یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۵۳ - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۰۶۹۱
انتخابات ریاست جمهوری

دستجردی:

برخی از تشکیل جمنا دردشان آمده است/ممکن است رییسی و قالیباف تا آخر در انتخابات بمانند/ میرسلیم با نظر موتلفه کنار می‌رود

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,مرضیه وحید دستجردی
سخنگوی جمنا گفت: نمی‌دانم جبهه چه کرده بود که برخی علیه آن انقدر کارشکنی کردند. معلوم بود که برخی از جبهه دردشان آمده بود ایگونه علیه جبهه اقدام کردند.

به گزارش  ایلنا، مرضیه وحید دستجردی در نشست هم‌اندیشی کمیته ملی زنان جبهه مردمی در جمع زنان اهل قلم و رسانه با اشاره مراحل تشکیل جمنا گفت: ۵ دی ۹۵ جمنا در محل شهدای هفتم تیر اعلام موجودیت  کرد. این جبهه با ارزش‌های انقلابی متولد شد و در روند تصمیم‌گیری آن سیاسیون ارزشی ما نقش داشتند. جبهه مردمی از بین مردم برخاست و و رکن اصلی آن از نیروهای مردمی بود.

 

او افزود: این گروه سعی کردند سایه‌ جمنا گستره باشد  و همه را در برگیرد برای همین افرادی با سن جوانتر به میدان آمدند و از پایین به بالا جمنا تشکیل شد و اولین مجمع عمومی را حضور ۳ هزار نفر برگزار کردند و شورای مرکزی با حضور ۳۰ نفر انتخاب شدند و جایگزین هیات موسس شدند و اساسنامه و مرامنانه و خط مشی دادند و در ۱۷ فروردین مجمع عمومی دوم تشکیل شد که از بین کاندیداها  ۵ نفر انتخاب شدند.

 

دستجردی تاکید کرد: در جلسات هیات مرکزی بنا براین شد که همه ۵ نفر کاندید شوند که ۱ نفر منصرف شد. جبهه مردمی حاصل ۳۸ سال جهاد پیروزی انقلاب اسلامی ایران است و مردم در تشکیل آن سهیم بودند و آنچه مهم است ماندگار ی جبهه پایداری است حال نتیجه آن هرچه می‌خواهد باشد. برنامه جبهه مردمی ماندن است و هر رییس‌جمهوری سر کار باشد زبان گویای مردم است.

 

سخنگوی جمنا گفت: خانم‌ها در این کمیته برای مسائل زنان تصمیم گیری خواهند کرد. این نشان می‌دهد که جبهه نیروهای مردمی توجه به زنان دارند

 

او گفت: نمی‌دانم جبهه چه کرده بود که برخی علیه آن انقدر کارشکنی کردند. معلوم بود که برخی از جبهه دردشان آمده بود ایگونه علیه جبهه اقدام کردند.

 

دستجردی در پاسخ به این سوال که رقابت در بین نیروهای انقلاب به چه نحوی است، گفت: چهار کاندیدا داشتیم درست است که برنامه‌ها متفاوت بودند اما سلایق مشترک داشتند. اما سبد رای آنها متفاوت است . ما در آینده با توجه به مناظره‌ها و برنامه‌ها می‌سنجیم که کدام نامزد محبوبیت بیشتری در بین اقشار دارد.

 

او خاطرنشان کرد: این رقابت جدی است و نامزدهای جمنا کاندیدای پوششی نیستند که به عنوان ساقدوش  همراه داماد آمده باشند. در نهایت به این نتیجه برسیم دو نفر در انتخابات بمانند پاسخ ما به وضع موجود نه است و وضعیت باید اصلاح شود .

 

دستجردی یادآور شد: ان‌شاالله نتیجه انتخابات به نفع جبهه مردمی و مردم انقلابی است و ما تلاش می‌کنیم چنانچه قبل از پیروزی انقلاب هم تلاش کردیم امیدواریم این تلاش‌ها به نتیجه برسد و پیروزی را در آغوش بگیریم. برنامه جبهه توسعه یافتن و ماندن است هر دولتی روی کار بیاید جبهه مردمی زبان مطالبه‌گر و گویای مردم است.

 

او گفت: مشکلات زنان کشور را زنان می‌دانند. در مجلس پنجم در یکی از دیدارهای رهبری ایشان فرمودند شما زنان مشکلات زنان را بهتر از مردان می‌دانید و شما باید مشکلات زنان را حل کنید البته مردان هم باید کمک کنند. از این رو جبهه مردمی برای آینده تمام زنان برنامه خواهد داشت.

 

سخنگوی جمنا با تاکید بر اینکه جبهه مردمی یک جبهه کارآمد است، گفت: نمی‌دانم جبهه چه کرده بود که این همه هجمه علیه آن صورت گرفت. معلوم شد که بسیاری از به وجود آمدن این جبهه دردشان آمد که امیدواریم خدا دردشان را درمان کند. ماندگاری جبهه اولویت ما است و انتخابات فقط یکی از برنامه‌های جبهه مردمی است باید بتوانیم ماندگاری را برای آینده جبهه ایجاد کنیم.

 

او ادامه داد: کاندیداهای جبهه مردمی در بسیاری از موارد در زمینه اداره کشور سلایق مختلف داشتند به خصوص برنامه‌های مختلف دارند اگر امروز دو کاندیدا از سوی جبهه در صحنه حضور دارند به این دلیل است که سبد رای متفاوتی دارند و اقبال آنها هم بین مردم متفاوت است این‌ها در فضای دوستانه رقابت کرده و ما هم نظارت می‌کنیم که ببینیم برنامه کدام یک از این عزیزان مورد استقبال مردم در مناظرات و برنامه‌های انتخاباتی قرار می‌گیرد.

 

دستجردی خاطرنشان کرد: کاندیداهای جمنا جدی هستند و پوششی نیستند که به عنوان ساق دوش داماد به میدان آمده باشند . ممکن است احساس کنیم هر دو در صحنه باقی بمانند یا یکی به نفع دیگری کنار برود اما به هر حال وجود این دو کاندیدا به منزله نه به وضع موجود است که امیدواریم به واسطه این دو کاندیدا اصلاحات را در کشور انجام دهیم.

 

او گفت: جبهه مردمی تمام برنامه‌هایش را جامه عمل پوشانده کاندیداهای جبهه میثاق‌نامه جبهه مردمی را امضا کردند از این رو نگران رسیدن به اتحاد نیستیم چون هر دو نامزد از لحاظ شناخت کشور در سطح معقولی هستند.

 

دستجردی در پاسخ به سوال ایلنا در مورد اظهارات میرسلیم مبنی براینکه کسی جرات ندارد به او بگوید کناره‌گیری کند، گفت: حزب موتلفه از ابتدا اعلام کرد که تصمیم حزبی می‌گیرد، ما این تصمیم‌گیری را به عهده حزب آنها گذاشتیم. نکته این است که برنامه همه کاندیداهای جبهه مردمی از ابتدا نشان می‌داد که وضع موجود از لحاظ اقتصادی و اشتغال مناسب نیست و باید اصلاح شود شاید آقای میرسلیم می‌خواهند از زبان خود و با ادبیات خود درباره این مشکلات و نه به وضع موجود سخن بگویند.

 

او افزود: میرسلیم وقتی در جلسه جمنا حضور یافت گفت کاندیدای حزب موتلفه هستم و بدون نظر حزب  کاندیدا نمی‌شدم آنها به من تکلیف کردند و بدون نظر حزب هم کنار نمی‌روم و ترجمه بیان ایشان این است که با نظر حزب کنار می‌رود.

 

دستجردی در پاسخ به سوال دیگر ایلنا مبنی بر اینکه آیا رئیسی به نفع قالیباف کنار می‌رود، گفت: اکنون قرار نیست کسی به نفع دیگری کنار برود. چون جایگاه و پایگاه خود را دارند و رای خوبی هم دارند باید دید کدام یک از کاندیداها موفقیت بیشتری دارند. همه آنها خوب حرف می زنند و برنامه‌های خوبی دارند.

 

او در مورد رد صلاحیت برخی چهره‌های در شورای شهر تهران گفت: جای تاسف است چون اخبار رد صلاحیت‌های شورای شهر را از زبان چمران شنیدم امیدواریم جناحی عمل نکنند اگر ظلمی در احراز صلاحیت‌ها روا شود قطعا در رای و حضور مردم تاثیر خواهد گذاشت مردم اعتماد خود را از دست داده و مشارکت آنها کمرنگ خواهد شد. این آخرین انتخابات شوراها نخواهد بود و اگر این گونه عمل شود مردم پاسخ خواهند داد.

 

 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش