سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۴۶ - ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۲۶۲۱
انتخابات ریاست جمهوری

آرایش انتخاباتی پاستور عیله منتقدان در یک نگاه؛

شریعتمداری، آشنا و نهاوندیان می‌جنگند!

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,انتخابات
در این میان، سبک و چگونگی اعلام موضع دولتمردان قابل توجه و بررسی است. بر اساس شنیده های خبرنگار «تابناک» از پاستور دولتمردان در جلسات ویژه انتخاباتی شان با تقسیم حوزه های انتخاباتی هر کدام در راس کمیته هایی ویژه صاحب مسئولیت شده اند که بر اساس آن برای تضمین رای انتخاباتی «حسن روحانی» به مصاف نقدها و ادعاهای ریز و درشت رقبا می روند.

به گزارش «تابناک»،قریب به چهل روز تا برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است و آرایش انتخابات دو جناح مطرح سیاسی کشور – اصولگرایان و اصلاح طلبان – برای ورود به این کارزار سیاسی نهایی شده است .

 

«حسن روحانی» کاندیدای ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالگرایان خواهد بود و «سید ابراهیم رئیسی» نیز به احتمال بسیار زیادی به نمایندگی از اکثریت اصولگرایان که در قالب جمنا باهم به تفاهم رسیده اند، به مصاف روحانی می آید.

 

روحانی و رئیسی تنها نمی‌آیند

هم روحانی و هم رئیسی قطعا در کارزار انتخابات به تنهایی وارد میدان نخواهند شد و در جریان رقابت های انتخاباتی، سفرهای استانی، سخنرانی ها و مناظره های پر هیاهو و جنجال آفرین تلویزیونی مدافع و یار کمکی خواهند داشت.

 

روحانی با کاندیدای دیگری که قطعا از جرگه نزدیکان دولت محسوب خواهد شد به میدان می آید و آنطور که از اخبار هویداست رئیسی هم در راس تیم انتخاباتی با حضور علیرضا زاکانی و مهرداد بذر پاش میدان دار جدل های انتخاباتی خواهند شد.

 

در این میان، اما صاحب نظران و تحلیلگران دوجناح یک ماهی می شود که به میدان آمده و علیه هم اعلام موضع و گاه افشا گری می کنند. مواضع تند «محمد باقر قالیباف، عزت الله ضرغامی و علیرضا زاکانی» در سوی راست میدان همواره با پاسخ های مبسوط از سوی صاحب نامان اصلاح طلب و حتی دولتمردان مقابله به مثل می شود.

 

کمیته‌هایی برای پاسخگویی به نقدها

در این میان، سبک و چگونگی اعلام موضع دولتمردان قابل توجه و بررسی است. بر اساس شنیده های خبرنگار «تابناک» از پاستور دولتمردان در جلسات ویژه انتخاباتی شان با تقسیم حوزه های انتخاباتی هر کدام در راس کمیته هایی ویژه صاحب مسئولیت شده اند که بر اساس آن برای تضمین رای انتخاباتی «حسن روحانی» به مصاف نقدها و مطالبات ریز و درشت رقبا می روند.

 

آنطور که ازتحولات پاستور به گوش می رسد، در میان دولتمردان «محمد شریعتمداری» معاون اجرایی رئیس جمهوری، «محمد نهاوندیان»، رئیس دفتر روحانی و «حسام الدین آشنا» مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری سر شاخه این کمیته ها هستند و در واقع هر کدام جریان فکری خاصی را که قرار است در انتخابات به سود «حسن روحانی» رای دهند را مدیریت و البته هدایت می کنند.

 

لابی گری های شریعتمداری با احزاب

«محمد شریعتمداری» که نزدیکی اش به اصلاح طلبان هویدا ست در این تقسیم بندی مسئول برقراری ارتباط با بدنه احزاب اصلاح طلب شده و با کمک «علی جنتی»، وزیر سابق ارشاد دولت یازدهم برای اقناع و رفع گلایه های اصلاح طلبان از دولت روحانی مذاکره و رایزنی می کند.

 

شریعتمداری این روزها در قالب وکیل مدافع رئیس جمهور در نشست های انتخاباتی احزاب حاضر می شود و و نقدهایشان را می شنود، تحمل می کند و اگر بتواند به آنها پاسخ می دهد؛ یا بسته به شرایط دولت، برای حل کاستی های مطرح شده از جانب دولت وعده می دهد. نقش رایزنی شریعتمداری در دیدارهای انتخاباتی در حالی خبرساز شده است که یک ماهی هست که از او به عنوان رئیس ستاد انتخابات حسن روحانی نام برده می شود؛ هرچند هنوز این خبر اعلام رسمی نشده است؛ اما رفت وآمدها و نشست و برخاست های این روزهای او خبر از این می دهد که جایگاه او در دولت روحانی بیشتر از ریاست ستاد انتخاباتی و در حد رایزن معتمد روحانی است. کما اینکه در دو جلسه اخیر اصلاح طلبان- شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان و مجمع شورای عالی انتخاباتی سیاست گذاری اصلاح طلبان در استان ها - برای اعلام موضع قطعی بر سر کاندیداتوری حسن روحانی در این نشست ها حاضر شد و با اصلاح طلبان مذاکره و در نهایت توافق انتخاباتی حاصل کرده است.

 

نهاوندیان جدل به سبک محافظه کاران

«محمد نهاوندیان» رئیس دفتر حسن روحانی که از نزدیکان «علی لاریجانی» و طیف معتدل اصولگرایان محسوب می شوند نیز با تشکیل کمیته ای ویژه در مسیر قبلی ای که در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری فعال بود گام بر می دارد و گعده برگزار می کند .

 

نهاوندیان که تحصیلات حوزوی دارد رابط میان دولت یازدهم با مراجع و علماست و بارها برای ارائه گزارش اقدامات دولت به قم رفته است. نام نهاوندیان در زمان انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ نیز مطرح و گفته میشد از گزینههای مورد حمایت حزب موتلفه است. البته او وارد رقابتها نشد. نهاوندیان در مقام رییس دفتر روحانی است که در این مدت مجوز اقامتش درآمریکا برای او دردسر ساز شد و هر چند وقت یک بار شایعاتی مبنی بر برکناری وی از این سمت در فضای مجازی میچرخید.

 

پاسخگویی به سبک امام صادقی ها

حسام الدین آشنا ، مشاور پر حاشیه و خبر ساز حسن روحانی اما با اشراف بر اهمیت دنیای مجازی در شبکه های مجازی به وکیل مدافع تراز اول دولت بدل شده و کوچکیرن نقد علیه کابینه و حسن روحانی را بی پاسخ نمی گذارد. او با در دست داشتن کمیته ای به نام تخریب توئیتری منتقدان این روزها بیش از پیش فعال شده و عرصه انتخاباتی را به نفع دولت و پاستور نشینان مدیریت می کند.

 

او فردیست در انتخابات ۹۲ که نقش قابل توجهی در حضور رسانه ای روحانی، بالاخص در جریان مناظرات ایفا کرد و با طراحی هوشمندانه رنگ بندی و ایمج سازی "کلید" برای این کاندیدا، توانمندی برند سازی خود را به خوبی نشان داد. نکته قابل توجه درباره حضور این مشاور امام صادقی در ترکیب تیم هدایتی روحانی، چیدنمان نحوه برخورد این کاندیدا با رقیب امام صادقی خود سعیدجلیلی، که در مقام دبیر شورای امنیت ملی از اشراف خوبی در رابطه با مشخصات دبیر اسبق این شورا یعنی آقای روحانی برخوردار بود، می باشد.

 

 

 

 

 

  • 9
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش