به گزارش مهر، در پی حواشی به وجود آمده در بازپخش یکی از قسمتهای برنامه «جعبه سیاه» که هادی عامل گزارشگر کشتی مهمان برنامه بود و سبب دلگیری وی شده است، روابط عمومی برنامه اطلاعیه ای صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است:
«در روزهای گذشته و پساز بازپخش قسمتی از برنامه تلویزیونی «جعبه سیاه» با حضور هادی عامل، گزارشگر شناخته شده و محبوب کشتی کشورمان، حواشی انتشار بخش پایانی برنامه در فضای مجازی که چالشی تحتعنوان «مرگآگاهی» بود، ابراز ناخشنودی ایشان را در پی داشت که لازم است برای تنویر افکارعمومی توضیحاتی درخصوص آن ارائه شود:
۱. برنامه «جعبه سیاه» در ایام پایانی سال گذشته ضبط شد و متشکل از چالشهای متعددی بود که هریک هدفی را دنبال میکند.
۲. چالش پایانی با هدف «مرگآگاهی» و در فرم و قالبی یکسان برای همه میهمانان اجرا شد که مورد استقبال و همراهی ۴۹ نفر از مهمانان قرار گرفت و توصیفات زیبا و دلنشینی درباره این چالش کردند که همگی در آرشیو برنامه در تلوبیون موجود و قابل مشاهده است. در این میان، فقط سه مهمان عزیز برنامه از این چالش دلگیر شدند که جناب آقای عامل هم یکی از این عزیزان بودند.
۳. تیم تولید پس از ضبط برنامه و تعاملات بعدی با ایشان قبل از پخش، تلقی رفع ناراحتی ایشان را داشته است اما گویا این امر حاصل نشده بود.
۴. با احتساب تکرار، این قسمت در مرداد ماه سال جاری سه بار روی آنتن رفت و هیچ واکنشی از جانب ایشان دریافت نشد.
۵. پساز پخش مجدد این قسمت از برنامه که از قسمتهای خوب، شیرین و جذاب «جعبه سیاه» هم بود، تقطیع و بازنشر گسترده قسمت آخر چالش یادشده سبب آزردگی خاطر ایشان شد.
ازاینرو، گروه سازنده «جعبه سیاه» با وجود نکات پیشگفته و به علت ناهماهنگی های ایجاد شده، وظیفه خود میدانند ضمن حفظ احترام و ادب، از استاد پیشکسوت و محبوب، جناب آقای هادی عامل عذرخواهی کنند.»
توئيت شریفی زارچی درباره اهدای کفن به پروفسور رزاقی آذر توسط صداوسیما
عضو هیئت علمی دانشگاه شریف درباره اهدای کفن به پروفسور رزاقی آذر توسط صداوسیما واکنش نشان داد.
علی شریفی زارچی در شبکه ایکس نوشت: «بند بند وجودم از دیدن ویدئوی دادن کفن و اعلامیه فوت در صداوسیما به پروفسور مریم رزاقیآذر، دانشمند بزرگی که جان بسیاری از کودکان را نجات داده، به لرزه درآمد. صداوسیما زمانی مظهر همبستگی یک ملت بود و اکنون به نماد خشم و تفرقه تبدیل شدهاست. شرم ابدی بر فرومایگانی چون جبلی و جلیلی.»
او ادامه داد: «چند سال پیش افتخار همکاری با پروفسور رزاقیآذر را داشتم. از دو کودک یک خانواده با بیماری بسیار نادر، یکی فوت کرده بود و دیگری علائم مستی داشت. ایشان متوجه وجود متانول در خون کودک شد. به جهت اثر روی در چرخههای سنتز الکل، توانست جان کودک را با افزودن روی به رژیم درمانی نجات دهد.
دنیا دانشمندانی چون ایشان را با نهایت عزت و احترام، تکریم میکند تا الگوی جوانان باشند؛ و صداوسیمای ایران به ایشان آگهی فوت میدهد. آرزومند روزی هستم که مدیریت صداوسیما در دست فرومایگان نباشد.»
- 18
- 2