جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۲۰۰۸۶

شرایط تحصیل در رومانی چیست؟

تحصیل در رومانی,تحصیل در رومانی بدون مدرک زبان,تحصیل در رومانی پزشکیتحصیل در مدارس رومانی از سن ۶ سالگی شروع می شود
آموزش و تحصیل در رومانی در سطح مطلوبی میباشد و مدارک معتبری توسط دانشگاه های این کشور در سطح جهان ارائه می شود. بخارست، نام پایتخت این کشور میباشد که دانشگاه های برتری دارد. دانشگاه های این کشور، متشکل از ۲ بخش خصوصی و دولتی هستند. در این مطلب از سرپوش با شرایط و مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رومانی آشنا خواهید شد.

تحصیل در رومانی

یکی از کشور های بزرگ و زیبای شرق اروپا، به نام کشور رومانی است که امکان تحصیل در مقاطع مختلف را برای دانشجویان فراهم کرده است. بنابراین متقاضیان تحصیل در رومانی، مجوز شرکت در دوره های مختلفی همچون فاندیشن، لیسانس و فوق لیسانس را دارند.

مدرک زبان برای تحصیل در رومانی

دانشجویان باید دانش زبانی لازم را داشته باشند تا بتوانند در خارج از کشور تحصیل کنند و با حضور در کلاس ها از آموزش ها بهره مند شوند و ارتباط لازم را ایجاد کنند. زبان تحصیل دانشگاه های کشور رومانی، انگلیسی میباشد و از این رو دانشجویان باید مدرک زبان متناسب را برای تحصیل در دانشگاه های این کشور ارائه دهند. درواقع شما به مدرک آیلتس ۶ برای تحصیل در مقطع لیسانس و فوق لیسانس نیاز دارید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی رومانی

افراد باید مدارکی را برای اخذ ویزا و اقامت جهت تحصیل در کشور رومانی ارائه دهند که این مدارک براساس مقطع و دانشگاه تعيين میشود ولی به صورت کلی عبارتند از:

- ارائه فرم درخواست

- نامه پذیرش از دانشگاه موردنظر

- قرارداد اجاره یا اجاره نامه در کشور رومانی یا گواهی رزرو هتل

- گواهی پرداخت شهریه دانشگاه

- رزرو بلیت رفت

- ارائه گواهی پزشکی و نامه مبنی بر عدم سوء پیشینه

- ارائه نامه تمکن مالی برای یک سال

- ارائه گواهی پرداخت حق بیمه توسط افراد بیشتر از ۲۶ سال

مقاطع تحصیلی رومانی

>> تحصیل در مدارس رومانی:

سن شروع تحصیل در مدارس رومانی از ۶ سالگی میباشد و دانش آموزان محصل در این کشور بر طبق قانون اساسی رومانی، ملزم به تحصیل اجباری هستند. در نظر داشته باشید که تحصیل در رومانی در مدارس برای اتباع رومانیایی، رایگان است.

برخی از مدارس رومانی به زبان های آلمانی، ترکی و مجارستانی تدریس می کنند. افراد محصل در دبیرستان های رومانی، اگر برای ادامه تحصیل در این کشور، تائید نشوند؛ برای ورود به دانشگاه ها از سال دهم وارد هنرستان های رومانی میشوند تا نیروی کاری موردنیاز را در آينده تامین کرده و با آمورش های لازم اشنا شوند. کشورهایی مانند انگلستان و آمریکا در شهر بخارست در سال های اخیر، مدارس بین المللی تأسیس کرده اند.

>> تحصیل دوره فاندیشن در رومانی:

به دوره های مقدماتی در رومانی، دوره های فاندیشن در رومانی یا برنامه های پایه می گویند و هدف از طراحی چنین دوره ای برای دانشجویان بین المللی میباشد که پیش زمینه ای برای آمادگی به منظور ورود به مقطع کارشناسی است. متقاضیان زبان انگلیسی و رومانیایی میتوانند از دوره های فاندیشن بهره مند شوند و به مدرک زبان نیازی ندارد. دانشگاه های دولتی و خصوصی مختلف، دوره های فاندیشن در رومانی را سازمان دهی می کنند. با این حال باید بدانید که طول دوره ی این برنامه برای تحصیلات تکمیلی، ۶ ماهه است.

شرایط تحصیل در رومانی,مزایای تحصیل در رومانی,تحصیل در رومانی پزشکی,تحصیل در رومانیتحصیل در رومانی می تواند یکی از راه های اخذ اقامت دائم شود

این دوره ها از ۲ ترم تشکیل شده است؛ به این صورت که ترم اول، صرفا مختص زبان های رومانیایی است ولی ترم آخر، مختص موضوعات مرتبط با برنامه ایست که پس از دوره های مقدماتی توسط دانشجو دنبال میشود. لذا دوره های پایه برای مطالعات پزشکی( دوره های پیش پزشکی)، مطالعات اقتصادی، مطالعات فنی، مطالعات اجتماعی و غیره می باشد.

>> تحصیل در رومانی در مقطع کارشناسی:

یکی از شروط تحصیل در رومانی در مقطع کارشناسی، ارائه مدرک آیلتس با نمره ۶ است. زبان تحصیل در این کشور، رومانیایی است. درواقع تحصیل در رومانی در مقطع کارشناسی بمدت ۴ سال، زمان میبرد.

دانشجویانی در این کشور، مجوز۱۰ تا ۱۵ ساعت کار در هفته را دارند. البته این اجازه کار، قابلیت پوشش تمام هزینه های زندگی فرد را ندارد و او باید حتماً پوشش های مالی کافی را از کشور خود داشته باشد. ارائه مدرک دیپلم ۱۲ ساله از شروط تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور می باشد.

>> تحصیل فوق لیسانس در رومانی:

اولین سطح از دوره های تحصیلات تکمیلی در رومانی، کارشناسی ارشد میباشد و پس از اخذ مدرک لیسانس میتوان آنرا دریافت کرد. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس، ملزم به گذراندن ۳۶ تا ۵۴ واحد در طول مدت ۲ سال هستند. کارشناسی ارشد بعنوان یک برنامه دانشگاهی در سطح فارغ التحصیل محسوب میشود که دانشجویان باید حدود دو سال فراتر از مدرک لیسانس، درس بخوانند. در بسیاری از تخصص های مختلف، مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شود و با توجه به مدرسه ی شخص، به صورت آنلاین یا حضوری نیز ارائه میشود. فارغ التحصیلان با مدرک کارشناسی ارشد می توانند به فرصت های شغلی زیادی دستیابند. از رشته های دوره فوق لیسانس میتوان به رشته های مدیریت اجرایی در توریسم و حمل و نقل، کارافرینی و تجارت بین الملل، علوم کامپیوتر مرتبط با بیزنس، سیاست اقتصادی و ارتباط اقتصادی بین الملل، امور مالی و بازیابی استراتژیک اشاره کرد.

>> تحصیل در رومانی در مقطع دکترا :

شرایط قابل توجهی برای تحصیل در رومانی در مقطع دکتر در نظر گرفته شده است و دانشجویانی که میخواهند در دانشگاه های این کشور، پذیرش شوند باید ابتدا با یک استاد در این کشور مکاتبه کنند و رزومه خود را برای اساتیدشان ارسال کنند تا درخواست تائید خود را داشته باشند. البته دانشجویان باید مدارک دیگری را علاوه بر تایید استاد راهنما( سوپروایزر) بعنوان یک فرد مستعد به تحصیل در مقطع دکترا ارائه دهند.

از دیگر شروط اخذ پذیرش از دانشگاه موردنظر در رومانی می توان به ارائه مدارکی مانند آیلتس ۷ و مقالات بین المللی اشاره کرد. افرادی که میخواهند در مقطع دکترا در رومانی تحصیل کنند میتوانند هزینه تحصیل خود در این کشور را با دریافت بورس تحصیلی پوشش دهند.

فراموش نکنید که فرد، مجوز کار به صورت تمام وقت در مقطع دکتری را دارد. تحصیل در این مقطع بمدت ۵ سال، طول میکشد.

تحصیل پزشکی در رومانی

تحصیل در رشته های گروه پزشکی، یکی از پرطرفدارترین رشته ها در بین دانشجویان خارجی برای تحصیل در رومانی می باشد. دانشجویان ایرانی برای تحصیل در رومانی در رشته پزشکی باید ابتدا مدرک دیپلم دوازده ساله ریاضی یا تجربی و مدرک زبانشان را براساس زبان تحصیل خود ارائه دهند. تدریس رشته پزشکی در رومانی به ۳ زبان انگلیسی، فرانسوی و رومانیایی امکانپذیر است.

بورسیه تحصیلی در رومانی

هر ساله دولت رومانی از طریق وزارت امور خارجه، بورسیه های تحصیلی خود را به دانشجویان بین المللی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا، ارائه می دهد. درواقع داوطلبانی، واجد شرایط بورسیه رومانی هستند که نتایج خوبی را در تحصیل، به ترتیب میانگین سنوات تحصیلی کسب کرده اند و معدلشان برطبق سیستم امتیازدهی در رومانی، حداقل ۷ می باشد. متقاضیان در همه رشته ها، به استثنای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، مجوز انتخاب برنامه تحصیلی مورد علاقه خود را دارند.

برنامه های تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، صرفا به زبان رومانیایی ارائه میشود ولی متقاضیان می توانند یک برنامه را در سطح دکترا، به زبان انگلیسی یا خارجی انتخاب کنند. برای کسانی که به زبان رومانیایی صحبت نمی کنند قبل از ثبت نام در برنامه تحصیلی انتخابی، شرایط امادگی به زبان رومانیایی بمدت یکسال اعطا می شود. دانشگاه های رومانی برای اخذ بورسیه تحصیلی به مدارکی نیاز دارند که از آن ها می توان به شناسنامه، رزومه، مدارک تحصیلی، ریزنمرات و پاسپورت اشاره کرد.

تحصیل در رومانی پزشکی,تحصیل در رومانی,مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی رومانیحداکثر زمان مشغول به کار بودن هنگام تحصیل در رومانی، چهار ساعت در روز است

شرایط کار حین و بعد از تحصیل در رومانی

دانشجویان با ارسال رزومه در رومانی میتوانند به مشاغل پاره وقت بپردازند؛ به این صورت که باید به سراغ سایت های کاریابی بروند. در صورت تسلط به زبان رومانیایی، شانس بیشتری برای پیدا کردن شغل دارید. شما در زمان تحصیل در رومانی می توانید حداکثر بمدت چهار ساعت در روز، کار کنید. برخی از شرکت ها، نیز کارآموز می پذیرند. شما در برخی از شرکت ها با حضور در دوره های کارآموزی میتوانید حقوق بگیرید ولی اکثر شرکت های کشور رومانی، هیچ حقوقی به کارآموزانشان نمی دهند.

اقامت پس از تحصیل در رومانی

از راه‌های اخذ اقامت دائم می توان به تحصیل در رومانی اشاره کرد که متقاضیان می توانند برای پاسپورت و تابعیت این کشور درخواست دهند. افراد با ورود به دانشگاه های این کشور میتوانند در این کشور، رندگی کنند و وارد بازار کار آن شوند. این افراد در رومانی، ملزم به پرداخت مالیات متناسب با درامد خود هستند.

افرادی که میخواهند در رومانی، اقامت دائم داشته باشند ملزم به پرداخت مالیات بمدت ۶ سال هستند. آن ها نیز باید مدارک خود را در پایان سال ششم برای درخواست اقامت دائم این کشور، ارائه دهند. افرادی که با یکی از اتباع رومانی در این کشور ازدواج می کنند میتوانند درخواست خود را بعد از ۳ سال مطرح کنند. متقاضیان درخواست تابعیت رومانی باید حدود ۱ تا ۲ سال بعد از اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند.

مزایای تحصیل در رومانی

تحصیل در رومانی، مزایای بسیاری دارد که در ادامه با مهم ترین آنها اشنا میشوید:

>> هزینه های زندگی و تحصیل در رومانی، مقرون به صرفه است.

>> یکی از مزایای تحصیل در رومانی اینست که نیازی به شرکت در آزمون های ورودی نیست.

>> تحصیل در رومانی این مزیت را دارد که معدل تحصیلی در مقاطع قبلی، چندان مهم نیست.

>> دانشگاه های کشور رومانی در ایران و اروپا، اعتبار زیادی دارند.

>> دانشجویان با تحصیل در رومانی، مجوز اخذ اقامت پس از تحصیل را دارند.

>> همچنین دانشجویان با تحصیل در رومانی، می توانند ویزای همراه( نه به صورت هم زمان) دریافت کنند.

>> از مزایای تحصیل در رومانی می توان به کار ضمن تحصیل اشاره کرد.

معایب تحصیل در رومانی

معایب تحصیل در رومانی عبارتست از:

* هزینه حمل و نقل زیاد، از معایب تحصیل در رومانی به شمار می رود.

* مردم کشور رومانی، فرهنگ متفاوتی دارند.

* ورزش در کشور رومانی، محدودیت دارد.

* در نظر داشته باشید که شرایط کاری در رومانی، ناامن است.

* وضعیت بهداشت در رومانی، مناسب نیست.

تحصیل در رومانی دندانپزشکی,مدرک زبان برای تحصیل در رومانی,معایب تحصیل در رومانیمتقاضیان تحصیل در رومانی میتوانند در دوره هایی همچون فاندیشن، لیسانس و ... شرکت نمایند

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 9
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش