سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۳۱ - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۱۱۵۳
انتخابات ریاست جمهوری

از خودم بپرسید؛

چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم؟

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,روحانی
امروز هم که در شرایط کشور دقیق می شوم و زمین بازی را رصد می‌کنم با اطمینان می توان بگویم ضرورت انتخاب دوباره دکتر حسن روحانی بسیار بیشتر از ۴سال گذشته است.

به گزارش ایلنا، وقتی به ۴ سال قبل برمی‌گردم، به یاد می‌آورم که آن روزها مطمئن بودم هیچ وقت بیشتر از امروز کشور به عقلانیت، امید و جسارتِ برنامه ریزی شده نیاز ندارد و به همین خاطر و البته به دلگرمی حمایت خاتمی و عارف از "دکتر حسن روحانی"، نام او را به صندوق انداختم و امروز علی‌رغم برخی گرفتاری‌های شخصی به انتخاب آن روزم برای کشور افتخار می کنم. اما امروز هم که در شرایط کشور دقیق می شوم و زمین بازی را رصد می‌کنم با اطمینان می توان بگویم ضرورت انتخاب دوباره دکتر حسن روحانی بسیار بیشتر از ۴سال گذشته است.

 

اگرچه ویرانی‌های باقی‌مانده از دولت مهرورزان؛ سنگ سیزیف بود و دکتر روحانی با همه دشواری‌ها، مقاومت‌ها و ناملایمت‌ها آن را به نیمه راه رساند، اما تا این سنگ بزرگ ناکارآمدی دولت گذشته به قُلّه نرسد و در سراشیبی رها نشود کار به پایان نرسیده است. این بزرگترین اشتباه ممکن است که از نیمه راه برگردیم، زیرا در آن صورت این امید ایجاد شده، این تدبیر به کار افتاده و این عقلانیت محجوب که حتی نیمی از دستاوردهایش هم درست و کامل به گوش مردم نرسید، از میان خواهد رفت.

 

رقیب  تلاش می کند بگوید دولت روحانی۴ساله است، کمیت و کیفیت شعارهای پوپولیستی را افزایش داده، تخریب بی سابقه رئیس جمهور مستقر را آغاز کرده و از همه مهمتر به شکلی غیرمنصفانه مشکلات اقتصادی کشور را پررنگ می کند، آنهم بدون اشاره به منشا آن و طرح این مسئله که اگر روحانی بر سر کار نمی آمد وبرجامی درکار نبود اکنون چه وضعیتی در کشور داشتیم.

 

همه این تلاش ها و تخریب ها و شعارهایی که از طرف مقابل به گوش می رسد و البته تجربه انتخاب هایی از این دست،  مسئولیت همه دوست‌داران ایران، روشنفکران، جوانان آزادیخواه، اخلاق مداران، اصلاح طلبان، هنرمندان و متفکران مستقل واز همه مهمتر دانشجویان و جوانان دلبسته عقلانیت را برای حضور در صحنه و رای دادن به تدام اعتدال و امید صدچندان می کند.

 

 اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: زیرا تجربه احمدی نژاد را پیش رو دارم و اینک با شعارهایی از همان دست مواجهم، پس به عقلانیت و اعتدال رای می دهم تا خاطره تلخ آن روزها برای کشورم و مردمانش تکرار نشود.

 

اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: زیرا امنیت کشورم را در این منطقه پرآشوب حاصل گوهرگرانبهای رشادت نیروی های نظامی و البته دیپلماسی فعال و مدبرانه وزارت خارجه می دانم و نمی خواهم کسانی بر سرکار بیایند که از دیپلماسی تنها پیاده روی و سربه‌زیری را بلدند.

 

اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: زیرا به یاد دارم که قیمت اجناس نه روز به روز، نه ساعت به ساعت، بلکه دقیقه به دقیقه افزایش پیدا می کرد، اما امروز در بسیاری از اجناس با ثبات قیمت‌ها مواجهیم و دیگر خبری از تغییرات شوکه‌کننده نیست و کسی نیست که برای بی‌پولی مردم نسخه گوجه‌فروشی سرکوچه‌اش را بپیچد.

 

 اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: زیرا  بزرگترین افتتاح تاریخ ایران در عسلویه و پیشی گرفتن از همسایه عرب بعد از ۴۰ سال را افتخاری بزرگ می دانم.

 

اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: چون من کسی را می خواهم که باکلیدش قفل خانه سینما، انجمن های ادبی، سالن‌های تئاتر و بازار کساد کتاب را باز کند، نه اینکه قفلی بر قفل‌های قبلی بزند.

 

 اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: برای اینکه من نه سرهنگ می خواهم و نه قاضی، من هنوز هم یک حقوقدان را نیاز اصلی کشور می دانم.زیرا به اندازه کافی هستند کسانی که میان ما قضاوت کنند و کشور را دادگاه ببیند و بسیارند کسانی که مدام زیرنظرمان داشته باشند و فضا را پلیسی بخواهند.  ما امروز قاضی نمی‌خواهیم زیرا ید واحده شده ایم  و نیازمند حقوقدانی هستیم که از حقوق اساسی این جمعیت یکپارچه و اعتدالی دفاع کند و خواسته های شهروندیمان را که پیشتر مشق کرده است حالا اجرا نماید.

 

اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: زیرا آینده فرزندان این سرزمین برایم مهم است و نمی‌خواهم کشوری را برایشان به ارث بگذاریم که در آن خشونت، دروغ، بداخلاقی و منفعت طلبی یک امر عادی باشد.

 

و در پایان اگر از من بپرسند چرا دوباره روحانی را انتخاب می کنم، خواهم گفت: زیرا می‌خواهم  اخلاق کریمه حفظ شود، مسیر اعتدال و اصلاحات تداوم داشته باشد، امید از میان نرود، سازندگی، رفاه و اصلاحات ادامه یابد.

 

 من نام روحانی را به صندوق سفید مردمسالاری خواهم انداخت زیرا از" میانه راه برنمی گردم"

 

 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش