سیدحسین نقوی حسینی در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تعیین تکلیف ارز دانشجوی و اینکه اگر دانشجویان تا ۳۱ شهریورماه اقدام به دریافت آن نکنند باید ارز را به نرخ بازار آزاد تهیه کنند، گفت: دانشجویان ایرانی بسیاری در کشورهای مختلف در حال تحصیل بوده و روی ارز ۳هزار و ۵۰۰ هزار تومانی حساب باز کردهاند و برنامهریزیهای خود را براساس این میزان از ارز برای زندگی در خارج ایران در طول سالهای تحصیلی انجام دادهاند اما به یکباره با ارز بالای ۱۰ هزار تومان رو به رو شده که این به معنای از هم پاشیدن دوره تحصیل آنهاست.
در نظر گرفتن محدوده زمانی برای تهیه ارز دانشجویی پذیرفتی نیست
نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: دولت باید میزان مشخص و قابل قبولی را برای ارز دانشجویی در نظر بگیرد که خوشبختانه این کار را کرده است، اما در نظر گرفتن محدوده زمانی برای تهیه آن قابل درک و پذیرفتی نیست.
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی همچنین توضیح داد: تمامی ترمهای تحصیلی دانشگاههای سراسر جهان همزمان و در یک فصل خاص آغاز نمیشود بنابراین زمانبندی پرداخت ارز به دانشجویان مطابق با سال تحصیلی ایران برای تحصیل در کشورهای خارجی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست لذا دولت باید این شرط را در پرداخت ارز به دانشجویان لغو کند.
وزارت علوم باید با رایزنی با بانک مرکزی مشکل زمانبندی در پرداخت ارز دانشجویی را رفع کند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس اضافه کرد: وزارت علوم باید با رایزنی با بانک مرکزی شرایط را در این زمینه ارتقاء و روند توزیع ارز دانشجویی به دانشجویان را تسهیل و مشکل زمانبندی در پرداخت ارز دانشجویی را رفع کند.
مطابق اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، ارز دانشجویی بابت نیمسال اول تحصیلی سال ۲۰۱۸ و تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ قابل پرداخت بوده و پس از تاریخ مورد اشاره ارز دانشجویی به نرخ بازار و از طریق دو بانک پرداخت میشود.
- 11
- 5