دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۳۲ - ۰۲ شهریور ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۶۰۱۴۰
دانشگاه

واحد کیش دانشگاه آزادپلمب شد / توضیحات سازمان منطقه آزاد کیش

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی کیش,پلمپ

روزنامه فرهیختگان وابسته به دانشگاه آزاد در گزارشی نوشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی کیش توسط سازمان منطقه آزاد کیش پلمب شد! این کوتاه‌ترین شیوه است برای بیان آنچه از یکشنبه تا سه‌شنبه در واحد کیش رخ داده اما کامل‌ترین نیست. از این یک جمله، نمی‌توان بدعهدی و بداخلاقی را منتقل کرد. نمی‌توان هتک‌حرمت دانشگاه را دریافت. نمی‌توان از آسیب‌هایش به جریان علمی و ضررهای دانشجویان واحد آن در پس این توقف فعالیت‌ها چیزی فهمید. نمی‌توان از نگاه‌های حیران مردم به سردر دانشگاه آزاد آگاه شد که خیره به برخوردهای تند با یک استاد دانشگاه مانده‌اند. اینها را باید در دل گزارش روایت کرد یا با تصاویر ضبط‌شده نشان داد که اگر تهدید آن مامور محترم و عصبانی نیروی انتظامی نبود شاید حالا نقل پیام‌ها و شبکه‌های اجتماعی شده بود. ما هم همان مسیر اول را انتخاب می‌کنیم.

پای دانشگاه آزاد چه زمان به کیش باز شد؟

حدود ۱۲سال پیش یعنی در اواسط سال۸۹ فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی درقالب یک واحد بین‌المللی در جزیره کیش آغاز شد. در ابتدای فعالیت با تعداد محدودی از رشته‌ها پذیرش را شروع و رفته‌رفته جای خود را به‌عنوان یکی از مراکز اصلی آموزشی در این جغرافیا باز کرد تا الان که از حدود ۲هزار دانشجو میزبانی می‌کند. اما آن مقدمه تلخ برای مرور خاطرات و گذشته یک واحد دانشگاهی نبوده و نیست؛ هرچند برای اطلاع از چرایی اتفاقات چند روز آخر در واحد کیش باید کمی از قول‌وقرارهای دانشگاه با مدیران منطقه آزاد دانست. از قرارداد مرداد۹۴ که به موجب آن دانشگاه آزاد اسلامی ساختمان ۵۳۰متری بلوار سنایی را از منطقه آزاد اسلامی اجاره می‌کند. قرارداد ۵ساله‌ای که براساس تبصره ماده۲ آن و مصوبه هیات‌مدیره سازمان تا زمانی که استفاده از ملک توسط مستاجر با هدف آموزشی باشد قرارداد تمدید می‌شود.

چطور کار به بگیر و ببند رسید؟

جواب سوال را دو گونه می‌توان داد. یک بررسی رفتارها و رویکردهای اخیر سازمان منطقه آزاد که نمونه آن را می‌توان در ماجرای تخلیه مجتمع مسکونی نگین دید که به پیشنهاد اعطای چادر برای اسکان موقت ساکنانش در گرمای تابستان ختم شد که نه مساله این گزارش بوده و نه می‌توان ابعاد مختلف آن را در این مجال بررسی کرد. اما مدل دوم روند مذاکرات و تفاهم‌های صورت‌گرفته از سال نود و نهی است که زمان قرارداد اجاره ساختمان دانشگاه به پایان می‌رسد. اوایل مردادماه۹۹ نشستی با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد و غلامحسین مظفری رئیس وقت سازمان منطقه آزاد کیش در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و تفاهمنامه‌ای به امضای دو طرف می‌رسد.

سازمان منطقه آزاد کیش در این تفاهمنامه ۶مورد تعهد را امضا کرده که بند۵ ماده۵ بر تمدید ۵ساله ساختمان مذکور تاکید می‌کند. جالب اینجاست که در متن این بند هم بار دیگر مصوبه هیات‌‌مدیره مورد تاکید قرار گرفته و آمده: «...عطف به مصوبه هیات‌مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، مادامی که دانشگاه آزاد اسلامی در جزیره کیش فعالیت آموزشی انجام می‌دهد، با قرارداد تمدید شود.» قول‌وقرارهای دیگری هم در این بین مطرح می‌شود مثلا پیشنهاد راه‌اندازی شعبه‌ای از مدارس سما هم مطرح و طبق مذاکرات سه‌جانبه بین سازمان منطقه آزاد کیش، دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش‌وپرورش و پیرو تفاهمنامه فی‌مابین، مقرر شده بود در همین مکان جهت رفاه حال کیشوندان و کمک به حوزه آموزش عمومی، مدرسه سما راه‌اندازی شود. جالب اینکه مجوزهای لازم از آموزش‌وپرورش و اداره نوسازی برای این موضوع برای ساختمان هم گرفته شده و مقرر شده بود از سال تحصیلی جدید این اتفاق دنبال شود، اما اتفاقات جور دیگری رقم می‌خورد.

مرغ تیم جدید سازمان یک‌پا دارد!

پس از تفاهمنامه قرار می‌شود با اضافه‌کردن الحاقیه‌ای تمدید قرارداد اجاره ساختمان دانشگاه، شکل رسمی‌تری به‌خود بگیرد. الحاقیه اگرچه به امضای رئیس اداره املاک و مستغلات سازمان هم می‌رسد اما در میان رفت‌وآمد مدیران منطقه آزاد امضانشده باقی می‌ماند. با وجود مصوبه هیات‌مدیره، تاکید در اجاره‌نامه نخست و تفاهمنامه سال۹۹ و حتی آماده‌شدن الحاقیه تمدید اجاره اما به ناگاه تیم جدید مدیریتی منطقه آزاد بدون اطلاع اقدام به طرح دعوی در دادگاه برای اخذ حکم تخلیه ساختمان می‌کنند و خردادماه امسال موفق به کسب حکم می‌شوند. این اتفاق درحالی صورت می‌گیرد که مذاکرات متعدد تلفنی و نامه‌نگاری‌ها با رئیس سازمان به‌طرز عجیبی به نتیجه نمی‌رسد! نتیجه آنکه یک‌ماه پس از گرفتن دستور تخلیه، ۲۲تیرماه نیروی انتظامی حکم را به دانشگاه ابلاغ می‌کند تا یک‌هفته‌ای مجموعه دانشگاه آزاد تخلیه شود! اگرچه پیگیری‌های دانشگاه در سطوح مختلف با ارائه پیشنهادهای مختلفی دنبال می‌شود اما گویی مرغ منطقه آزاد یک‌پا بیشتر ندارد!

آمدیم که تعطیل کنیم!

خط‌ونشان‌های سازمان هرچه به اواخر مردادماه می‌رسد بیشتر می‌شود. صبح روز ۲۹مردادماه ماموری از نیروی انتظامی به‌همراه تعدادی از کارمندان سازمان منطقه آزاد کیش با ورود به دفتر ریاست دانشگاه اقدام به پلمب بخشی از ساختمان دانشگاه کردند که دفتر ریاست، دبیرخانه، بخش‌های مالی و کارپردازی، آموزش و عمرانی در آن وجود دارد. علیرضا لرک که مسئولیت معاونت آموزشی‌وپژوهشی واحد را برعهده دارد در روایتی از ماجرای روز یکشنبه واحد به «فرهیختگان» می‌گوید: «سه نفر از سازمان منطقه آزاد به‌همراه یک مامور نیروی انتظامی وارد دانشگاه شدند. در گام اول خواستیم با دعوت به آرامش صحبت کنیم اما می‌خواستند با سرعت کار خودشان را انجام دهند. گفتیم که این مواجهه در شأن دانشگاه نیست. دانشگاه درحال فعالیت بوده و به هر حال مراجعات دارد که برای آنها هم اتفاق خوبی نیست.

اما درنهایت با جلوگیری از مراجعه دانشجویان و هدایت کارمندان، روند اداری واحد را مختل کردند.»  رضایی که ۷سالی است مسئولیت اداره دفتر رئیس دانشگاه را برعهده دارد با اشاره به نحوه ورود ماموران می‌گوید: «حوالی ساعت۱۰ بود که چند نفر به‌یکباره و با ایجاد ترس و وحشت وارد دفتر شدند و از ما خواستند تا سریع از ساختمان خارج شویم. از آنها خواستیم تا فرصتی به ما دهند که بتوانیم وسایل خودمان را جمع کنیم که حتی این درخواست ما را قبول نکردند.»

آن‌گونه که کارکنان دانشگاه روایت می‌کنند، طولی نمی‌کشد که ماموران حاضر در اتاق رئیس دانشگاه شروع به لیست‌برداری از وسایل و تجهیزات می‌کنند. یکی از کارکنان دانشگاه می‌گوید: «برای ما عجیب بود که حین صورت‌برداری از وسایل دفتر، مشغول خواندن نامه‌ها و مکتوبات موجود در دفتر شدند.»

مسئول دفتر رئیس دانشگاه اضافه می‌کند: «طبیعی است که در دفتر رئیس، پرونده‌های دانشجویان، استعلامات و نامه‌های محرمانه‌ای وجود دارد. بخشی از این نامه‌های موجود حاوی اطلاعات شخصی دانشجویان است که به شکل امانت نزد ما وجود دارد. مطالعه این موارد امر درستی نیست. توجه کنید که برخی ماموران حاضر در واقعه هم دانشجویان فعلی دانشگاه آزاد بودند و محیط جزیره کیش هم مانند شهرهای بزرگ نیست که افراد همدیگر را نشناسند. اتفاقا جمع حاضر و ساکن جزیره شناخته‌شده هستند و از احوالات هم اطلاع دارند. ما به این حرکت اعتراض کردیم اما در پاسخ با فریاد، تهدید به تشکیل پرونده برای بنده کردند.»

قدم بعدی تغییر قفل‌های اتاق‌های مختلف دیگر در ساختمان بود. یکی از کارکنان دانشگاه می‌گوید: «به‌حدی با عجله و سراسیمه نسبت به تغییر قفل‌ها اقدام کردند که اجازه آوردن کلیدها را نکردند. یک نفر قفل‌ها را باز می‌کرد و زبانه قفل را عوض کردند. با این اتفاق دسترسی به اطلاعات و سیستم‌ها قطع شد.»

مالک ساختمان هستید یا تجهیزات؟

از نحوه مراجعه و حضور ماموران سازمان منطقه آزاد روایت کردیم اما مشخص نیست با چه مجوزی و حتی به چه دلیلی تعدادی از افراد این سازمان پس از مراجعه اولیه بازهم در دفاتر اداری دانشگاه حضور پیدا کرده و از این تجهیزات استفاده کردند. برخی از افراد محلی ادعا کردند این موضوع خارج از ساعت اداری هم تکرار شده است.  حضور عوامل سازمان در دفاتر اداری چه توجیهی دارد؟ چرا اجازه تخلیه اموال به دانشگاه داده نشده و در عوض آنها تهدید کردند که اموال دانشگاه ضبط‌شده یا حتی به انباری منتقل شود؟ آیا سازمان منطقه آزاد مسئولیت تعرض به تجهیزات را می‌پذیرد و درقبال آنچه در این دفاتر دانشگاه صورت می‌گیرد و عواقب آن احساس مسئولیت می‌کند؟

میز خدمت در هوای شرجی و گرمای ۳۹درجه‌ای برپا شد اما...

رضایی که حالا امکان حضور در محل کار خودش را ندارد از چالش‌های پاسخ به دانشجویان سخن می‌گوید و ادامه می‌دهد: «توضیح دادیم که ما درحال کار هستیم و حجم کار با توجه به تعداد نیروها و تعدد دانشجویان قابل‌توجه است. الان فصل دفاع دانشجویان است. ممکن است به‌خاطر وقفه در فعالیت‌های اداری دفاع دانشجویان عقب بیفتد و ممکن است حتی دانشجو میلیونی متضرر شود. در واحد کیش به‌خاطر فاصله دانشجویان تا دانشگاه بخش زیادی از درخواست‌ها غیرحضوری از طریق سامانه تیکت یا تلفنی پاسخ داده می‌شود. حرکت فعلی روند پاسخگویی به دانشجویان را مختل کرده است. هریک تماس برای دانشجو ممکن به‌اندازه بلیت رفت‌وبرگشت هواپیما ارزش داشته باشد. دل‌مان برای دانشجویان می‌سوزد اما حتی اجازه پاسخ به تلفن‌ها را ندادند و گوش کسی بدهکار نبود.» کارکنان واحد کیش تلاش کردند با وجود مشکلات مختلف اما روند خدمت‌رسانی به دانشجویان قطع نشود و تداوم یابد. از این‌رو دو تن از کارکنان در میز خدمت‌های تعبیه‌شده درمقابل ورودی دانشگاه مستقر و پاسخگوی مراجعان دانشگاه شدند که با تداوم ماجرا در روز گذشته این روند هم متوقف شد.

اقدام علیه دانشگاه دو هفته قبل از آغاز سال تحصیلی

قرار بود عملیات ناتمام یکشنبه، فردای آن روز تکمیل شود که خبری از عوامل سازمان نمی‌شود. سه‌شنبه فعالیت‌های دانشگاه تا حدامکان دنبال می‌شود اما تعدادی از نیروهای انتظامی به دانشگاه مراجعه می‌کنند تا بخش دیگری از ساختمان واحد را هم پلمب کنند. گفت‌وگوی مسئولان دانشگاه با ماموران نیروی انتظامی کار را به جاهای باریک هدایت می‌کند. مسئول حراست واحد که درحال مذاکره بود کمی بعد با دستبند به‌سمت یکی از ماشین‌های نیروی انتظامی هدایت می‌شود. یکی از معاونان دانشگاه که تلاش می‌کند جلوی این اتفاق را بگیرد با برخورد تند ماموران به داخل ماشین هدایت می‌شود.

حالا دیگر جلوی در دانشگاه بلوایی شده! کارکنان از یک‌سو هراسان و متعجب مانده‌اند و مردم نظاره‌گر برخوردهای تندی هستند که با آن شدت به‌نظر می‌رسید مواجه با مجرم است تا یک هیات‌علمی دانشگاه که تلاش داشته که با مدارا اتفاقات را اداره کند! با انتقال دو تن از کارکنان دانشگاه، طولی نمی‌کشد که بلوک سمت راست دانشگاه به سرنوشت بلوک سمت چپ، دچار و پلمب می‌شود تا رسما با اقدام منطقه آزاد فعالیت دانشگاه متوقف شود. البته برخلاف بار نخست این‌بار دانشگاه هم برچسب پلمبی بر درهای بخش‌های زده شد تا حداقل حراست از اطلاعات دانشجویان و اموال دانشگاه به شکل مطمئنی صورت پذیرد. تعطیلی واحد کیش درحالی صورت می‌گیرد که حدود ۲هفته تا آغاز سال تحصیلی باقی‌ مانده است و دانشگاه باید از این فرصت برای برآوردن تمهیدات و مقدمات حضور دانشجویان استفاده کند اما با حرکت اخیر سازمان منطقه آزاد کیش روند عادی فعالیت‌ها که دچار اختلال شده بود کاملا متوقف شد.

یکی بر سر شاخه بن می‌برید!

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از نمادهای علمی جزیره کیش محسوب می‌شود. با گذشت زمان و استفاده از توان علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، ۸۸رشته دکتری و ۱۲۵رشته کارشناسی‌ارشد در این واحد پوشش داده می‌شود. به‌جز حوزه تحصیلات تکمیلی، حدود ۱۰رشته در مقاطع کارشناسی و کاردانی به شکل پیوسته و ناپیوسته هم‌اکنون میزبان دانشجویان علاقه‌مند است و به‌طور کلی توسط بیش از ۳۰۰استاد از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران یا سایر دانشگاه‌های برجسته تدریس می‌شود.

واحد کیش هم‌اکنون حدود ۲۷۰۰دانشجو دارد که اکثر آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند که به‌نظر می‌رسد بالاترین تعداد این مقاطع نسبت به سایر موسسات و مجموعه‌های آموزش عالی فعال در کیش از آن دانشگاه آزاد است و در تنوع رشته هم بی‌رقیب است. بسیاری از مدیران و کارکنان اداری منطقه آزاد دانشجوی دانشگاه آزاد بوده یا هستند. روند رشد دانشجویان دانشگاه آزاد در کیش حدود ۴۰۰درصد رشد در سال۱۴۰۰ را نشان می‌دهد. تعداد دانشجویان بومی واحد کیش در تحصیلات تکمیلی حدود ۱۰درصد هستند. به بیان دیگر، اکثریت دانشجویان مشغول به تحصیل برای فعالیت‌های آموزشی و گذراندن دوران تحصیل درحال تردد به این جزیره هستند و در اقتصاد این مجموعه نقش‌آفرینند.

ازسوی دیگر با توجه خاص دانشگاه آزاد به منطق مختلف کشور و ساماندهی موضوعات امور پژوهشی دانشگاه براساس نیازهای منطقه‌ای، خروجی فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه پاسخ‌های علمی به مسائل مختلف جزیره کیش بوده که بیش از هرکس مورد استفاده و بهره‌برداری سازمان منطقه آزاد قرار می‌گیرد. اما با همه این تفاسیر مسیر موردنظر منطقه آزاد کیش، انتخاب عاقلانه‌ای نیست. مواجهه تند و تیز سازمان منطقه آزاد و بی‌حرمتی با یک نهاد علمی پرمخاطب مانند دانشگاه آزاد بیش از همه منطقه آزاد کیش را متضرر خواهد کرد و دود آتش آن در چشم جزیره کیش می‌رود. ضربه زدن به دانشگاه آزاد، ضربه به حیثیت منطقه آزاد است. با وجود این، نه در نحوه تعامل و مواجهه و نه عاقبت‌اندیشی به‌نظر می‌رسد خبری از تدبر و درایت در سازمان نیست که اگر بود به واسطه آورده گردشگر علمی برای جزیره هم این شیوه برخورد جدا از زیرپا گذاشتن اخلاق و حرمت دانشگاه به ‌لحاظ منطق اقتصادی سودی برای سازمان منطقه آزاد ندارد.

سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص پلمب ساختمان دانشگاه آزاد توضیح ارایه داد

سازمان منطقه آزاد کیش روز پنجشنبه با صدور اطلاعیه ای در خصوص پلمب یکی از ساختمان های دانشگاه آزاد اسلامی واحد این جزیره توضیحاتی را ارایه کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی کیش,پلمپ

به گزارش ایرنا از اعلام روز پنجشنبه روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش، بر اساس سیاست های سازمان منطقه آزاد کیش کلیه فعالیت های دانشگاهی در شهرک دانشگاهی تجمیع و مستقر خواهد شد و قرارداد اجاره دانشگاه های فعال در مرکز شهر که مالکیت ساختمان در اختیار سازمان می باشد از جمله دانشگاه آزاد تمدید نمی شود.

زمین چند هزارمتری در شهرک دانشگاهی با ۸۰ درصد تخفیف مصوبه هیئت مدیره که برای تمامی دانشگاه ها بوده در اختیار این دانشگاه قرار داده شد و با توجه به کمبود امکانات آموزشی دانشگاهی در این شهرک به عنوان نخستین دانشگاه نسبت به ساخت ساختمان اقدام کرد.

ساختمان این دانشگاه در پنج طبقه و به صورت مجهز ساخته شده و برای برگزاری کلاس ها دارای امکانات کامل است و بخشی از برنامه ها و دانشگاه های پزشکی در این ساختمان در حال برگزاری بوده و همچنین آزمایشگاه های تشریح پزشکی در حال فعالیت است.

ساختمان اداری در میدان ماشه و با مساحتی بالغ بر پنج هزار و ۲۰۰ مترمربع و طی قرارداد استیجاری پنج  ساله و با نرخ ماهیانه ۱۰ هزار ریال تا ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ به صورت ثبت و شماره شده در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش قرار گرفته است.

یکی از سیاست های اصولی سازمان منطقه آزاد کیش بر این است که با توجه به ساخت شهرک دانشگاهی تمام واحدها باید از داخل شهر جمع و فعالیت خود را در این شهرک ادامه دهند.

این ساختمان ها با توجه به نزدیکی به نیروگاه جنوب، دارای زیرساخت های آب و برق است و تنها بهانه ای که از سوی این مراکز عنوان شده دوری از مرکز شهر است که با برقراری سرویس می توان این مشکل را رفع کرد.

در ادامه این مطلب همچنین مدیر حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش توضیحاتی نیز ارایه داده که به شرح زیر است: قرارداد مذکور به شماره ۲۸۰۰۱۱۷۵۱/۹۶  به تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۶  از تاریخ ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ تا ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ به مدت پنج سال بین سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان موجر و دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کیش به عنوان مستاجر منعقد شده است.

تمدید قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کیش مورد موافقت دارندگان مجاز حق امضاء قرار نگرفته است و اساسا قرارداد مذکور تمدید نشده و ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ بدون قرارداد علیرغم پیگیری سازمان، دانشگاه آزاد اسلامی که دارای ساختمان در شهرک دانشگاهی جزیره کیش می باشد از تحویل ملک مورد اشاره خودداری کرده است.

نظر به اینکه جزیره کیش دارای کمبود شدید کلاس های درس مورد نیاز اداره آموزش و پرورش می باشد که مراتب کمبود کلاس های درس جلسه بررسی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش کیش نیز مورد تصریح قرار گرفته است و علی القاعده یکی از محل های تامین و جبران این کمبود املاک متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش است که در این خصوص ملک مورد اشاره به عنوان یکی از مکان هایی جهت تامین موقت کلاس های درس آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

در ادامه تکمیل اظهارات حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش لازم به ذکر است که به موجب دستور قاضی اجرای احکام حقوقی در ۳۰ خرداد امسال متعاقب دادنامه شماره ۴۰۳۹۰۰۰۰۶۸۲۵۶۹/۱۴۰۱ در ۲۴ خرداد امسال، مقرر شد "نسبت به تخلیه ملک مورد نظر" اقدام شود.

لذا در همان زمان یاد شده بار دیگر به خاطر رعایت شئونات آموزشی دانشگاه تا ۲۱ تیر امسال به آن دانشگاه مهلت داده شده است ولی مسوولان دانشگاه به دادنامه مرجع قضایی بی اعتنایی کردند.

 پس از آن با دستور قاضی اجرای احکام از ۲۱ تیر امسال، ترتیبات اجرایی از سوی این سازمان پیگیری و در ادامه سه مرتبه از سوی منطقه آزاد کیش و دادستان کیش به آن دانشگاه جهت تخلیه مهلت داده شده، که علی رغم مهلت های داده شده و مذاکرات متعدد و مراجعات مکرر به دانشگاه به همراه مامورین نیروی انتظامی مسوولان دانشگاه آزاد از تخلیه و تحویل ساختمان استنکاف کردند.

همچنین ۳۰مرداد امسال لاین سمت راست ساختمان موضوع تخلیه به موجب دستور مرجع قضایی تخلیه و تحویل امین اموال معرفی شده از سوی مرجع قضایی شد و متعاقب آن جهت ادامه اجرای حکم قضایی در یکم شهریور امسال کارکنان سازمان منطقه آزاد کیش به همراه ضابطین مرجع قضایی به ساختمان متعلق به منطقه آزاد کیش تصرفی دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کردند.

لازم به ذکر است اخذ اجرت المثل ایام تصرف دانشگاه آزاد اسلامی نیز بابت استیفای حقوق دولتی در دستور کار قرار دارد.

farhikhtegandaily.com
  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
دم ناجا گرم، دانشگاه کیش و دانشجویان مظلوم چقدر دانشگاه کیش بهشون ظلم کرد
دانشگاه ازاد کیش نه سطح علمی درستی داره نه به فکر دانشجو هست من قدیمی ترین دانشجوی این دانشگاه هستم هیچ احدی دلسوز دانشجو نبوده رییس دانشگاه اقای دس…ی همیشه به فکر منافع شخصی بوده یکی باید دانشگاه اراد کیش رو ادب میکرد
واقعا نقل کننده قضاوتش ناصحیح واجراکم الله را میبیند منبع ومنشا از سمت خواهان دوستان پشت پرده بی تدبیری رئسا اساتید طرفین میباشد
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش