دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۱۲۹

شرایط پذیرش در دانشگاه پرتوریا چیست؟

دانشگاه پرتوریا,شرایط پذیرش در دانشگاه پرتوریا,دانشگاه پرتوریا کجاستدانشگاه پرتوریا شامل ۹ پردیس میباشد
یکی از بزرگ ترين دانشگاه های آفریقای جنوبی در شهر پرتوریا، دانشگاه پرتوریا می باشد. در این مطلب از سرپوش با دانشگاه پرتوریا و دانشکده های آن آشنا خواهید شد.

دانشگاه پرتوریا

دانشگاه پرتوریا از ۹ پردیس و دانشکده تجارت تشکیل شده است. از این دانشکده، علاوه بر معلمان به روانشناسان اموزشی، ارزیاب برنامه ها، طراحان برنامه درسی، مدیران، محققان، کارشناسان اموزش و پرورش و متخصصان ارزیابی اموزش می دهد.

دانشکده های دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی

در ۴ مارس سال ۱۹۰۸ دانشگاهی در شهر پرتوریا در آفریقای جنوبی تأسیس شد که به آن پرتوریا می گفتند و متشکل از ۹ دانشکده نظیر دانشکده علوم اقتصادی و مدیریت، دانشکده علوم بهداشتی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم انسانی، دانشکده علوم طبیعی و کشاورزی، دانشکده حقوق، دانشکده معارف، دانشکده علوم دامپزشکی بود. دانشکده دامپزشکی دانشگاه پرتوریا در سال ۱۹۲۰ بعنوان تنها دانشکده در کشور آفریقای جنوبی و دومین دانشکده دامپزشکی قاره افریقا راه اندازی گردید. همچنین زمان تأسیس دانشکده MBA به سال ۱۹۴۹ برمی گردد که همواره یکی از ۵۰ دانشکده برتر در زمینه مدیریت کسب و کار در دنیا و بهترین دانشکده در قاره آفریقا می باشد.

اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه پرتوریا

دانشگاه پرتوریا ۲ سیستم پذیرش دانشجویی دارد. نخستین سیستم این دانشگاه، مخصوص پذیرش دانشجویان داخلی است درحالیکه سیستم پذیرش دوم، متعلق به دانشجویان خارجی است. این دانشگاه، اقدام به پذیرش دانشجو به صورت آنلاین و در ۱ ام مارس هر سال برای سال تحصیلی بعدی می نماید.

دانشگاه پرتوریا کجاست,مقاطع تحصیلی دانشگاه پرتوریا,شرایط پذیرش در دانشگاه پرتوریادانشگاه پرتوریا در ۴ مارس سال ۱۹۰۸ تاسیس شده است

- شرایط پذیرش دانشجویان داخلی دانشگاه پرتوریا:

دانشجویان داخلی دانشگاه پرتوریا باید بتوانند در هرکدام از موضوعات حسابداری، علوم کشاورزی، مطالعات بازرگانی، هنرهای دراماتیک، اقتصاد، مطالعات مصرف کننده، جغرافیا، تاریخ، مهندسی و طراحی، فناوری اطلاعات، ریاضیات، علوم زیستی، زبان ها و موسیقی، گواهی دوره متوسطه ملی( NSC) را با درجه بندی پیشرفت تحصیلی ۴( circa( 50- 59% در ۴ واحد NSC 20 اخذ نمایند.

- شرایط پذیرش دانشجویان خارجی دانشگاه پرتوریا:

شرط پذیرش دانشجویان ایرانی و هر دانشجوی خارجی فاقد گواهی متوسطه ملی آفریقای جنوبی در دانشگاه پرتوریا اینست که دانشجوی خارجی باید دارای گواهی معافیت کامل یا مشروط خارجی باشد و برای دریافت این گواهی باید به سیستم آموزش عالی آفریقا مراجعه کند.

ارائه مدرک زبان، یکی از دیگر شروط پذیرش در دانشگاه پرتوریا می باشد. شما ملزم به تحویل مدرک مهارت زبان خود به دانشگاه پرتوریا هستید، به این دلیل که زبان تحصیل در دانشگاه پرتوریا، انگلیسی می باشد. زبان مورد تایید دانشگاه پرتوریا برای پذیرش دانشجویان، مدارک زبان IELTS و TOEFL می باشد. بعد از این که فرم تقاضای پذیرش را با مدارکی نظیر گواهی معافیت کامل یا مشروط خارجی و مدرک زبان تحویل دادید باید نسبت به درخواست ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی اقدام کنید.

مقاطع تحصیلی دانشگاه پرتوریا

- تحصیل در مقطع کارشناسی:

دانشجویان بین المللی پس از اخذ دوره ی دبیرستان یا Grade 12 باید از اموزش عالی آفریقای جنوبی ، گواهی معافیت کامل را بگیرند و به دانشگاه ارائه دهند. ارائه ی دروس دانشکده به دو زبان انگلیسی و آفریقایی امکانپذیر است و دانشجو میتواند زبان موردنظر خود را پیش از ورود به دانشگاه انتخاب کند. لذا چناچه دانشجو در آزمون زبان نتواند نمرات موردنظر را کسب کند، برایش دوره ی اجباری اموزش زبان در نظر میگیرند. دانشجویانی که به دانشگاه پرتوریا از خارج کشور می آیند، باید برای یک سال تحصیلی مدارکی همچون کپی پاسپورت، کپی ویزای معتبر و کپی مدارک پوشش بیمه پزشکی را ارائه نمایند. شروع سال تحصیلی تمامی دانشکده ها از ماه ژانویه تا دسامبر می باشد.

دانشکده حقوق در مقطع کارشناسی، متشکل از دوره های دو ساله، سه ساله و چهار ساله می باشد و اگر شخصی تمایل به وکالت یا مشاوره داشته باشد ملزم به گذراندن دوره ی چهار ساله است. عموماً در سال اول به تدریس مقدماتی اساسی از نظام حقوقی آفریقای جنوبی می پردازند و به منظور تقویت زبان و سایر مهارت های عمومی، برنامه هایی را اموزش می دهند. در طول سه سال بعدی، دروس تخصصی حقوق را اموزش میدهند و هر دانشجو در سال چهارم میتواند یکی از ۲۸ موضوعات ارائه شده از جمله حقوق محیط زیست ، حقوق سایبری، حقوق تجارت و… را باتوجه به علاقه ی خود انتخاب کند و باتوجه به موضوع انتخابی، پایان نامه ی خود را تکمیل نماید.

درباره دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی,نحوه اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه پرتوریادانشگاه پرتوریا در آفریقای جنوبی واقع شده است

- تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا:

هر دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد برای پذیرش و ادامه تحصیل، قواعد و مقرراتی را تعيين کرده است ، ولی مدرک چهار ساله ی دوره ی لیسانس برای تمامی دانشکده ها الزامیست، همچنین از دیگر مدارک موردنیاز می توان به ریزنمرات دوره کارشناسی، لیستی از مقالات چاپ شده در نشریات( در صورت موجود بودن)، کپی از پایان نامه یا سمینار یا تحقیق دوره ی کارشناسی، نمرات ازمون تافل دانشجویان تحصیل کرده در دانشگاه های غیر انگلیسی زبان اشاره کرد. دانشجویانی که از خارج کشور برای تحصیل به این دانشگاه می آیند، باید برای یک سال تحصیلی مدارکی نظیر کپی پاسپورت، کپی ویزای معتبر و کپی مدارک پوشش بیمه پزشکی را ارائه نمایند.

دانشجویان متقاضی برای تحصیل در مقطع دکترا باید در سایت دانشگاه www.up.ac.za.، اطلاعات اولیه ی موردنظر خود را وارد کنند. همچنین یک پیشنهاد پیش نویس پایان نامه( پروپوزال) نظیر طرح موضوع، بررسی ادبیات موضوع، بیان مساله، اهداف، فرضیه ها و روش تحقیق را بهمراه یک رونوشت از مدرک کارشناسی ارشد، پایان نامه کارشناسی ارشد، رونوشت سوابق علمی و مقالات چاپ شده در نشریات را ارائه دهند.

بورسیه تحصیلی دانشگاه پرتوریا

شرط اعطای بورسیه تحصیلی دانشگاه پرتوریا به دانشجویان بین المللی اینست که دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا بطور تمام وقت، دانشجوی دانشگاه بوده و دارای سابقه ی تحصیلی عالی باشد. بورسیه ی تحصیلی به دانشجو، صرفا برای یک دوره ی تحصیلی اعطا می گردد.

مقاطع تحصیلی دانشگاه پرتوریا,درباره دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی,نحوه اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه پرتوریادانشگاه پرتوریا دارای ۲ سیستم پذیرش دانشجویی می باشد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش