سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۴ - ۰۷ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۱۷۷۴
تاپ طنز

طنز/ متولدین هر ماه هنگام شکست عشقی چه آهنگی گوش می‌دهند؟

بعد از اینکه روانشناسان شکست عشقی خوردند و روی آهنگ «من بودم اون کوهی که به چشم‌های تو کوچیکه...» شادمهر عقیلی قفلی زدند؛ این فرصت را به تهدیدی علیه متولدین آن ماه‌هایی تبدیل کردند که هنگام شکست عشقی به یک آهنگ خاص پیله می‌کنند. لامصب‌ها از هیچ موقعیتی برای تحلیل دریغ نمی‌کنند.

 

فروردین

فروردینی‌های مغرور بعد از شکست عشقی بیشتر درگیر خودشان هستند تا عشق به فنا رفته‌شان. به همین خاطر آن قدر آهنگ «اون درخت سربلند پرغرور، که سرش داره به خورشید می‌رسه منم منم» را گوش می‌دهند که در نهایت برگ‌های خودشان هم از این همه غرور و جلال و جبروت می‌ریزد.

 

اردیبهشت

اردیبهشتی‌ها در حالت عادی و شاد و آفتابی و جشن و میمنت و تولد و پاتختی و روتختی هم موزیک غمگین گوش می‌کنند چه برسد به زمان شکست عشقی. این بزرگواران هنگام شکست عشقی، فول آلبوم داریوش را پلی می‌کنند ولی روی موزیک «ای که بی تو خودمو تک و تنها می‌بینم هرجا که پا می‌ذارم تورو اونجا می‌بینم» چت می‌زنند و هیچ‌وقت نوبت به بقیه فول‌ آلبوم نمی‌رسد.

 

خرداد

خوشبختانه خردادی‌ها به دلیل عدم‌ثبات، شکست‌های عشقی‌شان بیشتر از ۸ دقیقه طول نمی‌کشد. چه بهتر. چون یک موزیک هم که بیشتر از ۸ دقیقه گوش بدهند، خسته می‌شوند. لذا «من و گنجشک‌های خونه دیدنت عادتمونه» را در حد ۲ یا ۳ بار گوش می‌کنند تا ۸ دقیقه‌شان تمام شود. به خاطر بدعادت شدن گنجشکان خونه هم، سریعا یک عشق جایگزین می‌آورند.

 

تیر

تیر ماهی‌ها بعد از شکست عشقی هم حقیقت را باور نمی‌کنند و تا مدت‌ها چای برای دو نفر می‌ریزند و از این قبیل مسخره‌بازی‌ها. تازه به محض اینکه عشق‌شان کال ویتینگ بود یا آفتاب توی چشمش بود و اخم داشت، این‌ها احساس شکست عشقی می‌کنند و آهنگ «دل من دیگه خطا نکن، با غریبه‌ها وفا نکن» داریوش را پلی می‌کنند و تا برگشت عشق‌شان فقط همین را گوش می‌دهند. خواه این برگشت ۱۰ دقیقه طول بکشد، خواه ۶۸ روز!

 

مرداد

مردادی‌ها عشق پرسوز و گدازی دارند. اما شک مثل خوره تمام اعضای بدن‌شان را می‌خورد. یعنی تمامش‌هااااا. به این صورت که پیشاپیش آن‌قدر آهنگ «مشکوکم مشکوکم به تو، نمی‌دونم با کی هستی تو» را گوش می‌دهند تا سر فرصت مناسب این رابطه پر فتنه و ناپاک را تمام‌کنند و راحت شوند.

 

شهریور

عشق شهریوری‌ها همانند شلوارلی مرگ ندارد. به همین علت این عزیزان بعد از شکست عشقی هم آهنگ «وقتی میای صدای پات از همه جاده‌ها میاد...» را گوش می‌دهند و هی صفحه گوشی را روشن خاموش می‌کنند و منتظر تماسند. دیده شده تا سال‌ها بعد، برای طرف پیامک: «امشب برنامت چیه؟» می‌فرستادند.

 

مهر

مهر ماهی‌های منطقی معمولا سعی می‌کنند مسائل را خیلی تمیز و امروزی حل کنند و ترجیح می‌دهند روی آهنگی سمج نشوند، که تعادل هورمون‌های‌شان به هم بریزد. به همین خاطر آهنگ: «خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی» را بارها و بارها پلی می‌کنند. وقتی هم شعر را به ضمیر ناخودآگاه‌شان چپاندند؛ با لبخند رضایت، به خوابی شیرین می‌روند.

 

آبان

آبانی‌ها بعد از شکست عشقی بیشتر تحت فشارهای ناشی از حسادت هستند تا غم! به همین خاطر حدود ۸۲ بار آهنگ «به همه می‌خندی با همه دست می‌دی. دستتو می‌گیرم دستمو پس میدی» را گوش می‌دهند تا قانع شوند طرف اصلا هم كيس مناسبی نبود و همان بهتر که رفت با اون صورتش!

 

آذر

متاسفانه آذر ماهی‌ها به هنگام شکست عشقی خیلی غیرقابل پیش‌بینی می‌شوند. به این صورت که یک ریمیکس شاد از دی‌جی تبا پلی می‌کنند و با «کلاغ دم سیاه قارقارو سر کن» تحولی شگرف در عرصه شکست عشقی ایجاد می‌کنند.

 

دی

دی ماهی‌ها به جهت تودار بودن بیش از حدشان. این توانایی را دارند که با آهنگ شاد هم غصه بخورند. پس هرگاه یک دی ماهی را دیدید که «هم نامهربونه، هم آفت جونه، هم با دیگرونه، هم قدرم ندونه» گوش می‌دهد و لبخند می‌زند، بدانید که درونش غوغاست و زمانی که شما با این آهنگ ریز می‌آیید؛ او در تنهایی‌اش مویه‌ها می‌کند.

 

بهمن

بهمنی‌ها به جهت صراحت بیان و خونسردی رفتارشان آهنگی گوش نمی‌دهند که غم ناشی از شکست عشقی‌شان را تحریک کند. به همین خاطر آهنگ «بگذر ز من اي آشنا چون از تو من دیگر گذشتم» را تا مرز بلاک اند ریپورت طرف مقابل گوش می‌دهند.

 

اسفند

اسفندماهی‌ها به دلیل صفر و صد سریعی که دارند برعکس همه عمل می‌کنند. یعنی همه اول ناراحت هستند اما به مرور خوب می‌شوند. ولی اسفندی‌ها روزهای اول شکست عشقی را آهنگ «تابستون کوتاهه، ما تا می‌تونیم پیش هم می‌مونیم» گوش می‌دهند و حسابی شاخ‌بازی و مجردبازی در می‌آورند. ولی همین که یک هفته گذشت؛ تا سه سال، بدون توقف آهنگ «رفقیم کجایی... دقیقا کجایی» گوش می‌دهند تا از غصه تمام شوند!

 

ghanoondaily.ir
  • 24
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش