سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۰ - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۳۰۷۹
دانشگاه

جزئیات برنامه های هفته اعلام شد؛

برپایی بازارچه دانشجویی

خوابگاه,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
هفته سراهای دانشجویی از ۱۹ اردیبهشت ماه ۹۷ به مدت یک هفته با شعار «سراهای دانشجویی و حمایت از کالای ایرانی» برگزار می شود.

به گزارش مهر، هفته سراهای دانشجویی از تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۹۷ تا ۲۵ اردیبهشت ۹۷ با شعار «سراهای دانشجویی و حمایت از کالای ایرانی» برگزار می شود.

 

دانشگاه ها موظف هستند در این ایام ستادی با حضور معاونان و مدیران آن دانشگاه تشکیل داده و با مشارکت شورای صنفی و انجمن های علمی و فرهنگی دانشجویی برنامه ریزی و اقدام لازم به عمل آورند.

 

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در نظر دارد از طرح‌ها و ابتکارات نو و ارزنده و تجربیات موفق و برتر دانشگاه ها در نشست سراسری معاونان دانشجویی تقدیر کند بنابراین باید ترتیبی اتخاذ شود تا پس از برگزاری هفته سراهای دانشجویی، گزارشی از اقدامات انجام شده به این صندوق ارسال شود.

 

شعار هفته: سراهای دانشجویی و حمایت از کالای ایرانی

اسامی روزهای هفته سراهای دانشجویی

برنامه های پیشنهادی هفته سراهای دانشجویی

 

 

ردیف

ایام هفته

تاریخ

نام روز

۱

چهارشنبه

۹۷/۰۲/۱۹

خلاقیت، کارآفرینی و حمایت از ایده های دانشجویی

۲

پنج شنبه

۹۷/۰۲/۲۰

خیران، حامیان رفاه دانشجویان

۳

جمعه

۹۷/۰۲/۲۱

سراهای با نشاط با توسعه امکانات ورزشی

۴

شنبه

۹۷/۰۲/۲۲

اعتلای حقوق شهروندی، امیدآفرینی و انسجام ملی

۵

یکشنبه

۹۷/۰۲/۲۳

سرای دانشجویی، بهداشت و تغذیه سالم

۶

دوشنبه

۹۷/۰۲/۲۴

دانشجو، پیشرو در اصلاح الگوی مصرف

۷

سه شنبه

۹۷/۰۲/۲۵

مهارت های زندگی و استفاده آگاهانه از فضای مجازی

 

 

در هفته سراهای دانشجویی برنامه هایی پیشنهاد شده، که برنامه های فرهنگی- ورزشی به شرح زیر است:

 

 راه اندازی «بازارچه های دانشجویی» در محوطه سراها و عرضه تولیدات دانشجویی با هدف اشتغال زایی و حمایت از کالاهای ایرانی.

 

برپایی نمایشگاه صنایع دستی، سوغات اقوام ایرانی و دست ساخته های دانشجویی. توسعه و احیای فضای سبز سراها و همچنین ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست در محوطه سراها و دانشگاه.

 

برگزاری مسابقات ورزشی افتتاح پروژه های عمرانی نظیر سالن ورزشی، اتاق تندرستی. بازدید دانشجویان از نقاط دیدنی شهر، برگزاری اردوهای درون شهری و دیدار از بناهای تاریخی.

 

اجرای مسابقات مختلف فرهنگی از جمله مسابقه قرآن، کتابخوانی، شعر، مقاله نویسی، خاطره نویسی و اهداء جوایز به دانشجویان برتر.

 

برگزاری جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی با موضوع سرا و زندگی در سرای مطلوب دانشجویی. برگزاری جشنواره عکس، کاریکاتور و اجرای برنامه های هنری در سراها.

 

برگزاری نشست های خاطره گویی در عرصه ایثار و دفاع مقدس در سراها. ایجاد محلی در سراها به منظور ارائه و فروش محصولات سخت افزاری و نرم افزاری فرهنگی و کتاب ها.

 

راه اندازی، تجهیز و تکمیل کتابخانه های سرا (مکاتبه و رایزنی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد عمومی کتابخانه ها).

 

ایجاد فرهنگ بهسازی و نظافت محیط سراهای دانشجویی (نظافت محوطه سراها به وسیله اداره سراها و نظافت اتاق ها با کمک دانشجویان).

 

انجام مصاحبه مطبوعاتی معاون دانشجویی (و فرهنگی) دانشگاه برای اطلاع رسانی و دعوت از مردم جهت مشارکت در امر سراسازی و ایجاد سرای خودگردان و غیر دولتی و بهره گیری از سنت حسنه وقف در زمینه سراسازی.

 

برگزاری ایستگاه های سلامت با انجام خدماتی همچون: واکسیناسیون آنفولانزا، واکسیناسیون هپاتیت، تعیین گروه خونی، تعیین فشار خون، قند خون و معرفی طب سنتی.

 

اهدای سبد کالا (فرهنگی، آموزشی، غذایی) به دانشجویان ساکن در سرا. برگزاری مراسم تقدیر و تجلیل از نیکوکارانی که به نحوی در توسعه فضاهای خوابگاهی مشارکت داشته اند.

 

تقدیر از سراداران نمونه غیر دولتی. اعلام فراخوان و دعوت از علاقه مندان بخش خصوصی برای مشارکت در ارائه خدمات سراهای دانشجویی.

 

تقدیر از مسئولان نهادهای شهری که در زمینه رفع مشکلات سراهای دانشجویی مساعدت کرده اند. طرح موضوع لزوم مشارکت عمومی در تأمین مسکن دانشجویی و ساخت سرا در خطبه های نماز جمعه شهرهای مختلف کشور به منظور ترویج سراسازی به عنوان ارزش اسلامی و نیاز ملی

 

تجلیل از خیران و افراد واقف در خطبه های نماز جمعه سراسر کشور. تقدیر از سرپرستان موفق سراهای دانشجویی.

 

بسیج عمومی برای نظافت کلی سراها و آراستن داخل و محوطه آن با حضور نمادین دانشجویان و مسئولان در غبارروبی نمازخانه یا مسجد سراها. تقدیر و معرفی دانشجویان فعال و موفق در عرصه های فرهنگی اجتماعی.

 

برنامه های آموزشی

برگزاری سخنرانی ها و کارگاه های آموزشی درباره آداب و رسوم اقوام ایرانی. برپایی کارگاه آموزشی برای سرپرستان سراها در موضوعات بهداشت فیزیکی و نگهداری سراها، مهارت های ارتباط با جوانان.

 

تهیه و توزیع ویژه نامه و کتابچه در حوزه ترویج و تبیین حقوق شهروندی، سازگاری با زندگی جمعی در سراها و ارتباط آن با مسائل درون سراها، موضوعات مرتبط با سلامتی، پخش و نصب بروشورهای حاوی نکات تغذیه ای و سلامتی.

 

برگزاری مسابقه آشپزی با اولویت غذای سالم و کم هزینه. انتخاب سرای نمونه و دانشجوی نمونه سراهای دانشجویی براساس نظرسنجی از دانشجویان و مسئولان سراهای دانشجویی.

 

آموزش بهداشت فردی و اجتماعی در سراهای دانشجویی. اجرای برنامه های آموزشی درباره نحوه امدادرسانی با کمک جمعیت هلال احمر.

 

 آشنایی با آسیب های مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی، قرص های روان گردان. حضور پزشکان و روان پزشکان در سراها و ویزیت دانشجویان به صورت رایگان.

 

دعوت از متخصصان تغذیه جهت ایراد سخنرانی. برگزاری سلسله جلسات و نشست حلقه های معرفت. کارگاه آموزشی و آشنایی با رژیم های تغذیه ای با حضور پزشک متخصص. برگزاری همایشی با عنوان شغلی برای من در تقویم آینده.

 

برپایی تریبون آزاد با جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسئولان برای بیان مشکلات سراهای دانشجویی و ارائه راهکار. آموزش دانشجویان برای تغییر نگرش به امور مشاوره و آسیب شناسی اجتماعی و تشویق گروه هدف برای مراجعه به متخصصان.

 

برگزاری همایش یک روزه با عناوینی از قبیل: (خلاقیت، کارآفرینی و حمایت از ایده های دانشجویی- خیران، حامیان رفاه دانشجویان- سراهای با نشاط با توسعه امکانات ورزشی- اعتلای حقوق شهروندی، امیدآفرینی و انسجام ملی- سرای دانشجویی، بهداشت و تغذیه سالم- دانشجو، پیشرو در اصلاح الگوی مصرف- مهارت زندگی و استفاده آگاهانه از فضای مجازی).

 

بازدید و نظرسنجی

دعوت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی معاونان دانشگاه و روسای دانشکده ها و گروه های آموزشی برای بازدید از سراها و آشنایی با مسائل زندگی دانشجویان در سراهای دانشجویی.

 

دعوت از اعضای شورای شهر و مسئولین شهرستان برای بازدید از سراهای دانشجویی و افتتاح پروژه های جدید. نشست مسئولان دانشگاه و جلسه پرسش و پاسخ در سراها.

 

نظر خواهی از دانشجویان در خصوص شیوه مدیریت بهینه سراها و ارائه دیدگاه به مسئولان دانشگاهی صندوق رفاه و وزارت علوم.

 

ایجاد واحد ارائه «ایده های برتر» در سراها به منظور به سازی و اداره بهتر سراها به وسیله دانشجویان و تقدیر از طرح ها و ایده های برگزیده.

 

نظرسنجی از دانشجویان درباره نوع برنامه های هفته سراها. نیازسنجی از دانشجویان ساکن سرا در موضوعات مختلف.

 

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد: برنامه ها و فعالیت های این هفته به صورت پیشنهاد بوده و موضوعات با توجه به امکانات، شرایط و مناسبت ها می تواند تغییر یابد یا با شرایط اقلیمی و استانی متنوع اجرا شود.

 

 

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش