یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۳۸ - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۴۰۸۱
انتخابات ریاست جمهوری

روحانی:اگر در خانه بنشینید و رای ندهید، در پیاده رو هم دیوار می‎کشند

ملت آنهایی که در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند، را قبول ندارند

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,حسن روحانی
 رئیس جمهور در جمع هواداران خود در همدان تصریح کرد که ما امده‌ایم به بداخلاقی‌ها پایان دهیم، آمده‌ایم تا به خشونت‌طلبان و افراطیون پایان دهیم.

به گزارش خبرگزاري‎ها، حجت السالام حسن روحانی در جمع مردم همدان با بیان این مطلب خطاب به رقبايش تاکید کرد: دوران شما تمام شده است، شما هشت سال در این کشور بودید و مردم دیدند با مردم چه کردید. من از شما غیور مردان و زنان می پرسم آیا شما امروز بیست نفر جرات می کنید در اجتماع ستاد رقیب جمع شوید.

 

وی با یادآوری اینکه ما دنبال آزادی هستیم، گفت: حتی در سال برنامه‌های انتخاباتی ‌مان بد اخلاق ها را هم راه می دهیم. اینجا روزی است که ما باید برای روزهای آینده تصمیم بگیریم.

 

روحانی خطاب به رقبای خود گفت: شما منطقتان ممنوع کردن است، چیز دیگری ندارید، منطق شما هوچی‌بازی است. شما در مسیر پیشرفت و آزادی کشور ما نخواهید بود.

 

اهم سخنان وي از اين قرار است:

*مردم ما امروز در همدان شاهد بودند دولت یازدهم یک و نیم برابر سال های قبل برای همدان تلاش کرد، علی‌ رغم خواست دلواپسان که از افتتاح بدشان می آید، امروز راه آهن همدان افتتاح شد، ماه های بعد نیز راه آهن کرمانشاه، ارومیه، رشت و تبریز افتتاح خواهد شد.امروز می بیند که در عرض چند ماه پنج استان مهم کشور ما به راه آهن سراسری وصل می شود. دولت یازدهم دولت اتصال ایران به جهانیان است. امروز می بینید که در چند ماه ۵ استان به راه آهن سراسری متصل می‌شود. این دولت مصمم است که به زودی سازمان ملی جوانان را افتتاح کند.

 

*من از شما سوال می کنم چه شده است که برای عده ای از کاسبان تحریم غصه ایجاد شده است؟ هر چقدر ناراحت و غصه دار باشید بدانید که این مردم ۱۲ روز دیگر پاسخ شما را خواهند داد.

 

*ملت ما در انتخابات خرداد ۹۲ اعلام کرد خشونت را قبول ندارد. ملت ما اعلام کرد که راه حصر و انزوای ایران را نمی پذیرد. ملت ایران یکبار دیگر هم اعلام کرد که مسیرش مسیر آزادی است و آن اسفند ۹۴ بود. اردیبهشت ۹۶ هم یکبار دیگر مردم ایران اعلام می کنند آنهایی که در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند، را قبول ندارند.

 

*من به همه دوستان و همه آنهایی که این روزها از پول بیت المال و پولی که بخاطر امنیت به آنها داده شده است، به روستاها و شهرها می روند تا مردم را ناامید کنند می پرسم چه چیزی موحب هراس شما شده است؟ اگر این ملت هم پیروز شود شما هم پیروز خواهید بود. اگر این ملت پیروز شود، آن وقت در سفره‌تان نانی را خواهید خورد که حاصل دسترنج کشاورز ایرانی است.

 

* آن روزی که ۷۵۰ میلیارد پول نفت در دستتان بوده است، برای مردم ایران چه کردید؟ چه شده است که سخنگوی یک نهاد در این دو سه هفته سیاه نمایی دولت را یاد گرفته است؟ اجازه نمی دهم خانه ای که باید خانه عدالت باشد به خانه اتهام و دروغ تبدیل شود. البته شما نمی خواهید روحانی این مسیر را ادامه دهد.

 

* ۱۲ روز دیگر باید راهمان را به جهانیان یکبار دیگر اعلام کنیم. ما انحصارگرایان را نمی خواهیم. ما آنهایی که پشت میز نشسته اند و حکم صادر کرده اند، نمی خواهیم. راه ما مشخص است. راه ما همزیستی مسالمت آمیز میان اقوام ایرانی است. ما نمی گذاریم درصد درست کنید. ما ملت صد در صدی هستیم. ملت ایران با حقوق شهروندی واحد راه مان را ادامه می دهیم.

 

*من از همه شما می خواهم که ۲۹ اردیبهشت که روز حماسه ماست ، همه به پای صندوق بروید. به پای صندوق رای بروید، اما تنها نروید. هر نفر به همراه ۱۱ نفر دیگر به صندوق بروید یعنی ۱۲ نفره به پای صندوق آرا بروید. همه آنهایی که می خواهند ناامنی را به کشور بازگرداند و می خواهند آرامش منطقه را برهم بزنند، بدانند ما برای آرامش و امنیت و پیشرفت ایران عزیز به پای صندوق رای خواهیم رفت.

 

*ما برای پیشرفت و اشتغال زنان به پای صندوق رای خواهیم رفت. آنها در هشت سال ۸۶۰ هزار خانم را بیکار کردند اما در دولت یازدهم ۷۵۰ هزار بانو سرکار رفتند. اگر شما جوانان در خانه بنشینید، بدانید که در پیاده رو های ما هم دیوار خواهد کشيد. شما آنها را نمی شناسید من آنها را می شناسم. آنها روزی در جلسه ای تصمیم گرفتند که در تهران و در پیاده رو دیوار بکشند. آنها می خواستند پیاده رو زنانه و مردانه ایجاد کنند، همانطور که در محل کارشان بخشنامه تفکیک جنسیتی را ایجاد کردند. 

 

*من از شما می پرسم آیا می خواهیم مظلومیت ها در این کشور ادامه یابد؟ آیا می خواهیم باز چهره هایی که مرحوم هاشمی را مخدودش کردند به کارشان ادامه دهند؟ آیا می خواهیم جامعه ما از بیانات خاتمی عزیز استفاده نکند. چرا عزیزان و چهره های عزیز ما و آنهایی را که به ملت خدمت کردند و گفتگوی میان ملت ها را به ارمغان آوردند و آنها را چهره واقعی ایران را به دنیا نشان دادند، خانه نشین می کنید؟ با چه قانونی؟

 

*ما ۲۹ اردیبهشت پای صندوق می رویم تا بزرگان مان را به جامعه برگردانیم. ما ۲۹ اردیببهشت به صندوق می رویم تا شرایط امنیتی به دانشگاه بازنگردد. ما نمی خواهیم ۱۶ آذر سخنرانی در دانشگاه ممنوع باشد. ما نمی خواهیم بازار صادرات کشورمان را به دیگران بسپاریم. نفت صادراتی شما راچه کسانی گرفته بودند؟ یک میلیون بشکه صادراتی نفت شما را چه کسانی گرفتند؟

 

آیا در اختیار گذاشتن بازار صادراتی ملت ایران به دیگران افتخار دارد؟ شما به کشورهای همسایه خیلی کمک کردید. آنها دلشان می خواهد شما مجددا برگردید. چون کشتیرانی ما تحریم بود کشتی ما باید به کشورهای همسایه می رفت و ما با لنج کالاهای مان را به ایران می‌آوردیم. برای هر کانیتنر باید ۷۰۰ دلار اضافه تر می دادیم. با اجازه چه کسی شعار دادید. خواستید از یک تکه تاریخی سخنرانی کردید ولی همان تکه تاریخی سه بار علیه فلسطین در سازمان ملل قطعنامه گرفتید.

 

* ما در ۲۹ اردیبهشت از منافع ملت ایران و قدرت واقعی ایران سخن می گوییم و می خواهیم بگوییم کشور ما باید صادر کننده بنزین و گازوئیل باشد. شما بنزین و هم گازوئیل را از خارج وارد می کردید ولی این دولت مردم را به خودکفایی رساند. ما امروز صادرکننده گازوئیل هستیم ولی به زودی در بنزین خودکفا شده و آن را صادر خواهیم کرد.

 

*در یک منبع مشترک کشور همسایه دو برابر ما گاز را برداشت می کرد. در زمستان از همسایه گاز خواستیم بخریم و آنها ۹ برابر قیمت گاز را به ما فروختند. همان همسایه مجددا گاز را قطع کرد ولی دید ما احوالی ازشان نمی پرسیم و بعد از ۱۵ روز مجددا گاز را وصل کردند. ما عزت را در عمل و نه در شعار می خواهیم. مردم عزیز ۲۹ اردیبهشت بداخلاق ها را مایوس کنید و آزادی بیشتر ملت ایران را رقم بزنید و دانشگاه ها را آزادتر کنیم و دروغ را در این کشور ریشه کن کنیم و اخلاق را به این کشور برگردانیم.

 

* دوباره برای ایران خواهیم آمد.

 

 

 

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش