مهندس ذوالفقار یزدان مهر در گفت و گو با ایسنا با اعلام این مطلب به مهم ترین برنامهها صندوق رفاه دانشجویان در حوزه تغذیه دانشجویان برای سال جاری اشاره کرد و افزود: ما در حوزه تغذیه بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که البته اعتباری هم در این زمینه در اختیار دانشگاهها وجود دارد بطوریکه در حال حاضر برخلاف گذشته ردیفی در صندوق رفاه دانشجویان با عنوان تغذیه وجود ندارد و امروزه دانشگاهها می توانند در این زمینه برنامه ریزیهای لازم را داشته باشند و صندوق رفاه فقط نقش راهبری را در این زمینه انجام می دهد.
وی در ادامه تصریح کرد:صندوق رفاه دانشجویان از طریق درآمد اختصاصی خود مبلغی را در نظر گرفته تا با کمک آن مشکلات تغذیه دانشجویان را حل و فصل کند. دراین راستا یکی از اقدامات خوبی که در این راستا در سال گذشته صورت گرفت تبدیل آشپزخانههای سنتی به صنعتی بود. خوشبختانه این امکان در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی نیز تاثیرگذار است چرا که قبل از آن حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد هدر رفت انرژی و دور ریز غذا در قسمت آشپزخانه های سنتی صورت میگرفت.
مهندس یزدان مهر یادآور شد: اقدام دیگری که سال گذشته بصورت پایلوت در دانشگاه تبریز و اصفهان انجام دادیم و خوشبختانه نتیجه خوبی نیز گرفتیم موضوع ورود غذای آزاد دانشجویی بود که در حال حاضر برندهای مختلف در دانشگاه بر اساس مجوزی که دریافت می کنند و نظارتهایی که صورت می گیرد، غذای خود را عرضه می کنند. البته غذایی که عرضه می شود باید سالم، حلال و از نظر قیمیت نیز ارزانتر از نرخ بیرون باشد.
رییس صندوق رفاه دانشجویان در پایان تاکید کرد: در حال حاضر دانشگاهی که ازغذای آزاد استفاده کند از یارانه تغذیه بهره مند می شود و بین ۳ تا ۴ هزار تومان به هر دانشجو یارانه یا اعتبار تعلق می گیرد و این اعتبار به کارت هوشمند دانشجویان واریز خواهد شد.
- 9
- 3