چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۸ - ۰۳ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۰۷۴۴
دانشگاه

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تشریح کرد؛

آخرین وضعیت بورسیه‌های هیات علمی تایید نشده

محمدتقی احمدی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه تربیت مدرس از دریافت معادل ریالی شهریه از دانشجویان خارجی این دانشگاه خبر داد و با اشاره به اینکه در پی افزایش نرخ ارز،دانشجویان خارجی با افزایش ۷۰ الی ۸۰ درصدی شهریه رو به رو خواهند بود، تأکید کرد: با توجه به چنین مسائلی، پایه بودجه که با ارز ۳ الی ۴ هزارتومانی بسته شده، باید در سال ۹۸ اصلاح شود و دانشگاه‌های بزرگ هم به دنبال آن هستند که مابه‌التفاوت ارزی را در پایه‌ بودجه بگنجانند.

دکتر محمدتقی احمدی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب، با اشاره به مسأله پرداخت شهریه دانشجویان خارجی این دانشگاه، تشریح کرد: از حدود ۲ الی ۳ ماه پیش هماهنگی‌هایی در هیات امنای دانشگاه صورت گرفته و موضوع پرداخت هزینه این دانشجویان در قالب اسکناس خارجی، که جزو مقررات دانشگاه بود، مطرح شده است.

 

وی افزود: در این زمینه هیئت امنا به دانشگاه اختیار داده در مواردی که ضرورت ایجاب می‌کند، معادل ریالی شهریه را دریافت کند تا دانشجویان در تأمین پول خارجی دچار سرگردانی نشوند.

 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه آموزش عالی باید تامین هزینه ها را از بازار ثانوی و با نرخ بالاتری تأمین کند، نوسانات نرخ ارز را یادآور شد و تصریح کرد: این افزایش نرخ احتمالاً در ماه‌های آینده اثر خودش را روی شهریه نشان خواهد داد و طبعا با افزایش معادل ریالی نسبت به سال گذشته همراه خواهد بود و از دانشجویان معادل ریالی آن را دریافت خواهیم کرد.

 

احمدی سپس به موضوع بورسیه‌های هیات علمی که مورد قبول علمی دانشگاه نبوده‌اند پرداخت و با اشاره به اینکه تعداد این موارد در حدود انگشتان دست است، توضیح داد: در خصوص هر کدام از این موارد، با توجه به آن که بعضاً به حکم دادگاه متکی هستند، تابع قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و الزامات قضایی بوده‌ایم.

 

وی ادامه داد: با این حال درصددیم متناسب با توان و شأن علمی این افراد، وظایفی را برای ایشان تعیین کنیم و چنانچه بتوانند برای مدتی خودشان را به صورت برجسته و موفق نشان دهند، آن‌ها را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تأکید کرد: این جریان ان شاء الله طی ماه‌های آتی ادامه پیدا نخواهد کرد و تمام این موارد مربوط به گذشته هستند.

 

احمدی با بیان اینکه یکی دو سال اخیر شیب بهتری از نظر تأمین بودجه پروژه‌های عمرانی فراهم شده است، از تأمین بودجه این پروژه‌ها به صورت اوراق خزانه یا چیزی شبیه به اوراق قرضه خبر داد و اظهار کرد: اخیراً دولت بودجه پروژه‌های عمرانی را به این شکل تأمین می‌کند و طی توافقاتی که با پیمان‌کاران انجام شده، اکثر آن‌ها پذیرای این اوراق هستند.

 

وی سررسید این اوراق را حدود یک الی دو سال اعلام کرد و افزود: دولت با اتکای به این اوراق میزان تأمین بودجه را به حدود ۹۰ درصد رسانده است. این در حالی است در سال ۹۴ تنها ۴۰ الی ۵۰ درصد این بودجه محقق شده بود.

 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: اگر رویه فوق با توجه به صحبت‌هایی که تاکنون مطرح شده ادامه پیدا می‌کرد، می‌توان گفت در شرایط کنونی آسیبی به پروژه‌های عمرانی دانشگاه وارد نمی‌شد؛ با این حال باید در نظر داشت که بودجه دانشگاه را با ارز ۳ الی ۴ هزار تومانی بسته‌اند و در حال حاضر که این رقم دو برابر شده، هزینه‌های دانشگاه برای  انجام پروژه‌های عمرانی تحت تاثیر وضع ارز و قیمت مصالح رشد جاری خواهد داشت.

 

احمدی خاطرنشان کرد: پایه بودجه در سال ۹۸ باید اصلاح شود و دانشگاه‌های بزرگ هم به دنبال این هستند که مابه‌التفاوت ارزی را در پایه‌ بودجه، هم در مسائل ارزی مستقیم و هم مسائل هزینه‌ای که تحت تأثیر ارز قرار گرفته، بگنجانند.

 

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری برای آن که دولت در این زمینه با دانشگاه‌های بزرگ، که سرمایه‌های پیشبرنده کشور هستند، همراهی لازم را داشته باشد، اضافه کرد: باید دید که این قول و قرارها در ماه‌های آینده چقدر میسر و قابل اجرا خواهند بود.

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش