سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۰ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۶۲۸۸
اخبار کنکور و آزمون ها

نماینده مجلس: شمارش معکوس برای حذف مافیای کنکور

حسین مقصودی,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
مقصودی با اشاره به حذف کنکور و ضرورت آن گفت: پیش از این منتقدان به حذف کنکور اعتراض داشتند؛ این در حالی است که سالانه سی هزار میلیارد تومان پول به بهانه کنکور توسط مافیای کنکور از جوانان گرفته می شود و ما در تلاش هستیم تا مافیای کنکور را حذف کرده و به اوضاع سردرگم کنکور در کشور سامان ببخشیم.

حسین مقصودی، عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس در گفتگو با راه دانا، درباره خبرهای اخیر مبنی بر حذف درس زبان انگلیسی از مدارس گفت: طرح اخیر مجلس برای حذف این درس نبوده و یکی از اهداف آن هدفمند کردن تدریس این درس در مدارس است.

وی با بیان اینکه ۵۷ نفر از نمایندگان طرح رفع انحصار زبان انگلیسی در مدارس را امضا کردند گفت: برخی از منتقدان با طرح این مساله که زبان انگلیسی از مدارس حذف می شود انتقادات خود را متوجه این طرح کردند.

عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس همچنین تصریح کرد: یکی از اهداف این طرح هدفمند کردن تدریس درس زبان انگلیسی در مدارس است؛ متاسفانه امروز با دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی روبرو هستیم که بعد از آنکه سالها در مدارس خود زبان آموخته اند حتی در به کار گیری چند کلمه انگلیسی هم مشکل دارند.

شمارش معکوس برای حذف مافیای کنکور

نماینده مردم در مجلس دهم تاکید کرد: حذف انحصار از زبان انگلیسی به این معنا است که شرایط تدریس دیگر زبان های خارجی از جمله زبان فرانسه، روسی، آلمانی و... هم در مدارس فراهم شود تا دانش آموزان براساس رغبت و علاقه به سمت یادگیری زبان خارجی بروند.

مقصودی با اشاره به حذف کنکور و ضرورت آن گفت: پیش از این منتقدان به حذف کنکور اعتراض داشتند؛ این در حالی است که سالانه سی هزار میلیارد تومان پول به بهانه کنکور توسط مافیای کنکور از جوانان گرفته می شود و ما در تلاش هستیم تا مافیای کنکور را حذف کرده و به اوضاع سردرگم کنکور در کشور سامان ببخشیم.

ورود جدی مجلس به بحث آموزش و پرورش

وی با تأکید بر این نکته که مجلس سال آینده در سیستم آموزشی کشور به صورت جدی ورود پیدا می کند عنوان کرد: مشکلات زیر ساختی آموزش و پرورش مانند تغییر کتب درسی، حذف انحصار زبان انگلیسی، حذف کنکور و حتی برخی حذف ۲۴ مدرسه در دستور کار مجلس قرار گرفته و تا سال آتی به سرانجام می‌رسد.

عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس با تأکید بر اینکه هدف مجلس حذف زبان انگلیسی از مدرسه ها نیست بلکه رفع انحصار زبان انگلیسی است خاطرنشان کرد: باید در کنار آموزش زبان انگلیسی به زبان های خارجی دیگر هم توجه شود و نباید این موضوع قربانی اهداف سیاسی و حزبی شود چرا که در این صورت به سیستم آموزشی ظلم شده است.

  • 91
  • 33
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۱۸
غیر قابل انتشار: ۲۲
جدیدترین
قدیمی ترین
به خدا اگه این سهمیه ها رو بردارید تمام مشکلات خود به خود حل خواهد شد
هرسال ازین قبیل حرفا زده میشه ک کنکور حدف میشه و ب وصعیت مسخره سهمیه ها رسیدگی میسه و..... ولی هیچ وقت عملا پیگیری دیده نمیشه اینا فقط واسه پر کردن اذهان عمومیه
حذف سهمیه و مافیا بهتر از حذف کنکور میشه
این چه کاریه اخه که ما تو تمام مسایل صورت مثئله رو پاک میکنم کنکور مشکل داره خوب مشکلشو درست کنید چرا حذفش میکنید یکی مثل من الان سال دوم فوریت پزشکی هست و احتمالا یک یا دوسال دیگه دوباره کنکور بدم برای پزشکی ولی با این اوضاع اگه کنکور حذف بشه دیگه فکر نمیکنم جایی برایی پیشرفت من وجود داشته باشه حالا این وسط یه هده ای هم پیدا شدن کتاب میفروشن شما مدارستون رو درست کینید بجایی اینکه هردفعه یه نظام جدید بدید بیرون در ضمن ما تویی همین کنکور کلی دغل بازی داریم چه برسه مثل اروپاش کنیمو هر دانشگاهی یه کنکور داشته باشه اونوقت بیا جمعش کن
شما سهمیه هارو حذف کنید که ما مجبور نشیم اینقد پولمونو بریزیم تو حلق کلاس و ازمون
شما فکری به حال کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش بکنید که تا سال ۱۴۰۰ چند صد هزار نفر بازنشسته میشوند . در صورتی می تونید کنکور را حذف کنید که پذیرش رشته های تاپ در دانشگاههای تاپ چندین برابر شود. وقتی می تونید دست به اصلاح اساسی در آ.پ بزنید که نیروی انسانی باسواد و توانمند و بروز تربیت کنید که لازمه آن اولا افزایش حقوق معلمان است و اصلاح قانون متحجرانه عدم ادامه تحصیل فرهنگیان و عدم اعمال مدرک تحصیلی آنها. و از همه مهمتر تغییر نگاه حاکمان به معلمان است که متاسفانه نگاه مصرفی دارند
در رشته های غیر پزشکی عملا کنکور حذف شده و تنها مانع حذف کامل کنکور انحصار شدید ظرفیتهای پذیرش رشته های پزشکی از طرف وزارت بهداشت می باشد و مجلس محترم باید سریعا به این معضل ورود نماید.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش