پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۱۲ - ۰۲ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۰۲۶۱
دانشگاه

طی نامه ای صورت پذیرفت

 درخواست کمک از رئیس جمهور برای حل مشکل کدرشته محل های حذف شده کارشناسی ارشد

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,روحانی
کانون استادان دانشگاه آزاد به نمایندگی از ۱۰۷ هزار نفر از کارکنان این دانشگاه طی نامه ای به رئیس جمهور آوردند: وزارت علوم بر اساس کدام مصلحت سنجی و تسویه حساب سیاسی ظرفیت چند ساله یک واحد دانشگاه آزاد را حذف و به موسسات غیرانتفاعی سپرده اند.

به گزارش  فارس، کانون استادان دانشگاه آزاد به نمایندگی از ۱۰۷ هزار نفر از کارکنان این دانشگاه طی نامه ای به روحانی رئیس جمهور کشور درخواست کردند: وزارت‌ علوم شاخص ها و‌ ملاک های برتری یک موسسه گمنام غیر انتفاعی را با هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد مقایسه و اعلام کند تا روشن شود که بر اساس کدام مصلحت سنجی و کم لطفی و احیانا تسویه حساب سیاسی ظرفیت چند ساله ارشد یک واحد دانشگاه آزاد را حذف و به موسسات غیرانتفاعی سپرده اند.

 

در ابتدای این نامه آمده است: با سلام‌و احترام و با عرض تبریک فرارسیدن عید فطر عیدالله الاکبر محضر مبارک حضرت مستطاب عالی به استحضار می رساند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اقدامی غیر منتظره و خلاف اصول بدیهی و مسلم رایج در امر آموزش عالی به حذف بیش از سی درصد از رشته محل های ظرفیت دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور اقدام کرده است.

 

در ادامه این نامه آمده است: این اقدام به زبان ساده یعنی این‌که در آغاز سال تحصیلی آینده درصدی زیاد از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مجالی برای تدریس نخواهند داشت و دانشگاه نیز بر اثر کمتر پذیرش کردن دانشجو به دلیل حذف بسیاری از رشته ها توان پرداخت حقوق و مزایای استادان و کارکنان خود را از دست خواهد داد.

 

این اساتید در ادامه نامه خود آوردند: نکته تاسف بار و شگفت انگیز ماجرا آنجاست‌که رشته هایی را از دانشگاه آزاد حذف کرده اند که بعضا چند استادیار تمام‌ وقت در آنها سالهاست به نام هیات علمی تمام وقت فعالیت دارند و متاسفانه همین رشته ها را به دانشگاه های غیرانتفاعی و پیام نور و .... سپرده اند که حتی یک نفر هیات علمی در آن رشته ها یافت نمی شود.

 

اساتید دانشگاه آزاد خطاب به روحانی در ادامه نامه خود آوردند: با کمال تاسف به نظر می رسد علیرغم تاکیدات مستمر جناب عالی  آنچه در حال رخ دادن است از مدار خارج کردن توان و ظرفیت این دانشگاه برآمده از درون‌ آرمانهای انقلاب اسلامی و نهایتا سرگردان شدن ده ها هزار نیروی مفید و پرتوان و کوشا و محقق است که با اندکی سهل انگاری می تواند استاد دانشگاه را عملا بیکار و سرگردان سازد که طبعا نظام اسلامی نخواهد توانست در برابر این مساله و معضل کنار بنشیند و آن را لاینحل بگذارد. 

 

در ادامه این نامه خطاب به روحانی آمده است: حضرت عالی به نیکی استحضار دارید که دانشگاه آزاد اسلامی به رغم بر دوش کشیدن پنجاه درصد بار سنگین آموزش عالی و پژوهش دانشگاهی با تحمل بسیاری از تبعیض های ناروا مانند اختلاف فاحش حقوق بین دریافتی خود و همکاران دولتی و محروم ماندن از امتیازات قانونی ای که وزارت علوم می تواند در اختیار بگذارد و استنکاف کرده است دم برنیاورده اند و نجیبانه و فروتنانه در خدمت نظام اسلامی و پشتیبان دولت کریمه بوده اند و هستند اما مع الاسف اکنون و به ویژه پس از پیروزی جنابعالی در انتخابات ریاست جمهوری و در آستانه تشکیل دولت دوازدهم احتمالا با‌ کج رفتاری و بد سلیقگی برخی مدیران‌ میانی وزارت علوم‌ که با دریغ بسیار برخی از آنان سهامدار دانشگاه های غیر انتفاعی هستند فضایی سراسر ناامیدی و دلهره برای قشر فرهیخته دانشگاهی فراهم شده است که به هیچ روی متناسب به اصول اسلامی و اهداف آرمانی نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست.

 

در ادامه این نامه خطاب به روحانی آمده است: آنچه بیشتر مایه تحیر و تاسف برادران و دوستداران شما در این دانشگاه است نادیده گرفته شدن توان علمی دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت دانشجو و ارجاع دانشجوی جوان به موسساتی است که بعضا کمترین شباهت را با دانشگاه ندارند.

 

این اساتید در ادامه نامه خود آوردند: پیشنهاد می کنیم وزارت‌ علوم شاخص ها و‌ ملاک های برتری یک موسسه گمنام غیر انتفاعی را با هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد مقایسه و اعلام کند تا روشن شود که بر اساس کدام مصلحت سنجی و کم لطفی و احیانا تسویه حساب سیاسی ظرفیت چند ساله ارشد یک واحد دانشگاه آزاد را حذف و به موسسات غیرانتفاعی سپرده اند.

 

در ادامه این نامه آمده است: همه نگرانی ما علاوه بر در معرض تهدید بودن معیشت مان ، افزایش هزینه ای است که از این بابت به واسطه نگرانی ها و اعتراضات و... به نظام اسلامی تحمیل می شود که انتظار داریم حضرت عالی با درایت و تدبیر خویش  به ماجرا ورود کنید و اجازه ندهید با چنین شگردهای مرموزانه و یاس آفرین و با خالی ماندن ظرفیت های اصیل آموزش عالی در دانشگاه آزاد اسلامی بار بیشتری از هزینه های جاری و ستادی بر دوش دولت در اوضاع خطیر کنونی قرار گیرد و اجازه ندهند بخشی از فرهیختگان ایران اسلامی که عمده آنان موید سیاست های دولت تدبیر و امید هستند و به حسن ظن و دلسوزی شخص حضرت عالی اعتماد دارند و جوانی خویش را تقدیم دانشگاه متبوع خویش کرده اند با نگرانی و پریشانی به استقبال سال تحصیلی جدید بروند.

 

در انتهای این نامه آمده است: امید است چون همیشه با تدبیر آگاهانه و  دلسوزانه مقام عالی ریاست جمهوری اسلامی ایران  این معضل بالقوه بحران ساز و اثرگذار که معیشت و زندگی صدها هزار نفر اعضای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی را تهدید می کند به زودی حل و فصل شود.

 

 

 

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش