سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۳۱۸۴
دانشگاه

معرفی دانشگاه‌های جهان

دانشگاه بیبس‌بولیا رومانی

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,دانشگاه بیبس‌بولیا رومانی
کشور رومانی در شبه‌جزیره بالکان واقع شده است و بسیاری از دانشجویان به خاطر پایین بودن هزینه‌های زندگی، این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کند.

به گزارش ایسنا، رومانی از هر چیزی اندکی دارد؛ ساحل‌های شنی، حیات‌وحش و قلعه‌های قرون وسطی. این کشور شامل بسیاری از مکان‌های تاریخی، منظره‌های طبیعی زیبا، مردمان صمیمی و فرهنگ غنی اروپایی است.

در رومانی ۴۹ دانشگاه دولتی و هشت دانشگاه خصوصی وجود دارد. مقطع تحصیلی کارشناسی برای رشته‌های علوم، علوم انسانی، علوم اجتماعی، اقتصادی، حقوق، علوم سیاسی، هنر و ورزش سه سال؛ برای علوم فنی، مهندسی، کشاورزی و جنگل‌بانی چهار سال و برای رشته‌های پزشکی عمومی، دندانپزشکی، دامپزشکی و معماری شش سال طول می‌کشد. مقطع کارشناسی ارشد در رومانی دو ساله است. مراکز آموزشی که در زمینه تحصیلات عالی در رومانی فعالیت می‌کنند شامل موسسات، دانشگاهها، هنرستانها، آکادمی هنرهای زیبا و کالج‌های دانشگاهی است.

هزینه تحصیل در رومانی بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. این مبلغ معمولا بین ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو در سال است. رشته‌های پزشکی گران‌تر است و شهریه آنها مبلغی حدود ۷۰۰۰ تا ۸۸۰۰ یورو در بعضی از دانشگاههای رومانی است. نکته جذاب برای تحصیل در این کشور هزینه پایین زندگی است که چیزی بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ یورو در ماه است.

ویژگی دیگری که دانشگاههای رومانی را متمایز می‌کند عدم الزام دانشجو برای داشتن مدرک زبان انگلیسی است و دانشجویان می‌توانند با قبولی در آزمون‌های زبان دانشگاه‌ها، نام‌نویسی کنند. زبان تدریس در رومانی علاوه بر زبان رومانیایی، انگلیسی و آلمانی است.

دومین شهر بزرگ رومانی که عموماً با نام کلوژ شناخته می شود بزرگترین دانشگاه این کشور، یعنی دانشگاه "بیبس بولیا" را در خود جای داده است. کلوژ به شدت تاثیر گرفته از جامعه بزرگ دانشجویی خود است. این شهر که در شمال غربی رومانی قرار دارد، مکان مناسبی برای بازدید از کوهها و جنگل‌ها و اماکن به جا مانده از قرون وسطی است.

کلوژ همچنین به عنوان یک مرکز سینمایی مشهور است و فستیوال بین‌المللی ترانسیلوانیا در این شهر برگزار می‌شود که شرکت‌کنندگانی را از سراسر جهان جذب می‌کند. اولین مرکز دانشگاهی در این شهر در سال ۱۵۸۱ میلادی ساخته شده است و به این موضوع در آرم بزرگترین دانشگاه رومانی اشاره شده است.

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,دانشگاه بیبس‌بولیا رومانی

یکی از کتابخانه‌های ارزشمند اروپا با بیش از ۱۸ هزار جلد کتاب نفیس کتابخانه بلاگا است که در شهر کلوژ قرار دارد. این کتابخانه در سال ۱۸۷۲ میلادی راه‌اندازی شده است و در حال حاضر بیش از سه میلیون جلد کتاب را در اختیار محققان قرار می‌دهد.

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,دانشگاه بیبس‌بولیا رومانی

دانشگاه بیبس بولیا که نام آن از دانشمندان برجسته یعنی زیست‌شناس رومانیایی Victor Babes و ریاضی‌دان مجارستانی به نام Janos Bolyai گرفته شده، بزرگترین دانشگاه در رومانی است که در سال ۱۹۱۹ تاسیس شد. این دانشگاه در اصل تا پیش از سال ۱۹۵۹ دو مرکز مجزا به نام‌های بیبس و بولیا بود اما در یک تغییر اساسی در سال ۱۹۵۹ این دو دانشگاه در هم ادغام شده و دانشگاه فعلی را ایجاد کردند.

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,دانشگاه بیبس‌بولیا رومانی

 بیش از ۴۱ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که بیش از ۸۰۰ نفر آنها دانشجویان بین‌المللی هستند که برای تحصیل در رومانی به این کشور سفر کرده‌اند. این دانشگاه نیز در زمره  ۷۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد و با ۲۱ دانشکده، از دانشگاه‌های پیشرو در زمینه تحقیقات در اروپای شرقی محسوب می‌شود. دروس این دانشگاه علاوه بر زبان‌های معمول در دانشگاه‌های بین‌المللی رومانی،  به زبان فرانسوی نیز تدریس می‌شود.

دانشگاه بیبس بولیا تنها دانشگاه اروپایی است که چهار دانشکده برای رشته الهیات دارد. حدود ۳۱ درصد دانشجویان این دانشگاه از کشورهای خارج اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا هستند.

دانشکده‌های این دانشگاه عبارتند از:

دانشکده ریاضیات و انفورماتیک، فیزیک، شیمی و مهندسی شیمی، جغرافیا، زیست‌شناسی و زمین‌شناسی، علوم محیط زیست، ادبیات، حقوق، تاریخ و فلسفه، روانشناسی و علوم تربیتی، اقتصاد و مدیریت کسب‌وکار، مطالعات اروپایی، تجارت، ارتباطات و مدیریت سیاسی، تربیت بدنی و چهار دانشکده الهیات.

چند موزه در زمینه‌های مختلف مانند علوم طبیعی، جانورشناسی، زمین‌شناسی و فسیل‌شناسی در این دانشگاه قرار دارند که گنجینه‌های بی‌نظیری در خود جای داده‌اند.

در سال ۱۹۹۵ این دانشگاه بخش مجارستانی خود را نیز دایر کرد و در حال حاضر بیش از ۴۸۰۰ دانشجوی مجارستانی در این دانشگاه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند. بخش مجارستانی دانشگاه دارای استقلال نسبی در استخدام اساتید و نام‌نویسی دانشجویان است.

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,دانشگاه بیبس‌بولیا رومانیاخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,دانشگاه بیبس‌بولیا رومانی
  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش