چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۶۰۰۱۰۴

معرفی کامل دانشکده های دانشگاه رازی و امکانات آن

دانشگاه رازی,کتابخانه دانشگاه رازی,عکس دانشگاه رازی کرمانشاهدانشگاه رازی به عنوان دانشگاه جامع و توسعه یافته طلایه‌دار آموزش عالی در کرمانشاه است
دانشگاه رازی در شهر کرمان دارای چند سالن و زمین ورزشی در محوطۀ دو پردیس طاق بستان و کشاورزی و در دیگر نقاط شهر کرمانشاه است. دانشگاه رازی مقام برتر ارزیابی عملکرد دانشگاه های کشور را در سال ۱۳۸۷ کسب کرد.

دانشگاه رازی

دانشگاه رازی در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ در شهر کرمانشاه با عنوان دانشکده علوم شروع به فعالیت نمود. این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت. در آغاز سال تحصیلی ۱۳۵۱- ۵۲ دانشکده علوم در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را شروع نمود.این دانشگاه بعد از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دومین دانشگاه در منطقه غرب ایران و کردستان ایران بوده است.

دانشکده های دانشگاه رازی

تنوع رشته ها در دانشگاه رازی آن قدر زیاد است که این قابلیت را به شما می دهد که دستتان برای انتخاب رشته باز باشد در زیر با دانشکده های دانشگاه رازی آشنا می شوید:

- دانشکده علوم دانشگاه رازی

- دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی

- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی

- دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی

- دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی

- دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی

- دانشکده تربیت بدنی دانشگاه رازی

- دانشکده شیمی دانشگاه رازی

- دانشکده علوم و فناوری های نوین دانشگاه رازی

- دانشکده نفت و پتروشیمی دانشگاه رازی

- دانشکده علوم دانشگاه رازی:

دانشکده علوم دانشگاه رازی در سال۱۳۵۱ و هم زمان با تشکیل گروه های ریاضی، فیزیک و زیست شناسی تأسیس شد و در سال ۱۳۷۴ گروه آمار هم به گروه های دانشکده اضافه شد و اکنون هر ۴ رشته فوق دانشجویان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند و چه از نظر ساختار هیئت علمی و چه از نظر هرم دانشجویی، دانشکده علوم جزء دانشکده های برتر دانشگاه رازی میباشد. 

- دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی:

به دنبال تفکیک دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی در سال ۱۳۸۶ از دانشکده علوم اجتماعی اکنون دانشکده مذکور در محل فعلی واقع در بلوار شهید بهشتی با مساحتی تقریباً ۳۰۰۰۰ متر مربع در زیر بنای حدود ۷۹۷۴ متر مربع در حال بهره ­برداری می­باشد. در این دانشکده مدیریت، کارآفرینی، حسابداری، علوم اقتصادی، مشاوره، علوم سیاسی، کتابداری و علوم اطلاعات، روانشناسی و جامعه شناسی عرضه می شود.

دانشگاه رازی واحد کرمانشاه,دانشگاه رازی,پردیس دانشگاهدانشگاه رازی برترین دانشگاه‌ جهان اسلام از لحاظ شاخص میانه استنادی هنجارشده شناخته شد

- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی:

این دانشکده در سال ۱۳۶۲ افتتاح شد. مهندسی مکانیک بیوسیستم (ماشین های کشاورزی)، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، مهندسی کشاورزی (علوم دامی)، مهندسی کشاورزی (مهندسی آب)، مهندسی کشاورزی (ترویج و آموزش کشاورزی)، مهندسی کشاورزی (گیاه پزشکی)، مهندسی کشاورزی (خاکشناسی) از رشته هایی است که دانشجویان میتوانند در دانشگاه رازی آنها را انتخاب و طبق علاقه در آن تحصیل کنند اما مهندسی منابع طبیعی دارای دو رشته ۱. مرتع و ابخیزداری ۲. جنگلداری است که جدیدا در این دانشگاه تدریس می شود.

- دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی:

ساختمان جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی در سال ۱۳۸۶ افتتاح شد و فعلا دارای شش گروه آموزشی زبان و ادبیات عرب، الهیات، معارف اسلامی، زبان انگلیسی، زبان و ادبیات فارسی، جغرافیا، تاریخ و حقوق در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت آموزشی خود ادامه می دهد و علاقمندان رشته انسانی میتوانند تحصیلاتشان را در این دانشکده ادامه دهند.

- دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی:

احداث ساختمان دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی در سال ۱۳۶۸ شروع شد و در سال ۱۳۷۱ این دانشکده با زیربنای ۱۲۹۰۰ متر مربع و هزینه کرد ۱۰/۳۳۷/۵۵۸/۸۰۲  ریال به بهره برداری رسید. این دانشکده شامل دپارتمانهای مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی مواد و نساجی، مهندسی کامپیوتر و مهندسی معماری می باشد.

- دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی:

دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی در سال ۱۳۷۱ فعالیت خود را با عنوان آموزشکده دامپزشکی و پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی دامپزشکی شروع کرد. دوره کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی در سال ۱۳۸۱ در آموزشکده دامپزشکی دایر شد و نهایتاً در سال ۱۳۸۶ با اخذ مجوز و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری عمومی دامپزشکی، آموزشکده دامپزشکی به دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی ارتقاء یافت. اکنون دانشکده دامپزشکی در مقطع دکترای عمومی دامپزشکی، کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی دانشجو می پذیرد.

- دانشکده تربیت بدنی دانشگاه رازی:

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی در سال ۱۳۷۳ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی راه اندازه گردید و از همان سال اقدام به پذیرش دانشجوی کارشناسی نمود. از سال ۱۳۷۵، گروه تربیت بدنی در مقطع کارشناسی ارشد (گرایش عمومی) هم اقدام به پذیرش دانشجو نمود. در اسفند ماه سال ۱۳۷۶، گروه تربیت بدنی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی جدا و به دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی ارتقاء یافت ولی همچنان در ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی به فعالیت خود ادامه داد تا این که در سال ۱۳۸۱ بطور کامل از دانشکده ادبیات منفک و به پردیس دانشگاه رازی انتقال یافت. گرایش عمومی مقطع کارشناسی ارشد از سال ۱۳۸۴ جای خود را به گرایش آسیب شناسی و حرکات اصلاحی داد؛ از سال ۱۳۸۶، گرایش رفتار حرکتی و از سال ۱۳۸۷ گرایش های فیزیولوژی ورزشی و مدیریت ورزشی هم به گرایش های مقطع کارشناسی ارشد اضافه شدند.

- دانشکده شیمی دانشگاه رازی:

گروه شیمی دانشگاه رازی در سال ۱۳۵۳ در دانشکده علوم در مقطع کارشناسی راه اندازی شد. در سال ۱۳۸۷ به دانشکده شیمی ارتقاء یافت. هم اینک در مقطع کارشناسی در گرایشهای محض و کاربردی، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (phd)  در شش گرایش شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی فیزیک، شیمی تجزیه، شیمی کاربردی و نانو شیمی دانشجویان مشــغول به تحصیل هستند.

- دانشکده علوم و فناوری های نوین دانشگاه رازی:

دانشگاه رازی دارای ۳ دانشکدهٔ اقماری است که در شهرهای سنقر، اسلام آباد غرب و جوان رود در استان کرمانشاه واقع شده اند. این ۳ دانشکدهٔ اقماری عبارتند از:

> دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی سنقر

> دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب

> دانشکده مدیریت و حسابداری جوانرود

- دانشکده نفت و پتروشیمی دانشگاه رازی:

عملیات ساخت دانشکده نفت و پتروشیمی دانشگاه رازی در سال ۱۳۹۳ شروع و با پیگیری بی وقفه مسئولان دانشگاه و تامین اعتبارات لازم، این پروژه در سال ۱۳۹۵ به بهره برداری رسید. اکنون گرایش های طراحی فرآیندها، بیوتکنولوژی، کاتالیست وترموسینتیک، پلیمر، فرآیندهای جداسازی و مهندسی نفت در دانشکده مشغول فعالیت هستند. 

دانشگاه رازی کرمانشاه,پردیس دانشگاه رازی,دانشگاه رازی دانشکده نفت و پتروشیمی دانشگاه رازی با کمک های مالی وزارت نفت احداث شد

کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی

کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی در ساختمانی سه طبقه با زیر بنایی در حدود ۱۳۰۰ متر مربع واقع شده و مجموعا حدود ۵۰۰۰۰ جلد کتاب و اشتراک ۵۰۰ عنوان مجله در این کتابخانه قرار دارد.

کتابخانه های اقماری دانشگاه رازی

کتابخانهٔ دانشگاه رازی دارای ۵ کتابخانهٔ اقماری است که در دانشکده های این دانشگاه قرار دارند. قبلاً ۲ کتابخانهٔ اقماری دیگر نیز در دانشکده های علوم پایه و فنی مهندسی فعال بود که به ترتیب در سال های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۷ در کتابخانهٔ مرکزی ادغام شدند و دانشکدهٔ فنی مهندسی فاقد کتابخانه گردید. کتابخانه های اقماری از نظر اداری مستقل هستند، ولی از نظر فنی و در تمام کارها و خدمات خود با کتابخانه مرکزی مشارکت دارند.

۱- کتابخانهٔ دان‍ش‍ک‍ده ادب‍ی‍ات و علوم انسانی دانشگاه رازی

۲- کتابخانهٔ دانشکده تربیت بدنی دانشگاه رازی

۳- کتابخانهٔ دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی

۴- کتابخانهٔ دان‍ش‍ک‍ده کشاورزی دانشگاه رازی

۵- کتابخانهٔ دان‍ش‍ک‍ده علوم اجتماعی دانشگاه رازی

امکانات رفاهی دانشگاه رازی

امکانات رفاهی دانشگاه رازی عبارت اند از تعاونی مصرف کارکنان، امور نقلیه، مرکز فروش کتاب، درمانگاه، انتشارات مرکزی، تعاونی مصرف کارکنان، ستاد امور رفاهی اعضای هیأت علمی، مهمان سرا، اداره تربیت بدنی و صندوق قرض الحسنه.

خوابگاه های دانشگاه رازی

دانشگاه رازی فعلا دارای هفت دستگاه خوابگاه بوده که گنجایش حدود ۳۷۰۰ نفر دانشجو را دارد. ساختمان فجر در مرکز شهر و مجتمع مسکونی اساتید دانشگاه واقع در پردیس طاق بستان جهت اسکان اعضای هیئت علمی دانشگاه اختصاص یافته است.

دانشگاه رازی,دانشکده فنی دانشگاه رازی,دانشکده علوم پایه دانشگاه رازی کرمانشاهساختمان جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی در سال ۱۳۸۶ افتتاح شد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش