال می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت شماره و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه ، به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات به آدرس http://rahgiri.sanjesh.org وارد و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.
سازمان سنجش اعلام نموده است به مواردی که از طریق دیگری و یا بعد از تاریخ ۱۴ مهر ۱۴۰۰ واصل شود به هیچ وجه ترتیب اثرداده نخواهد شد.
ضمناً متقاضیان در صورت لزوم میتوانند سوال یا سؤالات خود را با بخش پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور و یا در روزها و ساعات اداری با شماره تلفن ۴۲۱۶۳- ۰۲۱ مطرح کنند.
- 13
- 4