جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۲۵ - ۲۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۲۱۱
دانشگاه

ولایتی خبر داد

دستور بشار اسد برای تأسیس واحدهای دانشگاه آزاد در تمام شهرهای سوریه

ولایتی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس هیأت مؤسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه‌های مختلف کشورهای غربی به دلیل اقتدار روزافزون ایران به دنبال یادگیری زبان و ادبیات فارسی و همچنین فرهنگ شیعه و اسلام هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی امروز در مراسم تکریم دکتر حسین ابراهیمی و معارفه علیرضا شیخ عطار سرپرست اداره کل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از خدمات دکتر ابراهیمی در حوزه بین الملل و شیخ عطار به جهت پذیرفتن مسئولیت، اظهار کرد: از دکتر فرهاد رهبر نیز به دلیل اینکه این انتقال مسئولیت را با درایت و تدبیر انجام دادند، تشکر می کنم.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی در مدت ۳ سال به ۱۰ هزار دانشجو افزایش یافته است، اظهار کرد: این افزایش و رشد بیانگر ظرفیت خوب دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین درخواست‌های فراوان برای پذیرش است.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: مدیریت فعلی این دانشگاه عقیده دارد که ایران به دلیل ظرفیت‌های عظیم تاریخی و فرهنگی، در همه حوزه‌ها توان و شرایط منطقه‌ای و جهانی شدن را دارد.

 

دکتر ولایتی به اذعان و اعتراف کشورهای دوست و دشمن ایران در خصوص اینکه قدرتی متنفذتر، معتدل‌تر، بزرگ‌تر و اثرگذارتر از جمهوری اسلامی ایران در منطقه وجود ندارد، اشاره و تصریح کرد: این امر نتیجه هدایت‌های امام (ره) و درایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه دفاع از تمامیت ارضی کشور است که منجر به اقتدار همه جانبه ایران شده است.

 

وی با تأکید بر اینکه ایران هیچ‌گونه چشمداشتی از کمک به کشورهای اسلامی، منطقه و همسایه ندارد، افزود: اگر ما به اینگونه کشورها با اعتقاد راسخ کمک می‌کنیم، به این دلیل است که امنیت کشورهای منطقه را امنیت کشور خود می‌دانیم.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، امنیت و آرامش حاکم بر فضای ایران را نتیجه تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، همت جوانان و مردم دانست و افزود: اگر راهنمایی‌ها و درایت معظم له نبود، صهیونیست‌ها در حال حاضر لب مرز بودند و اگر کمک جمهوری اسلامی ایران، حیدریون، فاطمیون، زینبیون و حزب الله نبود، اکنون ابوبکر بغدادی در دمشق حضور داشت.

 

دکتر ولایتی با تأکید بر اینکه قدرت فرهنگ جمهوری اسلامی ایران سبب نشر و گسترش اسلام در شرق ایران و در کشور چین شده است، گفت: در چین مسجدی است که وقت و زمان نمازهای پنج‌گانه را به زبان فارسی و به خط نستعلیق در جلوی در مسجد نوشته‌اند.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «ابن بطوطه» نیز در یکی از کتاب‌های خود می‌نویسد که در سفری با تعدادی از اهالی شعر و هنر در چین می‌دیدم که آنها اشعاری را به زبان‌های چینی، عربی و فارسی به ویژه شعر سعدی را به طور مکرر می‌خواندند.

 

دکتر ولایتی به معماری مرکب از ایرانی، هندی و انگلیسی مجموعه دهلی نو اشاره کرد و افزود: سقف یکی از تالارهای این عمارت به شعری از نظامی گنجوی و به خط نستعلیق آراسته شده است.

 

وی با اشاره به دیدار خود با شیخ حمودی رئیس جدید مجلس انقلاب عراق در هفته گذشته، گفت: رئیس مجلس انقلاب عراق در این جلسه تمایل خود را نسبت به تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی شهرهای عراق اعلام کرد و ما براساس تفاهم نامه‌ای که از قبل با "حکیم" به امضا رسانده بودیم، در شهرهای کربلا، نجف، بغداد، بصره و اربیل شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را تأسیس خواهیم کرد.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آمادگی خود را برای تبدیل واحد لبنان به یک واحد جامع در دیدار با سید حسن نصرالله مطرح کردیم، گفت: ایشان نیز آمادگی را خود برای گرفتن مجوز از وزارت علوم کشور لبنان اعلام کرد.

 

دکتر ولایتی افزود: همچنین در نامه ای به جناب بشار اسد آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای تأسیس شعبه را اعلام کردم و ایشان نیز دستور تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در تمام شهرهای سوریه را صادر کردند.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بشار اسد در سوریه در بالاترین سطح پذیرفتند که دانشگاه آزاد اسلامی شعبه داشته باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه شعبات دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای مختلف موفق عمل کرده است، گفت: دانشگاه های مختلف کشورهای غربی اقتدار روزافزون ایران را مشاهده می کنند و به دنبال یادگیری زبان و ادبیات فارسی و همچنین فرهنگ شیعه و اسلام هستند.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: کشورهای غربی از تبادل استادان زبان فارسی به منظور گذراندن دوره های تکمیلی و آموزش زبان و ادبیات فارسی به دانشجویان استقبال می کنند.

 

دکتر ولایتی با بیان اینکه زبان فارسی در حال حاضر با زبان فارسی دوران قاجار تفاوت دارد و کامل تر شده است، گفت: هیچ زبانی به اندازه زبان فارسی به روز نیست و بیشتر کتاب هایی که هنوز به مرحله چاپ کاغذی نرسیده، به زبان‌های انگلیسی و فارسی ترجمه می شود که حکایت از پیشرفت زبان فارسی دارد.

 

وی با بیان اینکه تنها کشوری که به زبان فارسی انواع کتاب های تخصصی را با افتخار آموزش می دهد، ایران است، اظهار کرد: کشورهای دیگر به دنبال ایجاد کرسی های زبان فارسی، اسلام شناسی، ایران شناسی و شیعه شناسی هستند و ما باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ایران نه تنها یاری رسان کشورهای همسایه و اسلامی در حفظ و تأمین امنیت آنان است، بلکه در پیشرفت فرهنگ اسلامی، بومی و منطقه ای و همچنین در حوزه علم و فناوری از هیچ‌گونه دستاوردی دریغ نمی کند.

 

دکتر ولایتی در پایان با اشاره کوتاهی به سوابق علیرضا شیخ عطار، سرپرست اداره کل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: از اینکه فرد با تجربه‌ای همچون وی این مسئولیت را پذیرفتند، خرسندیم و توقع مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی از حوزه بین‌الملل با توجه به ظرفیت‌های بزرگ این دانشگاه بسیار بالاست.

 

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش