شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۵:۱۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۲۱۸۶
دانشگاه

آزمون مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی/ شروع کلاس های عملی دانشگاه علمی در برخی استان ها

امتحانات دانشگاه آزاد و دانشگاه علمی کاربردی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
معاون آموزش واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم این واحد دانشگاهی را اعلام کرد.

به گزارش واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد، دکتر محمد سپهری درباره آزمون مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: نحوه برگزاری امتحانات غیرحضوری برای مقاطع تحصیلات تکمیلی در اختیار استاد است و استادان در پایان امتحانات، مستندات قابل بررسی درباره نحوه ارزشیابی خود را در قالب فایل (صوتی، کتبی و...) حداکثر تا اول مردادماه همراه با لیست نمرات به مدیران گروه ارائه می‌دهند.

وی افزود: شیوه‌های ارزشیابی می‌تواند در بستر یک یا چند نرم‌افزار پیشنهادی استادان و مورد تأیید دانشکده‌ها صورت بگیرد و امتحان به‌صورت کتبی یا شفاهی و ترکیبی برگزار شود، البته سؤالات اساتید باید مفهومی، تحلیلی و مقایسه‌ای باشد.

معاون آموزشی واحد خاطرنشان کرد: در صورت تقاضای استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با کسب موافقت آموزش می‌توان امتحان حضوری محدود برگزار کرد و امتحانات غیرحضوری در مقطع کارشناسی به‌صورت مجازی و در بستر یکی از سامانه‌های نرم افزاری دانشگاه صورت بگیرد.

سپهری با اشاره به اینکه امتحانات مقاطع تحصیلات تکمیلی از شنبه ۳۱ خردادماه و برای مقطع کارشناسی از روز سه‌شنبه ۳ تیرماه آغاز می‌شود، افزود: پایان امتحانات ۳۰ تیرماه خواهد بود و مدت زمان مجاز برای امتحانات مجازی دروس عمومی حداکثر ۶۰ دقیقه، دروس تخصصی ۷۵ دقیقه و دروس محاسباتی حداکثر تا ۹۰ دقیقه است. همچنین امتحانات دروس جبرانی کارشناسی ارشد با دانشجویان مقطع کارشناسی انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: لازم است دانشجویان با ورود به کارتابل دانشجویی خود، برگه ورود به جلسه امتحان خود را با بررسی دقیق واحدهای انتخابی چک و مشاهده کنند و در صورت هرگونه مغایرت و یا مشکلی در حوزه‌های آموزشی، مالی و دانشجویی، با مراجعه به دانشکده ذی‌ربط و قبل از شروع امتحانات نسبت به رفع مشکل خود اقدام کنند.

سپهری اضافه کرد:در هر مجتمع، سایت کامپیوتری مجهز به امکانات نرم‌افزاری برای دانشجویان و استادان فاقد امکانات کامپیوتری و اینترنتی تجهیز و آماده است و در هر دانشکده ستاد امتحانات مجازی متشکل از رئیس، معاون، مدیران گروه، مدیر آموزش و پشتیبانی فنی در تمام مدت امتحانات پاسخگوی دانشجویان و استادان هستند و مشکلات احتمالی آموزشی و فنی را حل می‌کنند.

امتحانات دانشگاه علمی کاربردی حضوری برگزار می شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امتحانات این دانشگاه به صورت حضوری برگزار خواهد شد مگر اینکه منع قانونی داشته باشیم.

امتحانات دانشگاه آزاد و دانشگاه علمی کاربردی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

صبح امروز نشست خبری محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد. امید در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی اعتراض دانشجویان علمی کاربردی به برگزاری حضوری امتحانات با توجه به گسترش دوباره ویروس کرونا گفت: بخش زیادی از دانشجویان ما در مراکزی درس می خوانند که کمتر از ۵۰۰ دانشجو دارد، ۵۰۰ دانشجو در یک دانشگاه بزرگ، دانشجوی ۱۰ کلاس هستند.

وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی خوابگاه و دانشجوی غیربومی ندارد،  بنابراین امتحانات دانشگاه علمی کاربردی با رعایت پروتکل های بهداشتی حضوری برگزار می شود مگر اینکه منع قانونی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در برخی از استان ها رئیس شورای مبارزه با کرونا، منع کرده است، جایی که منع قانونی باشد، آزمون عملی برگزار نشده و ناتمام اعلام می شود و امتحانات دروس نظری به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به فرایند ایجاد زیرساخت های آموزش مجازی در این دانشگاه گفت: همه گیری ویروس کرونا همه را در دنیا غافلگیر کرد، کشورهای پیشرفته بیشتر غافلگیر شدند، طبیعتا ما نیز به عنوان کشور در حال توسعه آسیب دیدیم.

وی ادامه داد: آموزش در تمام دنیا متأثر از ویروس کرونا شد و تمام دنیا به آموزش مجازی روی آورد، برخی از دانشگاه ها که از قبل زیرساخت های مجازی داشتند کمتر آسیب دیدند و برخی از دانشگاه ها نیز مانند دانشگاه جامع علمی کاربردی هیچ زیرساختی نداشت بنابراین شرایط ویژه ای داشته و کار خارق العاده ای انجام داد.

دانشگاه علمی کاربردی اصلا زیرساخت های آموزش مجازی نداشت

رئیس دانشگاه علمی کاربردی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی اصلا زیرساخت های آموزش مجازی نداشت، چون آموزش های علمی کاربردی نیازی به آموزش های مجازی ندارد و پایه آن آموزش های عملی و حضوری است.

وی با بیان اینکه مدرسان و مراکز ما آمادگی برگزاری آموزش مجازی نداشتند افزود: سامانه ای هم در کشور وجود نداشت که بتواند این حجم را در سطح کشور پوشش دهد و کاملا با دانشگاه های دیگر متفاوت بودیم.

امید خاطرنشان کرد: در هفته اول اسفندماه مانده بودیم که چه کار باید انجام دهیم. حدود ۱۱۰ هزار کلاس داشتیم و هیچ سامانه ای آمادگی اجرای این برنامه سنگین را نداشت. زمانی که قرار شد آموزش مجازی جدی شود، تصمیم گرفتیم آموزش مجازی را راه اندازی کنیم و موفق شدیم و یک سامانه بومی به کار گرفتیم به طوری که روز اول بعد از تعطیلات سال جدید کار خود را شروع کردیم.

کمتر از ۵ درصد مدرسان علمی کاربردی موفق به استفاده از آموزش مجازی نشدند

وی ادامه داد: البته مشکلاتی هم داشتیم، پهنای باند پاسخگو نبود، علاوه بر اینکه حجم کارمان زیاد بود، سامانه ما آزمایش خود را پس نداده بود، بنابراین هفته های اول خیلی مشکل داشتیم، ولی به تدریج مشکلات ما رفع شد. اساتید ما وارد سامانه شدند، درس تعریف کردند و کمتر از ۵ درصد از مدرسان ما موفق نشدند از طریق آموزش مجازی کارهای خود را دنبال کنند.

شروع کلاس های عملی در برخی استان ها

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: روزهای اول کلاس ها برخط نبود کم کم این مشکل هم رفع شد و این یک اتفاق بزرگی بود. با توجه به اینکه ۶۰ الی ۷۰ درصد دروس عملی و ۴۰ درصد دروس نظری است، ما تمام دروس نظری را با آموزش مجازی پیش بردیم و در جاهایی که ستاد منطقه، استان و ملی کرونا اجازه می داد، برگزاری کلاس های عملی را هم شروع کردیم.

کلاس های عملی ما به هیچ عنوان مجازی برگزار نخواهد شد

امید ادامه داد: همچنین زمان ترم را هم تمدید کردیم، بازه امتحانات را تغییر دادیم، امتحانات از ۲۱ تیرماه تا ۱۷ مردادماه برگزار می شود. تا ۲۱ تیرماه مراکز ما برای رفع نقص و کلاس ها فرصت دارند. اگر دانشجویانی به دلیل شرایط کرونا و یا نگرانی هایی که دارند، علاقه مند نیستند که در کلاس های عملی حاضر شوند امکان حذف ترم برای آنها مهیا است، چرا که بخش آموزش عملی ما به هیچ عنوان مجازی برگزار نخواهد شد.

وی افزود: این دانشجویان می توانند دروس عملی و دروس نظری-عملی خود را بدون محدودیت حذف کنند. در برخی از استان های قرمز که ما نتوانستیم دروس عملی را برگزار کنیم، بخش عملی به تعویق افتاده و این دروس ناتمام رد خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: ما برای دروس عملی در استان هایی به زمان نیاز داریم تا آن را تمام کنیم و اگر شرایط مهیا شود تا پایان تابستان آن را برگزار می کنیم دروس عملی حتما باید حضوری باشد و اگر شرایط حضوری ایجاد نشود، درس حذف می شود.

وی ادامه داد: ۱۰ درصد از دانشجویان نیاز دارند که در تابستان دروس خود را به اتمام برسانند که برای این دانشجویان دوره ترم تابستان خواهیم داشت تا فارغ التحصیل شوند.

آموزش مجازی بخشی از آموزش های دانشگاه می شود

رئیس دانشگاه علمی کاربردی تصریح کرد: بعد از ترم جاری و بعد از کرونا نیز آموزش مجازی بخشی از آموزش های ما خواهد بود و بخشی از دروس نظری را به صورت مجازی ارائه خواهیم داد. پایان نیمسال برنامه های آموزش مجازی را تدوین کرده و برای برخی از دروس تولید محتوا خواهیم داشت.

رایگان شدن اینترنت به صورت کامل محقق نشد

امید درباره رایگان شدن اینترنت در مراکز دانشگاه  جامع  علمی کاربردی گفت: هنوز تمام مراکز از اینترنت رایگان بهره مند نیستند، در بخش هایی محقق شده و در بخش هایی محقق نشده است.

وی درباره فراخوان مدرسان این دانشگاه که به تعویق افتاده بود نیز گفت: فراخوان مدرسان به جریان افتاده است، در این فراخوان قرار بود بخشی از داوطلبان در مرحله اول پایش شوند. چون تعداد شرکت کنندگان کم بود، به واحد استان ها اعلام شد هر کسی که ثبت نام کرده دعوت شود.

برگزاری فراخوان مدرسان علمی کاربردی شهریورماه

امید افزود: به دلیل آنکه تعداد زیادی ثبت نام نکردند، فراخوان بعدی ما به جای بهمن ماه در شهریورماه برگزار خواهد شد. مدرسانی که در ارزیابی های قبلی ما صلاحیت آنها تایید شده می توانند همچنین افرادی که قبلا مدرس ما بودند و کد مدرسی داشتند و کد مدرسی آنها لغو شده بود نیز می توانند در این فراخوان شرکت کنند.

هیچ مرکزی مجاز به تعدیل نیرو نیست

امید درباره تعدیل نیرو مراکز این دانشگاه به دلیل بیماری کرونا گفت: در حال حاضر مراکز ما به دلیل کم شدن دانشجو مشکل دارند، ولی به دلیل کرونا و این بیماری هیچ مرکزی مجاز به تعدیل نیرو نیستند.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش