دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۰ - ۰۳ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۶۶۷
دانشگاه

آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری با عنوان دانشجوی دندانپزشکی شهید بهشتی

علیرضا زالی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده فرد کلاهبرداری که خود را دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معرفی کرده بود توضیحاتی ارائه داد.

دکتر علیرضا زالی در گفتگو با مهر افزود: من از روزهای ابتدایی که مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده گرفتم پرونده های تمام دانشجویان دانشگاه را از سال ۱۳۹۳ تا ابتدای سال ۱۳۹۸ را به کمک حوزه آموزش بررسی کردیم. بین کسانی که ثبت نام شده اند، سامانه سما و آنچه که سازمان سنجش اعلام کرده بود خوشبختانه به هیچ مغایرتی برخورد نکردیم.

انتقال ۶۲ دانشجوی ایرانی از خارج به علوم پزشکی بهشتی در مدت ۵ سال

وی افزود: در مورد دانشجویان انتقالی از خارج به داخل کشور نیز در بازه زمانی ۵ سال اخیر در مجموع ۶۲ دانشجو در ۱۲ دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل شده اند که در سرانه انتقال سهم ناچیزی بود. این افراد عمدتا در دانشکده های داروسازی، دندانپزشکی، پزشکی، توانبخشی و تغذیه پذیرش شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اما در مجموع امسال ما کمترین سهم را در انتقال دانشجویان خارج از کشور داشته ایم چرا که اولا این موضوع را منطبق با عدالت آموزشی نمی دانیم. به دلیل اینکه کسانی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پذیرفته می شوند از نفرات اول و نخبگان کشور هستند. به طور طبیعی دور از عدالت آموزشی است که کسی با گذراندن چند واحد کم در یک دانشگاه غیرمعتبر در خارج از کشور در کنار کسی بنشیند که در رقابت سنگین کنکور را پشت سر گذاشته است.

دانشجویان انتقالی از خارج به داخل ارزش افزوده ای از نظر علمی برای دانشگاه ایجاد نمی کنند

وی افزود: نکته دیگر این است که دانشجویان انتقالی از خارج به داخل ارزش افزوده ای از نظر علمی برای دانشگاه ایجاد نمی کنند. ممکن است به ذهن متبادر شود که این افراد کمکی برای بودجه دانشگاه هستند اما بررسی ها من در ۵ سال گذشته نشان می دهد که سهم این افراد در ترمیم بودجه دانشگاه، سهم قابل توجهی نبوده است و ارزشی برای این کار ندارد.

زالی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این موضوع این است که به دانشگاه در تورنمنت های ملی مانند امتحانات جامع علوم پایه و پیش کارورزی و بورد به شدت آسیب می زند. سیاست فعلی هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این است که در این زمینه به شدت انقباضی عمل می کند. به جز موارد بسیار استثنایی این فایل اکنون در دانشگاه بسته است.

وی گفت: ما اعتقاد داریم که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر از آنکه به دانشجویان ایرانی انتقالی فکر کند به پذیرش دانشجوی بین المللی فکر می کند. یعنی دانشجویانی که ایرانی نیستند و از خارج از کشور برای دانشگاه ما پذیرش می گیرند.

گله دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی درباره دانشجویان انتقالی عدم رعایت عدالت آموزشی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  افزود: اکنون بیشترین گله دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی درباره دانشجویان انتقالی این است که دانشجوی ایرانی بدون گذراندن کنکور و رقابت عادلانه وارد دانشگاه شده است در صورتی که اگر ما دانشجویانی از قطر، افغانستان، پاکستان و عراق و ملیت غیرایرانی داشته باشد بپذیریم، دانشجویان مشکلی با این موضوع ندارند.

ایجاد کالج بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای پذیرش دانشجویان غیرایرانی

وی تاکید کرد: تلاش ما این است که به سمت پذیرش دانشجوی خارجی حرکت کنیم. در هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصوب کرده ایم که در اسرع وقت کالج بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود. این کالج از نظر حقوقی، مالی، آموزشی و اداری موسسه ای کاملا مستقل است و میزبان دانشجویان غیرایرانی خواهد بود.

زالی یادآور شد: سیاست فعلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه انتقال دانشجویان ایرانی از خارج به داخل این است که اعتقادی به این نوع پذیرش نداریم.

آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری با عنوان دانشجوی دندانپزشکی شهید بهشتی

وی همچنین درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده فرد کلاهبرداری که خود را دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معرفی کرده بود گفت: این فرد اصلا دانشجو نبود و پرونده در مراجع امنیتی و قضایی کشور بررسی شد و کار کارشناسی برای آن انجام شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  افزود: این فرد اصلا متعلق به دانشگاه نبود و فرآیند حضورش در دانشکده و هم فرآیند ثبت نام در کلاس ها از مکانیزم جعلی بوده است. حتی صورت جلسات حضور و غیاب که این فرد ارائه داده به این گونه است که برای تمام دانشجویان به صورت مکانیزه و تایپ شده بوده و این فرد پس از امضای استاد اسم خودش را اضافه می کرده است. این نشان می دهد که کاملا از فرآیندی جعلی ورود کرده است.

وی یادآور شد: این فرد ابتدا خودش را دانشجوی نخبه معرفی کرد و بعد هم گفت من دانشجوی انتقالی از خارج از کشور هستم اما همانطور که دیدیم همه اینها «فیک» بود. بخش حقوقی دانشگاه از این فرد شکایت کرده است و پرونده در سیستم قضایی در جریان است و درحال پیگیری است.

زالی درباره وضعیت کارکنان اهمال کننده در زمینه این کلاهبرداری گفت: برای سه نفر از کسانی که در این زمینه دخیل بودند در زمان مدیریت قبلی دانشگاه، به دادگاه تخلفات اداری معرفی شدند.

  • 20
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۷
غیر قابل انتشار: ۲۲
جدیدترین
قدیمی ترین
چرا ما نميتونيم وارد بشيم مشخصا كه فرزندان خودتونه - نه به سهميه فرزندان هييت علمي
چرا ما نميتونيم وارد...
چرا معرفی نمی کنند چه کسانی بودن چرا رسانه ای نمیشه چرا سرپوش میذارن رو قضیه چون فرزندان سردمداران و رییس روسا هستند؟
مگه میشه کسی به این راحتی وارد دانشگاه شهید بهشتی بشه و چند سال سر کلاس بشینه و خودش اسمشو آخر لیست وارد کنه و هیچکس هم شک نکنه! ببخشید ملتو چی فرض گردید. لطفا صریح و شفاف بگید به کی و کجا وابسته بوده که این امکان رو دراختیارش گذاشتن. مردمو با سفسطه و دروغ گول نزنید
واقعا عجب رسیدگی خسته نباشید چقدر زحمت کشیدین دانشجو انتقالی تو کنکور سراسری ۳۰۰ هزارم نشده ولی چون دردونه اقایونه یا پولش از پارو بالا میره بهشتی تشریف ببره بقیه هم یا سهمیه داشتن یا....
اين افراد كه بدون كنكور وارد دانشگاه ميشوند همه شون فرزندان خودتونه خود شما هييت علمئ ها - با ذهن مردم بازئ نكنيد
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش