چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۴۸ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۰۷۴۶
انتخابات ریاست جمهوری

دلیل آشفتگی در ستاد رئیسی چیست؟/ فیلم بازی کردن «قاضی زاده هاشمی» و دریافت جایزه اسکار!

سهم خواهی در دولت رئیسی, ستاد انتخاباتی رئیسی
ابراهیم رئیسی می گوید، ستاد انتخاباتی ندارم در عین حال علی نیکزاد، سردار سرتیپ پاسدار علیرضا افشار، سرتیپ نامی، امیرآبادی فراهانی و... افراد مختلفی مدعی داشتن حکم از سوی او هستند . همین امر سبب شده؛ سهم‌خواهی و رقابت و به‌هم‌ریختگی در ستادهای او شده است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ابراهیم رئیسی می گوید، ستاد انتخاباتی ندارم در عین حال علی نیکزاد، سردار سرتیپ پاسدار علیرضا افشار، سرتیپ نامی، امیرآبادی فراهانی و... افراد مختلفی مدعی داشتن حکم از سوی او هستند . همین امر سبب شده؛ سهم‌خواهی و رقابت و به‌هم‌ریختگی در ستادهای او شده است .

شرق نوشته است؛ ابراهیم رئیسی درحالی‌که علی نیکزاد را به سمت رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی خود انتخاب کرده، در عین حال می‌گوید که من ستاد ندارم؛ همین مسئله گویا منجر به عدم وحدت رویه، سهم‌خواهی و رقابت و به‌هم‌ریختگی در ستادهای منتسب به او شده است که هر روز خبر یک انتصاب و بعد تکذیبیه آن منتشر می‌شود.

ستادهای مردمی رئیسی هم به‌هیچ‌وجه خودجوش نیست و زیر نظر نیکزاد از یک فرماندهی مرکزی تبعیت می‌کند. نیکزاد وزیر راه احمدی‌نژاد در هر استانی یک رئیس ستاد انتخاب و مهدی دوستی را به سمت سخنگویی و سیدصولت مرتضوی از دیگر مدیران احمدی‌نژاد را به‌عنوان معاون هماهنگ‌کننده ستاد منصوب کرده است؛ اما مشخص نیست چرا انتصابات در این ستادها مدام تکذیب می‌شود.

مثلا اعلام شده بود تهیه‌کننده گاندو رئیس کمیته فرهنگی- هنری ستاد رئیسی شده است. انتقادها این بود که وقتی رئیسی مدعی استقلال است چرا باید عاملان ساخت این سریال که از مخالفان دولت و سیاست خارجی او بوده‌اند و بیشترین حملات را در این سریال به دولت داشته‌اند، مسئول کمیته هنرمندان رئیسی شود آن‌هم در‌حالی‌که دولت بارها اعتراض خود را به غیرواقعی‌بودن ادعاهای مطرح‌شده در این سریال اعلام کرده بود. حالا خبر آمده که او مسئول این کمیته نیست. سخنگوی شورای هماهنگی ستادهای مردمی ابراهیم رئیسی اخبار منتشرشده درباره ریاست تهیه‌کننده گاندو بر ستاد هنرمندان وی را فاقد اعتبار خوانده و این خبر را تکذیب کرد.

مهدی دوستی گفته است: آنچنان که حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید‌ابراهیم رئیسی در روز ثبت‌نام مطرح کردند، ایشان در ایام انتخابات برنامه‌ای برای تأسیس ستاد انتخاباتی نداشته و بر همین اساس اخبار مربوط به انتصابات در ستادهای ایشان فاقد اعتبار است؛ بنابراین انتصاب «مجتبی امینی» تهیه‌کننده سریال گاندو هم بر ستاد هنرمندان این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تکذیب می‌شود. در واقع دوستی فعالیت این فرد و سمت‌گرفتن او را در ستاد رئیسی تکذیب نکرده بلکه منصوب‌شدن او توسط رئیسی را تکذیب کرده است. هفتم خرداد برخی رسانه‌ها مجتبی امینی تهیه‌کننده تلویزیون و دبیر جشنواره چلچراغ را به‌عنوان رئیس ستاد انتخاباتی هنرمندان رئیسی معرفی کردند.

یا در آذربایجان شرقی اعلام شده بود یکی از نتیجه‌های اسماعیل آقا سیمیتقو به نام آرمان سیمیتقو مسئول کمیته اقوام و عشایر شده است؛ سمت حساسی که دارنده آن حتما باید نگاه‌های هم‌گرایانه درحوزه اقوام داشته باشد. برای همین این انتصاب اعتراضات شدیدی به دنبال داشت و در نهایت ستاد استانی تکذیب کرد و مدعی شد که فردی دیگر این سمت را داراست؛ درحالی‌که حکم سیمیتقو با امضای علیرضا افشار صادر شده بوده. به نظر می‌رسد که احتمالا بعد از اعتراضات، حکم را تغییر داده‌اند و دیگری جای او منصوب می‌شود. مشابه این حکم سال ۹۶ هم برای این فرد صادر شده بود. آن زمان نصرالله اسداللهی مسئول ستاد حجت‌الاسلام رئیسی در آذربایجان غربی این حکم را صادر کرده بود.

شاید بخشی از این تأیید و تکذیب‌ها به همان به‌هم‌ریختگی درون این ستاد و رقابت‌های سهم‌خواهی مربوط می‌شود تا جایی که اخبار حاکی از این است که جریان جبهه پایداری در ستادها دست بالا را دارد و حتی به دیگر جریانی‌های اصولگرایی هم سهم و فرصت نمی‌دهد. نکته دیگر اینکه حتی خود اصولگرایان هم «بی‌ستادی» رئیسی را باور ندارند و به‌طور مشخص از عنوان «ستاد مرکزی آقای رئیسی» نام می‌برند. برای نمونه، باهنر عضو شورای وحدت اصولگرایان و دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری هفته قبل گفته بود: «این گلایه و دغدغه وجود دارد که بعضی رفتار‌ها در ستاد مرکزی آقای رئیسی انحصارگرایانه باشد و بنده هم به ایشان و هم به مسئولان ستاد ایشان عرض می‌کنم که باید از همه ظرفیت‌ها و سلایق اصولگرایی که خالصانه برای پیروزی این جریان به میدان آمده‌اند بهره برد و خدای ناکرده با رفتار‌های انحصارگرایانه دیگران را دلسرد نکرد». جلیل میرمحمدی‌میبدی نماینده یزد هم در نطقی گفته بود: «به نیرو‌های اصولگرایی که توانستند از طرف شورای نگهبان تأییدیه بگیرند، هشدار می‌دهم که وضعیت موجود را پیروزی خود تلقی نکنند. اختلاف و سهمیه‌بندی ستاد‌ها اصلا خوشایند نیست».

نمونه دیگری از این تکذیب‌ها این بود که خبر رسیده بود علیرضا افشار داوطلب انصرافی انتخابات ریاست‌جمهوری جایگزین علی نیکزاد به‌عنوان رئیس ستادهای مردمی شده است. به دنبال این خبر، علیرضا افشار با اشاره به تشکیل برخی ستادهای مردمی برای سیدابراهیم رئیسی گفت: «من به همراه برخی دوستان یکی از این ستادهای مردمی را راه‌اندازی کرده‌ایم. رئیس ستاد سید‌ابراهیم رئیسی، آقای نیکزاد هستند و مطالب منتشرشده در این زمینه را تکذیب می‌کنم. برخی ستادهای مردمی و خودجوش در ذیل ستاد آقای رئیسی تشکیل شده که رسانه‌ها با برداشت اشتباه از آن به‌عنوان تغییر در ستاد رئیسی تعبیر کرده‌اند». در واقع عنوان کامل سمت افشار، رئیس هیئت امنای شورای مرکزی ستاد انتخاباتی مردمی ابراهیم رئیسی است که نام و امضا و سمتش پای حکم آرمان سیمیتقو که در رسانه‌ها منتشر شده، دیده می‌شود.

سخنگوی شورای هماهنگی ستادهای مردمی ابراهیم رئیسی که از سوی نیکزاد به این سمت انتخاب شده، گفته است: در روزهای اخیر، با دستور آیت‌الله رئیسی، برای ایجاد هماهنگی نسبی در بین ستادهای خودجوش شکل‌گرفته در سطح کشور، این شورا مسئول ایجاد هماهنگی و ساماندهی کلی بین این ستادها شده و به همین منظور در تهران و نیز استان‌ها «شورای هماهنگی» با عضویت مسئولان هرکدام از ستادهای مردمی تشکیل شده است. ستادهای وابسته به هرکدام از نامزدهای محترم ریاست‌جمهوری که به نحوی اعلام انصراف کرده و هم‌اکنون به حمایت از رئیسی اقدام کرده‌اند نیز عضو «شورای هماهنگی» در تهران و استان‌ها هستند». دوستی با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر بعضی انتصابات در ستاد آیت‌الله رئیسی در روزهای اخیر گفته است: «از آنجا که ستاد واحدی برای حمایت از آیت‌الله رئیسی شکل نگرفته است، در موضوع ساماندهی اقشار حامی ایشان نیز مدل شورای هماهنگی هر قشر تکرار شده و اساسا برای هیچ کمیته‌ای مسئول خاص از جانب آیت‌الله رئیسی تعیین نشده و آنچه در رسانه‌ها منتشر شده، فاقد واقعیت است. با این حال کلیه ستادهای خودجوش مردمی، مکلف شده‌اند با توجه به سیاست‌های اعلامی آقای رئیسی ضمن استقبال از ابراز لطف و حمایت گسترده اقشار مختلف با گرایش‌های مختلف سیاسی در سراسر کشور برای تحقق مشارکت حداکثری، زمینه فعالیت ایشان را فراهم کنند». در واقع آنچه این سخنگو بر آن تکرار و تأکید دارد صرفا رد حکم صادرشده به صورت مستقیم برای افراد منصوب‌شده در ستاد از سوی شخص ابراهیم رئیسی است نه تکذیب احکام صادرشده یا فعالیت افراد. مقصود دوستی در واقع این است احکامی را که از سوی رؤسای ستاد‌های او صادر می‌شود، پای ابراهیم رئیسی ننویسید! این در حالی است که به نظر می‌رسد وقتی حکم نیکزاد از سوی رئیسی صادر شده و نیکزاد هم حکم رؤسای ستادها را صادر کرده است، باقی احکامی که به همین صورت سلسله‌مراتبی صادر می‌شود، غیرمستقیم به شخص آقای رئیسی مربوط است.

«قاضی زاده هاشمی» بازیگر شد

 فیلم تبلیغاتی قاضی‌زاده هاشمی در فضای مجازی به سوژه کاربران تبدیل شده و بسیاری از ایرانی‌ها قاضی‌زاده را شایسته دریافت اسکار می‌دانند!

بخشی از مکالمه قاضی زاده با دخترش ، مونولوگی از او در خودروی سواری و سکانس دیگری از این فیلم تبلیغاتی که او سفره را روی فرش می تکاند با واکنش های بسیاری در شبکه های اجتماعی روبرو شده است.

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش