یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۳۱ - ۰۱ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۳۱۷۶۳
انتخابات ریاست جمهوری

نطق جنجالی ظریف در همایش حامیان پزشکیان در کرج

ظریف,نطق جنجالی ظریف در همایش حامیان پزشکیان در کرج
ظریف گفت: باور نکنید رای شما تفاوت نمی کند، من به عنوان کسی که درک کرده ام چقدر تفاوت دارد در پاستور چه کسی بنشیند، می گویم گول شعارهای شیوا، گول روشنفکری نمایی را نخورد که نتیجه آن فرستادن احمدی نژاد دیگری یا بدتر از او است.

به گزارش انتخاب، وزیر پیشین امورخارجه کشور گفت: زبان تحریم برای مردم ایران جواب نمی دهد بلکه باید برای این مردم زبان تکریم داشت. «محمد جواد ظریف» پنجشنبه شب در گردهمایی حامیان «مسعود پزشکیان» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درسالن ورزشی شهید کیانپور کرج افزود: اگر می خواهیم زیر بار تهدید نظامی و تحریم نباشیم باید نشان دهیم این ملت انتخاب دارد.

وی بیان کرد: فرد شایسته ای که چهارسال روند کشور را به سمت توسعه و رشد سوق می دهد و فردای بهتر باری فرزندان می سازد، رییس جمهور پزشکیان است که در روز شنبه خواهیم داشت.

ظریف که صحبت های خود را با شعر «همراه شو عزیز تنها نمان که این درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمی شود» آغاز کرده بود افزود: به شوق ایران و فردای بهتر، امروز شما به اینجا آمده اید.

وزیر پیشین امورخارجه کشور گفت: ما مردمی هستیم به بلندای تاریخ، هزاران سال دراین سرزمین به عنوان یک مردم زندگی کردیم، آمده اند و رفته اند اما ما مانده ایم.

وی که در بخش هایی از سخنان خود با همراهی و دست زدن حاضران همراه بود اضافه کرد: این مردم ضامن پایداری، بقا، توسعه و رشد ایران بوده اند و بازهم این کار را تکرار خواهند کرد.

ظریف بیان کرد: در شرایط ناگواری که به دلیل شهادت رییس جمهور و برادر عزیز «امیر عبداللهیان» و دیگر عزیزان درآن روز شوم به شهادت رسیدند ما ناگزیر به یک انتخاب آگاهانه هستیم.

وی تاکید کرد: صندوق رای فقط انتخاب ما است، به کسانی این را می گویم که می گویند صندوق رای تاثیری ندارد، بنابراین گوش نکنید، در صندوق رای می توان انتخاب کرد.

وزیر پیشین امورخارجه کشور گفت: برخلاف همه محاسبات و پیشگویی ها، اثر انتخاب خود را دیدید، احترام جهان و احترام همه ملت ها که منادی گفتگوی تمدن ها را داشتیم بطوریکه تمام دروغ ها را نقش برآب کرد.

وی یاد آور شد: هیچگاه به یک ایرانی نباید گفت نمی توانی، ایرانی توانسته و خواهد توانست بنابراین ۹ تیر زمانی که اعلام شود پزشکیان رییس جمهور چهاردهم است یعنی همه ما توانستیم.

ظریف ادامه داد: صندوق رای را ترک نکنید! اگر صندوق رای ترک شود ۹ تیر و ۹ تیرهای سالهای بعد خودمان را هرگز نخواهیم بخشید.

وی تاکید کرد: ضرب المثلی کشورهای غربی دارند و آن این است که سیاستمداران بد را کسانی انتخاب می کنند که در انتخابات شرکت نمی کنند.

انتخاب مردم را باید پذیرفت

وزیر اسبق امور خارجه گفت: انتخاب مردم را باید پذیرفت اما مردم نیز باید انتخاب کنند، به عنوان یک عقیده و تجربه که درسه دوره انتخابات آزموده ام، انتخاب نکردن به معنای اقلیت پرگو و پر مدعاست.

وی تاکید کرد: بنابراین انتخاب می کنیم برای اینکه زنان سربلند باشند، انتخاب می کنیم جوانان بجای پناه بردن به کشورهای خارجی با عشق و امید در کشور بمانند، انتخاب می کنیم که پدران و مادران در آرزوی فرزندانشان حسرت نخوردند.

ظریف افزود: انتخاب می کنیم ایران و ایرانی در همه جا سرفراز باشد و تحریم نکنند تا مجبور شوند ایران و ایرانی را تکریم کنند.

وی بیان کرد: این انتخابات حق ماست هشت تیر خیلی ها می خواهند شما در خانه بمانید و هرکس که دنبال حمله به ایران، تخریب و فشار به ایران و درآوردن نان از خون شماست، هرکس که از ادامه تحریم شما کاسبی می کند می خواهد در خانه بمانید، اما شما آرزوهایشان را نقش برآب می کنید.

وزیر پیشین امورخارجه گفت: آرزوی تحریم طلبان، آرزوی کاسبان، کسانی که با خون این ملت میلیاردر شدند را نقش برآب کنید به عنوان کسی که از نزدیک با چهار رییس جمهور گذشته کار کردم واقعا تفاوت می کند چه کسی در پاستور بنشیند.

ظریف اضافه کرد: ما همه به قانون اساسی وفادار هستیم، خطوط اساسی را رهبر معظم انقلاب مشخص کردند و تبعیت از قانون مداری نیاز جامعه است.

ظریف تاکید کرد: باور نکنید رای شما تفاوت نمی کند، من به عنوان کسی که درک کرده ام چقدر تفاوت دارد در پاستور چه کسی بنشیند، می گویم گول شعارهای شیوا، گول روشنفکری نمایی را نخورد که نتیجه آن فرستادن احمدی نژاد دیگری یا بدتر از او است.

وی یاد آور شد: ما با انتخاب واقعی روبرو هستیم اگر باور ندارید نیم ساعت دیگر تلویزیون خود را روشن و چهره ها را می بینید! آیا فرقی نمی کند چه کسی رییس جمهور شود؟

ظریف اضافه کرد: افرادی که سابقه اش تحریم را تحمیل کردن بوده یا فقط شعار داده اند و فقط سعی کردند آبرو برود که اگر چیز دیگری نگوییم! آیا به هزینه در به در شدن خود؟ آیا می خواهیم اینها سیاست کشور را دردست گیرند؟

وی گفت: همه با توجه به قانون اساسی و عمل به آن باید پزشکیان که پای بند به تمام بندهای قانون اساسی من جمله فصل سوم که درباره حقوق مردم و شهروندان است را انتخاب کنیم.

ظریف بیان کرد: قانون اساسی ما اصول فراوانی دارد و اجرای این اصول، اصل استقلال که با خون شهدا بارور شده را باید مورد توجه قرار دهیم.

وی گفت: پزشکیان اجازه نمی دهد آزادی شما و مردم در زیر فشارهای مختلف له شود، جز با زبان تکریم با زنان اجازه سخن نمی دهد.

وزیر اسبق امورخارجه کشور یاد آور شد: پزشکیان تمام تلاش را بکار می برد، دروغ نمی گوید، وعده دروغ نمی دهد، دیدید در سخنرانی ها و برنامه ها به وعده های پوچ اعتراض می کند چون که پزشکیان به وعده خود متعهد است.

ظریف تاکید کرد: وعده فقط هشت تیر نیست پزشکیان گفت من گردنم را سر وعده می گذارم بنابراین این رییس جمهوری است که می خواهیم چراکه پزشکیان سالها ریاست کرده و هرچه زندگی او را زیر و رو کنید یک ریال سوء استفاده نیست بنابراین این شخص یک نوبر در کشور است.

وی گفت: تلاش کنیم، مردم فرصت ما هستند مردم را تهدید فرض نکنیم چراکه پزشکیان سیاستش فرصت محور است اگر بخواهیم توسعه پیدا کنیم و نمونه شویم، باید نگاه به مردم فرصت محور باشد و نگاه به دنیا به دید فرصت مورد توجه قرار گیرد.

ظریف گفت: در مساله غزه جز مردم کسی در مقابل نیروی نظامی نایستاد درجنگ تحمیلی مردم در مقابل ارتش صدام ایستادند.

وی که در این بخش از سخنان خود با همراهی حاضران و سردادن شعار «تحریم باید شکسته شه» همراه بود یادآور شد: مردم ذلت را در تحریم ها نپذیرفتند و این مردم هستند که انتخاب خواهند کرد، بنابراین من یقین دارم در هشت تیر همه ما به پای صندوق های رای خواهیم رفت، شما هم همه را تشویق به مشارکت کنید.

وزیر پیشین امور خارجه کشور اضافه کرد: سال ۹۲ با پشتوانه شما به مذاکرات رفتم، در میز مذاکره گفتم شما تحریم کردید اما ۷۳ درصد مردم رای دادند، بنابراین تحریم شما کارساز نخواهد بود.

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش