جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۴۴ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۸۸۳
دانشگاه

دانشگاه علمی کاربردی: لغو برگزاری آزمون های حضوری پایان ترم دانشجویان به دلیل اوج‌گیری کرونا

دانشگاه علمی کاربردی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه علمی کاربردی از لغو برگزاری آزمون های حضوری پایان ترم دانشجویان این دانشگاه به دلیل اوج گیری شیوع کرونا خبر داد و گفت: دانشجویانی که با بیماری کرونا درگیر باشند اگر مدارک مستدلی ارائه دهند تا پایان تابستان فرصت دارند آزمون های خود را با تاخیر برگزار کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین امید در نشست خبری که امروز در سازمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد از افزایش تقاضا برای پذیرش در رشته های علمی کاربردی در کشور خبر داد و گفت: ما در سال تحصیلی ۹۸-۹۹، ۱۵۹ هزار و ۸۳۰ داوطلب در دانشگاه علمی کاربردی پذیرش داشتیم که این زقم نسبت به سال قبل افزایش ۲۰ درصدی را نشان می دهد. در واقع روند پذیرش در رشته های علمی کاربردی طی سه سال اخیر صعودی بوده است بر خلاف سایر دانشگاه ها که روند نزولی پذیرش داوطلب را داشته اند.

وی در ادامه تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری ۹۰ هزار و ۳۹ داوطلب در دوره کاردانی و ۶۹ هزار و ۸۹۱ نفر در دوره کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی پذیرش شده اند که البته این آمار از طرف سازمان سنجش اعلام شده، ممکن است برخی از داوطلبان به دلیل بیماری و این شرایط انتخاب رشته نکرده باشند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی از آغاز ثبت نام رشته های علمی کاربردی دانشگاه ها از ۴ شهریور ماه خبر داد و گفت: داوطلبان دوره کاردانی ۴ تا ۱۱ و داوطلبان دوره کارشناسی نیز ۱۱ تا ۱۷ شهریور می توانند در دانشگاه ثبت نام کنند.

دکتر امید از افزایش پذیرش در دانشگاه های علمی کاربردی برای سال تحصیلی ۹۹-۴۰۰ خبر داد و گفت: با توجه به شرایط ناشی از شیوع کرونا بسیاری از داوطلبان ترجیح می دهند در دانشگاه های محل شهر خود تحصیل کنند. با توجه به اینکه ما در همه شهرها و اغلب رشته ها مراکز فعال داریم بنابراین سال تحصیلی وضعیت بهتری از نظر پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

وی همچنین از رصد وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و گفت: بر اساس رصد انجام شده در سال های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ تعداد شاغلین دانشگاهی از ۶۵ به ۸۵ درصد رسیدند. ضمن اینکه تعداد کسانی که در رشته های خود مشغول فعالیت هستند نیز از ۲۲ به ۳۳ نفر رسیده است.

وی ادامه داد: ما از دو سال پیش سهمیه پذیرش شاغلین در دانشگاه علمی کاربردی را حذف کردیم در نتیجه در سال ۹۸ بیش از ۹۳ درصد ورودی های ما شاغل بودند. بنابراین پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی طی سه سال اخیر از ۲۰ به ۳۰ درصد افزایش یافته و برنامه رصد وضعیت شاغلین ما شهریور ماه هر سال ادامه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: یکی از امتیازهای دانشگاه علمی کاربردی به مراکز جهت سطح بندی این است که گزارشی از وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان خود داشته باشد. مراکزی که بیشترین فارغ التحصیلان شاغل را داشته باشند امتیاز می گیرند.

دکتر امید از برگزاری مدرسه کسب و کار مجازی در دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و گفت: در تابستان امسال دانش آموختگان با اولویت اول سایر دانش آموختگان نیز با اولویت های بعدی نیز می توانند در این مدرسه ثبت نام کنند که البته فعالیت آن از ۲۴ تیر شروع می شود و داوطلبان در ۴ حوزه مختلف طی ۱۰ ساعت آموزش های فشرده در حوزه خلق ایده، توسعه کسب و کارهای تخصصی و در نهایت دریافت ایده از شرکت کننده ها به منظور حمایت از آنها برگزار می شود.

وی برگزاری آزمون های تشخیص علاقه شغلی را از دیگر برنامه های این دانشگاه عنوان کرد و گفت: داوطلبان در این آزمون ها به یک سری از سوالات پاسخ می دهند که پس از تجزیه تحلیل نهایی به آنها توصیه می شود که در چه رشته هایی موفق خواهند شد.

رییس دانشگاه علمی کاربردی از لغو برگزار آزمون های حضوری این دانشگاه خبر داد و تاکید کرد: قرار بود آزمون های دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت حضوری برگزار شود ولی با اوج گیری مجدد این بیماری در خردادماه و همچنین در تیرماه آزمون هایی که قرار بود حضوری برگزار شوند، با هماهنگی هایی که به عمل آمده از ۲۱ تیرماه تا ۱۷ مرداد به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: وضعیت همه استان ها با هم یکی نیست. با هماهنگی که با ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شده است، مقرر شد در استان هایی که سفید بوده و امکان برگزاری حضوری آزمون وجود داشته باشد، این آزمون ها به صورت حضوری برگزار شود، بنابراین الزامی برای برگزاری مجازی در همه کشور نیست. البته اگر ستاد استانی مبارزه با کرونا در استان های مختلف و رئیس دانشگاه علوم پزشکی آن استان اجازه برگزاری آزمون حضوری را بدهند، آزمون ها در آن استان ها به صورت حضوری برگزار می شود. با شرکت های مختلف صحبت شده و حق انتخاب به استان ها داده شده است.

به گفته دکتر امید، برخی از امتحانات ما به صورت متمرکز و سراسری برگزار می شد که این آزمون در کل کشور در یک زمان مشخص به صورت مجازی برگزار می شود و این در کل کشور هم برای استان های سفید و هم برای استان های قرمز برای دروس متمرکز و سراسری به صورت مجازی برگزار خواهد شد، ولی برگزاری آزمون برای سایر دروس منوط به شرایط استان ها است. اگر امکان حضوری باشد، حضوری برگزار شده و امکان آن نباشد، به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد. ضمن اینکه امسال زمان آزمون های ما نیز از دو هفته به چهار هفته افزایش یافته است.

رییس دانشگاه علمی کاربردی در خصوص وضیعت دروس عملی دانشجویان نیز گفت: بخش زیادی از دروس ما عملی و کارگاهی هستند و برای این دروس غیر از آزمون عملی راهی نیست. این دروس و آزمون در استان های سفید برقرار است و اگر استاد سرفصل ها را تمام کند و شرایط نیز مهیا باشد، آزمون آن نیز به صورت عملی برگزار خواهد شد، ولی در استان هایی که جزو استان های قرمز بوده و شرایط برگزاری کلاس درس عملی و آزمون آن نباشد، این دروس تا پایان شهریورماه ناتمام می ماند و هر وقت اجازه کلاس عملی داده شد، این کلاس ها و آزمون های عملی برگزار می شود.

دکتر امید در پایان تاکید کرد: دانشجویانی که کرونا دارند یا به هر دلیلی با این بیماری درگیر هستند، تا پایان تابستان فرصت دارند هر زمانی که مراجعه کردند امتحانات خود با تاخیر برگزار کنند.ش

  • 20
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش