دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۷۰۱۱۷

معرفی دانشگاه مونستر آلمان و مزایای تحصیل در این دانشگاه

دانشگاه مونستر,دانشگاه مونستر آلمان,دانشگاه مونستر کجاستدانشگاه مونستر آلمان یکی از برترین دانشگاه‌ های این کشور می‌باشد
یک دانشگاه دولتی واقع در شهر مونستر و در ایالت« نوردراین- وستفالن» در آلمان می باشد که تحت عنوان دانشگاه مونستر آلمان شناخته میشود و از معروف ترین دانشگاه های جهان و مراکز مهم تحقیقی در آلمان و اروپا به شمار می رود. در این مطلب از سرپوش با دانشگاه مونستر آلمان آشنا خواهید شد.

دانشگاه مونستر آلمان

در سال ۱۷۸۰ دانشگاه مونستر آلمان در شهر مونستر آلمان تأسیس شده است. این دانشگاه، فعالیت گشترده ای در رشته های علوم اجتماعی و علوم انسانی دارد و موفق به کسب جوایز متعددی در زمینه های مختلف مدیریت تجارت و علوم اقتصادی در سطح جهانی و اروپا شده است. در مرکز این شهر، پردیس اصلی دانشگاه مونستر قرار دارد که در کسور آلمان بعنوان تنها پردیس اصلی این دانشگاه شناخته می شود. تعداد دانشجویان این دانشگاه، حدود ۴۴۰۰۰ نفر میباشد که حدود ۳۰۰۰ نفر از این میان، دانشجویان بین المللی از سراسر دنیا هستند. این دانشگاه از لحاظ وسعت به عنوان پنجمین دانشگاه آلمان و یکی از برترین مراکز علوم انسانی این کشور به شمار می رود.

دانشکده های دانشگاه مونستر آلمان( WWU)

در ادامه با دانشکده های دانشگاه مونستر آلمان اشنا شوید:

> دانشکده ی علوم دینی پروتستان

> دانشکده ی علوم دینی کاتولیک

> دانشکده ی حقوق

> دانشکده ی علوم اقتصادی

> دانشکده ی علوم پزشکی

> دانشکده ی فلسفه

> دانشکده ی علوم آموزشی و اجتماعی

> دانشکده ی علوم ارتباطی

> دانشکده ی تاریخ/فلسفه

> دانشکده ی زبان شناسی

> دانشکده ی ریاضیات و علوم کامپیوتر

> دانشکده ی شیمی و داروسازی

> دانشکده ی زیست شناسی

> دانشکده ی زمین شناسی

> دانشکده ی موسیقی

مدارک تحصیلی مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه مونستر آلمان( WWU)

برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه مونستر آلمان به یک سری مدارک خاص، همانند دانشگاه های دیگر نیاز دارید. دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه به مدارک متفاوتی براساس مقطع تحصیلی خود نیاز دارند که از این مدارک می توان به مدرک تحصیلی آخرین مقطع متقاضی بهمراه ریز نمرات برای مقاطع مختلف اشاره کرد که این دانشگاه باید حداقل معدل موردنیاز برای پذیرش را باتوجه به شرایط اعلام کند. علاوه‌براین ، ارائه انگیزه نامه ها و توصیه نامه برای مقاطع تحصیلی تکمیلی الزامیست. دانشجو موظف به الصاق رزومه ی خود است. از دیگر موارد الزامی برای دریافت پذیرش در دانشگاه مونستر آلمان می توان شرایطی همچون مقالات تألیفات و ترجمه ها و فعالیت های پژوهشی مرتبط بهمراه مدرک زبان موردنیاز را نام برد.

مقاطع تحصیلی آلمان

>> تحصیل کارشناسی در دانشگاه مونستر آلمان:

مدت زمان تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان در مقطع کارشناسی بمدت ۴ سال میباشد و ارائه مدرک متوسطه از شرط ورود به مقطع کارشناسی در آلمان به شمار می رود. دانشجویان برای تحصیل در برخی از رشته های دانشگاه مونستر آلمان در مقطع کارشناسی، ازمون ورودی بدهند. تسلط به زبان آلمانی، یکی از شروط تحصیل در رشته های پزشکی و علوم مهندسی میباشد و افراد باید مدرک مهارت زبان آلمانی را ارائه دهند.

شرایط اقامت پس از تحصیل در آلمان در دانشگاه مونستر,دانشگاه مونستر کجاست,مزایای تحصیل در دانشگاه مونستر آلماندانشگاه مونستر آلمان در سال ۱۷۸۰ ساخته شده است

>> تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان در مقطع کارشناسی ارشد:

ارائه ی مدرک مقطع کارشناسی به عنوان اولین قدم برای تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان در مقطع کارشناسی ارشد می باشد. دیگر مدارک لازم برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شامل دارا بودن مدرک زبان آلمانی، آیلتس و تافل است. تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان در مقطع کارشناسی ارشد بمدت۲ سال، زمان میبرد که دانشجو باید از سوی اساتید مقطع کارشناسی، انگیزه نامه و رزومه قوی داشته باشد.

>> شرایط اپلای دانشگاه مونستر آلمان در مقطع دکترا:

داشتن مدرک کارشناسی ارشد در شرایط اپلای دانشگاه مونستر آلمان در مقطع دکترا، نقش بسزایی دارد. در این زمان برای تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان در مقطع دکترا باید از طریق استاد راهنما و یا سوپروایزر دانشگاه، اقدام کنید. دارا بودن مدرک آیلتس و تافل، به خاطر انگلیسی بودن زبان تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان در مقطع دکترا، الزامیست.

کار حین تحصیل و پس از تحصیل در آلمان

نرخ بیکاری در آلمان، نسبت به سایر کشور های اروپا کم تر است و مهاجران زیادی به خاطر فرصت های شغلی بسیار به آن جذب می شوند. دانشجویان بین المللی که شهروند اتحادیه اروپا نیستند؛ مجوز کار بمدت ۸ ساعت در روز یا ۱۲۰ روز در سال را دارند.

لیست بورسیه های دانشگاه مونستر آلمان

لیست بورسیه های دانشگاه مونستر آلمان، متشکل از دو دسته به شرح زیر میباشد :

* کمک هزینه های سازمان DAAD:

از بهترین بورسیه های موجود در کشور آلمان می توان به کمک هزینه های سازمان DAADاشاره نمود. این سازمان، بیش از ۸۰ نوع بورسیه مختلف را به افراد واجد شرایط میدهد که ارائه ی بورسیه DAAD به متقاضیان از سوی دولت می باشد.

دانشگاه مونستر,بورسیه های دانشگاه مونستر آلماندانشگاه مونستر آلمان دارای ۱۵ کالج و دانشکده متنوع می باشد

* بورسیه های KAAD:

ارائه ی بورسیه های KAAD به صورت محدود تر است و پوشش دهنده ی بخش کوچکی از هزینه های زندگی و شهریه دانشجو می باشد. شرط معدل، سابقه علمی و... از شرایط استفاده از این بورسیه به شمار می رود.

شرایط اقامت پس از تحصیل در آلمان در دانشگاه مونستر

شرایط اقامت پس از تحصیل در آلمان در دانشگاه مونستر تا حدودی بسته به شخص متقاضی تعيين میشود. دانشجویان دانشگاه مونستر، امکان تمدید اقامت دانشجویی خود بمدت یک سال دیگر در صورت عدم فارغ التحصیلی به موقع را دارند تا بتوانند وضعیت تحصیلی و فارغ التحصیلی خود را در این مدت سروسامان دهند. بعد از آن فارغ التحصیلان می توانند به دنبال کار بگردند. اگر قادر به یافتن شغل در مدت زمان مشخص نباشند، باید به کشورشان بازگردند ولی درصورت استخدام شدن در شغلی، ویزای آن ها تبدیل به ویزای کاری می شود و مجددا اقامت آلمان را بدست می آورند. کارفرمایان آلمانی برای واگذاری مشاغل، از فارغ التحصیلان با مهارت دانشگاه مونستر، استقبال می کنند به این دلیل که از دانشگاه های معتبر در آلمان و جهان محسوب میشود.

افراد با سوادی در همه ی زمینه ها به خصوص رشته پزشکی و علوم انسانی به بازار کار معرفی میشوند که اگر به زبان آلمانی و انگلیسی، مسلط باشند؛ می توانند در شغل موردنظرشان در کم ترین زمان، فعالیت کنند. فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان برای اخذ شهروندی و تابعیت این کشور باید ۸ سال به صورت مستمر، کار کنند و مالیات بپردازند.

مزایای تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان

متقاضیان با تحصیل در دانشگاه مونستر آلمان می توانند از مزایای زندگی در این کشور، بهره مند شوند. بنابراین مزایای تحصیل در این دانشگاه، شامل بالا بودن اعتبار و مدرک این دانشگاه، عدم پرداخت هزینه تحصیل و رایگان بودن تحصیل و امکان اخذ شهروندی و تابعیت کشور آلمان پس از فارغ التحصیلی می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش دانشگاه مونستر,دانشکده های دانشگاه مونسترتحصیل در دانشگاه مونستر آلمان در انواع زمینه های تحصیلی امکان پذیر است

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش