چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۴۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۰۴۷۹
اخبار کنکور و آزمون ها

کنکوری‌ها بخوانند؛

آمار عجیب علوم انسانی‌ها در کنکور ۹۸/ داوطلبانی که تنها به ۱۰ درصد از سوالات پاسخ دادند!

کنکور علوم انسانی ۹۸,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
بررسی‌های آماری کنکور گروه علوم انسانی در سال ۹۸ نشان می‌دهد که بیشتر داوطلبان این گروه به کمتر از ۱۰ درصد سوالات پاسخ صحیح داده‌اند که جای بسی تعجب دارد.

به گزارش آنا، در سال گذشته ۲۵۹ هزار و ۳۸۶ داوطلب در کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی حضور داشتند. در این گروه هیچ یک از داوطلبان نتوانسته‌اند در دروس ادبیات تخصصی، فلسفه و تاریخ و جغرافیا به ۱۰۰ درصد سوالات پاسخ دهند اما در این میان تعدادی از داوطلبان به ۱۰۰ درصد سوال‌ها پاسخ صحیح داده‌اند که شامل درس اقتصاد، ریاضی، عربی، علوم اجتماعی و روانشناسی می‌شود. در درس اقتصاد با بیشترین تعداد یعنی ۶۴۹ داوطلب توانسته‌اند به ۱۰۰ درصد سوال‌ها پاسخ صحیح داده‌اند و در درس روانشناسی با کمترین تعداد یعنی یک نفر توانسته به ۱۰۰ درصد سوالات پاسخ صحیح بدهد.

همچنین تعداد قابل توجهی از داوطلبان گروه علوم انسانی به کمتر از ۱۰ درصد سؤال های هر درس پاسخ صحیح داده‌اند؛ برای مثال، در درس زبان و ادبیات فارسی عمومی، تعداد۱۶۳ هزار و ۶۹۹ داوطلب به کمتر از ۱۰ درصد سوال‌ها پاسخ صحیح داده‌اند، به عبارت دیگر، بیش از ۶۳,۱۱ درصد داوطلبان، دانش و آمادگی لازم را برای پاسخگویی به سؤال های این درس نداشته‌اند.

آمار ارائه شده از کنکور علوم انسانی ۹۸ نشان می‌دهد که  ۸,۷ درصد به درس ادبیات، ۱۱ درصد به سوالات درس عربی، ۱۵.۳ درصد به درس معارف و ۲.۷ درصد به درس زبان عمومی پاسخ صحیح داده‌اند. بررسی دروس تخصصی ریاضی، اقتصاد، ادبیات فارسی تخصصی، زبان عربی تخصصی، تاریخ و جغرافیا، علوم اجتماعی، فلسفه و منطق و روانشناسی گویای این است که داوطلبان به صورت میانگین در حد ۴.۹، ۱۵.۷، ۷.۹، ۹، ۱۲.۷، ۱۰.۴، ۴.۳ و ۱۹.۵ بوده است.

بررسی عملکرد ۱۹۹ نفر اول گروه علوم انسانی نشان می‌دهد که به صورت میانگین در درس‌های ادبیات، عربی، معارف و زبان عمومی ۷۷,۳، ۸۷.۱، ۹۳.۲ و ۶۱.۳ درصد کسب کرده‌اند و در دروس تخصصی ریاضی، اقتصاد، ادبیات فارسی تخصصی، زبان عربی تخصصی، تاریخ و جغرافیا، علوم اجتماعی، فلسفه و منطق و روانشناسی ۷۷.۷، ۸۶.۹، ۷۵.۱، ۸۱، ۶۸.۵، ۸۵.۱، ۷۰.۷ و ۶۹.۲ به دست آورده‌اند.

این نمرات نشان می‌دهد که رقابت در گروه علوم انسانی خیلی سخت نیست و اگر داوطلبان از پاسخ به سوالات به صورت شانسی و ناآگاهانه پرهیز کنند. داوطلبان این گروه اگر در درس‌های ادبیات و زبان عمومی کمی خود را تقویت و نمرات بهتری به دست آورند می‌توانند رتبه‌های بهتری را کسب کنند.

  • 566
  • 158
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۳۷
غیر قابل انتشار: ۳۵
جدیدترین
قدیمی ترین
نظام آموزشی کشور را بوی گند سرمایه داری و مافیا برداشته از کلاس دوم ابتدایی در ماراتن خرید کتاب کمک آموزشی و آزمون باید باشی تا در یکی از مدارس برتر تحصیلات را ادامه دهی و شانس اینکه در آینده دانشگاه خوب رشته خوب دانشگاه خوب بروی را داشته باشی بقیه بچه ها حتی با ضریب هوشی خوب به راحتی نمی توانند شانسی داشته باشند
نظام آموزشی کشور را ...
موافقم
وقتی همش میگیم پزشکی پزشکی باید هم اینجوری بشه
از نظر من اینا اکثر یا به اسرار خانواده کنکور دادن یاازرشته های دیگه امدند در نظام قدیم هم معلم ها مثل معلم الان درس خوب نمی دادند وهم روش درسی مال عصر دایناسور بود ولی نتیجه بهتر می گرفتند این بخاطر اینه که بچه های نسل الان بخاطر گوشی و ماهواره از درس می افتن
از نظر من اینا اکثر ...
باسلام. تنبلی عدم انگیزه برای اینده.نبود شغل مناسب باعث افت تحصیلی شده وگرنه معلمین درهربرهه ای نشان داده اند که زحمت کش ترین وباوجدان ترین قشر اجتماع بوده و هستند لازم به توضیح است که ابزار برخورد با دانش آموزان را ازمعلمین گرفته اند. داش اموزی که نصف هفته راغایب میشود چگونه میتواند موفق شود
یه مشت بیکار علاف میرن تجربی عرضه پزشکی ندارن الکی عمر خودشون رو تلف میکنن نمونش کنکور گروه تجربیه خخخ
بنده مشاور تحصیلی هستم. محض اطلاع همه ی دوستان باید عرض کنم این تفکر که دانش آموزان زرنگ در رشته های ریاضی و تجربی و دانش آمزان ضعیف در رشته های انسانی و فنی هستند کاملا اشتباه و تفکری قدیمی و منسوخ هست. چون استعداد و علاقه ی هر شخصی متفاوته و هر رشته ای هم سختیای خودش رو داره. این نکته رو هم باید در نظر گرفت که آیا همه دانش آموزان تجربی که با فکر پزشکی کنکور میدهند آیا نتیجه ی مطلوب میگیرند؟؟ پاسخ منفی هست
بنده مشاور تحصیلی هس...
سلام. بنده هم از همار فرهنگی هستم. و میدانم که بیشتر بچه های ضعیف وارد علوم انسانی می شوند و امار داده شده هم تایید حرف است
واقعاااااا متاسفم
واقعادرکشورهای موفقی مثل آمریکا نخبه های علوم انسانی هستن که مسبب همچنین موفقیت های عظیمی شدن متاسفانه درکشورجهان سومی ما اینطور جاافتاده که هرکسی که تنبله بره انسانی بخونه ولی واقعیت اینکه رشته علوم انسانی منتظردانش آموزان مستعدی هست که آینده کشوررابسازن .
برای تمام این دروس در جامعه امروزی یک دسته تره هم خرد نمیکنند در زندگی روزمره هم به هیچ دردی نمیخورند با چه انگیزه ای این دروس ارائه میشه الله اعلم
سلام این رابایدبگم که نخبه هادررشته ریاضی فیزیک هستندالبته آنهایی که مهندسی های دانشگاه سراسری قبول میشوندونه دانشگاه آزادیها. این ازبدبختی کشورهای جهان سوم مثل ایران هستش که فکرمیکنند رشته تجربی ازریاضی بهترهست.البته ورچندسال اخیردرایران این شکلی شده. قبلا رشته ریاضی فیزیک ازهمه رشته هابالاتروسخت تربود.
سلام من داوطلب ۹۸ بودم و تاحالا ۳ بار کنکور انسانی بودم سوالات نظام قدیم ۹۸ خیلی سخت طرح شده بود نسبت به نظام جدید اصلا قابل ملاحظه نبود و اینکه واقعا کنکور انسانی اصلا هم اسون نیست چون منبع زیاد داره ۳۴ کتاب و اینکه رشته درست حسابی هم نداره ۹۹ درصد فارغ التحصیل هاش هم بیکار ان
خیلی از کسایی هم که میرن رشته تجربی،سیاهی لشکروصندلی پرکن هستن،اصلا هم استعدادندارن.دانش اموزعلوم انسانی این شانس راداردکه هرآنچه رامی خواند،درزندگی روزمره تجربه کند.
مسولین آینده واقعا برای کشورم متاسفم......
من دهم هستم و رشتم انسانیه خیلی خوبه لابد اینا که ۱۰ درصد بیشتر نزدن اصلا رشته دبیرستان انسانی نبوده چون قبول نشدن گفتم با انسانی یه امتحانی کنیم . شاید چندتاشونم واقعا انسانی بوده باشن ولی نخوندن و تنبلی کردن.
این نشون میده از درس عربی متنفرند و ادبیات که تو جامعه ای که اصلا وجود نداره انتظار بیجاست و فلسفه هم که همه بیزارند و ...
وااااای مدیران قضات وکلا دبیران دینی و عربی اینده مملکت
وقتی تمام نخبه ها و درس خون ها میرن تجربی همین میشه،بعد جالی اینجاست که همین زیر ده درصد ها میشن مسولین کشور
وقتی تمام نخبه ها و ...
کی گفته درس خون هاونخبه هاهمه میرن تجربی،خیلی از کسایی هم که تجربی میرن،سیاهی لشکروصندلی پرکن هستن واصلااستعدادندارن.فقط رویاپردازی میکنن،همه هم میخوان پزشکی قبول بشن.
کی گفته درس خون هاون...
آره دقیقا تازه وقتی هم پزشکی قبول نمیشن ویااون رشته ای که دوست دارن و قبول نمیشن ، میگن که علاقه نداشتیم وگرنه درسمون خوب بوده ... هه ...
وقتی تمام نخبه ها و ...
اصلا هم اینطور نیست.خیلیهاهم هستند که واقعانخبه وباهوشن ولی به میل خودشون انسانی میرن، چون علاقه دارن وواقعاموفقن.رشته های علوم انسانی مادرهمه رشته هاهستن.
وقتی تمام نخبه ها و ...
سلام کی گفته فقط نخبه ها به رشته تجربی میرن من به شخصه خودم الان یازدهم انسانی هستم و با نمره ۱۹.۸۶ به این رشته اومدم و رشته انسانی واقعا باید بیست و چهار بنشینی بخونی چون واقعا هم خوندن میخواد و هم درس هاش فهمیدنیه همه میگن نه خوندن کافیه ولی واقعا اینجوری نیست در تمام مدارس به ما توجه نمیشه و فقط میگن تجربی ها .ولی اینو بدونید هر رشته ای سختی خودشو داره
کاش ماهم میرفتیم انسانی ...!
کاش ماهم میرفتیم انس...
اگه هرکسی دنبال استعداد و علاقه خودش بره ،بهترازاین هست که به خاطر حرف دیگران وچشم وهم چشمی بره رشته ای بخونه که اصلا استعدادش رونداره وچندین سال پشت کنکوربمونه.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش