دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۳ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۰۱۶۳
اخبار کنکور و آزمون ها

نرخ فروش سئوالات كنكور همپاي تورم!

خرید فروش سولات کنکور1401,کنکور 1401

در فصل خرداد و امتحانات نهايي، ماجراي لو رفتن سوالات امتحاني امري تازه‌اي نيست و تقريبا از سال ۹۶، بارها اين اتفاق افتاده است. به‌عنوان مثال در خرداد ۹۷، برخي دانش‌آموزان قبل از شروع امتحان ديني و زندگي از سوالات باخبر بودند.

عمق ماجرا اينجا بود که تعداد کانال‌هاي فروش سوالات بسيار بود. کانال‌هايي که درس ديني را ۳۰ هزار تومان، دروس عمومي را ۷۰ هزار تومان و دروس تخصصي را ۹۰ هزار تومان مي‌فروشند. مساله‌اي که سال‌ها به ميان مي‌آيد و هنوز نتيجه قطعي آن مشخص نيست. در اين ميان روز گذشته نيز خبري مبني بر لو رفتن سوالات امتحان نهايي دانش‌آموزان در تلگرام منتشر شد. اما نکته جالب، افزايش قيمت و تورم به فروش سوالات امتحاني نيز رسيده و اين کانال‌ها مبالغي از ۲۰۰ هزار تومان تا يک ميليون تومان را به ازاي هر امتحان از دانش‌آموزان درخواست مي‌کنند و مدعي هستند که سؤالات را يک ساعت زودتر به آنها ارائه مي‌دهند.

تخلف از بيرون است

در اين شرايط محسن زارعي رئيس مرکز سنجش و پايش کيفيت آموزشي در اين خصوص گفته است: «در بخشنامه امتحانات نهايي تأکيد کرديم که رئيس و ناظر حوزه مسئوليت دارند که هيچگونه وسيله الکترونيکي سر حوزه نرود و ما با حوزه‌هايي که سؤالات آزمون به هر نحوي در زمان آزمون از آنجا خارج شود، برخورد مي‌کنيم.

وي با بيان اينکه وظيفه داريم از تخلفات پيشگيري کنيم، تصريح کرد: همه بخش‌هاي وزارتخانه را درگير کرديم تا امتحانات نهايي با آرامش برگزار شود و برگه سؤالات طوري طراحي شده است که از روي برگه مي‌توان تشخيص داد که اين سؤالات براي کدام استان و کدام حوزه امتحاني است. طراحان سؤالات امتحان نهايي در قرنطينه کامل تا بعد از برگزاري آزمون هستند؛ امروز ۴ دقيقه قبل از شروع امتحانات، سؤالات را براي استان‌ها فرستاديم تا سريع، کار تکثير را انجام دهند و اتاق تکثير کاملا قرنطينه است. وي اضافه کرد: «تخلف از آنجا صورت مي‌گيرد که يا دانش‌آموز برگه امتحاني را از جلسه بيرون برده است يا عکس گرفته است که هر دو اين موضوع تخلف است و به حوزه‌ها اعلام کرديم که تا پايان آزمون، اجازه ندهند که هيچ سؤالي از حوزه بيرون برود. از سوي ديگر بردن وسيله الکترونيکي به جلسه امتحاني جرم است و به رغم تفتيش انجام شده، موارد اندک وارد حوزه شده است.»

تاييد بيرون بردن سوالات امتحاني

«آزمون جزئي از آموزش است. در نظام آموزشي گوناگون برخي‌ها بيشتر و برخي‌ها کمتر آزمون مي‌گيرند. با اين حال آزمون در آموزش و پرورش وجود دارد و با اهميت است. وقتي مسئولان آموزش و پرورش با مديران و معلمان مدارس صحبت مي‌کنند، عنوان مي‌شود که آزمون مثل ناموس آموزش و پرورش است و بايد حرمتش نگه داشته شود.»

اينها را سهيل صديقي، کارشناس آموزشي به «آرمان ملي» مي‌گويد. به گفته او در سال‌هاي گذشته ديديم که برخي اوقات سوالات امتحانات هماهنگ کشوري در پايه سوم و چهارم دبيرستان و پيش‌دانشگاهي لو رفت. با اين حال وي معتقد است: «در منطقه پنج تهران يکي از دانش‌آموزان سوالات را قبل از شروع امتحان به دانش‌آموزان ديگر نشان داده و مدعي بود که به صورت رايگان آن را از کانال تلگرام گرفته است.

البته اين مساله در سال‌هاي گذشته نيز اتفاق افتاده است. برخي اوقات آموزش و پرورش کج‌دار مريز و نيمه‌حرفه‌اي پذيرفته است که سوالات امتحانات نهايي لو رفته است. سوالات آزمون‌هاي هماهنگ در وزارتخانه آموزش و پرورش طرح مي‌شوند و شب امتحان به مناطق ارسال مي‌شود. اين مناطق موظف هستند سوالات را در اختيار مسئولان تقسيم قرار دهند. مسئولان تقسيم شب امتحان در قرنطينه هستند تا سوالات را تقسيم و صبح زود به حوزه اجرايي بفرستند.» اين کارشناس آموزشي ادامه مي‌دهد: «من فکر مي‌کنم بيشتر اين سوالات از طرف افرادي بيرون داده مي‌شود که احتمالا در اتاق تقسيم هستند و آن شب به سوالات دسترسي دارند.»

رها معيري

armanmeli.ir
  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
طرف تو کنکور شرکت میکنه برگه رو سفید میزاره و بعدا خبر قبولیش تو بهترین رشته ها میاد ‌‌!!!کجای کارین این خانه از پایبست ویران است !!
طرف میبینه بالا دستیها باهمین کارها به جایی رسیدن میگه اونا که دلشون نمیسوزه دل من بسوزه اونم شروع میکنه به خیانت.خودتون مردمو اینجوری تربیت کردین‌‌!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش