مسوول ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی اظهارکرد: امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۴ خردادماه تا ۱۳ تیر و به مدت سه هفته برگزار می شود.
به گزارش ایسنا، جواد علمایی مسوول ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به زمان برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال جاری این دانشگاه، اظهارکرد: طبق مصوبات جلسه امروز هیات رئیسه دانشگاه، کلاس های آموزشی و جبرانی دانشگاه تا ۱۷ خردادماه بصورت مجازی ادامه خواهد داشت و بعد از آن دانشجویان یک هفته برای آماده سازی حضور در امتحانات، فرجه خواهند داشت.
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: باتوجه به شرایط ویژه کشور به علت شیوع ویروس کرونا (corona)، امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی در نیم سال جاری به مدت سه هفته از ۲۴ خرداد تا ۱۳ تیرماه، با رعایت کامل پروتکل های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
دکتر علمایی اضافه کرد: بعد از پایان امتحانات، دروس عملی مثل: آزمایشگاه و کارگاه های عملی شروع شده و متناسب با اتمام کلاس ها، امتحانات توسط استاد مربوطه اخذ و نمرات آن در کارنامه نیمسال جاری ثبت می شود.
او خاطر نشان کرد: در جلسه امروز هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد، اساتید مقاطع تحصیلات تکمیلی از امروز به منظور رفع اشکال دانشجویان در محل کار خود حضور داشته باشند. همینطور در مدت سه هفته الباقی تا ۱۷ خردادماه، کلاس های آموزشی و جبرانی اساتید مقاطع کاردانی و کارشناسی که به هر دلیل موفق به برگزاری و تکمیل کلاس های خود نشده اند، به صورت مجازی برگزار می شود. این کلاس ها برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری میتواند به صورت حضوری یا مجازی برگزار شود.
عضو هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به زمان برگزاری ترم تابستانی این دانشگاه نیز، اظهارکرد: ترم تابستانه دانشگاه آزاد اسلامی طبق روال هر سال، ولی بصورت مجازی برگزار خواهد شد و ثبت نام آن از ۱۳ تیر و بلافاصله بعد از پایان امتحانات ترم جاری انجام می شود.
دکتر علمایی در پایان تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در بازگشایی دانشگاه و برگزاری کلاس ها تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کروناست و طبق تصمیم این ستاد عمل می کند.
برنامه وزارت علوم برای بازگشایی دانشگاهها از ۱۷خرداد
منصور غلامی وزیر علوم درباره جزئیات بازگشایی دانشگاهها از ۱۷ خردادماه گفت: مجوز ستاد مدیریت کرونا کلی است و در هیچ موردی اجبار نمیکند. این مجوز تا زمانی قابل انجام است که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شرایط را برای ادامه کار مناسب بداند.
وی ادامه داد: دانشگاهها برحسب شرایط خود، اختیار برنامه ریزی برای تعیین ترتیب و اولویت شروع ارائه خدمات را دارند که ترجیحاً با دورههای تحصیلات تکمیلی خواهد بود.
وزیر علوم افزود: هر دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی، برنامه خاص خود را خواهد داشت. برنامه ریزی ها باید در جهت تکمیل و اتمام نیمسال تحصیلی باشد.
وی درباره ادامه روند آموزش مجازی نیز گفت: آموزش مجازی همچنان در اولویت است و تا حدامکان و تا پایان ترم باید ادامه داشته باشد.
غلامی تصریح کرد: تغییر در زمانبندی برنامهها و طولانیتر شدن دورهنیمسال تحصیلی جاری، یکی از راهکارهای کاهش تراکم حضور دانشجویان در محیطهای آموزشی است.
وی خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی وزارت علوم دیدگاهها و راهبردهای کلی خود را در این زمینه به دانشگاهها ابلاغ خواهد کرد.
وزیر علوم افزود: در بخش رفاهی هم تاکید قطعی بر رعایت پروتکلهای بهداشتی است که در مدت باقی مانده تا روز آغاز فعالیتها، هماهنگ با بخش آموزشی برنامه ریزی خواهد شد.
- 18
- 2