چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۷ - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۱۱۶۰
دانشگاه

رئیس جهاد دانشگاهی: سرعت پاسخگویی جهاد به تولید علم‌وفناوری بالاست

دکتر حمیدرضا طیبی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رییس جهاد دانشگاهی با بیان این که سرعت پاسخ دادن این نهاد به تولید علم و فناوری و تغییرات آن بسیار بالاست، گفت: این فلسفه جهاد دانشگاهی از ابتدای پیدایش آن است.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی در مراسم افتتاحیه چهارمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی که امروز (چهارشنبه) در دانشگاه علم و فرهنگ با حضور محققان داخلی و جمعی از محققان کشورهای انگلستان، فرانسه و مالزی برگزار شد،‌ اظهار کرد: هیچ فناوری مثل فناوری اطلاعات و فضای مجازی تاثیر چند جانبه بسیار مثبت و بسیار منفی روی هم ابعاد زندگی فردی و اجتماعی جوامع نداشته است.

 

وی ادامه داد: فناوری اطلاعات و فضای مجازی، تاثیر بسیار زیادی بر اقتصاد، فرهنگ،‌ سیاست، اجتماع و حتی امنیت ملی کشورها داشته است.

 

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: ما همیشه به فناوری از جنبه کاملا مثبت نگاه می‌کنیم، اما فناوری می‌تواند استفاده‌های مضری هم داشته باشد.

 

طیبی یادآور شد: ما در جهاد دانشگاهی، فناوری‌های زیادی از جمله سلول‌های بنیادی،‌ فرستنده‌ رادیویی، داروهای نوترکیب و فناوری‌های دیگر زیادی تولید کرده‌ایم، اما هیچ فناوری‌ای مثل فناوری اطلاعات و فضای مجازی روی جامعه تاثیر عمیقی نداشته است.

 

وی تاکید کرد: فناوری اطلاعات از آن فناوری‌هایی است که ما حتما باید در کشور صاحب آن شویم.

 

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: ما باید علاوه بر اینکه دانش این فناوری را کسب می‌کنیم، باید فرصت‌هایی را که این فناوری در اختیارمان قرار می‌دهد، بشناسیم و بویژه در حوزه اقتصادی به آن توجه کنیم.

 

طیبی ادامه داد: دانشجویان ما باید روی این موضوع خوب کار کنند، چون آینده شغلی خوبی نیز می‌تواند داشته باشد، البته لازم است که روی ابعاد دیگر فناوری اطلاعات بویژه بعد فرهنگی و سیاسی نیز توجه کنیم و آن‌ها را مورد مطالعه قرار دهیم.

 

وی ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه علم و فرهنگ به جهت برگزاری این کنفرانس، اظهارکرد: ما در جهاد دانشگاهی نیز خیلی زود به این بحث پرداختیم و پژوهشکده فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی و گروه‌های پژوهشی در واحدهای مختلف جهاد از جمله صنعتی شریف و همچنین گروه پژوهشی جامعه‌شناسی را در پژوهشگاه علوم انسانی تشکیل دادیم تا تاثیر شبکه‌های اجتماعی را روی زندگی مردم مورد مطالعه و بررسی قرار دهند.

 

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: جهاد دانشگاهی کارهای خوبی از جمله پروژه‌ای برای شرکت مخابرات جهت پرداخت قبض، مذاکره با مجلس شورای اسلامی جهت دیجیتال کردن مدارک آن‌ها و همچنین تشخیص سرقت علمی و یا داده‌کاوی متنی را در زمینه فناوری اطلاعات انجام داده است.

 

طیبی ادامه داد: علی‌رغم کارهای خوبی که جهاد تا کنون در این زمینه انجام داده است، هنوز رضایت کامل نداریم و تصمیم به انجام کارهای بزرگی در این زمینه داریم؛ چون این استعداد در جهاد دانشگاهی وجود دارد و باید از فارغ‌التحصیلان این حوزه‌ها نیز استفاده کرد.

 

رییس جهاد دانشگاهی با بیان این که سرعت پاسخ دادن این نهاد به تولید علم و فناوری و تغییرات آن بسیار بالاست، گفت: این فلسفه جهاد دانشگاهی از ابتدای پیدایش آن است.

 

طیبی تاکید کرد: ما در زمینه تولید علم و فناوری و تامین منابع به حمایت مدیران ارشد نیاز داریم.

 

وی یادآور شد: یکی از مشکلات جدی‌ای که در کشور وجود دارد، دیر پاسخ دادن به تغییرات فناوری در دنیا است‌؛ البته خوشبختانه سرعت جهاد دانشگاهی در پاسخگویی به تغییرات فناوری بسیار زیاد است، زیرا فلسفه تشکیل آن تولید و الگوسازی علم و فناوری است.

 

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاد می‌خواهد ثابت کند که جوانان و محققان ما توان انجام کارهای بزرگ را دارند، اما پاسخی که مسئولان در حمایت از این کارها می‌دهند کند است، در حالی که این زمینه، زمینه‌ای نیست که بخواهیم از آن غفلت کنیم.

 

طیبی در پایان تاکید کرد: ما در هیچ حوزه فناورانه‌ای به اندازه فناوری اطلاعات، در تغییر و ارتقای علم سرعت نداشته‌ایم.

 

در بخش دیگری از این مراسم، با حضور پروفسور Hasan Ait- kavi استاد دانشگاه لیون فرانسه و پروفسور محمد سرایی استاد دانشگاه سالفورد انگلستان از اولین شماره مجله بین‌المللی وب پژوهی رونمایی شد.

 

 

 

 

 

  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش