چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۱۵ - ۱۱ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۲۶۹۵
اخبار کنکور و آزمون ها

عضور شورا خبر داد؛

بررسی لایحه ساماندهی سهمیه‌ های کنکور در شورای‌ انقلاب فرهنگی

لایحه ساماندهی سهمیه‌ های کنکور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: به زودی نحوه ورود و بررسی شورا درباره لایحه ساماندهی سهمیه‌های ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی اعلام می شود.

منصور کبگانیان در گفتگو با مهر درباره نحوه ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به لایحه ساماندهی سهمیه‌های ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی که از سوی دولت برای بررسی و تصویب به این شورا ارجاع داده شده، گفت: این لایحه از سوی هیئت دولت به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده شد وی نیز آن را به من ارجاع داده است.

وی ادامه داد: موضوع کنکور به عنوان یکی از بحثهای اساسی ما در نقشه جامع علمی کشور کلید زده شده است. در مورد سهمیه ها چون تازه به من ارجاع شده باید آن را بررسی کنیم.

 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: چون مجلس در این لایحه مصوباتی دارد باید بررسی کنیم و بعد از بررسی اعلام خواهیم کرد که چگونه به آن ورود خواهد شد.

وی تاکید کرد: به زودی نحوه ورود به سهمیه ها را اعلام خواهیم کرد.

به گزارش مهر، لایحه ساماندهی سهمیه‌های ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی که ترکیبی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی است، از سوی حسین سیمایی صراف برای بررسی و تصویب به این شورا ارجاع داده شده است.

لایحه ساماندهی سهمیه های کنکور باید در یکی از این دو نهاد پیگیری می شد که با تشخیص دبیر هیأت دولت در اختیار شورا قرار گرفت.

هر زمان این لایحه به تصویب برسد، ‌ قابلیت اجرایی شدن دارد. منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری نیز پیش از این به مهر گفت: قطعا آنچه ما ارائه دادیم با توجه زمان ثبت نام کنکور برای کنکور ۹۹ محقق نمی شود لذا برای کنکور ۹۹ تغییری در سهمیه های مصوب نخواهیم داشت.

  • 43
  • 15
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۲۱
غیر قابل انتشار: ۲۶
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام. درسهایتان رابخوانید به امیدسهمبه نباشید.ازتوحرکت ازخدابرکت. تمام اونایی که می میرنداربی تجربگی افرادی است که علافه ای به پزشکی ندارند. یاتنبل اند وباسهمیه قبول می شوند.خدا خودش . تقاصشان راازشان بگیرد. هیچ جاخودتان رامدیون نکنید. این دنیاهرکار دوسداشتن انجام میدن. اون دنیا مزدش حق خور وبی عدالت .و ابروریز ومدیونی داده خواهدشد.
سلام. درسهایتان رابخ...
پس تقاص خون اون همه جوانی ک جونشون رو برای این مملکت دادن رو کی باید بده،هم شماهایی که دم از عدالت میزنید هنوز درد یتیمی رو نکشیدید ببیندید چه سخته.این سهمیه ها کوچک ترین کاریه که این حکومت میتونه درحق ماها بکنه، ما که از این زندگی خیری ندیدیم این سهمیه هم ارزونیه خودتون نخواستیم.اره اشتباه بابای ما بود که جونشون رو واسه چارتا ادم مثل شماها دادن که الان تو اسایش زندگی کنید.
آقا سهمیه های مصوب مجلس به امسال نمیرسه عاملی هم گفته دیگه اصلا بزار متن خودشو بزارم: وی ادامه داد: این یک تقسیم کار ساده است لایحه ای (لایحه ساماندهی سهمیه های ورود به آموزش عالی) که تهیه شده هم می تواند در مجلس بررسی شود و هم در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شود، آن جنبه ای که به ما ارتباط دارد را باید ما بررسی کنیم جنبه ای که به مجلس ارتباط دارد مجلس بررسی می کند ما نیز نمی توانیم مصوبه مجلس شورای اسلامی را لغو کنیم بنابراین باید تقسیم کار صورت گیرد. بنابراین تا در شورا بررسی بشه و مصوبات شورا اصلاح بشه دیگه به مجلس نمیرسه و میره برای ۱۴۰۰ سهمیه های هیئت علمی و باقی سهمیه ها که توسط شورا تصویب شده اصلاح میشه و انشالله برای ۹۹ بر قرار در ضمن بعیده اصلا با این همه کاهش سهمیه ایثارگران موافقت کنند شاید با کاهش موافق باشن اما نه انقدر ،تازه علاوه بر اینکه هم یه سری از همین اعضا شورا از سهمیه حمایت میکنند بنیاد و ستاد کل هم پشتشونه
یعنی دانش آموزی که امسال به خاطر سرباز بودنش دانشگاه پیام نور انتخاب رشته کرده و مرخصی تحصیلی گرفته و آخرین شانسشو امسال از دست میده اگه سهمیه ها حذف نشه تکلیف اون چیه ؟؟؟؟؟؟آقایان مسئول خودشو بزارن جای ما پدر و مادرها و زودتر سهمیه ها رو حذف کنن آخه چرا باید بمونه و به امسال نرسه ؟؟
یعنی دانش آموزی که ا...
مگه اون موقع فرزند شما رفته برای دوباره خوندن بحث سهمیه ها بوده که رفته نوشته پیام نور الان ظاهرا سال سومشه ، به خاطر اصلاح سهمیه هم نرفته دوباره بخونه پس تکلیفی نداره بشینه بخونه دیگه گیری هم روی سهمیه نداشته باشید این نظر شما اصلا ربطی به قضیه نداره اینکه اصلاح شه خیلی خوبه یه امتی آرزوشونه و ربطی به قضیه نداره اینطور که شما اگر قبول نشه میفته گردن سهمیه دارا خب پس اینهمه که بدون سهمیه قبول نمیشن چی شاید فرزند شما توانایی شو نداره یا اینکه وسواس شغلی دارین و حتما میخواین بده پزشکی
مگه اون موقع فرزند ش...
نه عزیز فرزند من توانایی داره اگه نداشت رتبه ۳۰۰۰ منطقه یک رو نمیاورد شما فکر کن اگه سهمیه دارها نبودن اون رتبه ش چند میشد اگه سهمیه برداشته بشه خب امثال فرزند من با امید واری بیشتری میخونن آخه اگه امید رو از آدم بگیرن زودتر به مرگ میرسن حالابشین فکر کن که امید تو دل کدام جوون هست بجز سهمیه دارها و آقازاده ها
نه عزیز فرزند من توا...
اصلاح سهمیه باعث میشه صندلی های دانشگاه برای مناطق خالی بشه با اصلاح سهمیه رتبه پسر شما تغییری نمیکنه اگر هم بکنه خیلی اندک و باعث میشه اگر مثلا آخرین نفر پزشکی که حالا آزاد هم رفته مثلا رتبه ۲۵۰۰ آورده برسه مثلا به ۳۰۰۰ یا ۳۵۰۰ چون صندلی بیشتری تعلق میگیره بنابراین فقط باعث میشه راحت تر وارد رشته و دانشگاه بهتری بشه
نه عزیز فرزند من توا...
رتبش همین میشد تغییری نمیکرد فقط باعث میشد رشته و دانشگاه بهتری قبول بشه خب مگه نمیگید تواناست خب دیگه ۳۰۰‌۰ رتبه بدیه خب بزارید انتخاب رشته کنه بره دنبال زندگیش اگر اشتباه نکنم دندان و دارو روزانه یا همون دولتی قبول میشه
یعنی امسال تغیری در سهمیه ها نداریم
منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری نیز پیش از این به مهر گفت: قطعا آنچه ما ارائه دادیم با توجه زمان ثبت نام کنکور برای کنکور ۹۹ محقق نمی شود لذا برای کنکور ۹۹ تغییری در سهمیه های مصوب نخواهیم داشت. طوری نیست عجله واسه چیه فوقش یسال دیگه هم حق ۲۰۰ هزار نفر دیگه خورده میشه برای کسی که مهم نیست و باید واقعا از تک تک مسئولین تشکر کرد که از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند مرسی واقعا
منصور غلامی وزیر علو...
این آمار جعلی و مسخره رو از کجا میارید چقدر دروغ بسه دیگه
منصور غلامی وزیر علو...
داداش ۲۰۰ هزار نفر چیه کلا روزانه ایران حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار ظرفیت داره با اصلاح سهمیه ۲۰۰ هزار نفر میخوایم جا کنیم جنگه مگه
تازه میخواد بررسی کنه که چگونه ورود کنه یعنی چی میخوای بگی به ۹۹‌ نمیرسه
خب دیگه صراحتا میگه سهمیه های مصوب ما اصلاح میشه ولی سهمیه های مصوب مجلس باید بره مجلس وقتی میگه نحوه بررسی اطلاع داده میشه یعنی چند وقت دیگه اینو میخواد بگه
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش