به گزارش ایسنا،بهرام پارسایی اظهار کرد: پرونده ای مربوط به آقای بقایی از سال ۹۱ در زمان دولت آقای احمدی نژاد در کمیسیون اصل نود مجلس بر اساس گزارشات واصله مفتوح شده بود که این پرونده همچنان در حال پیگیری است.
وی افزود: این پرونده مربوط به زمان مسئولیت آقای بقایی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است و تخلفاتی که در این دوران در سازمان صورت گرفته است که بر این اساس مکاتباتی هم با دیوان محاسبات و قوه قضاییه انجام شده است. آقای بقایی در همین رابطه در قوه قضاییه پرونده ای دارد که در جریان است و در دیوان محاسبات هم پرونده دارند.
این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: طبق پرونده آقای بقایی در کمیسیون اصل نود ، حکم محکومیت علیه ایشان در دیوان محاسبات صادر شده که هم شامل انفصال از خدمات دولتی و هم برگرداندن بخشی از درآمدهایی میشود که به خزانه واریز نشده است.
پارسایی با بیان اینکه این پرونده همچنان مفتوح است و مکاتباتی با قوه قضاییه صورت گرفته اما پاسخ قطعی به کمیسیون نرسیده گفت: در این پرونده مکاتباتی با قوه قضاییه و دیوان محاسبات صورت گرفته و آخرین مکاتبه مربوط به اواخر سال گذشته بوده است.
سخنگوی کمیسیون اصل نود در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس اختیارات و مسؤلیت مجلس و کمیسیون نسبت به نظام ، کشور و مردم اگر احساس شود که این نیاز وجود دارد کمیسیون اصل نود این پرونده را در اولویت بررسی خود قرار دهد.
=======================================
رئیسی تنها گزینه جمنا و اصولگرایان نیست!
به گزارش نامه نیوز،حمیدرضا ترقی در رابطه با لیست نامزدهای جمنا و همگرایی و وحد اصولگرایان گفت: روند وحدت تاکنون طبق برنامه پیش رفته است و هیچ مشکلی هم در طی این روند به وجود نیامده است. طبق برنامه ای که طراحی شده است مرحله بعد، مرحله ثبت نام افرادی است که تصمیم گرفته شده در مناظرات شرکت کنند و بعد از مناظرات هم بر روی گزینه نهایی به جمع بندی برسند.
او همچنین در خصوص انتخاب رئیسی به عنوان نامزد اصلی اصولگرایان و احتمال کنارهگیری او از انتخابات اظهار کرد: آقای رئیسی به تازگی بیانیه رسمی خود برای حضور در انتخابات را منتشر کرده است و باید گفت وی تنها گزینه جمنا و اصولگرایان نیست! لذا جمنا بخشی از گروههای است که از وی حمایت کرده است.
ترقی گفت: شخصیتهای مانند رئیسی افرادی نیستند که بخواهند وارد شوند برای خارج شدن! به همین دلیل کنارهگیری از انتخابات در میانه راه را برای ایشان منتفی می دانم.
ترقی ادامه داد: ما در موتلفه هم بعد از مصوبه شورای مرکزی ، بعد از مناظرات قرار است که در خصوص حمایت از گزینه نهایی اظهار نظر انجام دهیم و اکنون موضعی در این خصوص نداریم. در مورد آقای میرسلیم نیز طبق همان برنامهای که بود پیش خواهیم رفت و ایشان در مناظرهها حضور خواهند داشت و بعد از آن تصمیم گیری در خصوص سایر موارد صورت خواهد گرفت.
وی در پاسخ این سوال که حضور جلیلی تا انتهای انتخابات طبیعتا باعث کاهش آرا رئیسی خواهد شد، چرا اصولگرایان سعی در اقناع و راضی کردن جلیلی ندارند، گفت: مذاکرات و تبادل نظرها همچنان ادامه دارد، باید منتظرماند و دید بعد از مناظرهها چه پیش خواهد آمد. تا زمان مناظرهها وجود گزینههای متعدد در صحنه انتخابات مشکلی ایجاد نخواهد کرد. وحدت در زمان ورود به رای گیری اهمیت پیدا میکند.
- 15
- 4