شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۹۰۰۹۰

معرفی تاریخچه دانشگاه تربت حیدریه

دانشگاه تربت حیدریه,دانشگاه تربت حیدریه روزانه,ادرس دانشگاه تربت حیدریهدانشگاه تربت حیدریه یک دانشگاه دولتی در شهر تربت حیدریه است
یک دانشگاه دولتی به نام دانشگاه تربت حیدریه در استان خراسان رضوی می باشد که مساحت زمین اولیه احداث پردیس این دانشگاه، ۵ هکتار بود. این دانشگاه، شامل دو دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده فنی و مهندسی و یک پژوهشکده زعفران می باشد.

دانشگاه تربت حیدریه

در سال ۱۳۸۵ یک دانشگاه دولتی در استان خراسان رضوی و شهر تربت حیدریه به نام دانشگاه تربت حیدریه واقع شده است. این مرکز، فعالیت خود را با تأسیس دانشکده فنی و مهندسی تربت حیدریه در سال ۱۳۸۶ زیر نظر دانشگاه فردوسی مشهد شروع کرد.

تاریخچه دانشگاه تربت حیدریه

مساحت زمین اولیه احداث پردیس دانشگاه تربت حیدریه ، ۵ هکتار میباشد و مساحت سوله ورزشی که در سال ۱۳۸۴ توسط خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه به مجموعه اهداء شد؛ ۳۰۰۰ متر مربع است که در پردیس دانشگاه با همت مسئولین وقت دانشگاه، ساختمان اموزشی بهمراه مجموعه آزماشگاهی و کارگاهی ساخته شد.

در نهایت، این مجتمع در تاریخ هفتم بهمن ماه ۱۳۹۱ با موافقت قطعی شورای گسترش اموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه تربت حیدریه ارتقاء یافت.

در حال حاضر، دانشگاه تربت حیدریه با بیش از ۱۹ هزار مترمربع فضای اموزشی، پژوهشی، اداری، فرهنگی و ورزشی، امکاناتی دارد که از آن ها می توان به مجموعه اموزشی، فرهنگی و رفاهی( شامل کتابخانه و مرکز اسناد با بیش از ۱۵ هزار جلد کتاب، مرکز انفورماتیک با بیش از ۱۳۰ دستگاه رایانه، نمازخانه و سالن غذاخوری)، ۳ سالن آمفی تئاتر، مجموعه کارگاه ها و ازمایشگاه های مجهز، دو مجموعه مجهز ورزشی، سالن جلسات، گلخانه و مزرعه تحقیقاتی اشاره کرد.

هم اکنون دانشگاه تربت حیدریه در قالب دو دانشکده فنی و مهندسی و کشاورزی و منابع طبیعی، اقدام به پذیرش دانشجو در ۲۴ رشته در مقاطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته، کاردانی و کارشناسی ارشد کرده است.

دانشکده های دانشگاه تربت حیدریه

در ادامه با دو دانشکده و یک پژوهشکده ی دانشگاه تربت حیدریه اشنا شوید:

* دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

* دانشکده فنی و مهندسی

* پژوهشکده زعفران

* رشته باستان شناسی

* رشته علوم سیاسی

تاریخچه دانشگاه تربت حیدریه,ادرس دانشگاه تربت حیدریه,رشته های دانشگاه تربت حیدریهدانشگاه تربت حیدریه واقع در استان خراسان رضوی میباشد

* دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی:

از زمانی که دانشگاه تربت حیدریه در سال ۱۳۸۴ تأسیس شد؛ دانشکده کشاورزی، فعالیت های اموزشی و پژوهشی خود را با یک رشته تکنولوژی تولیدات گیاهی شروع کرد و در حال حاضر با ۱۰ رشته به فعالیت در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد می پردازد و در راستای تحقق اهدافش اقدام به ایجاد مزرعه و گلخانه تحقیقاتی در زمینه تربیت نیروی متخصص بخش کشاورزی نموده است.

* دانشکده فنی و مهندسی:

در سال ۱۳۸۴ دانشکده فنی و مهندسی در رشته کاردان فنی عمران، فعالیت اموزشی خود را شروع کرد. پس از ایجاد رشته علمی کاربردی ساختمان از سال تحصیلی ۱۳۸۵ تعداد رشته های تحصیلی به دو رشته افزایش یافت. این دانشکده در راستای گسترش مراکز اموزشی، در حال حاضر در ۱۳ رشته تحصیلی فعالیت می کند.

* پژوهشکده زعفران:

در سال ۱۳۸۶ ساختمان پژوهشکده بعنوان بخشی از دانشگاه تربت حیدریه احداث گردید و در سال ۱۳۹۱ عملیات ساخت آن تمام شد و در تاریخ ۰۱/۰۹/۱۳۹۱ آماده بهره برداری گردید. در اسفند ماه ۱۳۹۱ با تصویب هیأت امناء، پژوهشکده زعفران از دانشگاه فردوسی مشهد جدا شد و به دانشگاه تربت حیدریه واگذار گردید.

مساحت ساختمان پژوهشکده زعفران در مجتمع پیشکوه تربت حیدریه ، ۲۰ هکتار می باشد. این ساختمان، دو طبقه دارد و از سه بخش اموزشی، پژوهشی و رفاهی تشکیل شده است و با تکیه بر کلیه جنبه های تولید، در جهت ارتقاء و اعتلای دانش زعفران، تلاش کرده تا فرآوری و بازاریابی را تحت پوشش قرار دهد.

سال تاسیس دانشگاه تربت حیدریه,دانشگاه تربت حیدریه روزانهدانشگاه تربت حیدریه در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده است

* رشته باستان شناسی :

باستان شناسی به مطالعه در آثار گذشتگان برای شناسایی هویت ملی و بازسازی فرهنگهای باستانی اطلاق میشود. یک باستان شناس موظف است که گذشته ی هر جامعه را از جهت مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و یا مذهبی روشن کند. پیشینه های تاریخی هر کشوری بیانگر میراث آن برای جذب توریست می باشد. باستان شناس برای تحقیقات خود، موظف است که شواهد لازم را از طریق بررسی، پژوهش و کاوش در نقاط مختلف جهان بدست‌آورد .

از دیگر وظایف یک باستان شناس میتوان به انجام تحقیقات، نوشتن کتاب، نوشتن مطالب مرتبط با کار خود برای روزنامه ها و مجلات و یا تدریس در دانشگاه ها اشاره کرد. دانشگاه تربت حیدریه از مهر ماه سال ۱۳۹۳ در مقطع کارشناسی رشته باستان شناسی ، دانشجو می پذیرد.

* رشته علوم سیاسی:

رشته علوم سیاسی با هدف تربیت کارشناس امور سیاسی و ایجاد زمینه برای پرورش پژوهشگر در علم سیاست ایجاد شده است. فارغ التحصیلان این رشته در طول تحصیل با مواردی اشنا می شوند که نظیر پدیده های سیاسی نهضت های انقلابی، اداره جامعه کشوری و روابط بین الملل، اشکال مختلف دولت، حکومت، کشور و پدیده های سیاسی و علل پیدایش آنها است. آن ها میتوانند به فعالیت در ارگان های اجرایی کشور و سازمان های بین المللی دولتی و غیردولتی بپردازند.

آدرس دانشگاه تربت حیدریه:

خراسان رضوی - شهرستان تربت حیدریه کیلومتر ۷ جاده ی تربت حیدریه ، مشهد

دانشگاه تربت حیدریه,دانشکده های دانشگاه تربت حیدریهدانشگاه تربت حیدریه زیر نظر دانشگاه فردوسی مشهد شروع به فعالیت نمود

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش