به گزارش عصرایران، این واکسن ها که غالبا به بازار سیاه عرضه می شوند گاه قیمت هر دوز آنها به بیش ازهزار یورو می رسد. به نظر می رسد تولید و توزیع این واکسن ها از سوی گروه ها و باندهای تبهکار صورت می گیرد.
"لو کوبیاک" مدیر "امنیت جهانی" شرکت فایزر درباره دلیل وجود واکسن تقلبی فایزر به صورت گسترده در کشورهای مختلف دنیا گفت:" همه افراد کره زمین به واکسن نیاز دارند. بسیاری هم به شدت به آن محتاجند. در حالی که ما عرضه بسیار محدودی داریم، عرضهای که هرچه بیشتر میگذرد افزایش می یابد حالا در این میان، فرصتی مناسب برای تبهکاران فراهم شده است."
تاکنون هزاران دوز واکسن های تقلبی فایزر و دیگر انواع واکسن های ضد کرونا در بازار برخی کشورها از جمله چین، آفریقای جنوبی و آمریکای لاتین کشف شده است.
در لهستان و مکزیک هم اخیرا ماموران امنیتی هزاران واکسن کرونا تقلبی شرکت فایزر را کشف و ضبط کرده اند.
در مکزیک بر اساس اعلام وزارت بهداشت این کشور تاکنون دستکم ۸۰ نفر این واکسن تقلبی را تزریق کرده اند. قیمت هر دوز این واکسن تقلبی فایزر هزار یورو بوده است.
وزیر بهداشت مکزیک گفته تاکنون افرادی که واکسن تقلبی فایزر به آنها تزریق شده علایمی نداشته اند.
در کشور لهستان هم ماموران در داخل یک آپارتمان هزاران دوز واکسن تقلبی فایزر کشف و ضبط کرده اند اما مقامات لهستان گفته اند این واکسن ها به کسی تزریق نشده است.
بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، واکسنهایی که در مکزیک کشف شده اند برچسبها و تاریخ انقضای تقلبی داشتند، اما در لهستان واکسن های تقلبی فایزر حاوی یک ماده درمانی ضد چروک پوست بودهاند.
نظام های بهداشت و درمان کشورهای مختلف دنیا درباره خرید و تزریق واکسن خارج از نظام رسمی تزریق واکسن در کشورها هشدار داده اند.
اخیرا در بسیاری از کشورهایی که جمعیت بالایی دارند و ظرفیت تزریق واکسن آنها به کندی پیش می رود، حتی تورهایی خارجی به دیگر مقاصد و کشورهای جهان برای تزریق واکسن ایجاد شده است.
مشتری غالب این تورها افراد ثروتمندی هستند که می خواهند هر چه سریع تر با زدن واکسن به زندگی عادی بازگردند.
مشاور وزیر بهداشت: ۲میلیون دوز واکسن کرونا تاکنون وارد کشور شده است
مشاور وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲ میلیون دوز واکسن کرونا بر اساس آمار تاکنون وارد کشور شده و طبق مندرجات سند ملی واکسیناسیون و بر اساس جمعیت، بین استانها تقسیم شده است.
به گزارش ایرنا، علی ابزاره روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از روند واکسیناسیون در مرکز خدمات جامع سلامت حضرت رقیه (س) سمنان با اشاره به افزایش سرعت واکسیناسیون در کشور به خبرنگاران ابراز داشت: ۷۰۰ هزار دز واکسن آسترازنکا طی روزهای آینده در کشور تزریق میشود.
وی افزود: در ادامه گامهایی که برای مقابله با شیوع ویروس کرونا برداشته شد، گام بعدی واکسیناسیون عمومی است و در این راستا، سند ملی واکسیناسیون تدوین شده و در حال اجرا است.
ابزاره ابراز داشت: دانشگاه علوم سمنان یکی از بهترین دانشگاه ها از نظر تعداد دوزهای تزریق شده نسبت به جمعیت است و واکسیناسیون در این دانشگاه بر اساس سند و با کیفیت و دقت بالا انجام شده است.
وی بیان کرد: گروه اول و اولویتدار تزریق واکسن کرونا، مشاغل پرخطر مانند کادر درمان، پاکبانان و بیماران خاص بودند و با افزایش تولیدات و واردات واکسن، به ترتیب سایر اولویتها مانند سالمندان نیز واکسن دریافت میکنند.
مشاور وزیر بهداشت افزود: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در آخرین مرحله چهار هزار و ۳۰۰ دز واکسن دریافت کرد و تاکنون حدود ۵۰ درصد از آن را تزریق کرد.
- 11
- 4