یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۰۸:۱۸ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۲۸۰۸
دانشگاه

گفتگو با اعضا هیات علمی دانشگاه هنر درخصوص حواشی اخیر حول این دانشگاه

دانشگاه هنر,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
دانشگاه هنر به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی تخصصی رشته‌های هنری در ایران اخیرا با برخی حواشی رو به رو شده که از جمله آن می توان به نارضایتی برخی اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه هنر بزرگترین مرکز آموزش عالی رشته‌های هنری در ایران است که از ادغام پنج موسسه آموزشی هنر قبل از انقلاب (دانشگاه فارابی، دانشکده هنرهای تزیینی، دانشکده هنرهای دراماتیک، هنرستان عالی موسیقی و هنرکده موسیقی ملی) تشکیل شد. این دانشگاه در طی سالیان گذشته دانشجوهای زیادی را در زمینه‌ها و رشته‌های مختلف هنری آموزش داده است و به جامعه معرفی کرده است اما در حال حاضر با برخی حواشی رو به رو شده است که از جمله آن می‌توان به اعتراض دانشجویان و اقدام آنها برای بستن در اتاق مدیر یکی از گروه‌های آموزشی این دانشگاه با آجر اشاره کرد. بخشی از این حواشی مربوط به نارضایتی اساتید و اعضای هیات علمی از عملکرد مدیریتی و ریاست این دانشگاه است که به گفته این اساتید محدودیت‌هایی را نیز برای منتقدان در دانشگاه ایجاد شده است.

 

در این رابطه دکتر حمیدرضا بختیاری عضو هیات علمی دانشگاه هنر، با طرح این ادعا که تخلفات زیادی اعم از تخلفات مالی و تخلفات در حوزه آموزش وجود دارد، گفت: سال گذشته از طرف وزارت علوم دو نفر بازرس مامور تفحص از دانشگاه شدند و گزارشی حدود ۷۰۰ صفحه تهیه کردند که از سرنوشت این گزارش اطلاعی در دست نیست!

 

وی با اشاره به اینکه گویا در حال حاضر این گزارش در دفتر امور وزارتی وزارت علوم به فراموشی سپرده شده است، گفت: یکی از تخلفات صورت گرفته در رابطه با استخدام پسر رییس دانشگاه هنر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه هنر بوده که به زعم ما به طور غیر قانونی انجام شده است.

 

وجود فضای نقد ناپذیری و غیر منصفانه در دانشگاه هنر

بختیاری در ادامه همچنین مدعی شد: چند سالی است جذب هیات علمی از طریق فراخوان وزارت علوم انجام می‌شود و در این رابطه معمولا در همه دانشگاه‌ها مدارج تحصیلی باید برای عضو هیات علمی شدن در پی هم باشد و مدرک کارشناسی با مدرک کارشناسی ارشد مرتبط باشد و در فراخوانی که  وزارت علوم داده نیز یکی از شروط داشتن کارشناسی در گروه هنر و فوق لیسانس انیمیشن است در حالیکه این شرط در پذیرفتن فرزند رییس دانشگاه نادیده گرفته شده و حامد اکرمی فرزند رییس دانشگاه هنر که به عضویت هیات علمی دانشگاه هنر درآمده است کارشناسی فیزیک دارد و در دانشگاه هنر موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد انیمیشن شده است. وی ممکن است بتواند در بیرون از دانشگاه موفق باشد ولی نمی‌تواند در این گروه به آموزش بپردازد چرا که مبانی هنرها را آموزش ندیده است.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه هنر با انتقاد از فضای نقد ناپذیری و غیر منصفانه در دانشگاه هنر اظهار کرد: متاسفانه قرار داد سه نفر از اساتید دانشگاه از گروه طراحی صنعتی تمدید نشده در حالیکه قرارداد افراد دیگر با وضعیت مشابه تمدید شده است.

 

وی ادامه داد: دانشگاه باید دچار "رفورم" در سطح مدیریتی در تمامی سطوح شود و تعدادی مدیر صالح و کاردارن بر سر کار گذاشته شوند تا قانون مدارانه دانشگاه را در مدار اصلی خود بازگردانند.

 

دکتر بختیاری در ادامه مدعی شد: متاسفانه در حال حاضر در دانشگاه تحصیل و آموزش متوقف شده و فضایی بسیار غیر دوستانه‌ی ایجاد شده است.

 

همچنین دکتر اربابی یکی دیگر از  اعضای هیات علمی دانشگاه هنر در گفت‌وگو با ایسنا، ادعا کرد: تمام کادر دانشگاه بعد از حضور دکتر اکرمی در دانشگاه استعفا داده‌اند و این رییس دانشگاه تاکنون ۱۸ معاون عوض کرده است.  

 

وی ادامه داد: افراد نمی‌توانند در دانشگاه کار کنند و ایشان شرایط غیرقانونی ایجاد می‌کند که بر اثر آن فعالیت برای اساتید دشوار می‌شود و حتی یکی از معاونین رییس دانشگاه به علت تبعات تصمیم‌های ریاست دانشگاه تصمیم گرفتند با ایشان همکاری نکنند.

 

 ۵۳ استخدام غیرقانونی در دانشگاه 

دکتر اربابی گفت: در حال حاضر حدود ۵۳ استخدام غیر قانونی در دانشگاه وجود دارد و به دلیل اینکه این افراد کد استخدامی نداشتند در ماه گذشته امکان حقوق دادن به این افراد وجود نداشت.

 

وی با تاکید بر اینکه بدنه دانشگاه هنر به شدت از رییس دانشگاه ناراضی هستند، گفت: ایشان وقتی رییس دانشگاه شدند استادیار بودند در حالیکه این دانشگاه در آن زمان استاد تمام و دانشیار داشت و دانشگاهی با این بدنه چُنین ریاستی را نمی‌توانست بپذیرد.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه همچنین مدعی شد: در حال حاضر قرار داد ۳ عضو هیات علمی خانم به دلیل انتقاداتی که به رییس دانشگاه داشته‌اند تمدید نشده است و علت عدم تمدید یکی از اساتید را رکود علمی اعلام کرده‌اند در حالیکه بر اساس مدارک موجود چنین چیزی وجود نداشته است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر گفتگو موثر بین افراد در دانشگاه امکان ندارد و منتقدین به نحوه مدیریت دانشگاه تحت فشار قرار دارند و در محدودیت قرار می گیرند.

 

دکتر اربابی همچنین گفت: مسائل موجود در دانشگاه موجب رنجیدگی خاطر اساتید دانشگاه شده است.

 

ابهامات مالی و مدیریتی در دانشگاه هنر وجود دارد

وی با بیان اینکه برخی ابهامات در دانشگاه هنر وجود دارد گفت: در حال حاضر یکی از معاونین دانشگاه مربی پیمانی هستند در حالیکه طبق آیین نامه انتصابات، افراد پیمانی نمی‌توانند حکم معاونت در دانشگاه بگیرند و این جای تعجب است که ایشان برای اینکه به  نوعی مورد توجه رییس دانشگاه هستند این حکم را گرفته‌اند.

 

اربابی ادامه داد: فرد دیگری نیز در دانشگاه حضور دارد که با وجود اینکه بیش از ۶ ماه از حضور این فرد در دانشگاه نمی‌گذرد اما پست کلیدی در دانشگاه گرفته‌اند؛ اینها مواردی است که باید رییس دانشگاه در رابطه با آن پاسخگو باشند و به عنوان چالشی در مدیریت دانشگاه است.  

 

این عضو هیات علمی دانشگاه هنر گفت: دانشگاه به شدت شرایط دو قطبی پیدا کرده است.

 

وی با طرح این ادعا که در حال حاضر افراد زیادی که حکم استخدامی آنها محل خدمت کرج بوده است در پردیس تهران دانشگاه فعالیت می‌کنند افزود: این کار نیز غیر قانونی است و رییس دانشگاه باید در رابطه با آن پاسخگو باشد.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به قطع واریز حقوقش طی ۴ ماه از بهمن۹۵ تا اردیبهشت ۹۶ گفت: به دروغ گفته شد شرایط تبدیل وضعیت در حال انجام است در حالیکه حقوق کارمند رسمی دولت جز با حکم دادگاه قطع نمی‌شود و کسی نمی‌تواند دستور قطع حقوق یک کارمند رسمی دولت را بدهد.

 

 

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش